På en størrelse med Nicki Minaj ass

Endelig er det fredag og det betyr helg for min del. Jeg tok tidlig helg i dag og etter jobb dro jeg avgårde til postkontoret, hentet en pakke som jeg har ventet på. Endelig har regnklærne mine kommet, men igjen passet ikke regnbuksen som jeg måtte bestille for andre gang. Det skal ikke være mulig for meg å ha hofter og rumpe på størrelse med Nicki Minaj, jeg prøvde å skvise sammen rumpeballene til ingen nytte. Her er var det bare å pakke den fint tilbake og returnere.

Nå har jeg plantet rumpa i sofakroken med pledd og en kopp kaffe latte. Jeg har planer om å slå rot i sofaen og bare kose meg. Men jeg kan desverre ikke bli for lenge i sofaen fordi jeg må fortsette på prosjekt opprydding i flyttekaoset mitt.

På onsdag kom senga og sofaen i hus, og flyttet senga til M på gjesterommet. Det er mye ting som ikke er kommet på plass enda. Det er nå når jeg pakker ut jeg ser hvor utrolig mye dilldall jeg har, hjelpes. I går ble det enda en pose med klær til fretex og to pappesker med forskjellige saker til loppemarkedet. Gleder meg til å bli helt ferdig og endelig kan senke skuldrene.

Ønsker deg en riktig god helg! 

 

Serietips: The Handmaid’s Tale

 

For en liten stund siden ble jeg tipset om en serie som heter The handmaid’s tale. Jeg var usikker på om det var en serie for meg, men jeg ville gi den en sjanse. Uten å ha sett på traileren ante jeg ikke hva jeg hadde i vente. I The handmaid’s tale der alt er tragisk, dystert og brutalt blir man vitne til voldsom urettferdighet, kvalmende arroganse og stadige overgrep mot menneskerettigheter av alle slag. Serien starter med et spennende smell, og tar vare på spenningsnivået og får gjennom sporadiske tilbakeblikk for eksempel se hvordan fundamentalistene tok over makten. Etter en ny Amerikansk borgerkrig hvor kvinner blir tvunget til å være konkubiner for diktaturets kommandører i et samfunn hvor flertallet av både menn og kvinner er sterile, må de få fruktbare kvinnene tvinges til å jobbe som fødemaskiner for aristokratiet.

Offred er en av de få kvinnene som fortsatt er fruktbare. Hun er tjenerinne hos den øverste kommandøren og er en av flere kvinner som er tvunget inn i seksuelt slaveri, som et siste desperat forsøk på å øke befolkningen i en ødelagt verden. I dette skremmende samfunnet, hvor ett galt ord kan få henne drept. Hvem som helst kan være en spion for Gilead. Offred’s eneste mål er å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne.

Når Offred møter medgang føler jeg både håp og glede, men gleden er ofte kortvarig. Gledesrusen blir ofte erstattet med frykt og avsky like raskt som den kommer. Det er en berg og dalbane som gir virkelig magesug fra begynnelse til slutt. Jeg slukte serien på kort tid. The Handmaid’s tale er en fantastisk god og gripende serie, og jeg kan nesten ikke vente til sesong tre kommer.

Har dere sett The handmaid’s tale? Og hva synes dere?

Day off

 

God morgen ♥ Eller god ettermiddag. Litt treg med å komme i gang bloggingen på morgenen. I dag har jeg fridag og deilig er det nå som jeg fikk sove lenge i dag. Etter jeg stod opp og ordnet meg, tuslet jeg inn på kjøkkenet å fant frem rundstykkene som jeg tok med meg hjem fra jobb i går som 6.klassen hadde baket. De var så gode og myke at jeg fikk lyst til å prøve og bake det en dag. Til rundstykkene laget jeg hjemmelaget iskaffe, jeg laget så mye at jeg har tre store flasker stående på avkjøling i kjøleskapet.

 

Det blir litt kjapp blogging siden jeg må fortsette å rydde i flyttekaoset mitt, sortere og kaste saker og ting jeg ikke skal ha. Allerede har jeg samlet en søppelsekk som skal til Fretex, og jeg har så vidt begynt. Men det skal bli så godt når jeg er ferdig.

 

Ønsker dere en fin dag videre, vi snakkes plutselig!

Flyttekaos og nytt hår

Plutselig er det en stund siden sist jeg logget meg inn på bloggen og postet et innlegg. Det har vært en travel tid med flytting, jeg har enda ikke kommet i orden og slått meg til ro. For et par uker siden flyttet jeg ut av en leilighet og “flyttet” inn til M en liten periode før jeg på ny pakket kofferten og bagen på ny, og vendte snuten hjem til pappa der jeg bor nå. I helgen skulle jeg egentlig ha startet på et nytt kapittel og flytte inn i ei ny leilighet, men slik ble det ikke og jeg avbrøt leiekontrakten. Siden jeg ikke har fast jobb og har en ustabil økonomi har jeg og M funnet ut av at jeg skal bo hos han, så får vi se hva som skjer senere. Akkurat nå har jeg tenkt å plante rumpa mi i leiligheten hans og nekter å flytte mer på meg.

 

Jeg ha bodd i en koffert lenge nok synes jeg, og siden høsten har meldt sin ankomst burde jeg ha pakket vekk sommerklærne, funnet frem høstklærne som ligger gjemt i pappeskene i flyttelasset mitt. For et rot, for et kaos. Noen som stiller seg frivillig til å sortere for meg? Apropos pappesker, tok jeg med meg et par inn i leiligheten til M og gjett hva som flytter inn?? Edderkopper. det blir kjempe kjekt å hente resten en dag og flere kravler ut av tingene mine, usj.

 

Før jeg flyttet ut av leiligheten har jeg tenkt mye på å farge håret mitt lilla igjen. Jeg ble nesten dårlig av å se den mørke etterveksten min vokse seg frem som ugress på toppen. Jeg var rett og slett lei, å jeg kjørte på å farget det. Litt uvandt men godt med en forandring, og fortsatt like kult som da jeg farget det ca 3 år tidligere. Jeg trives men problemet er at håret har raknet, dødd ut – you name it. Jeg aner ikke hva som har skjedd, føles ut som jeg mister en del hår og føler jeg kommer til å bli skallet enden av året 2018. I morgen skal jeg til frisøren for å klippe bort det som ikke går an å redde. Spent på hva hun sier, så får vi håpe at jeg ikke kommer ut fra salongen skinna.

 

 

Nå skal jeg kose meg med smågodt posen jeg sitter med i armkroken og nyte at det er helg.

God Helg!

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top