Jeg vil lese din blogg

 

Heisann 🙂 Jeg trenger nye blogger å stikke innom og kanskje dere får en fast leser også? Det er samme for meg hvilken alder, hvilken blogg eller hvem du er, bare legg igjen blogg adressen din i kommentar feltet mitt, så skal jeg stikke innom 🙂

 


Someone’s watching over me

 

All i know is you’re not here to say what you always used to say, but it’s written in the sky tonight. So i won’t give up, no i won’t break down, sooner than it seems life turns around. And i will be strong even if it all goes wrong when i’m standing in the dark, i’ll still believe someone’s watching over me. It doesn’t matter what people say and it doesn’t matter how long it takes. Believe in yourself and you’ll fly high, and it only matter how tru you are, be true to yourself and follow your heart.

 



 

Trening.. Og slipper eksamen!

 

Heisann søtnoser! For en gladnyhet jeg fikk i dag, det lød : Hei Vanja. Gladmelding fra utdanningsavdelinga, du trenger ikke å ta ny teoriprøve, altså eksamen.. Herregud, jeg ble kjempe glad når jeg fikk meldingen. Nå slipper jeg å tenke på eksamen jeg skulle ta til sommeren, glad og letta. Nå kan jeg kose meg på jobb og konsentrere meg om lærlingtiden min, og oppgavene. Etter jobb dro jeg rett på treningssenteret Impulse, rett etter trening dro jeg på en liten “fjelltur” sammen med den firbeinte, Dixie. Laget meg en god kyllingwok middag og nå har jeg kommet meg ut av dusjen. Sliten og er maks klar for full avslapping i kveld – hærlig!

 

Ønsker dere en fin fredagskveld! 

 

Skrivesperre! Hjelp meg

 

Heisann.

 

Jeg har akkuat kommet inn døren etter å ha spist middag sammen med kjæresten. Det har gått kjempe fint på jobb i dag og jeg stortrives med å jobbe i barnehagen. Dagene har gått utrolig fort, og snart er det helg. Jeg kom inn døren nå, og har akkurat fått slengt meg ned for å slappe av og blogge litt. 

 

Jeg har for tiden skrivesperre, helt forferdelig! Jeg ønsker å få flere lesere og respons på det jeg blogger om. Jo mindre dere kommenterer jo mindre blogglyst har jeg. Deres kommentarer betyr veldig mye ♥

Narkotika – Metamfetamin “Zombie” Dopet

Dere har vel sikkert hørt og sett det man kaller for “Zombie” dopet? Jeg har hørt, sett bilder og videoer som svirrer rundt på nett av folk som ødelegger livene sine og utseendet deres på Metamfetamin. Jeg får rett og slett så vondt inni meg å se hvor mye det ødelegger for et menneske. Jeg har opplevd å miste vennskapet med venner pga at de har gått fra å røyke vanlig tobakk til å bli en dopmisbruker. Når man først har prøvd narkotika, da er det virkelig gjort, og da er det som regel ingen vei ut. Det å se livet deres blir sugd ut og narkotikaen overtar kroppen, er et trist og forferdelig syn. Noen har kommet ut av det, mens andre kommer ikke ut av det. 

Men tilbake til Zombie dopet. Ei jeg kjenner viste meg tidligere en video av mennsker som ble avhengi av dette, og vi fikk se før og etter bilder. De blir totalt ødelagt både på innsiden og utsiden. Hva ville de ha tenkt hvis de hadde fått sett bilder av seg måned for måned/år for år, hvordan utseendet endrer seg på grunn av metamfetamin. Jeg ble iallefall satt ut og sjokkert. 

 

Zombiedopet skaper hallusinasjoner, hindrer normal sultfølelse og brukerne slurver gjerne med hygienen.

Se videoen HER


 

 

– Hva mener dere om saken?


Mobil blogg : Spørsmålsrunde

Heisann!

Siden jeg har hatt litt fravær på bloggen i det siste, så tenkte jeg at det passer med en spørsmålsrunde. Jeg regner med, og håper dere har noe å spørre meg om 🙂 Dere skal få svar i løpet av uken. Da er det bare å fyre løs med spørsmål..

Fra brunette til blondine

 

Fra Brunette

 

Til Blondine


 

 

Jeg synes jeg kledde godt begge deler. Hva synes dere jeg kledde best? 

 



Mobil blogg : The new me

Heisann og god lørdagskveld til dere. Jeg var innom frisøren på tirsdagen oh stripet håret. Nå har jeg gått i fra å være brunette til å bli blond igjen. Jeg er veldig fornøyd. Her her bilder

Dere får se bedre bilder senere. Party on, vi snakkes 🙂

Aloe Vera drikken

 

HVOR KAN JEG KJØPE ALOE VERA DRIKKEN?

– Aloe Vera drikken selges hos din nærmeste LIFE Helsekostbutikk, 7-Eleven/Shell og på flere salatbarer, sushirestauranter og idrettsanlegg rundt om i Norge. 

HVORFOR SKAL JEG DRIKKE ALOE VERA DRIKKEN?

– Aloe Vera drikken er en frisk og god tørstslukker som passer perfekt on-the-go når du trenger ekstra energi. Du kan også nyte drikken til lunchen, eller hvorfor ikke bytte ut frokostjuicen? Aloe Vera drikken passer også bra etter en slitsom dag på skole eller jobb.

KAN JEG DRIKKE ALOE VERA DRIKKEN SOM ERSTATNING FOR ET MELLOMMÅLTID?

– Aloe Vera drikken passer utmerket som et mellommåltid for at du skal holde en jevn energikurve gjennom dagen.

PASSAR ALOE VERA DRIKKEN BRA I FORBINDELSE MED TRENING?

– Aloe Vera drikken kan du drikke både før, under og etter trening.

HVA SLAGS BITER ER DET I DRIKKEN?

– Fruktkjøtt fra Aloe Veraplanten

HVOR KOMMER SMAKEN FRA?

– Smaken kommer fra naturlige ingredienser som honning og druer.

HVILKEN TYPE ALOE VERA ER DET I DRIKKEN?

– Aloe Barbadensis Miller. Den mest kraftfulle av alle Aloe-vekstene, og den som anvendes kommersiellt på markedet.

HVOR LENGE HOLDER EN UÅPNET FLASKE SEG?

– Uåpnet flaske kan oppbevares i romtemperatur, og holder seg opp til 24 mnd.

HVOR LENGE HOLDER EN ÅPNET FLASKE SEG?

-Åpnet flaske bør oppbevares kjølig, og holder seg i opp til 3 dager.

HVORDAN SKAL DRIKKEN NYTES?

– Aloe Vera Drikken bør serveres avkjølt for å gi den beste smaken og tørstslukkende effekt.

 

– Aloe Vera med Gojibær var den som falt i smak hos meg. 

 

Har dere prøvd Aloe Vera drikken?

 

Nattpysj outfit og Blondine

 

 

God kveld ♥ Rett etter jeg var hos kiropraktor dro jeg til frisøren for å fikse litt på håret. Jeg endte opp som blondine, noe jeg ønsket, og resultatet ble kjempe bra. Hun klipte tuppene og fikset luggen også, et kjempe bra resultat. Vil dere se bilder? 

Nå har jeg tatt på meg nattpysjen jeg kjøpte nylig. Jeg ligger i sengen å ser på favorittserien min Friends, og gomler i meg påskeegg – jummy ♥ Jobben kaller i morgen, blir natta snart.

 

Natta søtnoser! Vi høres i morgen, bilder kommer i morgen om dere vil se? 🙂


Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top