Renseråd som gir sunn hud

Hei og god morgen ♥ Nå har jeg nettopp satt meg i sofaen og spist frokost etter å ha tatt en lang og god dusj. Jeg kuret håret mitt med en fantastisk god hårkur som jeg skal dele med dere senere. Men først skal jeg igjen snakke om hudpleierutiner. Det er så viktig med rens og pleie huden! 

 

● Rens huden to ganger om dagen. Hver morgen og hver eneste kveld før du legger deg. Selv om huden ser ren ut betyr det ikke at den er det. Usynlige urenheter kan skade huden.

 

● Unngå vanlig såpe. Sats på skånsom ansiktsrens som passer til hudtypen din. Bruk aldri vann som er for varmt eller for kaldt. Ekstreme temperaturer kan irritere huden og forårsake skade.

 

● Eksfolier huden minst en gang i uken. Skånsom eksfoliering fjerner døde hudceller fra ansikt og gir deg glattere, mer strålende hud. På samme måte som med renseproduktet må du finne en skrubb som passer til hudtypen din.

 

● Tørk aldri huden med håndkleet alle tørker hendene på. Hvis det ikke er rent, kan det hende du overfører bakterier til det rene ansiktet ditt. Lukt på håndkleet. Hvis det ikke lukter nyvasket, bør du bytte det ut med et rent. Det beste er å ha egen håndkle til å tørke ansikt.

 

● Bakterier. Ikke pirk på kvisene og ta for mye i ansiktet med fingrene. Her er jeg ekstremt dårlig på. Jeg tar meg selv for ofte i ansiktet, og piller på kvise som eks har tørket ut. Det ender ofte med at den kommer tilbake eller i verstefall at det blir arr. Det kan gjemme seg mye skitt og bakterier under neglene som overføres til huden, og det kan ende med flere kviser. 

 

● Unn deg en ansiktsbehandling i blandt. Huden trenger dyprens, hvor ofte du trenger ansiktsbehandling, avhenger av hudtypen. Spør hudpleieren hvor ofte du trenger dyprens.

 

● Vær skånsom når du renser huden rundt øynene. Huden rundt øynene er den tynneste huden på kroppen. Ta ekstra godt vare på den.

 

Og husk :

 

Ha en fortsatt fin lørdag! ♥

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top