goodbye 2014

Det er snart på tide å si farvel til 2014, og ønsker 2015 velkommen. 2014 har vært et år med mye sprell og morro. Jeg flyttet ut fra barndomshjemmet og startet et nytt kapittel i leiligheten “min”, jeg tok årets første bad i sluddvær som resulterte i streptokokk betennelse. Jeg tok min tredje tatovering, vært på hyttetur med 3 gode venninner, og fikk meg jobb på Rema 1000 itilegg til at jeg jobber som lærling. Jeg fikk tyrkia tur i bursdagsgave og reiste i høst. Jeg var på julebord og fikk prøvd gokart og spa. Jeg vil avslutte dette året med å lage en perfekt waldorfsalat, hehe. Det blir 8kg høne på kvelden med noe godt i glasset og fyrverkeri på kvelden. Med det vil jeg ønske dere alle et godt nyttår

 

en trist beskjed og siste farvel

 

Prøver å gjøre det beste ut av jula og nyte fridagene, etter at vi fikk den triste beskjeden om at bestemor døde på julaften. Ta vare på hverandre

 

 

Hvil i fred gode snille bestemor ♥

Tyrefekting

 

Er det noe jeg virkelig ikke kan fordra, så er det tyrefekting. Jeg fatter ikke hvorfor det er lov! Jeg kan kort forklare hva det dreier seg om.

Tyrefekting er en kamp mellom tyr og menneske(r). Kampen foregår på en lukket arena med publikum kringsatt på en tribune. Kampen mot tyren bærer preg av rituelle handlinger og mønstre. Den ender som regel med at tyren dør, men det er også på mange eksempler på at tyrefektere har blitt enten lemlestet for livet eller drept. Sverdet stikkes ideelt sett direkte i hjertet på dyret som så dør. Om så det ikke skjer, blir tyren tirret til å bevege seg mot venstre og høyre slik at sverdet ved hjelp av oksens bevegelser skjærer opp lunger, hjerte og andre indre organer, til dyret dør av skadene. Personlig synes jeg ikke noe spesielt synd på tyrefekterne om de blir lamlestet for livet eller drept av tyren. Selvfølgelig er det jo synd at det går så langt at et menneske blir drept, men hva forventer de når de stikker sverd i oksen og den skal prøve å forsvare seg? De synes jo denne sporten er gøy, så da må de betale prisen for å drive på med en slik sport? Oksen går jo i forsvar, og forsvarer seg selv. Vi mennesker går jo i forsvar, samme gjør dyrene også! Synes det er en grusom sport å torturere tusenvis av okser til døde hvert år. 



Sorry, syns ikke synd på deg! Javisst ser det der vondt ut, og det håper jeg også det gjør, kjære Mr.tyrefekter.

 

Hva mener dere om tyrefekting?

 

 

 

 

cozy day after work

 

Nå har jeg tatt langhelg, eller rettere sagt klokken 14:15. Det er så utrolig godt å ha fri fra jobb i morgen for da kan jeg kose meg ekstra mye i dag med filmer, serier og ei skål med popcorn. Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i kosedressen, spiste fjordland bifflapskaus – det enkle er ofte det beste vet dere, og nå har jeg akkurat ordnet meg en kopp med kakao med krem og litt kanel på toppen.


For første gang på kjempe lenge har jeg nå gitt meg selv a kick in the butt å fått tatt et par bilder av meg selv til bloggen. Jeg har tatt i bruk speilreflekskameraet og stativet mitt, men jeg er ingen ekspert på det med å ta brae bloggbilder. Som dere ser øverst så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre eller gjøre av meg, så jeg tok like så greit å kastet fotene mine i lufta. Og for ikke å snakke om det nederste bildet, jeg fikk jo fram et stort smil som er bonus, men øynene mine bestemte seg for å være slik som det ble på bildet. Bedre lykke neste gang? 



 

Tent litt lys og koser meg med en kopp kakao med krem og litt kanel på toppen. Nam

 

Ønsker dere en fin torsdag ♥


Hvil i fred Mamma

Det river i hjertet mitt når jeg leste dette innlegget mitt på den gamle bloggen jeg hadde før. Jeg skrev en tekst da mamma ble brått revet bort. Jeg føler for å dele denne teksten med dere. 

 

Du ble brått syk og revet vekk fra denne verden. Du kjempet deg gjennom dager med smerter, hadde en åpen dør med et håp. Kreften tok over for plassen videre og smertene var vanskelig å bekjempe. Du sovnet så stille og fredfullt inn. Kampen er over. Vår vakreste engel forlot denne verden 23 April 2013. Det er uvirkelig og vondt å innse at du har forlatt oss. Du har gitt meg kjærlighet og livet, jeg er deg evig takknemlig. Du var så god og omsorgsfull. Du vil for evig og alltid ha en stor plass i hjertet vårt. Det er uvirkelig at du er borte, men likevel er du i blandt oss


Så kom dagen og siste timen, livets vei til ende var. Jeg tørker tårer ved kisten din du er ikke der, men i sjelen min. Et hjerte har sluttet å slå. Vondt og miste, ufattelig å forstå. Øynene som lyste og strålte så ømt, har stanset og sloknet til sorg for oss alle. Takk for alle år, stunder og minner. Takk for alt, du vil aldri bli glemt. En hvit rose ligger på kisten din hvisker varmt i den kalde vind, sov godt kjære mamma mi. Takk for alle gode minner, takk for all den kjærligheten og omsorgen, takk for alt du var og ga.

 

good morning

 

Heisann lesere!

I går tok jeg julevasken og vasket ned hele leiligheten min. Puh, godt å være ferdig! Jeg hadde så mye å rydde i går at jeg ble nesten litt fortvilet over meg selv, hvor skulle jeg starte? hehe neida det var ikke så ille, sorterte betalte regninger og papirer, bøker jeg ikke skal ha som jeg skal gi bort. Kanskje jeg kan gi bort noen bøker til dere??

 

Jeg har fri fra jobb i dag, sov til halv elleve og startet morgenen med en lang og varm dusj. Nå sitter jeg ved pcn og inntar frokosten min som består av ristet brød med nutella og et glass melk, himmelsk godt, det er favoritt pålegget mitt fra da jeg var lita. Når jeg er ferdig med frokosten har jeg en oppgave jeg må gjøre ferdig. Senere tar jeg turen til Ola og Pål, i dag blir det kalkun som står på menyen, åh gud kor jeg gleder meg.

 

Ha en fin dag da dere ♥

 

Klippe klippe håret. Forslag til frisyrer?

 

Jeg har så lyst å klippe håret mitt. Det begynner å bli en stund siden sist og nå er det på tide å få klipt det. Jeg har sagt lenge til meg selv at det er på tide, men det skjer aldri liksom. Uansett hva jeg gjør med håret så blir det mer flisete og tørrere. Det vil aldri samarbeide med meg lenger, og da er det rett og slett på tide å få klipt shit håret og gjøre litt forandringer.


 

 

Har dere forslag til hårfrisyrer til passe kort hår? (skulder kort ca) Gjerne send meg link til google bilder om dere finner noe 🙂

 


Hils på Niko

Heisann.

Hils på Niko. Er han ikke søt? I dag har jeg og ola gått tur og fått luftet dyret, og kost masse med han. Resten av kvelden skal jeg kose meg inne i regnværet og se serie i sengen. Er det noe av det beste jeg vet er å legge seg i sengen nydusja og legge seg under dyna, spessielt når det er surt vær ute.

Tror det blir tidlig kveld på meg, klarte å sovne av litt på sofaen.

God natt alle sammen 🙂

sunday mood og hundpass

 

Jeg la meg 03:30 i natt, jeg satt oppe lenge og kost meg med musikk og bloggen. Når klokken ble 10:30 i dag tidlig startet jeg søndagsmorgenen med en dusj, gossip girl på pc skjermen mens jeg spiste havregrynsgrøt med epler til frokost. Etter frokosten satte vi oss ned for å se tre episoder av Breaking Bad som vi hadde igjen av siste sesong.

Vi skal være hundpass fra i dag til tirsdagskvelden, jeg gleder meg som en liten unge på julaften. Er det noe det beste jeg vet, så er det å være hundpass – jeg elsker hunder ♥ Niko som han heter, er kommet og han har allerede slått seg godt til rette. Han ligger å koser seg på meg med hodet under haka mi, og ruller seg i ny og ne ♥ hehe så søt

Skulle gjerne ha tatt bilde av god klompen, men mobilbilder duger ikke akkurat nå som det er mørkt. 


 

Plutselig så blogges vi 🙂

Gossip Girl

Denne serien handler om de to bestevenninnene Blair Waldorf og Serena van der Woosen. Serien starter i det hun vender tilbake etter ett år på kostskole. Det er mye rykter rundt og går, og ingen vet riktig hvor hun har vært eller hvorfor hun dro. I det hun vender tilbake til oveklassen, på Upper East Side i New York, forandrer alt seg. Hennes tidligere bestevenninne Blair vil ikke ha noe med henne å gjøre, hun blir sammen med en gutt fra Brooklyn ved navn Dan. I de første sesongene følger man en forandret Serena, vi vet egentlig ikke mye om hennes fortid fra tiden før, men det blir stadig referert til hvor forandret hun er og hvor ute av kontroll hun var. Senere i serien får vi vite grunnen til at hun forlot New York. Hun bærer anger etter å ha gitt en mann den stripen med kokain som tok livet hans. Vi får også vite at hun har enda en hemmelighet som ødelegger vennskap og forhold.

Det er mye drama i vente.. 

 

Ser dere på Gossip Girl?

Hva synes dere om at jeg anbefaler serier til dere?

 


 

XoXo 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top