Ukens serietips : Pretty little liars

 

Sesong 1: De fire peneste jentene i byen har en stygg hemmelighet. For ett år siden forsvant Alison, som var gruppens naturlige leder, og jentene sluttet å være bestevenner. Nå mottar jentene skumle meldinger som inneholder ting bare Alison kunne vite. Er hun tilbake?


Sesong 2: Hele Rosewood vil vite hvem som drepte Alisson, men ingen steder virker trygge for A sitt påpasselige åsyn. Mysteriet blir mer innviklet når det blir flere lik, og tekstene fra A blir stadig mer truende. Det blir sjokk og overraskelser. Nå trenger Aria, Emily, Hanna og Spencer hverandre mer enn noen gang.


Sesong 3: Etter en lang sommerferie ser kanskje alt “normalt” ut. Men da skolen begynner og toårsdagen for Alisons død nærmer seg, blir det som starter som et forsøk på å legge fortiden bak seg, et sjokkerende nytt mareritt for Aria, Emily, Hanna og Spencer. Uhyggelige nye mysterier utvikler seg og jentene er desperate etter å løse dem for å finne sannheten.

 

Se mysteriet med egne øyne av denne trollbindende nye serien. Du kommer til å bli hekta! 🙂


 

Q: Har du sett Pretty little liars? Liker dere slike innlegg?

 

 

En stk sliten jente og bloggtips?

 

Heihei!

 

Dagen i dag har gått utrolig fort, og jeg har som vanlig kost meg på jobb. Før vi avsluttet dagen dro vi på teater – morsom forestilling! Nå har jeg akkurat slengt meg ned etter en god middag som jeg har laget, og tent opp i peisen. Resten av kvelden skal kun gå til maks avslappning, se Top Model som jeg ikke fikk sett i går og The Walking Dead sammen med kjærast. 

 

 

Jeg har et spørsmål til dere, hva skal jeg blogge om – hva vil dere se/lese mer av?

Party og outfit

Heisann 🙂

I kveld blir det fest, jeg og kjæresten skal til noen kompiser å kose oss. Etterhvert blir det utfart. Håper på enda en vellykket kveld som sist 🙂

Ønsker dere en fin lørdagskveld..

Fotograf : kjærasten ! Haha

Believe in yourself

Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you greater than any obstacle

Vinneren av konkurransen er:

 

Hei og god kveld 🙂

 

Nå har jeg trekt en vinner av konkurransen, og den heldige vinneren ble : KAROLINE 🙂 Jeg har kontaktet deg en mail nå. Hun vant denne her

Sun kissed lightening spray er en sitrustilført lysningsspray som hjelper med å friske opp henhver hårfarge! Ekstrakt fra kamomilleblomst, morinafrø og pathenol jobber sammen for å fremheve hårets glans og sanne glød. Produktet lar deg skape fire ulike looks : lysning av hele håret, lysning av ettervekst, striper eller ombre-hair. Bruk : Sprayes i håndkletørt hår. Børst igjennom håret, og føn det deretter helt tørt. Bruk 3-4 ganger med et par dager mellom hver gang for ønsket resultat. Husk at resultatet vil variere avnegi av din opprinnelige hårfarge. Det anbefales å teste produktet på en liten del av håret i forkant. Les også instruksjonene på flasken nøye før bruk.

Konkurranse og snø

Hei og hopp ! 🙂

Sitter her på en tripptrapp stol og drikker “pepperkake” te på jobb. Jeg sitter å glor ut av vinduet og nå har det begynt å snø – det er hærlig. Synes det er på tide at snøen kan komme og legge seg fint på bakken.

Jeg vil minne dere på KONKURRANSEN jeg har! Dere har tipset meg om at jeg skulle ha en, så da må dere melde dere på når jeg først har ordnet det !! 🙂

Vi blogges <3

Bilder jeg har tatt da jeg var på jobb 🙂

Updates updates

 

Hallo ♥


Da var denne helgen plutselig over, jammen har det gått fort. Vi har hatt ei ganske så koselig helg, på fredag ble det sett på serier og bare slappet av. Fredagen gikk unna, og vi la oss faktisk tidlig. Lørdagen kom, og vi fikk middagsgjester på besøk. Vi serverte lutfisk med lefse, potetstappe, bacon, sirup og brunost faktisk. Jeg prøve alt unntatt de to sistnevnte, og jeg synes lutfisk ikke var så værst. Senere dro middagsgjestene, og vi dro ut på vors å koste oss med en drøss kjentfolk. Deretter ble det utfart på “byen” og nok en gang var det vellykket, og koselig kveld. Søndagen var vi en lat gjeng og gorret på sofaen. Pizza ble bestilt,  the big bang theory, sons of anarchy og the vampire diaries sto på plana i går kveld – en slapp og koselig søndag med andre ord.

 

I dag er det en ny uke, og i dag har jeg kost meg på jobb som alltid. Jeg må si det er utrolig godt å være tilbake i jobb og rutine igjen! Og jeg gleder meg til jobb i morgen. Senere skal jeg se Top Model, og The walking dead i lag med kjærast! Håper dere får en fin mandagskveld ♥

 


 

♥ 


Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top