Kozy night

God kveld fine lesere <3 Jeg blogger fra mobilen. Jeg har inntatt sofaen, tent lys, funnet frem påskeegg sjokoladen, martini asti, og grey's anatomy på pc skjermen. I kveld skal jeg bare kose meg og nyte kvelden. Senere skal jeg bake coockies med sjokoladebiter, jeg har aldri laget dette før så jeg håper det blir bra.

Jeg vil ønske dere en fin lørdagskveld. Håper dere koser dere masse.

Hektisk uke

Hei fine lesere ♥

Det ble noen dager med fri på bloggen min. Det har vært en hektisk uke med arbeid, og når formen ikke har vært helt på topp har jeg rett og slett bare prioritert meg selv. Rett etter jobb var jeg en tur hos legen for å ta en sjekk på foten, pga prolaps i ryggen og isjias smerter i foten. Etter legebesøket dro jeg til frisøren og klipte meg, igjen. Nå har jeg kommet hjem til Ola og har inntatt sofaen, Grey’s anatomy og et pizzastykke står på planen nå.

 

Ønsker dere en fin fredag 🙂 


 

Hva skal dere i kveld?

 

Ciabatta

Hei fine lesere ♥ 

Er det noe jeg bare digger, så er det ciabatta med smør, skinke, ost og kylling curry salat. Jummy. Jeg kom på i siste liten da jeg begynte å ordne meg ciabatta til frokost en dag at jeg ville dele dette med dere.

Først delte jeg opp en ciabatt slik at du får to halv deler. Om ønskelig så smører du på med litt smør.

 

Så tar du skinke

 

Ost


 

Jeg brukte baguette salat kylling curry



 



 

Du trenger ikke å legge dem sammen slik jeg har gjort siden jeg har smurt begge sidene, men jeg gjorde sånn og mmm.. Så godt og så enkelt.

 

Hva synes dere?

BBQ bacon sushi

Hei og god torsdagskveld fine lesere ♥

I går laget min kjære og jeg noe nytt til middag. BBQ bacon sushi, ja du leste riktig og hva er det? Jo det skal jeg fortelle dere. Det er bacon, kjøttdeig, ost, rullet sammen som en pølse , og pensler med bbq saus. Det høres helt rart ut, men det smakte veldig godt, og vi hadde bbq saus og potetbåter ved siden av. 

Fant filmen på youtube og laget maten derifra. Enjoy


Dette var før vi penslet den med BBQ saus og hadde den i stekeovnen.


 

Hva synes dere?

Sminketips til lepper

Hei fine lesere ♥

Jeg kom over et tips på nett jeg ville dele med dere. Jeg har ikke prøvd dette selv, men kanskje noen av dere har lyst til å prøve det ut? Har søkt opp Youtube klipp til dere også 🙂

Enjoy

 

 

 

Hva synes dere?

Oppussing : Kommode, før og etter

 

Hei fine lesere ♥ Nå kan jeg endelig vise dere resultatet av apotekerdisken min. Jeg har hatt den i ca 7 eller mer, og da skjønner dere sikkert hvorfor jeg har malt den hvit? Rett og slett fordi jeg var veldig lei av å ha den i denne fargen i så mange år, og at det var på tide med forandring. Jeg er iallefall kjempe fornøyd. 


Her hadde jeg det litt for travelt med å skru ut skuffene før jeg rakk å ta bilde, hehe.

 

Etter: 





 

Hva synes dere?


 

Kyss og klem ♥

Pust i bakken

Hei fine lesere ♥ Hvordan har dere det? 

Jeg har ikke så veldig mye å skrive om i dag kjenner jeg, det er ikke stort som har skjedd. Jeg har vinterfeie noe som er veldig godt. I dag har jeg sovet til 13:30, noe jeg trengte for jeg har vært veldig sliten i det siste. Nå som jeg har ferie får jeg masse kvalitets tid med meg selv, og bare slappe av. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på taco til Ola, sofaen er inntatt, og funnet roen med litt musikk, og tent lys.

Senere skal jeg ta bedre bilder av apotekerdisken jeg har malt ferdig sånn at dere får se resultatet som jeg har sagt at dere skal få se. Blogges senere 🙂


 

Kyss og klem ♥

Pain og vinterferie

Hei på dere ♥

Jeg kom akkurat inn døren og lagt meg ned i sofaen. Jeg måtte gå hjem fra jobb på grunn av smerter i ryggen og foten, har stivnet helt og det river i smerter. Jeg har prolaps i korsryggen og har isjias smerter i foten, ikke akkurat greit når man har hatt det snart ett år til sommeren. Nå har jeg tatt vinterferie, så nå kan jeg få puste litt ut og slappe av. Jeg har ikke store planer i ferien enn å kose meg og bare nyte den.


– Tired of having pain

Nå har jeg funnet roen i sofaen, spist litt og nå blir det bare maks avslapping og se den flotte gjengen i The Vampire diaries. Senere kommer det oppdatering på før og etter bilde av kommoden jeg har fått malt ferdig for en stund siden.

 

Goood helg! Kyss og klem ♥

Date night

Hei fine lesere ♥ Har dere hatt en fin dag? Dagen har gått nesten i ett på jobb i dag og jeg er klar for vinterferie kjenner jeg. I morgen er det fredag, og deretter tar jeg vinterferie når jeg er ferdig på jobb, så det skal bli utrolig godt å ta en pust i bakken.

Nå har jeg funnet sofaen og skal se litt vampire diaries før Ola kommer hjem til meg. Han skal nemlig ta med meg ut på en date på en resturant, vi skal kose oss med god mat og dessert ♥ Etterpå stikker vi opp til meg og fortsetter kvelden med film eller serier. Jeg gleder meg.


 

Hva skal dere i kveld? Jeg ønsker dere en fin kveld ♥

 

Blogges


 

Kyss og klem ♥

Oh snap(s)!

Hei alle sammen ♥ Her kommer det en liten bildedryss av snapchat bilder som har blitt tatt den siste tiden.





Hva synes dere? skal jeg fortsette med det?

Kisses and hugs ♥

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top