Secrets and lies

Den serien er så bra og spennende. Sesong 1 slukte jeg på en dag, så det sier vel litt. Jeg gleder meg til sesong 3 kommer, fy sørn. Det er så typisk at de skal avslutte når det er på det mest spennende. Sesong 1 og 2 handler om det samme men det er to forskjellige familier, ganske spennende.

 

Sesong 1 : Under en joggetur tidlig morgen, finner familiemannen Ben Crawford (Ryan Phillippe) liket av nabogutten langs en skogssti. Han prøver på gjenoppliving og varsler politiet. Men hans status som god hjelper utfordres kraftig da etterforsker Andrea Cornell (Juliette Lewis) setter Crawford på toppen av mistenktlisten. Dektektiv Cornell er overbevist om at Ben er morderen, Ben kan ikke bevise sin uskyld fordi han led av en blackout etter han dro ut med Dave.

Det fører til et enormt press på Crawford, hans kone og to døtre. Politiet stikker stadig innom med nye spørsmål, naboene trekker seg mer og mer unna, og media beleirer eneboligen fra morgen til kveld.

 

 

 

Sesong 2 : Eric Warner er smart, velutdannet og hardtarbeidende – og tronarvingen til familiens investeringsselskap i Charlotte i Nord-Carolina. Men alt snus på hodet når hans vakre kone blir funnet drept. Etterforsker Andrea Cornell retter straks søkelyset mot den sørgende enkemannen. Samtidig som Eric kjemper for å bevise sin uskyld og redde familiebedriften, oppdager han flere sprekker i fasaden til den tilsynelatende perfekte familien

 

 

Er så spent på sesong 3. Har dere sett Secrets and lies?

Vinterferie og husarbeid

Hei kjære lesere! ♥

 

Jeg ser ofte at folk stikker innom bloggen og jeg får så dårlig samvittighet at jeg ikke oppdaterer dere. Jeg har lenge følt på at jeg står fast med å skrive, når jeg først setter meg ned å skrive så får jeg det ikke til. Jeg sliter med å sette ord på ting, og formulere meg. Alt står bom fast, men jeg får prøve!

 

Endelig har jeg vinterferie. Jeg har ingen planer enn å bare kose meg og slappe av. Det første jeg gjorde når jeg stod opp, ruslet inn på badet og snurret på meg morgenkåpa, gikk på kjøkkenet for å lage hjemmelaget iskaffe og satte i gang husarbeid før kjæresten kommer hjem fra jobb. Det er så hærlig følelse når man har ryddet, støvsuget og vasket leiligheten, tatt seg en god og varm dusj, at det er en fryd og slenge seg ned på sofaen.  Nå har jeg inntatt en veldig sen frokost som besto av havregrøt og hjemmelaget iskaffe, nam nam.

 

 

Det er så mye nytt på bloggen at jeg må sette meg inn i det nye som har kommet. Jeg må også fikse ny header på bloggen min snart. Må nesten bare runde av, jeg må ordne meg for jeg og kjæresten skal handle på butikken. 

 

Skrives senere. Har noen anbefalinger å komme med senere.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top