Starten på et nytt kapittel

 

For knappe 1år siden var jeg i en mørk deprimert periode hvor jeg ikke hadde jobb, stor sorg og “alt” såg mørkt ut. Men nå for aller første gang, i mitt liv, har jeg nå fått meg et eget sted å bo, alene. Nysingel, står på egne ben og er selvstendig, og en lysere fremtid – dette er starten på et nytt kapittel. 

Jeg har kommet i orden, møbler og alt er på plass, jeg er på plass, og da er det i orden! Det er nå jeg får sette meg ned til å bruke tid på meg selv, samle tankene mine, og være selvstendig, det å ikke være avhengi av noen andre enn meg selv – det er ganske godt å tenke på! Når tankene kommer, alene jeg er, kjenner jeg savnet etter Mamma nær. Det å ikke kunne dele den gleden med henne at jeg er lærling i barnehage, jeg har itilegg fått meg jobb på Rema 1000, og fått meg stor og fin leilighet midt i sentrum.

Tanken slår meg ofte når jeg er alene i leiligheten min, at når det er noe jeg opplever, uansett om det er negativt eller posetivt, deler jeg den ekstra med Mamma. Men jeg vet at hun er her hos meg, og er stolt over det jeg har oppnådd. Det er så mye jeg har oppnådd på “kort tid” og nå føler jeg endelig at livet smiler til meg. Jeg har to jobber, fantastisk familie, venner og jeg har det bra med meg selv, og endelig har jeg det bedre.

 

 

Leiligheta mi

 

Weys!

Jeg er tilbake.. Det sa jeg sist gang også, men nå er det alvor, jeg er tilbake – jeg mener det! Jeg har funnet meg ei leilighet i sentrum, nå har jeg fått flyttet ut fra hjemmet mitt hos Mamma og Pappa. Jeg har nettopp kommet i orden, ikke 100% men nesten i orden. Det er utrolig mye som må kjøpes inn av mat, utstyr, pynt og andre ting. Det har iallefall vært mye shopping, mye å gjøre og enda har jeg litt igjen. 

 

I helgen har jeg allerede hatt innflyttingsgsfest både fredag og lørdag. En vellykket og bra kveld. Søndagen våknet jeg opp med fullt av blåmerker både på låret og knærne, det har gått hardt for seg på fest når jeg ikke aner hva som har skjedd, haha.

 

Her er noen bilder av leiligheten før jeg flyttet inn

Litt av stua og litt av kjøkkenet

Kjøkkenet


Stua


Stua


gangen

Badet

Badet


 

Kommer nye bilder etterhvert hvordan jeg har innredet det 🙂

 

Hva synes dere? Jeg stortrives her allerede

 



Fått jobb på Rema 1000

Opp med blusen, ned med trusen – Ja vi elsker Rema 1000 hahah
Da har jeg fått meg jobb på Rema 1000 itilegg til at jeg er lærling i barnehagen. Greit å tjene seg ekstra kroner.

Snart har jeg sommerferie i 3 uker, og om ikke så lenge skal jeg flytte i egen leilighet – nedtelling for fullt! Gleder meg skikkelig

Vi kakkles

Mom, another word for love. Mothers are angels on earth

I loved you yesterday, i love you still. I always have, i always will. Mom, another word for love. Mothers are angels on earth ♥ Tattoveringen min tok jeg 20 Juni 2013. Denne tattoveringen tok jeg til minne om Mammaen min som tapte kampen mot kreften April 2013. Jeg har lenge tenkt å ta en tattovering til minne om henne uansett om hun kom til å vinne kampen eller ikke. Mamma betyr så utrolig mye for meg og som nevnt i kategoreien : “tattoveringene mine” har vi mye kjærlighet, så en tattovering om mamma skulle det bli. Etter mye hjelp fra samme tattovør satt han sammen to forskjellige tekster som jeg hadde funnet, og den passet midt i blinken. Jeg er kjempe fornøyd med denne. Savnet etter Mamma er enormt, det går ikke en dag uten at jeg tenker på henne. 

– Vanja


Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top