Et stort tomrom og savn etter mamma

Jeg sitter på sengekanten å tenker mye på mamma. Jeg savner henne utrolig mye. En familie på 5 er nå blitt til en familie på 4. Jeg tenker veldig mye på hvordan julen og julestemningen blir i år. Skal gjøre det beste ut av julen, men det blir aldri det samme selv om vi har hverandre. Det kommer alltid til å bli tomt, og trist jul pga at mamma ikke er hos oss. 23 April 2013 fikk himmelen en ny stjerne. Jeg kan fortsatt ikke helt forstå at mamma virkelig er borte, en del av meg har innsett det men samtidig ikke. Det føles uvirkelig, og det er heller ikke så rart når det tross alt det er ei mor jeg snakker om. Selv om vi alle skal dø en gang så er man aldri klar for å miste noen uansett når det skjer. Hvordan har du det? er spørsmålet jeg ofte får høre, hva skal jeg si? hva skal jeg svare? Jeg har det greit? jeg har det helt forferdelig, men samtidig så går det greit? Jeg føler at på en gang, noen ganger helt forferdelig, noen ganger har jeg det bedre enn andre dager. Følelsene får som en ber og dalbane. Heldigvis er jeg og familien ikke alene. Jeg har en utrolig god og fantastisk pappa, storesøster og storebror, tanter (søstrene til mamma) & onkler, søskenbarn/kusine, mormor & morfar, bestemor + resten av slekta. Vi har hverandre i sorgen, men det er også vondt å tenke på at mormor mistet sin umistelige datter, tantene mine mine sin søster, pappa sin kjæreste kone, jeg, søstra og broren min vår aller kjæreste mor.

 

 


Husk å ta vare på hverandre, ta vare på den stundene man har med familien/slekt, venner og kjæreste. Man vet aldri det man har, plutselig brått blir revet bort..

 

♥ 

 

Updates fra helgen og outfit

Heisann.

 

I helgen har jeg bare kost meg og festet med en kjempe trivelig vennegjeng før vi tok turen ut. Kvelden var vellykket og har kost meg utrolig masse. Lørdagen tok jeg det rolig, og ble hjemme med kjæresten, og koste oss. I går var formen ikke helt på topp, det var en utrolig daff søndag, men jeg koste meg fordi. Kjæresten laget eplekake noe jeg og han har gjort ofte i det siste. Hehe, men det er jo så utrolig godt! Hvis dere ønsker å vite oppskriften, er det bare å si fra 🙂

 

Her er dagens outfit




Tights : Cubus

Tokyo Genser : Cubus. 

 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Hva synes dere om genseren?

 


Goodbye’s the saddest word I’ll ever hear

Mamma

You gave life to me, turned a baby into a lady. Goodbye’s the saddest word I’ll ever hear. Goodbye’s the last time I will hold you near. Someday you’ll say that word and I will cry, It’ll break my heart to hear you say goodbye. Mamma You gave love to me, love like a mother’s love for her child.. I’ll be there trough the darkest nights, i’ll be the wings that guide your broken flight. I’ll be your shelter trough the raging storm, and i will love you ’till forever comes. And it hurts so..

Till we meet again…Until then…

Goodbye! ♥

 

Fineste og den aller beste mammaen! Da gud skapte mammaer, han ga meg den beste! ♥ Du er så dypt savnet og sorgen er ufattelig stor. Det er uvirkelig og vondt å vite at du er borte for godt.

 


HÅR INSPIRASJON

Hei igjen lesere… ÅÅÅÅHHH 🙂 jeg misunner folk som kler slike hårfarger. Uansett om jeg ikke hadde kledd i alle regnbuens farger (nesten) så er det jo ganske stilig da, ikke sant? Jeg får skikkelig inspirasjon, og har nesten litt lyst til å farge håret lillarødt. 

Se de to nederste til venstre. Hvor kul hårfarge er ikke det?? Fikk nesten litt lyst til å prøve ut dette.. MEN hadde jeg kommet til å kledd det?

 

Bilde nr 3 fra venstre. Kjempe stilig med svart hår og mørk rosa i tuppene

Hva synes dere om slike hår inspirasjon?

Nytt design! og hangover

Heisann. Da har jeg endelig fått et nytt design på bloggen min. Det er kjempe flinke Cathrine som har laget designet til meg. Dere kan gå inn her for å sjekke ut bloggen.


Mitt forrige gratis design fra blogg.no

 

For en hangover jeg hadde tidligere i dag.. Formen er heldigvis mye bedre nå, er bare litt trøtt etter gårsdagens festligheter. Jeg startet med å vorse sammen med en gjeng hos ei venninne, og deretter gikk turen ut på “byen” hvor vi møtte flere venner og kjente. Etter at de har åpnet utestede igjen, har det blitt koseligere og ikke minst godt å komme tilbake til.. Det var en kjempe koselig og vellykket kveld. Nesten sånn at jeg får lyst ut i kveld også, men jeg tror heller det blir en rolig lørdagskveld med kjæresten og gjengen, tror vi skal kose oss med taco – nam nam: ) Nå skal jeg hoppe i dusjen, få på meg daffeklær og bare slappe av. Så får jeg se hva lørdagen bringer. Ønsker dere fortsatt en fin helg ♥


♥1 og 2 – Fin i formen..

♥3. En stk jente med hangover

 

 

 

Hvordan har deres fredag vært?

 


Ready to partey

Hei hei 🙂

Da er sminken på, magen er god og mett etter fårrikål. Party antrekket kommer på snart, og jeg er klar til å vorse med en vennegjeng. Gledes til å møte flere venner og kjentfolk ute. I kveld skal jeg kose meg masse, og håper det blir en vellykket kveld.

Håper dere koser dere, ha en fin fredagskveld fininger

Party antrekket mitt for kvelden..

Hva synes dere?

HVOR ER DU? JEG SAVNER DEG SÅNN MAMMA

Jeg gikk på stua, men du var ikke der. Jeg stod å glodde der du brukte å sitte, som nå er tomt. Jeg savner lyden av stemmen, latteren, å sitte i armkroken din når jeg trengte deg, og jeg savner at vi holder rundt hverandre. Jeg savner den kjærligheten og omsorgen jeg fikk, jeg savner å ha deg i livet. Noen ganger sitter jeg å ser på telefonen i håp om at du skal ringe meg fra St.Olavs. Men det er ikke der du er lenger, du er heller ikke hjemme sammen med oss der du skulle ha vært, hvor er du? Jeg savner deg sånn Mamma ♥

 

Hva synes dere om det jeg har skrevet?

 


Pakke i posten

Nok en gang har jeg fått pakke i posten, 4/7 pakker er mottatt. Haha sykt mye ting jeg har bestilt. Nå venter jeg på to serier fra cdon skal komme og en baseball jakke.

I går fikk jeg dette i posten

Hva synes dere?

Ser dere på big bang theory?

Følg meg på instagram?

Her er litt innblikk i bildene mine på instagram, har låst profil så dere må følge meg for å se mer. Jeg oppdaterer instagram så og si hver eneste dag, og nå har det kommet ut to filmer på instagram profilen min. 

 


 

Håper dere vil følge meg. Vsb89 heter jeg, hva heter du på instagram?

 


Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top