I’m back in business

 

Jeg er tilbake… Skal vi se hvor lenge vimse hodet her klarer å oppdatere dere der ute! Mye har skjedd siden sist og her kommer det et lass med bildedryss på hva jeg har drevet på med i det siste..

1. Badeutfordringa : Weronika på vei ned til sjøen, but first let me take a selfie! 2. Weronika utfordra meg, that bitch! 3. Etter noen dager, ble jeg syk og er fortsatt syk, kan det skyldes badinga tro?


4. Jeg trynte hele to ganger på kort tid. Den ene gangen trynte jeg på grusen, og den andre gangen ned ei trapp.  5. Jeg og Weronika hadde en kjøretur date og kjørte i solnedgang – en romantisk kveld for nordmannen og polakken ♥ 6. Jeg har fått meg enda en tattovering – en bart. Neida, heldigvis bare Liz som tegnet på – “Bli itj nå fart uten bart”? 7. Prøvde meg på en selfie sammen med hesten, men det endte opp med at den spiste på håret mitt. 8. Jeg og Liz hadde en kjøretur date i solnedgang, tok masse bilder – en romantisk kveld for oss to ♥ 9. Weronika og meg så klart, selfie dronningene! 10. Fikk endelig tatt et bilde med polakken og hesten. 11. “Russen er løs” (Russ 2007)



Bitch Party, party og atter party med en hærlig gjeng !


 

Og til slutt : Jeg skal flytte i ei leilighet i begynnelsen av Juli, og det beste av alt, jeg blir nabo med Weronika da hun blir boende under meg.. Jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel for meg selv og ikke minst, det å se ta der (weronika) hver dag. 

 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top