Pakke i posten!

 

Heisann ♥ Jeg fikk to pakker i posten i dag. Den ene var fra blivakker, der bestilte jeg Md formulations ansikts vask og ansikts scrub. Den andre var pakke fra nelly hvor jeg bestilte meg en kjempe fin topp som passet kjempe bra – nydelig topp.



Kjempe god ansikts vask og scrub

 

 

 

Se den fine toppen 🙂

 

 

Hva synes dere ?

Fakta om meg

 

♥ Jeg er ca 1.72 høy og har grønn brune øyner. For noen år siden skulle jeg ønske at jeg hadde blåe øyner, det er så fint når de lyser opp. Men jeg sier meg fornøyd med den øyenfargen jeg har

 

♥ Jeg er mammadalt, og jeg vil med et tungt hjerte skrive at jeg mistet Mammaen min 23 April 2013 Sorgen og savnet er ubeskrivelig stor.

♥ Jeg har tre tattoveringer. ( Tattoveringene mine )

Den ene har jeg mellom skuldra – the greatest blessing in life is the love of my family.

Den andre tattoveringen har jeg på armen som er til minne om mamma – i loved you yesterday i love you still, i always have i always will. Mom. Another word for love, mothers are angels on earth. Mother.

 

♥ Jeg elsker familien min, de betyr enormt for meg. Jeg er så glad for jeg har mormor jeg kan besøke å snakke med de om det er noe. Hun er mor til mamma mi, så det er så mye likheter mellom de. Viktig å ta vare på de kjære du har i rundt deg, man vet ikke hva man har før de plutselig er borte..

 

♥ Da jeg var mindre hadde jeg lyst til å bli en sanger, modell eller rettere sagt supermodell og politi. Den dag i dag hadde det vært kult å vært politi, men jeg tror ikke det hadde vært det rette yrket for meg. Sanger blir det ikke noe av da jeg ikke kan å synge, en gang jeg sang i dusjen så sprakk dusjdøra. Modell greiene har jeg lagt fra meg, de er så frem og tilbake, enten er du for tynn eller så er du for feit, og i deres øyne ser jeg sikker ut som en ku!

 

♥ Jeg har hatt to søte kaniner Trampe og Josefine som ikke er her lenger..  Trampe ble 9 år og Josefine ble bare 3 år, savner de utrolig mye..

 ♥ Jeg jobber som lærling og holder på med mitt 2år. Og om en stund blir utdanninga mi i boks – og det gleder jeg meg til. Da blir jeg ferdig utdannet som barne og ungdomsarbeider

 

♥ Jeg kjøpte meg min aller første bil i bursdagsgave til meg selv i August 2013. Jeg er stolt bil eier til en Toyota Avensis. Og jeg er like glad i den enda som da jeg var da jeg kjøpte den.

 ♥ Jeg er en gamer! fra da jeg var lita spilte jeg og storebroren min veldig mye nintendo med mario. Og opp gjennom barndommen har gått til mye spilling på nintendo, playstation og data spill, sims. Haha, husker jeg satt i mange timer med sims spillet etter skolen, og hadde aldri tid til lekser. Jeg er en gamer nå også. Spiller en del wii, noen ganger kan jeg gå lei, men da har jeg tlf jeg kan spille på. Der går det mye i Candy crush (pause nå), pet resque, yatzy world og wordfeud. Kan sitte å spille i et par timer, haha.

 

♥ Jeg elsker å sove. Jeg er langt i fra noe A-menneske. Skal jeg stå opp tidlig er klokken 8 maks grensa for meg, haha. 

Hjemme fra jobb

 

God morgen.. I dag er jeg så slapp og forkjølt at i dag ble jeg hjemme fra jobb.. Stod opp for litt over en time siden, dusjet og fått på meg kosedressen min, og nå ligger jeg slakt på sofaen under dyna. Her har jeg planer om å ligge resten av dagen. I går koste jeg og kjæresten min Ola med å se The walking dead før vi la oss – det er så spennende serie, gleder oss til neste episode.

 

Nå som jeg ligger på sofaen og har en god grunn til å late meg som bare det.. Jeg kom akkurat på at jeg har filmen Despicable 1 på dataen som jeg tenkte jeg skulle se nå, den ser så morsom ut – har dere sett despicable? Jeg skal iallefall se den nå etterfulgt av serier, og kose meg på sofaen med Solo is.

 

Ønsk meg god bedring ♥

 

Har dere sett filmen? 

Hvordan har dere det mine lesere? ♥

 


Topp 5 tv serier. Del 3

 

Heisann. Jeg tenkte å skrive om mine topp 5 tv-serier igjen, tidligere har jeg skrevet og publisert del 1 & 2 som dere kan lese om Her og Her

 

Kongen av queens : I serien får dere møte Doug Heffernan, Carrie Spooner og Arthur Spooner ( Carrie’s far. ) I løpet av serien flytter Arthur inn hos Doug og Carrie noe som blir hysterisk morsom situasjon. 

Ghost Whisperer : Melinda Gordon er en ung kvinne som har en spesiell evne til å se og høre de døde – evnen som hun har arvet fra hennes bestemor. Sjeler som enda ikke har forlatt jorden søker hjelp fra Melinda så de kan gå over til den andre siden. Melinda er gift og har kjøpt et hus sammen med sin mann Jim Clancy som begynte å hjelpe henne med og finne ut hva åndene vil. Melinda går gjennom mye fare når hun prøver å hjelpe gjenferdene som kommer til henne.

 

 

 

Sons of anarchy : En gripende drama serie som tar deg med inn i motorsykkelgjengenes nådeløse underverden. Sons of anarchy lever, kjører og dør for brorskapet. Men mens lederen og hans kone fører dem inn i stadig grovere lovbrudd, blir hennes sønn Jax revet mellom lojalitet og tradisjoner. I senere sesong blir Jax den nye lederen av Mc- klubben. Bli med på en rå og adrealinfylt kjøretur med den lovløse mc-gjengen sons of anarchy. Allianser blir skapt, venner blir myrdet og lojaliteten blir satt på prøve.

 

 

 

The big bang theory : I serien møter du Leonard Hofsdtadter (eksperimentell fysiker) og Sheldon Cooper (teoretisk fysisker) som deler leilighet med hverandre, Penny, en servitrise og håpende skuespiller som bort i naboleiligheten. Leonard og Sheldons like nerdete og sosialt keitete venner og kollegaer, den meksikanske ingeniøren Howard Wolowitz og astrofysikeren Rajesh Koothrappali. De fire er satt i kontrast i kompisk effekt med Pennys sosiale ferdigheter og sunne fornuft. Senere får Howard en kjæreste som senere blir hans hustru: Bernadette Rostenkowski som er en mikrobiolog og tidligere deltid servitrise sammen med Penny. Amy farrah fowler (nevroforskeren) blir en del av gruppen etter å ha blitt introdusert til Sheldon via datingside som senere blir hans kjæreste. Resultatet er en eksplosivt morsom komedie for nerden i oss alle.

 

The walking dead : Historien handler om en liten gruppe overlevende som bor i kjølvannet av en zombieapokalypse. Mesteparten av historien foregår i Atlanta-storbyområdet og deretter rundt landskapet i nordlige Georgia, hvor de overlevende søker etter en trygg havn unna zombier som fortærer alt levende de fanger, og bitt er smittsomt for mennesker. Handlingen er fokusert primært på de dilemmaene gruppen står overfor da de sliter med å balansere sin menneskelighet med deres overlevelser mot zombiene, og senere hvordan de takler at gruppemedlemmer blir drept, og avtale med andre overlevende de møter.


 

Syk og svak

 

God kveld søte lesere! Ja, nå var det min tur å bli smittet.. Jeg og kjæresten har nylig sett filmen : Elysium, den virket bra – kan ikke si så mye om den da jeg så klart sovnet under filmen. I dag var det utrolig godt å komme hjem fra jobb, formen har ikke vært på topp. Forkjølet, kroppen værker, tett i nasen og pust – jeg måtte sove med munnen åpen, så her ligger jeg om natta å gaper – haha. Bestilte meg en liten pizza tidligere i dag, jeg ble skuffa når jeg nesten ikke kjente smaken, hadde egentlig bare lyst til å kaste pizzaen i veggen. Ellers har jeg gamet da, donkey kong på wii.. Nå ligger jeg i sengen å gaper igjen, hurra for nesespray – nå kan jeg lukke igjen munnen og puste med nesa, ialelfall bare litt, enn så lenge….

 


 

Ønsker dere en fin kveld 🙂

Bonfire hearts

 

This world is getting colder. Strangers passing by. No one offers you a shoulder. No one looks you in the eye. But I’ve been looking at you for a long, long time. Just trying to break through, trying to make you mine. Everybody wants a flame, they don’t want to get burnt
Well today is our turn.

Days like these lead to nights like this leads to love like ours, you light a spark in my bonfire heart. People like us, we don’t need that much.
Just someone that starts, starts a spark in our bonfire hearts ♥

 


Kveldens snacks

 

God kveld ♥ Kom inn døren for litt siden, jeg har vært å tatt en kaffe sammen med ei venninne – kjempe koselig! Resten av kvelden skal jeg slappe av. Fikk skikkelig godteri sug i sta, så jeg mekket noe godt på kjøkkenet. Jeg skjært opp brokkoli og gulrot, la det i en skål, og ordnet dip som jeg dypper grønnsakene i – kjempe godt.

Kjempe godt

En ny dag med nye muligheter

God dag 🙂 Stod opp 06:45 i dag, ordnet meg og spiste frokost før jeg dro på jobb. Godt å ha helg, men det er jammen godt å begynne på igjen på jobb. Straks skal jeg fyke av gårdet til legen og nav, før jeg vender tilbake på jobb..

Vi blogges når jeg er hjemme 🙂

Er dere på skolen eller på jobb?

Bedre blogger i morgen

Hei mine søte lesere ! Har dere hatt en fin helg? Jeg har kost meg maks og slappet av, en rolig helg.

Tiden har flydd avgårde og jeg har ikke hatt tid til å blogge. Om dagene er jeg på jobb til halv 4 og jeg trives som lærling. I morgen skal jeg bli flinkere til å oppdatere dere.

Er det noe dere vil at jeg skal blogge om?

God natt og sov godt 🙂 Ny dag og nye muligheter !

Svar på spørsmålsrunden

 

Hva er fremtidsplanene dine?
SvarPlanene mine for framtiden er å få en utdannelse og bra økonomi. Ellers tar jeg resten som det kommer 🙂

 

Hva er din favoritt farge?
SvarBlå

 

Hvor høy er du?
SvarJeg er ca 1.72 høy

 

Jeg leser din blogg, leser du min?
SvarÅå så koselig å høre, nei det gjør jeg ikke. Eneste bloggene jeg leser er toppbloggere (topplisten)

 

Hvilken hårfarge trives du best med? 
Svar: Jeg trives veldig godt som blondine, så lenge det ikke blir alt for lyst. Men jeg må si at jeg trives best i mørkere hår.

 

1 Plass på favoritt serien din? 
Svar: Oi… Dette blir vanskelig siden jeg har så mange favoritt serier, får vel velge Grey’s Anatomy da 🙂

 

Hvis du skal ha barn, hvor mange ønsker du deg? 
Svar: 2 stykker 

 

Hvilken sang er din favoritt akkurat nå? 
Svar: Miley Cyrus med Wreking ball og we can’t stop

 

Hvor ser du deg selv om 5 år? 
Svar: Det aner jeg ikke

 

Hvor i verden vil du reise, og hvor har du vært?
Svar: Jeg vil reise til Karibean, Hawaii, Paris ++  De plassene jeg har vært er : Sverige, Danmark, Amsterdam, London, Hollywood, Bulgaria (tror det var alt?)

 

Hva er en normal dag for deg?
Svar: Starter dagen med en frokost, ordner meg og drar på jobb. Lager middag og slapper av med kjæresten, ser serier, er med familien og venner. Det er en normal dag for meg 🙂

 

Dette var det jeg fikk inn 🙂

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top