Slik ble jeg kvitt kviseutbruddet

Hei dere! ♥                                                                                                                                                 Reklame

Nå skal jeg fortelle deg om et fantastisk produkt som jeg har fått prøvd ut og som jeg vil dele med dere. Jeg har slitt med kviseutbrudd i ansiktet som har kommet og gått. Noen av de har vært så forferdelig vonde og gitt meg en knekk på selvbildet. De har vært så ille at jeg ikke har fått til å sminke over de, da de ble mer fremhevet enn skjult.

Jeg har prøvd det meste, og ingenting har funket. Kviseutbruddene kom og gikk, og jeg har vært så fortvilet. Hadde det bare gått an å sminke over de så hadde ting blitt litt bedre på en måte, men når jeg gikk der med kvisene som lyste opp i ansiktet følte jeg meg ufin rett og slett. Men nå skal jeg vise deg før og etter bilder av huden min før jeg brukte produktet. 

 

 

Her får dere se før og etterbilder av huden min. På før bildet ser dere hvordan det ser ut i ansiktet, helt forferdelig. Etter andre gangs bruk av produktet ser dere at det har roet seg og blitt bedre. Etter fjerde gangs bruk har jeg nesten ikke utbrudd i det hele tatt. Dere skal få se huden min hvordan den er nå. Dette fantastiske produktet jeg snakker om er mud mask. Denne ansiktsmasken har hjulpet meg så mye og nå kan jeg endelig gå uten sminke også, og føle meg vel. Jeg har mindre kviser, renere hud og mindre fet hud, og alt takket være mud masken! 

 

 

Beste produktet jeg har prøvd som har gitt meg et fantastisk resultat på kort tid. Nå stresser jeg ikke lenger om jeg får litt kviser her og der, for denne masken suger ut all dritten du har i huden. Hvis dette er noe du ønsker å prøve, er det bare å si fra, så tar jeg kontakt ♥

 

Du kan også følge gruppen min på facebook HER for flere bilder og informasjon, og på Instagram : vsb89

 

 

 

 

God Morgen

Hei dere!

Da var jeg plutselig tilbake på bloggen igjen.

Nå har jeg nettopp ryddet ut av oppvaskmaskinen og ryddet litt i leiligheten. Nå har jeg tent lys og akkurat satt meg ned i sofaen og spiser frokost. I går kveld baket kjæresten min og jeg grove rundstykker og boller som jeg spiser til frokost nå, og en kopp kaffe latte til. De ble så innmari gode, så nå koser jeg meg skikkelig.

 

Skal straks begynne å ordne meg til å dra på jobb senere. Utrolig godt å begynne senere på dagen slik at jeg får god tid på meg på morgenen, våkne skikkelig og bare kose meg. Nå skal det nytes før jeg drar på jobb. Og dere? Hold dere oppdatert på bloggen senere i dag da, jeg har noe spennende å vise dere! 

 

Hesteforing og oversvømmelse

God morgen!

Nå som det er høstferie er det utrolig godt å ha fri, lade batteriene og kose seg inne når det er rusk vær ute. Men, jeg tok på meg litt stallarbeid i ferien. Alarmen min ringte 08.45 og da var det på tide å komme seg opp av sengen og kjøre avgårde til stallen for å gi hestene frokost. De trippet utålmodig og ventet. Da de endelig fikk frokosten sin, fikk de litt kos og ble tatt litt bilder av.

 

Da jeg kom hjem ordnet jeg frokost til meg selv og satt på klesvask før jeg krøp under pleddet. Nå sitter jeg å venter på at en rørlegger skal komme å fikse to tette avløpssluk på badet. Jeg kan hverken dusje eller sette på en klesvask før badet ble oversvømt, kan nesten ikke vaske hendene i vasken heller. Krysser fingrene for at de får det til når ikke 3 runder med forskjellige avløpsrens og 4-5 runder med kokende vann hjalp.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top