7 Funfacts om meg selv

 

Hallo! Nå er det en stund siden jeg har vært på bloggen. Ser flere av dere ofte titter innom her, og da er det vel på tide å få blogget litt igjen. Jeg tenkte å dele litt funfacts om meg.

                                                                                                                                                                                                                                     

 

1. Et av de verste fagene på skolen var matte. Jeg hater å holde på med tall.

 

2. På ungdomsskolen skulket jeg og to venninner sexundervisningen og dro til helsesøster, kun for å ha en gyldig grunn for å ikke være med i timen. Vi synes disse timene var kleine at helsesøster fikk ofte besøk av oss tre..

3.  Da jeg var liten hadde jeg en drøm om å bli superstjerne, hva enn det var. Jeg prøvde å starte superstjerne karrieren min på jenterommet med rosa blomstertapet dekket med hesteplakater fra pennyklubben, hits for kids dundrene på full guffe, og en parfymeflaske som skulle forestille mikrofon. Jeg hadde også en stor drøm om å ha langt hår, for da kunne jeg slenge litt med hodet sånn at håret blafret mens jeg sang og danset. Det var vel mer eller mindre fekting med armer og ben enn dansing. Jeg rakk ikke å spare til langt hår før jeg vokste fra superstjerne karrieren. 

 

4. Jeg sang i kor da jeg gikk på barneskolen, men det varte ikke så lenge, tror jeg, fordi jeg sluttet pga wait for it… Hotel Cæsar. Jeg blir flau over å skrive det, men reprisen og episoden gikk på tv da jeg var på korøving. 

 

5. Da jeg var liten maste jeg hull i hodet på foreldrene mine om å få en hest. Hvor skulle hesten stå? Jeg hadde store planer om å sette den i hagen, sånn at pappa kunne slippe å klippe plen. Hest fikk jeg aldri, men jeg driver med hest på fritiden.

 

6. Da jeg var liten hadde jeg lyst å bli politimann faktisk, haha. Senere ville jeg bli sykkelpoliti mest pga Pacific blue gikk på tv, og noen år etter ville jeg fortsatt bli politi. Men politi ble jeg ikke, og ble heller utdannet som barne og ungdomsarbeider, med karakter meget godt bestått på fagprøven.

 

7. Jeg er skikkelig B-menneske! Nåde den som vekker meg tidlig.

 

– Hva synes dere om funfact om meg selv? Er det noe dere vil lese om, gjerne skrik ut i kommentarfeltet.

 

♥ ♥

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top