Uken som gikk

 

Akkurat nå

Akkurat spist middag hos min kjære, og sett på den nyeste sesongen av The Walking Dead. Kan ikke si noe mer enn at den episoden og det som kommer er spennende. Holy shit! Nå har jeg kommet hjem og slengt meg i sofaen, og jeg skal fortsette på serien How to get a away with murder, den må dere se!

 

 

UKENS OPPTUR

Jeg hadde en time hos ortopeden før helgen, og fikk endelig det jeg lenge har håpet på, operasjon. Endelig sier jeg bare. Endelig blir jeg operert for prolaps.  

 

 

UKENS CRAVING

Bananer. Jeg spiser ikke så mye godteri som jeg brukte å gjøre, så nå har jeg fått cravings på bananer. Frukt generelt, og smoothie. 

 

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

 

Smertene i forbindelse med at jeg har prolaps. Åh gud så irritert og sint jeg er om dagen. Ikke så rart når jeg har smerter 24/7 og har hatt det i 2,5 år. Sliter med utrolig mye i hverdagen og alt blir et slit. Jeg går som ei gammel dame på 90 år. Jeg glemmer ikke når min kjære dro meg ut på en luftetur for at jeg skulle få bevege meg, og jeg gikk å holdt han i armen og klarte små steg om gangen som om det var den rene glattisen vi gikk på. Det var gamlemor på tur det, hehe. Vi spøkte og lo om det, viktig å ha humor selv om man har det vondt.

 

 

UKENS TANKE

 

Operasjon.. Selv om jeg er letta og glad for at det endelig blir tatt tak og at jeg får hjelp, så har jeg mye tanker rundt operasjon. Jeg har aldri blitt operert før, så det i seg selv synes jeg er litt “skummelt”, men også hvordan blir det etter operasjonen. Kommer jeg til å bli bra igjen? De smertene jeg har nå, blir de borte? Det er en del tanker, men jeg får bare krysse fingrene og håpe på det beste. 

 

 

UKENS SANG

 

Ah, det må bli denne. Jeg både digger både Sia og Alan Walker, og denne remixen rååkul..

 

 

Hvordan har deres uke vært? 

Endelig blir det operasjon

Det er vel på tide at jeg også følger “operasjonstrenden” og blir opertert jeg også.. Neida, skal ikke legge meg under kniven og gjennomgå plastiske operasjoner. I dag var jeg en tur til Ortopeden som skulle avgjøre om jeg kunne få operasjon eller ikke. I 2,5 år har jeg slitt med prolaps i korsryggen og isijas smerter, og siden det ikke blir noe bedre, og prolapsen har økt i størrelse, blir operasjon min siste utvei. Da jeg kom hjem fylte jeg ut skjemaet jeg fikk av ortopeden, og sendte det i posten 15 minutter etterpå. Da er det bare å vente på innkalling til time. Jeg krysser fingrene for at jeg blir bedre i ryggen, og får en bedre hverdag. Er så spent!

Er det noen av dere som har blitt operert for prolaps i ryggen?

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top