Todays breakfast og ridekurs

Hei og hopp.

I dag startet jeg morgenen med en hærlig frokost. Det var ikke hvilken som helst frokost, her snakker vi luksus frokost, hehe. Jeg ordnet meg ei skål med jorbær, banan, bringebær og blåber. Jeg hadde på en klatt med kesam med pasjonsfrukt og kesam lime, det er så godt. Ved siden av hadde jeg is kaffe.

Timene raste avgårde og plutselig måtte jeg skifte om til rideklær og ridestøvler, og fyke ut døren så hybelkaninene føk over gulvet. Jeg plukket opp venninna mi Weronika, hun skulle bli med å se på og ta masse bilder. Så nå har jeg som jeg lovde, bilder av meg og hesten jeg rir på, hærlighet, jeg har blitt litt glad i han jeg, hihi.


Gleder meg til flere rideturer på banen og på tur ♥

 

Rir dere?  

Hva har dere gjort i dag?

 

Ønsker dere en fin kveld så snakkes vi i morgen når jeg kommer hjem fra jobb.

Ny pc og hærlig ridetur

Hei kjære venner ♥ Endelig har jeg fått meg en splitter ny pc, hærlighet, jeg er heldig. Nå blogger jeg for første gang med ny pc’en min, så denne skal jeg kose meg med i kveld, ordne og fikse ting innpå den.

 

I dag startet jeg dagen min med å dra rett til Expert for å få en ny pc. Deretter gikk turen til stallen, hentet inn jullan som stod på beitet å koste seg, striglet henne og salte opp. Da var vi begge to klare for ridetur. Rideturen gikk kjempe bra, og jeg red ca 2 timer. Hærlig vær, og utrolig hærlig å ri i skogen å lytte til fuglekvittring. I morgen skal jeg på ridekurs, skal lære meg å ri bedre og bli en bedre rytter. Dette blir spennende

♥ Hærlig

 

Hva skal dere i kveld? 

Ødelagt pc

Halloisen

I dag har jeg fri fra jobb. Jeg kom akkurat inn døren etter å ha vært til fysioterapeuten, og kjøpt meg frokost på best (bensinstasjon). Her sitter jeg med oppvarmet baguetten og cappuchino, og blogger rett fra mobilen. Pc’n min har nemlig slått seg vrang i noen måneder og med mye tålmodighetsprøver fra min side endte det med jeg jeg ga pc’n min et fik. Man får lyst til å filleriste den og gi den en flygetur i veggen. Den avbryter fort jeg skal slå den på, det er som jeg sitter å prøver å holde liv i den med on knappen, i nesten 1 time holdt jeg på!

Akkurat nå har jeg heldigvis en Pc jeg fikk låne av Ola inntil videre, så får denne unulige pcn min bare ha det så godt. Ola er ferdig på jobb snart, da skal vi ta turen til Elkjøp og Expert for å se på en ny pc til meg. Jeg ha meg ny snart, hærlighet man blir avhengi pga blogg, jobb og diverse.

Vi blogges senere fininger

Fan page

Jeg hadde satt utrolig stor pris på, om dere tar dere et par sekunder på å trykker liker på fanpagen min på facebook, og følger meg på instagram ♥ Kanskje jeg kan følge noen av dere?

 

Fanpagen

 Instagram : vsb89

Oppskrift : Banana panncakes

Heia kjære venner ♥ Da har jeg fått prøvd ut en ny oppskrift som jeg vil dele med dere. Nemlig banan pannekaker. Oppskriften er veldig enkel og så smaker det utrolig godt.

 


1 person : Trenger du 1 banan. 2 egg og kanel etter ønsket mengde ( da får du ca 2-3 avhengi hvor store pannekake “røre” du har i stekepanna.

2 personer : 2 bananer. 3 egg og kanel etter ønsket mengde

 

Stek banan pannekakene godt på begge sider. Resultatet er kjempe godt, smaker som arme riddere. Sunt, enkelt og godt. Siden pannekakene mine ikke såg så god ut, legger jeg ved bilde fra google


 

Har dere smakt banan pannekaker før? Har dere enkle og gode oppskrifter å dele?

Snapchat updates

Hei og god søndagskveld kjære venner 🙂

I dag har det vært en rolig og avslappende dag. Har kost meg masse med Zico før han ble hentet av venninna mi. Gjett om jeg skal ha meg en valp en gang i fremtiden. Her er en liten oppdatering på snapchaten og flere blir det




OLAPLEX : Fra lilla til blondt hår

Heia kjære venner ♥

Etter nesten 4 timer!! i frisørstolen, ja du leste riktig, ble jeg endelig ferdig med håret. Nå har jeg ikke lenger lilla hår, nå har jeg gått tilbake til blondt hår. Dette kunne gå begge veier, enten kunne det gå galt eller så kunne det bli bra, men jeg visste hva jeg gikk til. Det hele startet med at jeg stakk innom frisørsalongen for å snakke om at jeg ville bli blondt, de forklarte meg dette og jeg ville kjøre på. I dag var sannhetens time kommet.

Jeg satte meg veldig spent ned i frisørstolen. Første behandling var å bleke håret. Behandling 2 var akkurat det samme, bleking av håret, og siste behandling var å ta helfarge på slutten. Også satte jeg med hårkur i 5-10 minutter.  


Første behandlinga ser man at lilla fargen henger i, spessielt oppå pga det er der det er sunnest og har trekt i seg fargen mest. I tuppene og på siden har jeg blitt veldig lys. Siste behandlingen har jeg fått en lysere blondfarge. Lilla skjæret altså som er rosa nå, henger i enda men det er noe jeg må regne med. 

Resultatet og min ærlige mening : Resultatet ble overraskende bra. Jeg hadde ikke noe forventninger på at dette kom til å bli så bra som det ble. Jeg lysnet ganske mye så fort, men kvaliteten på håret mitt ble veldig tørt MEN det var ganske så slitt og skadet fra FØR jeg tok denne behandlingen, derfor jeg klippet meg kort her en dag. 

Bildet til høyre ser håret mye lysere ut enn hva det gjør i midten pga lyset fra kjøkkenvinduet.

 

Hva synes dere? Har noen av dere prøvd Olaplex før og har noen meninger om det?

Stalljenta

God kveld mine venner ♥

Dagen har gått til fysioterapeut hvor vi snakket om prolapsen jeg har i korsryggen og isjias smerter (stråling i foten) og vi snakket om når dette skjedde og hvor lenge jeg har hatt det. Nå har jeg gått slik i 1 år. Det er lenge det. Jeg gjorde noen øvelser slik at han kunne undersøke meg, og nå har jeg fått funnet ut litt mer om ryggen min. Jeg skal tilbake igjen på fredag for å snakke om øvelser jeg kan gjøre hjemme, så jeg håper dette blir bra. Makan for utslitt og lei man blir av å gå sånn.

 

Da jeg kom hjem ordnet jeg meg kyllingsalat. slappet av og rakk ikke å finne roen før jeg måtte fyke ut døren igjen. Denne gangen dro jeg ut i stallen for å ri på to hester for å finne ut hvilken som passet meg best. Etter litt riding på bana fant jeg nok fort roen og tilitt til hesten nummer 2, svarten? haha jeg og navn ass. Uansett, han er helt nydelig, snill og rolig, så det virker som vi var et perfect match for å si det sånn. Er spent på å ri han neste gang. Jeg elsker bare hestelivet. Jeg kan ta bilder av han senere.


Følg meg gjerne på instagram vsb89

Nutella milkshake

God solfylt mandagskveld skjønninger ♥

Solen skinner i den nyvasket leiligheten min, og nå kan jeg slappe av med god samvittighet. Rett etter jeg var ferdig med å vaske leiligheten fikk jeg en ide om å lage Nutella milkshake som jeg så en videoklipp av på facebook, som jeg tenkte å dele oppskrift med dere.


Dette trenger du :

♥ Vanilje is  ♥ Melk ♥ Isbiter  ♥ Nutella

Du fyller litt under halve blenderen med vaniljeis og melk. Så heller du litt oppi isbiter og ønsket mengde med nutella. Lurt å ikke ta for mye da det kan fort bli kvalmende. Selv tok jeg 3-4 teskjeer.

Resultatet : nam ♥

Ha en fin kveld da dere 🙂 Husk å prøve det ut.

Gjerne trykk liker på facebook logoen på dette innlegget ♥

HAIRTALK: OLAPLEX

Hei fine lesere ♥

Når jeg kom hjem fra jobb var jeg så utslitt at jeg sovnet på sofaen etter å ha spist middag. Jeg fikk flere meldinger uten å våkne, har ikke lagt lagt merke til noe som helst selv om jeg har dobbel vibrasjon når jeg får sms.

Jeg tenkte jeg ville fortelle dere om et produkt/behandling? som har kommet i frisørsalonger. Det er en behandling som skal være enklere å gå i fra farget hår til å bli blond uten å skade og slit på håret. Jeg ble veldig fascinert over youtube klipp jeg fant, og nå har jeg faktisk bestilt meg en frisørtime. Jeg skal gå i fra lilla tilbake til blondt igjen, og det kommer til å bli spennende siden det er litt værre å gå fra lilla enn fra brunt eller mørkere hår.

 

Under her kan dere se video. Fantastisk!! 

Jeg skal skrive et innlegg om det når jeg har vært hos frisøren.. Men, er det noen av dere som har testet det ut som kan fortelle meg litt om dette? 


Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top