Nytt serietips : Blindspot


 

1 episode igjen, så er jeg ferdig med sesong 2. Jeg vil anbefale dere å se Blindspot, en spennende action serie som er lett å bli hekta på. Serien handler om en mystisk kvinne som blir funnet naken i en bag på Times Square. Den mystiske kvinnen er dekket av tatoveringer over hele kroppen og har mistet hukommelsen og vet ingenting om sin egen identitet. FBI oppdager at hver tatovering på kvinnen inneholder et spor til en krimgåte de må løse og av en mystisk grunn tatovert navnet til FBI etterforsker Kurt Weller på ryggen. Kvinnen fikk navnet "Jane", og blir raskt en del av Kurt Weller sitt FBI team på jakt etter å finne ut hvem hun er, hvem sendte henne og hvem står bak?  

 

 

 

 

serie tips : Riverdale


 

For noen uker siden begynte jeg å se en ny serie som har kommet ut på Netflix. Jeg likte serien veldig godt at jeg ble ferdig på en dag. Riverdale handler om et mord av skolens populære quarterback, Jason Blossom. Intriger, trekantdrama og hemmeligheter som gjør denne serien til et spennende dramathriller det absolutt er verdt å få med seg. Archie som er skolens kjekkas og den nye fotballstjerna. Betty som spiller bestevenninnen og naboen til Archie. Victoria, kommer flyttende inn i byen fra New York og Jughead spiller Archies gamle venn og en av skolens "outkast" Og til slutt har vi den rike og populære Cheryl Blossom, skolens bitch. Hun er utrolig vakker og ekstremt slu. Men etter at broren hennes, Jason ble funnet brutalt drept har Cheryl hatt mye å stri med. Jasons død går som en rød tråd gjennom hele serien 

Syk og svak, og nytt serietips

Hei! nå ligger jeg som et slakt i sofaen med et pledd og holder på drikker mitt andre glass med iskaffe. Jeg våknet for en stund siden etter en to timers powernap. I dag skal jeg tilbringe mye tid på sofaen med curamed te og slappe helt av... denne formen ass.

        

 

For et par år siden startet jeg med en ny serie på netflix som heter Teen Wolf, og jeg har nå akkurat startet på sesong 6 som er den nyeste sesongen som har kommet ut på nett. I serien følger vi en sånn typisk unge tenåringsgutter, men etterhvert som gjengen blir eldre så synes jeg serien begynner å tar seg opp etterhvert. Jo eldre de blir, jo mer spennende blir det. Gi serien en sjanse, jeg er helt oppslukt. Jeg klarer nesten ikke å vente på at en episode av sesong 6 kommer ut hver uke.

TEEN WOLF - Season 4 Cast Shot - Photo Credit: Jaimie Trueblood/MTV

 
 
Teen Wolf er en overnaturlig drama serie som følger Scott McCall, en high school student og sosialt utskudd som etter å ha blitt bitt av en varulv, får han ekstraordinære overnaturlige evner. Scott forsøker å opprettholde et normalt liv, mens han gjemmer seg fra alle hans hemmelige liv som en varulv med unntak av sin beste venn Stiles Stilinski, som hjelper ham gjennom denne endringen. Samt mystiske varulv, Derek Hale. Allison Argent er Scotts nye kjærlighet som bærer på en stor hemmelighet. Hun blir straks venner med Lydia Martin, en intelligent jente som dater Jackson Whittemore, som er lacrosse lagkapteinen. Jackson er mistenkelig om Scotts fysisk styrke og sverger på å finne ut hva hemmeligheten hans er, uansett hvor lang tid det tar.
 
Scott McCall og vennene hans innser muligheten for en fremtid uten hverandre, en neste fase av livet som kan ta dem i ulike retninger til tross for sine beste intensjoner. Nye skurker bruker en kombinasjon av vitenskap og det overnaturlige for en ondskapsfull og mystisk formål som til slutt vil sette Scott og vennene hans mot sin største fiende.


Sjekk ut traileren til sesong 1 og 6. Serien tar seg opp og blir mer og mer spennende. Jeg er helt oppslukt og hekta!

 

The Kardashians og spinoffs

Keeping up with the kardashians, ofte forkortet KUWTK, er en amerikansk reality tv og showet fokuserer på personlige, og profesjonelle liv av Kardashian-Jenner familien. Serien fokuserer hovedsakelig på søstrene Kim, Kourtney, Khloe, og broren Rob Kardashian, og deres halvsøstre Kendall og Kylie Jenner. De har også sine foreldre Kris og Caitlyn Jenner (tidligere kjent som Bruce Jenner) 

 

 

Tidligere så jeg nesten alle sesongene som hadde kommet ut, og jeg la merke til at jeg gikk glipp av en del hendelser som ikke hengte sammen. Først nå nylig fikk jeg vite at de har spin-off serier som man må følge med på samtidig som å se Keeping up with the kardashians. Jeg fant ut at man må se et par episoder av KUWTK, og deretter se Kourtney og Khloe take Miami. Dere skjønner sikkert greia, når de begynner å fortelle at de skal til Miami, eller New York, da er det bare å hoppe til spin-off seriene. Forvirrende? Ja, det er ikke lett å holde følge, og heller ikke enkelt hvilken rekkefølge man skal se de i. Etter litt googling fant jeg ei liste over når man skal se spin-off serien. Det er jo ikke noe rart at jeg satt igjen som et spørsmålstegn og ikke skjønte en ting når ikke noe av episodene hang på grep, jeg hadde jo gått glipp av en del drama. Og drama kan man ikke gå glipp av, hehe. Derfor startet jeg å se alt på nytt for å få med meg alt, og nå er jeg på sesong 12 som jeg følger med på tv2 sumo.

  

Seriens suksess har ført tilegg til etableringen av en rekke spin-off serien, inkludert: Kourtney og Kim take Miami, Kourtney og Kim take New York, Khloe & Lamar, Kourtney og Khloe take the hamptons, Dash Dolls, Kourtney og Khloe take Miami og sist Rob & Chyna.

Ser dere på The kardashians? Har dere fått med dere spin off seriene som nevnt over?

 

How to Get Away with Murder

God morgen/god dag! Ser dere noe nytt på bloggen min? ikke? Jeg har endelig fått et nytt design på bloggen min. Dette er noe annet enn blogg.no sitt design. Det er flinke Cathrine som har laget til meg. Over til noe annet. Jeg vil tipse dere om en bra og spennende serie jeg er hekta på, how to get away with murder. Jeg liker også at det er litt humor med - akkurat sånn jeg liker det.

 

How to get away with murder er en tv-serie som handler om forsvarsadvokaten Annalise Keating lærer strafferett ved Middleton University hvor hun velger en gruppe elever fra klassen sin til å bli hennes faste studenter. Hvor langt er de villig til å oppnå suksess? Sex, løgn, intriger, mord. De fem studentene blir snart satt på prøve når de blir involvert i et mord, og oppdager hvor langt de er villige til å oppnå suksess. Jeg er helt hekta! 

 

 

 

Har dere sett serien? Hvis ikke, begynn å se den! Dere finner den på Netflix

Keeping Up with the Kardashians

Da har jeg begynt å sett på en ny serie : Keeping up with the kardashians. Jeg har hørt så mye snakk om den at jeg måtte begynne å se den. Jeg startet bare for et par dager siden og allerede er jeg snart på sesong 6. Her går det unna. Jeg har blitt helt hekta på å følge med på familiens hverdag som er fylt med mye drama, spenning og humor. Jeg ler meg i hjel av hva de krangler om, men samtidig sitter jeg helt oppslukt, og snakker til dem som om jeg er tilstede sammen med dem. Fyttigrisen så vakker alle sammen er. 

protein pannekake

annonse

Hver servering med protein pancakes gir deg 2 solide pannekaker som inneholder hele 21 g protein, kun 2g fett, pluss masse bra fiber, og mineraler. PF Proteinpannekake gir deg et delikat måltid raskt og effektivt, og er et kjærkomment alternativ til en vanlig proteinshake. Proteinpancakes er laget av de fineste Norske råvarer. Proteininnholdet i proteinpancakes er av høyeste kvalitet. Proteinpancakes inneholder nøkkelaminosyrer som er nødvendig for optimal vekst, reparasjon, og god helse. Med PF Proteinpancakes får du et komplett sunt og ernæringsriktig måltid. Det er lett å tilberede den - tilsett kun vann og rør den ut eller benytt en shaker å rist ut røren.

 

Tips: Når du blander røren ut, bytt ut halvparten av vannet med melk eller kefir, det gir om mulig enda bedre pannekaker. Det er enkelt å lage vafler av pannekakerøren - de blir helt nydelige, Prøv det.

 

Du finner disse og flere andre godsaker på Proteinfabrikken sine sider Her

Stek pannekakene i 1-2 minutter på hver side.
 
Kjempe godt. Enda bedre med jordbærsyltetøy på - jummy.

Serie tips : The originals


Originalene er en spin-off fra The Vampire Diaries som sentrerer rundt Mikaelson søskene, Klaus, Elijah og Rebekka. Serien begynner med de opprinnelige søskene drar tilbake til byen New Orleans for første gang siden 1919. Etter å ha opprinnelig bygget byen, hadde de blitt tvunget til å flykte fra sin hevngjerrig far, Mikael. Klaus sin protesjé Marcel, tok ansvaret for byen. Klaus vedtar at de må ta ned Marcel, og komme tilbake i byen som en gang tilhørte dem, og beskytte alt som de har bygget fra krigen. Det å få tilbake byen deres byr på mange problemer mellom vampyrer, varulver og hekser. Det byr på større problemer når ulven Hayley bærer Klaus sitt barn, og de hensynsløse utspekulerte foreldrene deres, Mikael og Esther kommer tilbake fra de døde for å gjenforene familien. De har begge felles mål, å få slutt på vampyrer. Selv om Esther ønsker å befri verden av vampyrer mens Mikael ønsker bare å drepe Klaus

 

Se traileren

 


Har dere sett The vampire diaries eller The originals?

Jeg digger begge seriene. Bør sees :)

 

 

Today's breakfast

Dagens frokost. Ei skål med banan, jordbær, kiwi, bringebær og blåbær, og litt vaniljekesam. Mmm kjempe godt. En perfekt start på morgenen.

OLAPLEX : Fra lilla til blondt hår

Heia kjære venner ♥

Etter nesten 4 timer!! i frisørstolen, ja du leste riktig, ble jeg endelig ferdig med håret. Nå har jeg ikke lenger lilla hår, nå har jeg gått tilbake til blondt hår. Dette kunne gå begge veier, enten kunne det gå galt eller så kunne det bli bra, men jeg visste hva jeg gikk til. Det hele startet med at jeg stakk innom frisørsalongen for å snakke om at jeg ville bli blondt, de forklarte meg dette og jeg ville kjøre på. I dag var sannhetens time kommet.

Jeg satte meg veldig spent ned i frisørstolen. Første behandling var å bleke håret. Behandling 2 var akkurat det samme, bleking av håret, og siste behandling var å ta helfarge på slutten. Også satte jeg med hårkur i 5-10 minutter.  


Første behandlinga ser man at lilla fargen henger i, spessielt oppå pga det er der det er sunnest og har trekt i seg fargen mest. I tuppene og på siden har jeg blitt veldig lys. Siste behandlingen har jeg fått en lysere blondfarge. Lilla skjæret altså som er rosa nå, henger i enda men det er noe jeg må regne med. Resultatet og min ærlige mening : Resultatet ble overraskende bra. Jeg hadde ikke noe forventninger på at dette kom til å bli så bra som det ble. Jeg lysnet ganske mye så fort, men kvaliteten på håret mitt ble veldig tørt MEN det var ganske så slitt og skadet fra FØR jeg tok denne behandlingen, derfor jeg klippet meg kort her en dag. 

Bildet til høyre ser håret mye lysere ut enn hva det gjør i midten pga lyset fra kjøkkenvinduet.

 

Hva synes dere? Har noen av dere prøvd Olaplex før og har noen meninger om det?

Sminketips til lepper

Hei fine lesere ♥

Jeg kom over et tips på nett jeg ville dele med dere. Jeg har ikke prøvd dette selv, men kanskje noen av dere har lyst til å prøve det ut? Har søkt opp Youtube klipp til dere også :)

Enjoy


 

 

 

Hva synes dere?

Dagens frokost : Havregrøt med eple og kanel

 

God dag! I dag har jeg fri og har sovet lenge, deilig. Når jeg stod opp tusslet jeg gjespende inn på badet og tok meg en god og varm dusj før jeg kjørte en kompis av meg til skolen. Nå har jeg akkurat ordnet meg en lettvint og god frokost, havregrøt med eple og kanel. 

 

 

Jeg har fått dilla på dette igjen og ordner meg dette nesten hver morgen eller så ofte jeg har lyst på. Jeg kjøpte havregryn på pose som heter 123 og Bjørns havegrøt. Du tilsetter 1,5 - 2 dl melk eller vann. 


Den posen til venstre fra Møllerens hadde jeg eplebiter oppi (helst grønne epler på grunn av den syrlige smaken) Noen liker også ha bær oppi, så dere får prøve det ut, godt er det uansett med og uten frukt eller bær.

Men de har også fått inn havegrøt med eplebiter oppi både fra Møllerens og Bjørns havregrøt, noe som også er kjempe godt. De har forskjellige sorter alt ettersom hva du vil ha i grøten eller ikke. Det beste av alt er at det koster mellom 7-9 kroner pr pose, billig.


 

Har dere smakt havregrøten fra Møllerens og Bjørn? 

Hva liker dere å ha i havregrøten?

 

Innkjøp av hårkurer

Loreal lumino contrast : Denne hårkuren holder stripet hår i perfekt forfatning med denne hårkuren. Den virker i dybden og oppretter hårets naturlige fugtighetsbalanse.

 

Loreal absolut repair cellular mask : Er en cellereparerende og beskyttende hårkur til meget slitt hår. Produktet inneholder melkesyre som har evnen til å gjenopprette de ioniske forbindelser, som gjenoppbygger cellestrukturen i hårfibre i zone C. Håret repareres på cellenivå og får fornyet styre. Hårkuren bygger opp håret innenfra og blir mykt, smidigt og glansfullt

 

Kerastase : En pleiende hårmaske for svært skadet hår og flisete tupper. Bringer tilbake vitaliteten i tørt og sprøtt hår. Masken tilfører håret det som trengs for at håret igjen skal bli mykt og glatt. Håret blir badet i styrkende ingredienser som trenger inn i hvert hårstrå og gir det en total fornying.

 

Tigi S factor : Få lekkert, mykt, skinnende og sunt hår med denne varmebeskyttende sprayen. Dette fantastiske produktet gir også UV-beskyttelse, og sørger for at håret er i tipptopp stand til enhver tid. Sprayen vil absorberes i håret og bekjempe varme mens den samtidig tilfører næring og fuktighet. Opplev et skinnende hår som er totalbeskyttende mot varme.

 

Vanja

Dagens frokost : Havregrøt med eple og kanel

Hei og god morgen min skjønne ♥

 

Kommer med dagens lille frokost tips til dere : havregrøt med eple og kanel. Du kjøper 1-2-3 havregryn på matvarebutikken og koker opp 1,5-2 dl vann eller melk. Ha i havregrøten i en bolle og skjær opp et grønt eple (jeg skreller av skallet) og ha i oppkokede vannet eller melka, og eplebitene. Bland, strø kanel og litt sukker - smaker kjempe godt. 

 

Når jeg ordner meg havregryn til frokost bruker jeg sykt mye sukker, etter jeg begynte å ha mye eplebiter i, var det nok med å strø litt på toppenHva synes du om dagens lille frokost tips?

 

Har du frokost tips å dele med meg?


Aloe Vera drikken

 

HVOR KAN JEG KJØPE ALOE VERA DRIKKEN?

- Aloe Vera drikken selges hos din nærmeste LIFE Helsekostbutikk, 7-Eleven/Shell og på flere salatbarer, sushirestauranter og idrettsanlegg rundt om i Norge. 

HVORFOR SKAL JEG DRIKKE ALOE VERA DRIKKEN?

- Aloe Vera drikken er en frisk og god tørstslukker som passer perfekt on-the-go når du trenger ekstra energi. Du kan også nyte drikken til lunchen, eller hvorfor ikke bytte ut frokostjuicen? Aloe Vera drikken passer også bra etter en slitsom dag på skole eller jobb.

KAN JEG DRIKKE ALOE VERA DRIKKEN SOM ERSTATNING FOR ET MELLOMMÅLTID?

- Aloe Vera drikken passer utmerket som et mellommåltid for at du skal holde en jevn energikurve gjennom dagen.

PASSAR ALOE VERA DRIKKEN BRA I FORBINDELSE MED TRENING?

- Aloe Vera drikken kan du drikke både før, under og etter trening.

HVA SLAGS BITER ER DET I DRIKKEN?

- Fruktkjøtt fra Aloe Veraplanten

HVOR KOMMER SMAKEN FRA?

- Smaken kommer fra naturlige ingredienser som honning og druer.

HVILKEN TYPE ALOE VERA ER DET I DRIKKEN?

- Aloe Barbadensis Miller. Den mest kraftfulle av alle Aloe-vekstene, og den som anvendes kommersiellt på markedet.

HVOR LENGE HOLDER EN UÅPNET FLASKE SEG?

- Uåpnet flaske kan oppbevares i romtemperatur, og holder seg opp til 24 mnd.

HVOR LENGE HOLDER EN ÅPNET FLASKE SEG?

-Åpnet flaske bør oppbevares kjølig, og holder seg i opp til 3 dager.

HVORDAN SKAL DRIKKEN NYTES?

- Aloe Vera Drikken bør serveres avkjølt for å gi den beste smaken og tørstslukkende effekt.

 - Aloe Vera med Gojibær var den som falt i smak hos meg. 

 

Har dere prøvd Aloe Vera drikken?

 

Ukens filmtips: Warm bodies

Zombien R lever i en apokalypseversjon av USA hvor Zombiene regjerer og spiser hernene tl de levende personene. En dag spiser R hjernen til en tenåringsgutt, men blir forelsket i kjæresten hans Julie, som han redder fra sine medzombier og tar tilbake leiren sin. Da hun drar sin vei nekter R å gi opp og setter etter henne. R risikerer sitt eget liv ved å følge henne til menneskenes leir, samtidig som handlingene hans kan forandre hele den livløse verden.

 

Har dere sett filmen?

Jeg har gitt en gave til kreftforeningen

Jeg har gitt en gave til kreftforeningen ♥ Gi en gave du også. Du går inn på støtt kreftforeningen og velger selv det beløpet du selv vil gi, du velger om du vil ta et månedlig beløp (da blir du trekt hver måned til kreftforeningen for den summen du velger) eller du kan velge engangsbeløp. Du bestemmer også om du vil være anonym eller ikke. Mange mødre, fedre, besteforledre, barn, venner og kolleger har fått flere morgendager takket være forskningen. Dette er verdifull tid for de som ellers hadde fått alt for lite. Enda flere skal overleve kreft. Vi skal finne bedre, mer skånsomme behandlingsmetoder. Vi skal ta vare på de som er rammet. Det er bare mulig fordi du støtter vårt arbeid. Tusen takk!

Vi setter veldig stor pris på at du støtter kreftsaken. Din gave styrker oss i jobben med å sørge for at færre får kreft, at flere overlever - og en best mulig livskvalitet for kreftrammede og pårørende.Tusen takk for at du er sammen med oss i kreftkampen. De gavene vi får, gir vi videre til et hundretalls forskningsprosjekter. Omsorgsarbeid, opplysningsarbeid og politisk påvirkning er annet viktig kreftarbeid vi gjør for pengene.

Hjertelig takk!

 


 

 

Jeg har gitt en gavepenge - Gi en gave du også! 

 

 

Dagens tips

 

Heisann.

I det siste månedene-halvåret har jeg vært skikkelig hekta på sjokoladekule med lakris inni - det er steingodt og jeg kjenner bare jeg skriver dette at jeg får vann i munnen. Hvis du liker dette, er det lett å bli hekta - det har iallefall jeg blitt. Jeg kjøper 3 bokser om gangen og går tom på maks 2 dager om ikke mindre, kommer an på. Det høres kanskje sikkert kvalmende ut, men langt i fra, sjokoladen der og lakrisen passer utmerket i lag. Oppbevares i romtempratur da den er best å tygge når den er myk. Btw : Den er også glutenfri, litt stiv i pris, men herregud så godt. ANBEFALES!!!

 

Jeg kjøpte også med meg en pose med drops i smak av latte. Jeg synes den er kjempe god, og heller ikke kvalmende. Og det beste av alt er den også sukkerfri. 

 

 

 Lakris-sjokoladen og Dropsene fåes kjøpt på helsekostbutikker. De har forskjellige sorter med lakris og dropser, kanskje du finner din favoritt? det har jeg :)

 

Har dere smakt disse to?

Hva synes dere om mitt dagens lille tips?


Ukens serietips : The vampire diaries

 

♥ The vampire diaries: Serien følger Elena Gilbert, en normal jente på 17 år, som bor i småbyen Mystic Falls. Men etter at vampyrbrødrene Damon og Stefan Salvatore flytter tilbake til byen, begynner livet hennes å forandre seg. Elena blir dypt forelsket i den 162 år gamle vampyren Stefan Salvatore. Deres forhold blir stadig mer komplisert når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon retunerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen. Han søker hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet han til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke så lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Kathrine, som senere også returnerer til byen med planer mot den nye trioen. Elena og hennes bror Jeremy bor sammen med deres tante, etter at deres foreldre døde i en bilulykke. Skolen har akkurat startet igjen etter sommerferien, og på skolen får Elena øye på en ny mystisk gutt, Stefan. Uten at Elena vet at Stefan er vampyr, blir de to umiddelbart tiltrukket av hverandre. Men ikke lenge etter kommer Stefans bror Damon til Mystic Falls, og det er 15 år siden de to brødrene sist så hverandre, og et gammelt fiendskap blusses opp.

 

Hva synes dere om serien?

Ukens filmtips: Despicable Me

 

Ukens filmtips er Despicable me "grusomme meg". Det er en amerikansk animasjonsfilm som handler om en bitter og middelmådig småkriminell som tenker altfor høyt om seg selv. Gru bestemmer seg for å sette seg selv på kartet ved å gjøre det største kuppet noensinne - nemlig å stjele månen. Han adopterer derfor tre jenter, som inngår i planen for å spionere på fienden Vector. Men når Gru faktisk gradvis begynner å bry seg om barna, står hele planen i fare, siden disse to tingene ikke lar seg kombinere. Hva skal han velge - barna eller den geniale planen?

 

 

- Hva synes dere om at jeg har ukens filmtips?

- Har dere sett filmen(e)?


Hold orden i sminkene

Heisann! ♥

 

Jeg har lenge vært på utkikk etter sminkekoffert som hjelper deg å holde orden i sminkesakene dine. Etter mye leting ga jeg opp, jeg fant ikke det jeg var ute etter, heldigvis var det ei som kjøpte denne til meg. 


Nå er det lettere å holde orden, og finne frem sminken jeg skal ha. Haha alltid like mye styr å finne frem i en rotete sminkepung. Denne er rett og slett genial!

 

 

Hva synes dere? Har dere slik?

 


VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Juni 2017, Mai 2017, Mars 2017, Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits