Homemade Ice coffe

 

Jeg har vært en iskaffe drikker siden 8.klassen, og favorittene mine er Tine iskaffe cappucchino, Nescafe Iskaffe (pulver) som man tilsetter melk og riser i en shaker, og starbucks. Å kjøpe iskaffe på butikken kan fort bli dyrt i lengden, derfor har jeg begynt å lage iskaffe hjemme. Det er så godt, så enkelt og sunnere.Oppskriften på iskaffe bruker jeg Melk, kaffe pulver og vaniljeis.

Framgangsmåte :

♥ Kok opp vann

♥ Finn en kopp og ha i ønsket mengde kaffepulver 

♥ Ha kokende vannet i koppen, ønsker du litt sukker så gjerne ha ei teskje i kaffekoppen. Rør rundt.

♥ Finn frem en shaker og ha i ønsket mengde vanilje is, Jeg flyller over halve shaker koppen.

♥ Deretter heller jeg i kaffe'en slik at isen smelter

♥ Ha i melk og rist

 

- Er kaffen for sterk ha i mer melk

Serveres og nyt.

 


//Google

 

 

- Klem til dere ♥

 

 

 

HJEMMELAGDE KARAMELLER I MIKROEN PÅ 7,5 MINUTTERHeihei. Jeg fant en oppskrift på nett som jeg vil dele med dere. Jeg har ikke prøvd dette selv enda, men det skal jeg jammen meg gjøre.

 

DETTE TRENGER DU:

 1 dl kremfløte

 1 dl sukker

1 ss Bremykt, romtemperert

1 ss lys sirup

1 ts vaniljesukker

 

 

SLIK GJØR DU:

1. Hell alle ingrediensene i en stor glassbolle som tåler sterk varme. Bland godt.

2. Sett bollen inn i mikrobølgeovnen på full effekt i syv og et halvt minutt. Rør hvert nittiende sekund med en metallvisp - men pass på: Smeltet sukker er svært varmt, så vær forsiktig. Etterhvert vil blandingen begynne å boble kraftig, så pass på at bollen er stor nok.

3. Du kan teste om karamellen er ferdig ved å dryppe noen dråper karamell i en bolle med kaldt vann. Hvis dråpen samler seg og blir til en liten og fast karamellklump når du  klemmer på den, er den klar. 

4. Hell karamellen i en liten brødform som er dekket med bakepapir. Sett kjølig i 30 minutter, og del den opp i biter mens den fortsatt er ganske myk. 

 Hjemmelaget guacamole oppskrift

Hvem skulle ha trudd at jeg har prøvd meg på å lage hjemmelaget guacamole? Første gangen jeg prøvde det, må jeg ærlig innrømme at den ikke var i nærheten så god som Anabell sin. Men, øvelse gjør mester si.

 

Dette trenger du

2 - 4 stk avokado alt etter hvor mye "røre" du vil ha

2 stk limesaft

1 stk sjalottløk 

2 stk cherrytomat

1 - 2 hvitløksfedd

2 ss koriander

1 cm rød chili

Salt og pepper

 

Slik gjør du det

Skrell løken og ha i en kjøkkenmaskin. Del tomatene i to og fjern frøene, og ha i maskinen. Del avokadoene i to og fjern steinen. Ha det i kjøkkenmaskinen sammen med limesaft, chili (fjern frøene) og koriander. kjør det til du har en jevn konsistens. Smak til med salt og pepper.

 

Eller du kan gjøre slik vi lagde den. Del avokadoen og ta bort steinen, ha det i en bolle. Skrell løken og hvitløksfedden, finhakk de og ha de i opp i bollen. Ta bort frøene fra chili og tomaten, finhakk og ha det i bollen sammen med limesaft og koriander. Bruk en gaffel til å mose og røre sammen til en jevn røre. Smak til med salt og pepper. 

Enkel oppskrift, og ikke minst utrolig godt. Smaker aller best på nystekte rundstykker

Oppskrift : Banana panncakes

Heia kjære venner ♥ Da har jeg fått prøvd ut en ny oppskrift som jeg vil dele med dere. Nemlig banan pannekaker. Oppskriften er veldig enkel og så smaker det utrolig godt.

 


1 person : Trenger du 1 banan. 2 egg og kanel etter ønsket mengde ( da får du ca 2-3 avhengi hvor store pannekake "røre" du har i stekepanna.

2 personer : 2 bananer. 3 egg og kanel etter ønsket mengde

 

Stek banan pannekakene godt på begge sider. Resultatet er kjempe godt, smaker som arme riddere. Sunt, enkelt og godt. Siden pannekakene mine ikke såg så god ut, legger jeg ved bilde fra google


 

Har dere smakt banan pannekaker før? Har dere enkle og gode oppskrifter å dele?

Nutella milkshake

God solfylt mandagskveld skjønninger ♥

Solen skinner i den nyvasket leiligheten min, og nå kan jeg slappe av med god samvittighet. Rett etter jeg var ferdig med å vaske leiligheten fikk jeg en ide om å lage Nutella milkshake som jeg så en videoklipp av på facebook, som jeg tenkte å dele oppskrift med dere.


Dette trenger du :

♥ Vanilje is  ♥ Melk ♥ Isbiter  ♥ Nutella

Du fyller litt under halve blenderen med vaniljeis og melk. Så heller du litt oppi isbiter og ønsket mengde med nutella. Lurt å ikke ta for mye da det kan fort bli kvalmende. Selv tok jeg 3-4 teskjeer.

Resultatet : nam ♥Ha en fin kveld da dere :) Husk å prøve det ut.

Gjerne trykk liker på facebook logoen på dette innlegget ♥

Ciabatta

Hei fine lesere ♥ 

Er det noe jeg bare digger, så er det ciabatta med smør, skinke, ost og kylling curry salat. Jummy. Jeg kom på i siste liten da jeg begynte å ordne meg ciabatta til frokost en dag at jeg ville dele dette med dere.

Først delte jeg opp en ciabatt slik at du får to halv deler. Om ønskelig så smører du på med litt smør.

 

Så tar du skinke

 

Ost


 


Jeg brukte baguette salat kylling curry
  

Du trenger ikke å legge dem sammen slik jeg har gjort siden jeg har smurt begge sidene, men jeg gjorde sånn og mmm.. Så godt og så enkelt.

 

Hva synes dere?

BBQ bacon sushi

Hei og god torsdagskveld fine lesere ♥

I går laget min kjære og jeg noe nytt til middag. BBQ bacon sushi, ja du leste riktig og hva er det? Jo det skal jeg fortelle dere. Det er bacon, kjøttdeig, ost, rullet sammen som en pølse , og pensler med bbq saus. Det høres helt rart ut, men det smakte veldig godt, og vi hadde bbq saus og potetbåter ved siden av. 

Fant filmen på youtube og laget maten derifra. Enjoy


Dette var før vi penslet den med BBQ saus og hadde den i stekeovnen.


 

Hva synes dere?

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits