Foto : Bilder av meg

 


Fakta om meg

 

♥ Jeg er ca 1.72 høy og har grønn brune øyner. For noen år siden skulle jeg ønske at jeg hadde blåe øyner, det er så fint når de lyser opp. Men jeg sier meg fornøyd med den øyenfargen jeg har

 

♥ Jeg er mammadalt, og jeg vil med et tungt hjerte skrive at jeg mistet Mammaen min 23 April 2013 Sorgen og savnet er ubeskrivelig stor.♥ Jeg har tre tattoveringer. ( Tattoveringene mine )

Den ene har jeg mellom skuldra - the greatest blessing in life is the love of my family.

Den andre tattoveringen har jeg på armen som er til minne om mamma - i loved you yesterday i love you still, i always have i always will. Mom. Another word for love, mothers are angels on earth. Mother. 

♥ Jeg elsker familien min, de betyr enormt for meg. Jeg er så glad for jeg har mormor jeg kan besøke å snakke med de om det er noe. Hun er mor til mamma mi, så det er så mye likheter mellom de. Viktig å ta vare på de kjære du har i rundt deg, man vet ikke hva man har før de plutselig er borte..

 

♥ Da jeg var mindre hadde jeg lyst til å bli en sanger, modell eller rettere sagt supermodell og politi. Den dag i dag hadde det vært kult å vært politi, men jeg tror ikke det hadde vært det rette yrket for meg. Sanger blir det ikke noe av da jeg ikke kan å synge, en gang jeg sang i dusjen så sprakk dusjdøra. Modell greiene har jeg lagt fra meg, de er så frem og tilbake, enten er du for tynn eller så er du for feit, og i deres øyne ser jeg sikker ut som en ku! 

♥ Jeg har hatt to søte kaniner Trampe og Josefine som ikke er her lenger..  Trampe ble 9 år og Josefine ble bare 3 år, savner de utrolig mye..
 ♥ Jeg jobber som lærling og holder på med mitt 2år. Og om en stund blir utdanninga mi i boks - og det gleder jeg meg til. Da blir jeg ferdig utdannet som barne og ungdomsarbeider

 

♥ Jeg kjøpte meg min aller første bil i bursdagsgave til meg selv i August 2013. Jeg er stolt bil eier til en Toyota Avensis. Og jeg er like glad i den enda som da jeg var da jeg kjøpte den.
 ♥ Jeg er en gamer! fra da jeg var lita spilte jeg og storebroren min veldig mye nintendo med mario. Og opp gjennom barndommen har gått til mye spilling på nintendo, playstation og data spill, sims. Haha, husker jeg satt i mange timer med sims spillet etter skolen, og hadde aldri tid til lekser. Jeg er en gamer nå også. Spiller en del wii, noen ganger kan jeg gå lei, men da har jeg tlf jeg kan spille på. Der går det mye i Candy crush (pause nå), pet resque, yatzy world og wordfeud. Kan sitte å spille i et par timer, haha.

 

♥ Jeg elsker å sove. Jeg er langt i fra noe A-menneske. Skal jeg stå opp tidlig er klokken 8 maks grensa for meg, haha. 

Om meg

Hei, mitt navn er Vanja. Jeg er født 18 august i 1989. Jeg kan være ganske sta, og jeg gir meg ikke før jeg har oppnådd det jeg vil ha. Jeg er utrolig vimsete og distre. Jeg lever helt inn i min egen lille verden. Jeg er ganske så søt og uskyldig av meg, men treffer du meg på ett veldig sårt punkt til feil tid, så kan jeg tenne skikkelig og fort! men som regel går det over nokså fort. Jeg har mine meninger på bloggen min og ellers, og jeg står for det jeg mener. Jeg tok min første piercing i navlen da jeg var rundt 14 år gammel og har den enda. Jeg tok tungepiercing da jeg var 19 år (tatt den ut) og tok min første tattovering september 2012 og min andre tattovering Juni 2013.

 

Jeg hadde to kaniner Trampe og Josefine. Lille Josefine døde på bursdagen min 18.august 2011 og hun ble bare 3 år gammel. Trampe klompen døde dagen etter bursdagen min , året etter Josefine døde 19.august 2012, og han ble 9 år gammel. Han har levd et godt, langt og bortkjemt liv (slik det skal være) ♥ Begge er gravlagt i hagen ved siden av hverandre, og har ordnet til med gravstøtte og blomster ♥

Jeg har en storesøster og storebror. Jeg har en fantastisk foreldre, mamma og pappa ♥ I April 2013 mistet vi vår fantastiske kone og mamma. Her på bloggen min kan dere lese om hverdagen min, sorgen over å miste en mamma, mine meninger, viktige temaer jeg tar opp og ting jeg tipser. Jeg blogger også om sminke, klær og produkter. Jeg bruker Nikon D40 og Iphone 5 til å ta bilder med til bloggen. Jeg setter utrolig stor pris på kommentarer og lesere jeg får, det gjør bloggingen mer morro.
 

 

Ønsker du å vite mer om meg, er du hjertelig velkommen til å følge meg her på bloggen! ♥

 

 

 

 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits