Tung tid uten mamma, trenger en pause

Hei.

Det har vært en jul med mye blanda følelser, det var både tungt, og vondt å feire julen uten mamma. Det er 8 måneder siden hun døde og det er ganske sårbart og tungt for oss alle. For å være ærlig, så må jeg skrive det her (som ikke er så enkelt å dele) at jeg ikke rett og slett har det så bra. Da mamma fikk kreft fikk vi opp og nedturer, og det ble åpnet flere dører med håp som brått ble snudd til dårlige nyheter. I nesten 2 år kjempet hun tappert gjennom sykdommen. Hele situasjonen har tæret og gått innpå meg. Men en ting som jeg er utrolig glad for og som hjalp både da og nå, var at vi hadde humoren i behold, uansett hvor tungt og vond situasjonen var for både mamma og familien, var det viktig å ha humoren. Det hjalp på slike tunge tider, og det har også hjulpet mye på nå etter mammas bortgang. Har alt bare vært tårer og elendighet, så har det bare blitt enda værre i ettertid. Kjærligheten vi har i familien har også vært vitkig, kjærlighet til hverandre er noe vi har hatt hele livet, omsorg og kjærligheten. Det var slik vi var, omsorgsfull og morsom familie med mye kjærlighet.

 

 ♥

 

Det har vært en utrolig tøff tid , og det er enda tøffere nå som mamma døde i fra oss. Jeg trenger tid, mye tid på meg selv for å lære meg å takle sorgen, og det å leve uten mammaen min. Det er på slike dager som julen, bursdagen hennes, datoen hun døde og ikke minst hverdagen man kjenner og merker at det er noe som mangler, og blir påmint at hun er borte for alltid. Jeg savner å snakke med henne om alt mulig, savner den smittsomme artige latteren, utstrålingen og kjærligheten hun hadde til familien sin. Jeg savner å ha en mamma i livet, jeg er 24 år og det er alt for tidlig å miste sin mor. Alt er uvirkelig, vanskelig å forstå og så sårt å innse at hun er revet bort. Det er vanskelig å skjønne det, alt føles ut som et mareritt jeg ikke våkner i fra. En datter's mareritt. Hun var alt for meg, hun var alt for oss alle. Hun var ikke bare en god mor, men også et fantastisk menneske. Jeg er stolt over å si at dette er mammaen min! Hun stod meg nært, og hun har stilt opp for oss 100%. Hun har vært en utrolig god mamma. Livet blir aldri det samme. Dagen da jeg mistet henne, mistet jeg en del av meg selv. 

 

 

Jeg trenger en pause....

God jul

Jeg vil ønske dere alle en riktig god jul

Ukens filmtips: Warm bodies

Zombien R lever i en apokalypseversjon av USA hvor Zombiene regjerer og spiser hernene tl de levende personene. En dag spiser R hjernen til en tenåringsgutt, men blir forelsket i kjæresten hans Julie, som han redder fra sine medzombier og tar tilbake leiren sin. Da hun drar sin vei nekter R å gi opp og setter etter henne. R risikerer sitt eget liv ved å følge henne til menneskenes leir, samtidig som handlingene hans kan forandre hele den livløse verden.

 

Har dere sett filmen?

Juleferie og filmkos

 

Hei!

Nå har jeg endelig juleferie (fredag), og det er hærlig, rett og slett. Jeg har ligget med influensa i 1 uke og var skikkelig ødelagt form på fredagen. Så nå har jeg tatt ferie med god samvittighet. Fredagen ble det servert biff som kjæresten min har ordnet til oss to, deretter ble det filmkos - Bad grandpa, warm bodies og sex drive - de to sistnevnte var brae filmer.

 I går ble vi invitert til venninna mi og typen hennes på ribbe - knallgod julemiddag. Vi tok turen hjem, koste oss og slappet av. Kjærestekos er det beste jeg vet ♥


1. Farging av håret mitt. 2. Tent lys på grava til Mamma mi ♥ 3. Hangover. 4. Party i baren vår. 5. Sofaen med influensa. 6 og 7. JULEFERIE

 

 

Ellers har dagene og ukene gått i sykdom, jobbing, farging av hår og julegavehandling. Travel hverdag, derfor lite tid til bloggen.

 

Nye klær


Dette kom i posten for et par dager siden : Bukse, svart hettegenser, genser med åpen rygg og sløyfe, og tights :)
Jeg har gitt en gave til kreftforeningen

Jeg har gitt en gave til kreftforeningen ♥ Gi en gave du også. Du går inn på støtt kreftforeningen og velger selv det beløpet du selv vil gi, du velger om du vil ta et månedlig beløp (da blir du trekt hver måned til kreftforeningen for den summen du velger) eller du kan velge engangsbeløp. Du bestemmer også om du vil være anonym eller ikke. Mange mødre, fedre, besteforledre, barn, venner og kolleger har fått flere morgendager takket være forskningen. Dette er verdifull tid for de som ellers hadde fått alt for lite. Enda flere skal overleve kreft. Vi skal finne bedre, mer skånsomme behandlingsmetoder. Vi skal ta vare på de som er rammet. Det er bare mulig fordi du støtter vårt arbeid. Tusen takk!

Vi setter veldig stor pris på at du støtter kreftsaken. Din gave styrker oss i jobben med å sørge for at færre får kreft, at flere overlever - og en best mulig livskvalitet for kreftrammede og pårørende.Tusen takk for at du er sammen med oss i kreftkampen. De gavene vi får, gir vi videre til et hundretalls forskningsprosjekter. Omsorgsarbeid, opplysningsarbeid og politisk påvirkning er annet viktig kreftarbeid vi gjør for pengene.

Hjertelig takk!

 


 

 

Jeg har gitt en gavepenge - Gi en gave du også! 

 

 

På vei i posten

 

Hei og god kveld kjære dere! :) Nå har jeg nok en gang klikket hjem et par klesplagg og nå er disse på vei :) Gleder meg og er spent på om de passer.

Dette bestilte jeg:BuksaHettegenser med glidelås

 


Genser


 

Hva synes dere om kjøpet?

Influensa og innekos

 

Hei mine søte lesere ♥ Hvordan har dere det?

 

I dag ble hjemme, formen er fremdeles dårlig så jeg vil ta det med ro i dag også.. Jeg har vært våken siden halv 8 tiden i dag, ordnet meg te og en god frokost. Tente lys noe jeg ikke gjør så ofte, så nå er det koselig å være inne. Her ligger jeg som en slakt på sofaen under dyna å har sett film helt til nå - Twilight: Breaking Dawn part 1 og 2 - har dere sett filmene? 
 

Resten av dagen går bare rett og slett til avslapping, film og serier.. Håper på at jeg blir frisk fort som mulig, har vært syk siden fredagen - snart 1uke nå.

 

 

Har dere sett Twilight filmene?

Har dere hatt influensa?

Dagens tips

 

Heisann.

I det siste månedene-halvåret har jeg vært skikkelig hekta på sjokoladekule med lakris inni - det er steingodt og jeg kjenner bare jeg skriver dette at jeg får vann i munnen. Hvis du liker dette, er det lett å bli hekta - det har iallefall jeg blitt. Jeg kjøper 3 bokser om gangen og går tom på maks 2 dager om ikke mindre, kommer an på. Det høres kanskje sikkert kvalmende ut, men langt i fra, sjokoladen der og lakrisen passer utmerket i lag. Oppbevares i romtempratur da den er best å tygge når den er myk. Btw : Den er også glutenfri, litt stiv i pris, men herregud så godt. ANBEFALES!!!

 

Jeg kjøpte også med meg en pose med drops i smak av latte. Jeg synes den er kjempe god, og heller ikke kvalmende. Og det beste av alt er den også sukkerfri. 

 

 

 Lakris-sjokoladen og Dropsene fåes kjøpt på helsekostbutikker. De har forskjellige sorter med lakris og dropser, kanskje du finner din favoritt? det har jeg :)

 

Har dere smakt disse to?

Hva synes dere om mitt dagens lille tips?


INFLUENSA!

 

Det er så mange som er syke nå på vinterstid, og nå har jammen jeg blitt det også. Siden jeg jobber i barnehage så er det veldig lett å bli smittet, og jeg har lenge gått å bært på smitten - vært ofte forkjølet, men aldri blitt kvitt shiten.. Hele forkjølelsen har ligget på lur, og i helgen slo det ut for fullt. Jeg fikk feber og smerter i kroppen, sår hals og forkjølt - det er ingen tvil om at Influensan har inntatt kroppen min. 


 

Med en gang jeg stod opp har jeg rigget meg til i sofaen med dyne, godis, vann, og te. Her har jeg ligget helt til nå og er fremdeles like dårlig. Senere står Pretty little liars på plana, det går i en del episoder der, men akkurat nå ser jeg på Walt Disney film : 101 Dalmatiner.

 

- Ønsk meg god bedring ♥

 

Blogges! :)


 

Ukens serietips : The walking dead

 

The walking dead : Historien handler om en liten gruppe overlevende som bor i kjølvannet av en zombieapokalypse. Mesteparten av historien foregår i Atlanta-storbyområdet og deretter rundt landskapet i nordlige Georgia, hvor de overlevende søker etter en trygg havn unna zombier som fortærer alt levende de fanger, og bitt er smittsomt for mennesker. Handlingen er fokusert primært på de dilemmaene gruppen står overfor da de sliter med å balansere sin menneskelighet med deres overlevelser mot zombiene, og senere hvordan de takler at gruppemedlemmer blir drept, og avtale med andre overlevende de møter.

 

Har du sett The walking dead? Hva synes du om serien?

 

Lite aktiv på bloggfrontenGod morgen. Har dere hatt en fin helg? 

På fredag ble jeg og kjæresten bedt på middag, etterfulgt av festligheter og deretter tok vi turen ut på "byen". Den fredagskvelden har vært en fantastisk fin og artig kveld. Vi har ledd så mye at tårene trillet og magemusklene har fått gjennomgått. Lørdagen inviterte kjæresten, og broren hans en kompis på middag hos oss. På menyen var det rakfisk noe som faktisk ikke var så ille. Senere på kvelden ble det både fotballkamp og håndball kamp på tv - det ble seier på Norge! Woho.

 

I dag er formen min helt på bunn, kroppen min er helt ødelagt og vond - det kjennes ut som jeg har blitt mørbanket. Tett i nesa, halsen er utrolig vond og kroppen er som sagt mørbanket - forferdelig form for å si det sånn! Selv om formen ikke er helt på topp så elsker jeg søndager egentlig, det er på slike dager man har ekstra lov til å være lat og gjøre det man vil - nemlig å ikke gjøre en ting, haha. Dagen skal brukes på maks avslappning og serie, for jeg har akkurat begynt å sett opp igjen Pretty little liars.

Vi blogges  ♥

 

 

Lite aktivitet på bloggfronten, og null motivasjon. Håper på bedre bloggdager :)

 

Q: Hva har dere gjort i helgen? 

Q: Hva bruker dere søndagen til?

Ukens serietips : The vampire diaries

 

♥ The vampire diaries: Serien følger Elena Gilbert, en normal jente på 17 år, som bor i småbyen Mystic Falls. Men etter at vampyrbrødrene Damon og Stefan Salvatore flytter tilbake til byen, begynner livet hennes å forandre seg. Elena blir dypt forelsket i den 162 år gamle vampyren Stefan Salvatore. Deres forhold blir stadig mer komplisert når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon retunerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen. Han søker hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet han til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke så lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Kathrine, som senere også returnerer til byen med planer mot den nye trioen. Elena og hennes bror Jeremy bor sammen med deres tante, etter at deres foreldre døde i en bilulykke. Skolen har akkurat startet igjen etter sommerferien, og på skolen får Elena øye på en ny mystisk gutt, Stefan. Uten at Elena vet at Stefan er vampyr, blir de to umiddelbart tiltrukket av hverandre. Men ikke lenge etter kommer Stefans bror Damon til Mystic Falls, og det er 15 år siden de to brødrene sist så hverandre, og et gammelt fiendskap blusses opp.

 

Hva synes dere om serien?

Farge håret Lilla Rosa

 Da er det bestemt å farge håret mitt i denne fargen. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre en stor forandring med håret, og nå kjenner jeg at det er på tide å få gjort noe. Blir spennende å se, haha blir litt nærvøs av tanken. Tror det blir farging av hår etter jul tenker jeg :)


- Slik er hårfargen min nå :)

 

Hva synes dere?

Mamma mi, du er dypt savnet!

 

 

 
 

Jeg savner deg, elsker deg, og jeg tenker på deg hver dag, Mamma ♥

 

 Fast and the furious stjerne død

 

En utrolig trist nyhet å se artikler på facebook om at en av mine favoritt skuespiller er død. Det er ikke første gang det svirrer usanne rykter om kjendiser er død, men desverre er denne gangen sanne rykter. Hollywood er i stor sorg og veldig mange kjendiser har twitret om tragedien. Jeg husker den første fast and the furious filmen, det var uten tvil om at jeg digget både filmen(e) og Paul Walker, og Vin Diesel som også er en av mine favoritter. Dette var en trist nyhet å lese.

 

RIP Paul Walker ♥

 


VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits