For 2 år siden

Jeg sitter å tenker tilbake, for 2 år siden var jeg i en mørk depresjon som jeg aldri trodde at jeg skulle klare å komme meg ut av. På den tiden hadde jeg tatt pause fra jobben da jeg ikke var i stand til å jobbe som vikar. Jeg lå lys våken hele natta, tankene tok fullstendig overhånd og skapte kaos og uro. Jeg var psykisk sliten og trist hele tiden. Depresjonen tømte meg for energi, og motivasjon til å gjøre noe var borte. Det ble vanskelig for meg å gjøre det en trenger å gjøre for å føle seg bedre. Hvordan skulle jeg ta tak i meg selv og snu om til det positive når alt bare var mørkt? Den aller verste perioden jeg var i, var når jeg bare lå i sengen dag ut og dag inn, for jeg var for sliten til å gjøre noe annet. Bedre ble det heller ikke når jeg ikke klarte å snakke ut med familien min om hvordan jeg hadde det, og det føltes ut som alle venner jeg hadde rundt meg bare trakk seg unna. På den tiden hadde jeg kjæreste som stilte opp for meg 24/7, han var der for meg når nesten ingen andre enn han stilte opp. Det å ha sykdom i familien ble for tøft for meg (en vanskelig og hard situasjon), det rammer ikke bare en person men det rammet hele familien. Når situasjonen gikk i en berg og dalbane ble det en del mye bekymringer, tårer, frykt og redsel som førte til at jeg til slutt knakk fullstendig sammen og fikk en stor depresjon.


Dette bilde forklarer utrolig godt hvordan en depresjon starter, føles og ser ut.


Dette var for 2 år siden, det virker så uvirkelig og fjernt på en måte, jeg husker så godt hva jeg gikk gjennom men litt "glemt" og gjemt i hukommelsen. Jeg kom meg sakte men sikkert ut av depresjonen, og når jeg gjorde det, var det nesten som om det var en helt annen verden. Det er utrolig hva depresjon kan gjøre med et menneske. Depresjon er ikke til å spøke med, det skal taes seriøst.. 


Ta godt vare på dere selv der ute ♥ Har dere spørsmål så gjerne spør.


Sulten 24/7

 

Hei og hopp.

I morgen har jeg fri, og godt er det. Jeg har planer om å sitte oppe lenge i kveld og kose meg med serier og en god bok. Jeg begynte på ny serie for noen dager siden som heter American horror story, noen som har sett den? jeg gikk lei av den etter et par episoder, så nå har jeg havnet tilbake til guttaboyz fra Supernatural ♥ 

 

Jeg er sååå sulten for tiden og har sååå lyst på godteri, spesielt går jeg å er sugen etter sjokolade. Etter jeg har spist middag tar det ikke lang tid før magen begynner å romle etter mat. Jeg og guttene (ikke barna mine nei) skal ordne oss hjemmelaget pizza som jeg var å handlet inn i sta, men jeg må bare vente på at de kommer hjem fra fotballtrening. Jeg har allerede fråtset i meg new energy sjokolade og litt potetgull, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg gomler i meg det, når jeg slettes ikke har lyst på potetgull, men sjokolade. Før jeg ødelegger appetitten min helt må jeg ta meg selv i nakken og.. JA nå kom de akkurat inn døren, nå logger jeg av for snart blir det Pizza ♥
 

Hilsen matglade og godterisyke meg..


This or that?

Åh, det er så mye fine antrekk der ute at jeg kunne ha kjøpt alt det fine jeg har kommet over. Ikke alt av antrekk trenger å koste så mye, det handler bare om å sette sammen plagg. (f.eks bildet til høyre)

Jeg likte faktisk antrekket på høyre bildet veldig godt, det ser så avslappet, kult og fint på samme tid.

 

Hva synes dere?

Barna i bakkebygrenda

Husker dere barna fra bakkebygrenda? Det var min, og er fortsatt min store favoritt. Jeg brukte se filmene om igjen og om igjen flere ganger opp gjennom årene. Jeg og mamma brukte å se det ofte, og nå begynner det å bli en del år siden sist jeg så filmene. Barna i bakkebygrenda er en svensk film som handler om en barneflokk på 7. Vi møter Lisa, Bosse, Lasse, Britta, Anna, Olle og lille Kerstin, og blir med på alt det morsomme de gjør om høsten, vinteren, og våren. De baker julekaker, kjører kanefart og lager tinnsoldater. De går på skøyter. Om våren får Lisa sitt eget lam som hun må mate med tåteflaske, og som hun tar med på skolen. Dette er bare begynnelsen, det er mer moro i Bakkebygrenda.


 

Har dere sett Barna i bakkebygrenda?

Dagens frokost : Havregrøt med eple og kanel

 

God dag! I dag har jeg fri og har sovet lenge, deilig. Når jeg stod opp tusslet jeg gjespende inn på badet og tok meg en god og varm dusj før jeg kjørte en kompis av meg til skolen. Nå har jeg akkurat ordnet meg en lettvint og god frokost, havregrøt med eple og kanel. 

 

 

Jeg har fått dilla på dette igjen og ordner meg dette nesten hver morgen eller så ofte jeg har lyst på. Jeg kjøpte havregryn på pose som heter 123 og Bjørns havegrøt. Du tilsetter 1,5 - 2 dl melk eller vann. 


Den posen til venstre fra Møllerens hadde jeg eplebiter oppi (helst grønne epler på grunn av den syrlige smaken) Noen liker også ha bær oppi, så dere får prøve det ut, godt er det uansett med og uten frukt eller bær.

Men de har også fått inn havegrøt med eplebiter oppi både fra Møllerens og Bjørns havregrøt, noe som også er kjempe godt. De har forskjellige sorter alt ettersom hva du vil ha i grøten eller ikke. Det beste av alt er at det koster mellom 7-9 kroner pr pose, billig.


 

Har dere smakt havregrøten fra Møllerens og Bjørn? 

Hva liker dere å ha i havregrøten?

 

My life on instagram

God dag! Jeg har fri i dag, sov litt lenge og startet dagen med gårsdagens middag til frokost, iskaffe og Supernatural. Jeg har tent litt lys, satt på klesvask og sitter under pleddet og blogger.

 

Under her får dere en oppsummering av mine siste instagram-bilder. Der får dere innblikk i hverdagen min og jeg legger også ut randome bilder. Håper dere vil følge meg på instagram, kanskje jeg kan følge dere også?

http://instagram.com/vsb89


Jeg har ikke så mange followers, men jeg har fått litt i det siste

 

Dere kan trykke på bildet eller HER for å komme til instagram kontoen min

 

 

Haters hate

Haters hate because they hate seeing you do better!

Ha en fin søndag ♥

Håret vokser 3 ganger raskere

 

Har du hørt om Hairbell Shampo og Balsamen som gjør at håret skal vokse 3 ganger raskere? Jeg har ikke hørt om den før jeg såg artikkelen poppet opp på facebook siden. 

Hairbell garanterer totalt fem resultater:

1. Ditt hår kommer til å vokse tre ganger raskere i gjennomsnitt

2. Ditt hår kommer til å bli mykere og mer glansfult

3. Resultat som varer i flere måneder

4. Effektiviteten er bevist og er testet på alle hårtyper

 

Etter 28 dager viser resultatene en maksimal vekst på 4,5 cm, en gjennomsnittlig vekst på 2,9 cm. Normalt hår vokser 1,5 cm per måned i gjennomsnitt.
 

Har dere prøvd denne? Funker den?

 

Serie anbefaling : Grimm

 Jeg har nylig startet med en ny serie som falt i smak hos meg. Allerede fra første episode og et par til ble jeg hektet, og siden da er det nesten slik at jeg ikke klarer å stoppe. Serien handler om Nick Burkhardt som er en drapsetterforsker bosatt i Portland sammen med sin samboer Juliette Silverton, oppdager han tilhører den gamle slekten grim, som alltid har sloss for å beskytte menneskeheten mot overnaturlige skapninger. Da Nicks evner til å avsløre disse onde vesenene som skjuler seg midt iblant oss vekkes til live, får han litt av en jobb å verne sitt gamle liv, samtidig som han blir trukket stadig dypere inn i de eldgamle konfliktene i Grimm-verdenen.

 

 

Har dere sett Grimm?


Gangen før og etter oppussing

 

Endelig har jeg blitt ferdig med å male og fått ordnet gangen i leiligheten. Det har tatt litt tid, men det var verdt det når man ser hvor bra resultatet ble etterpå. Det er utrolig deilig med en forandring.

Slik såg det ut før. Grønn blomstrete tapet og trefarget panel. Ikke særlig pent. Det å gå fra dette til dette

 

Hva synes dere om resultatet av gangen?


VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits