Ukens serietips : Pretty little liars

 

Sesong 1: De fire peneste jentene i byen har en stygg hemmelighet. For ett år siden forsvant Alison, som var gruppens naturlige leder, og jentene sluttet å være bestevenner. Nå mottar jentene skumle meldinger som inneholder ting bare Alison kunne vite. Er hun tilbake?


Sesong 2: Hele Rosewood vil vite hvem som drepte Alisson, men ingen steder virker trygge for A sitt påpasselige åsyn. Mysteriet blir mer innviklet når det blir flere lik, og tekstene fra A blir stadig mer truende. Det blir sjokk og overraskelser. Nå trenger Aria, Emily, Hanna og Spencer hverandre mer enn noen gang.


Sesong 3: Etter en lang sommerferie ser kanskje alt "normalt" ut. Men da skolen begynner og toårsdagen for Alisons død nærmer seg, blir det som starter som et forsøk på å legge fortiden bak seg, et sjokkerende nytt mareritt for Aria, Emily, Hanna og Spencer. Uhyggelige nye mysterier utvikler seg og jentene er desperate etter å løse dem for å finne sannheten.

 

Se mysteriet med egne øyne av denne trollbindende nye serien. Du kommer til å bli hekta! :)


 

Q: Har du sett Pretty little liars? Liker dere slike innlegg?

 

 

Vinteren kan være skadelig for katten din

La ikke katten din være lenge ute i kulda!

En stk sliten jente og bloggtips?

 

Heihei!

 

Dagen i dag har gått utrolig fort, og jeg har som vanlig kost meg på jobb. Før vi avsluttet dagen dro vi på teater - morsom forestilling! Nå har jeg akkurat slengt meg ned etter en god middag som jeg har laget, og tent opp i peisen. Resten av kvelden skal kun gå til maks avslappning, se Top Model som jeg ikke fikk sett i går og The Walking Dead sammen med kjærast. 

 

 

Jeg har et spørsmål til dere, hva skal jeg blogge om - hva vil dere se/lese mer av?

Fashion World 

Party og outfit

Heisann :)

I kveld blir det fest, jeg og kjæresten skal til noen kompiser å kose oss. Etterhvert blir det utfart. Håper på enda en vellykket kveld som sist :)

Ønsker dere en fin lørdagskveld..


Fotograf : kjærasten ! Haha

Believe in yourself

Believe in yourself and all that you are. Know that there is something inside you greater than any obstacle

Do not pray for an easy life

Vinneren av konkurransen er:

 

Hei og god kveld :)

 

Nå har jeg trekt en vinner av konkurransen, og den heldige vinneren ble : KAROLINE :) Jeg har kontaktet deg en mail nå. Hun vant denne her

Sun kissed lightening spray er en sitrustilført lysningsspray som hjelper med å friske opp henhver hårfarge! Ekstrakt fra kamomilleblomst, morinafrø og pathenol jobber sammen for å fremheve hårets glans og sanne glød. Produktet lar deg skape fire ulike looks : lysning av hele håret, lysning av ettervekst, striper eller ombre-hair. Bruk : Sprayes i håndkletørt hår. Børst igjennom håret, og føn det deretter helt tørt. Bruk 3-4 ganger med et par dager mellom hver gang for ønsket resultat. Husk at resultatet vil variere avnegi av din opprinnelige hårfarge. Det anbefales å teste produktet på en liten del av håret i forkant. Les også instruksjonene på flasken nøye før bruk.

Konkurranse og snø

Hei og hopp ! :)

Sitter her på en tripptrapp stol og drikker "pepperkake" te på jobb. Jeg sitter å glor ut av vinduet og nå har det begynt å snø - det er hærlig. Synes det er på tide at snøen kan komme og legge seg fint på bakken.

Jeg vil minne dere på KONKURRANSEN jeg har! Dere har tipset meg om at jeg skulle ha en, så da må dere melde dere på når jeg først har ordnet det !! :)

Vi blogges <3


Bilder jeg har tatt da jeg var på jobb :)

Updates updates

 

Hallo ♥


Da var denne helgen plutselig over, jammen har det gått fort. Vi har hatt ei ganske så koselig helg, på fredag ble det sett på serier og bare slappet av. Fredagen gikk unna, og vi la oss faktisk tidlig. Lørdagen kom, og vi fikk middagsgjester på besøk. Vi serverte lutfisk med lefse, potetstappe, bacon, sirup og brunost faktisk. Jeg prøve alt unntatt de to sistnevnte, og jeg synes lutfisk ikke var så værst. Senere dro middagsgjestene, og vi dro ut på vors å koste oss med en drøss kjentfolk. Deretter ble det utfart på "byen" og nok en gang var det vellykket, og koselig kveld. Søndagen var vi en lat gjeng og gorret på sofaen. Pizza ble bestilt,  the big bang theory, sons of anarchy og the vampire diaries sto på plana i går kveld - en slapp og koselig søndag med andre ord.

 

I dag er det en ny uke, og i dag har jeg kost meg på jobb som alltid. Jeg må si det er utrolig godt å være tilbake i jobb og rutine igjen! Og jeg gleder meg til jobb i morgen. Senere skal jeg se Top Model, og The walking dead i lag med kjærast! Håper dere får en fin mandagskveld ♥

 


 

♥ 


Husk Konkurransen!

 

Trykk på bildet for å komme til konkurransen

Jeg avslutter den på ONSDAG !!!

Se hva jeg fikk i posten

 


- Softis maskin ♥ Gleder meg til å teste den ut, har hørt den er bra :)
Jeg er utrolig heldig som har fått en krøll-maskin av ola. Jeg har hele tiden strevd med å få til skikkelige krøller med krølltanga, men nå slipper jeg mye arbeid. Denne hærlige krølle maskina gjør jobben. 

Utrolig snill kjærast jeg har ♥

Se video :

 

Jelly Beans, nom nom.

 

Hva synes dere?


Konkurranse!

 

Heisann.. Tenkte at det er på tide å ha min første konkurranse på bloggen min. Dere kan vinne Lee Stafford Lightening spray. Jeg har testet den ut, og har sett at det funker. Til og med ei venninne av meg prøvde denne, selv om hun har svart hår, så funket det på henne også.

 

Info: Sun kissed lightening spray er en sitrustilført lysningsspray som hjelper med å friske opp henhver hårfarge! Ekstrakt fra kamomilleblomst, morinafrø og pathenol jobber sammen for å fremheve hårets glans og sanne glød. Produktet lar deg skape fire ulike looks : lysning av hele håret, lysning av ettervekst, striper eller ombre-hair. Bruk : Sprayes i håndkletørt hår. Børst igjennom håret, og føn det deretter helt tørt. Bruk 3-4 ganger med et par dager mellom hver gang for ønsket resultat. Husk at resultatet vil variere avnegi av din opprinnelige hårfarge. Det anbefales å teste produktet på en liten del av håret i forkant. Les også instruksjonene på flasken nøye før bruk.

 

Lee Stafford fåes kjøpt på Vita og det beste, det er ikke dyretestet!
For å være med i konkurransen må dere gjøre :

1. Gå inn på denne linken, og lik siden

2. Skriv i kommentarfeltet at dere har likt siden og at dere er med i konkurransen

3. Husk å legge ved e-post adressen når dere kommenterer!


 

Snart helg og konkurranse i morgen

 

Heisann.. Nattpysjen er på, og jeg er klar for litt kvalitetstid sammen med kjæresten før vi må legge oss. Er så klar for å ta kveld snart, selv om vi tok en powernap etter jobb i dag. I morgen er det helg, og det skal bli utrolig godt. I helgen har vi invitert noen gjester og vi skal kose oss med god? mat - var noe med fisk vi skulle ha som jeg ikke vet helt om jeg liker. Jeg skal prøvesmake, men faller det ikke i smak har jeg pizza som backup. Gleder meg til å samle en god gjeng ved matbordet, det skal bli så koselig.

 

I morgen må dere følge med på bloggen, for da har jeg min aller første konkurranse på bloggen min der dere kan vinne en Lee Stafford produkt - så følg med i morgen :) 

God natt ♥

 


Antrekk

Hva synes dere?

SJOKKERENDE VIDEO AVSLØRER TRIKSENE

 

Dama er ikke til å kjenne igjen!!

En video Denne videoen viser hvor enkelt det er, om man kan triksene vel å merke, å dramatisk forandre utseendet til en kvinne digitalt. Det er både kult og gøy å se hva man kan gjøre i Photoshop, men også litt skremmende med tanken på at det er lett å misbruke det.

 

Her kan dere se videoen :

  

 

 

Hva mener dere?

 

Ukens filmtips: Despicable Me

 

Ukens filmtips er Despicable me "grusomme meg". Det er en amerikansk animasjonsfilm som handler om en bitter og middelmådig småkriminell som tenker altfor høyt om seg selv. Gru bestemmer seg for å sette seg selv på kartet ved å gjøre det største kuppet noensinne - nemlig å stjele månen. Han adopterer derfor tre jenter, som inngår i planen for å spionere på fienden Vector. Men når Gru faktisk gradvis begynner å bry seg om barna, står hele planen i fare, siden disse to tingene ikke lar seg kombinere. Hva skal han velge - barna eller den geniale planen?

 

 

- Hva synes dere om at jeg har ukens filmtips?

- Har dere sett filmen(e)?


INTERIØR

 

Hei. Det var utrolig godt å ta helg nå etter en sliten uke, men så er det igjen godt å begynne på jobb igjen. Jeg sitter å titter litt på interiør, jeg har lenge likt den type stil - det er så fint.. Jeg deler bilder med dere så får dere se :)

 

Herregud.. Er dette ikke fint??

God natt til alle dere der ute !!

Jeg vil si at jeg setter utrolig stor pris på dere alle
Tiden er inne for å legge fra seg mobilen å legge seg og sove. Jobben kaller, og må opp tidlig - men så er det helg.

God natt til alle dere der ute !!

Foto : Bilder av meg

 


Tent lys på grava til mamma og null hull

 

God kveld.. 

Jeg var hos tannlegen i dag, siden jeg ringte de og ville ta en sjekk. Jeg hadde null hull, men jeg måtte bli enda flinkere med å bruke tanntråd. Jeg og kjærest kom akkurat inn døren, vi har vært å tent lys på grava til Mamma. Kjente jeg trengte å besøke graven hennes i kveld også, savner henne sånn. Akkurat nå trenger jeg bare litt tid for meg selv og slappe av litt.

Så snakkes vi igjen i morgen...


 


Jobb og tannlege

Heisann.

Da er denne frøkna her på jobb. Det var utrolig tungt å våkne og stå opp i dag, hadde lyst til å sove mer. Nå har jeg pause og tenkte jeg kunne blogge til dere. Etterpå skal jeg til tannlegen, for å sjekke om jeg har fått hull eller hva det er.. Så skal jeg handle inn mat og lage middag i dag siden det er min tur.

Jeg tenkte også å få dusjet, ordnet meg og ta et antrekk bilde, bare så synd at det blir så mørkt så tidlig. Ordner seg sikkert på et vis.!

Jeg vil alltid minnes deg, Mamma 

Som en rose på min vei, vil jeg alltid minnes deg. I mitt hjerte du får bo, der jeg kan finne ro. Rosen binder våre bånd, i glede, savn og sorg. Du vil alltid være med, i tankene ett sted. Vi tenner så et lys for deg, og slipper minner inn. Det hjelper bitte, lite grann og slippe livet til. ❤ Mamma ❤

 

 

Hjemmelaget eplekake + oppskrift

 

God kveld lesere :)

Flere ganger, ca hver eneste søndag har jeg og Ola baket eple kake sammen. Kaken ble kjempe god, og smakte også med vanilje is.

 

Oppskrift :

♥ 150g hvetemel. ♥ 150g sukker ♥ 1ts bakepulver ♥ 150g smør (brukte tine meierismør) ♥ 2 egg ♥ ca 4-5 epler, gjerne syrlige ♥ 2 ts sukker ♥ 1ts kanel

 

Slik gjør du : Sett stekeovnen på 180 grader. Fest bakepapir i bunnen og smør papiret, eller du kan smøre i bunnen av en 24 cm springform. Bland mel, sukker, og bakepulver i en bolle. Skjær smøret i terninger som smuldres i det tørre. Pisk eggene inn i røren og fordel røren i formen. Skrell, rens og skjær eplene i forholdsvis store båter, og stikk dem ned i deigen. Bland sukker og kanel, dryss det over kaken (jeg drysset over sukker og deretter kanel istede for å blande de to) Stek kaken i nedre del av ovnen i ca 45 minutter, sjekk gjerne etter 40 minutter om den er ferdig. 

Avkjøles litt før den legges på fat. 

Serveres med vanilje is, vanilje saus eller alene.


 

 

Bon appetit :)

 

Hva synes dere om at jeg deler oppskrift med dere?

 


Pakke i posten

 

Her er klærne jeg fikk i posten i dag.. Har allerede prøvd de på meg, både jeg og Ola er fornøyde :) Vi skal strax se The walking dead sesong 4. Snakkes:)

 

 

 

Q: Hva synes du om klærne?

Q: Ser du på The walking dead?


Nelly wants, på vei i posten
Her er Nelly klærne jeg klikket med hjem i posten.. Er spent på om de passer :)

 

Hva synes dere?


I'm Batwoman - bilder fra halloween festen

 

Heisann søtnoser ♥

 

Akkurat våknet og ligger fremdeles i sengen å bare later meg..  Formen er på topp, og det er snart på tide å fore magen som romler som en gal. Jeg var på Halloween party i går og kledde meg ut som Batwoman. Hele leiligheten var skikkelig stylet opp med skikkelig halloween utstyr og diverse, skikkelig kult.. 

Ellers kan dere jo får se litt bilder.. Hadde det kjempe artig i går, nach og nattmat ble det også.


I'm Batwoman.. Shh.. Fikk litt sjokk da jeg skulle på do og ble møtt av dette, hahaLite creepy han der sikkert, hehe

 


Kæptn Jack Sparrow 

 


Søte heksene Susanne og Tina :)

 
 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Synes om bildene?

 


Halloween party

 

Hei hei folkens! 

 

Kom for litt siden inn døren etter en shopperunde hvor jeg har handlet svarte uggs, solpudder, to julehandduker og noe godt fra vinmonopolet. Har dusjet og er nå klar for å fikse og ordne meg for kvelden. I kveld skal jeg på Halloween party som jeg har gledet meg lenge til, er det noe jeg liker utrolig godt så er det å kle meg ut. Er dere nysgjerrige på hva jeg skal være?


 

Ser dere hva jeg skal være? :) Bilde kommer senere..


 

♥ Hva skal dere i kveld?

Ny header og like-box

 

Jeg har forresten fått ny header.. Jeg ble så lei av trynet mitt på forrige header, jeg såg så ukomfortabel og rar ut, hehe. Så da var det like greit å bytte til et som såg mye bedre ut, er dere ikke enig?

 

Så ble det også fikset sånn like-box for bloggsiden min på facebook. 


I made Justin Bieber cry

 

Hahah :p

Det som foregår på innsiden..

 

Hei.. Jeg vil gjerne dele mine tanker og følelser, hvordan jeg har det. og i hverdagen etter at jeg mistet Mammaen min. Jeg har valgt å skrive og dele dette med dere for min egen del, og dette er ikke bare bare å skrive om..

 

Ingen vet eller kan forestille seg hvordan det er å miste noen så nærme. Og ingen kan forestille seg hvordan jeg har det, og det jeg gjennomgår. I dag var det en utrolig tung dag (det går bedre nå mye takket være kjæresten) jeg var lei meg og jeg gråt hele tiden. Å kjenne på savnet etter Mamma er ekstremt tungt, og jeg får ikke gjort noe med det. Jeg må med tiden lære å leve med savnet og sorgen. det som er så fint synes jeg, er at jeg får sett henne i drømmene mine, hun dukker stadig opp, og det gjør godt for meg å vite at hun er med meg, selv i drømmer.Andre ting som er veldig sårt og som jeg blir skikkelig lei meg og skuffet over er de du trodde var gode venninner og kompiser, som jeg nå ikke hører noe i fra eller sjelden gang. Etter Mamma's bortgang skyvet folk seg unna. De kunne være der for meg i starten, men etter maks ei uke hørte jeg ikke noe fra de. Jeg kan ikke ringe eller sende meld til alle for å si hvordan jeg har det når det er så enkelt å tenke : at hun må ha det jævli, og ja det hadde jeg. Tilbringe tid med familien og slekt var det som sto aller høyest, planlegging av begravelse tok mye av tid og energi. Hvis folk tenker og synes det er tungt for dem å være der for meg, hvordan er det da for meg? Det er jeg som har mistet en mamma, jeg har ikke hun i livet mitt lenger som vennene mine har. Det er jeg som sitter igjen med et enormt tomrom, savn og ikke minst sorg. Jeg føler meg så svak og hjelpeløs, og sårbar.

 

Jeg savner deg, elsker deg, og jeg tenker på deg hver dag, Mamma ♥


VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits