Prosjekt oppussing i gangen

Heisann. Endelig er jeg nesten ferdig med å male gangen i leiligheten min. Det har ikke vært bare og bare å male over en grønn blomstret tapet. Jeg har malt flere strøk på veggene, panelet og i taket, og har igjen småtteri der jeg må være ekstremt nøye som jeg trenger litt hjelp. Det er litt rart å komme til en "splitter ny" gang, ikke noe mer blomstret tapet når jeg kommer inn døren. Dere skal få se hvordan det så ut, underveis og når jeg er ferdig - før og etter bilde.

 

Jeg er ganske fornøyd, uvandt men godt med forandring. Jeg gleder meg til å bli helt ferdig og når alt i gangen skal på plass. Kommer til å henge opp speil og ha noe annet pynt på veggen, å som jeg gleder meg.Øverst til venstre og bilde nr 2 : Slik såg det ut før jeg malet.Bildet nr 3 øverst til høyre har jeg malt veggene.

Nederst til venstre har jeg fått malt mer på veggene, panelet og har også malt taket. Bildet til høyre har jeg begynt å malt en ny maling, denne malingen skal jeg ha på panelet og i taket, og fargen heter demring. Jeg fikk malt både panel og tak med denne fargen i går, så jeg er straks ferdig om jeg ikke må ha et strøk til. Så dere får se sluttresultatet senere :)

 

- Hva synes dere så langt? 


Prosjekt oppussing

Hei. For tiden holder jeg på med å male yttergangen i leiligheten min. Blomstertapeten er snart så og si borte, og panelet har fått en annen farge. Jeg har kommet sånn ca halvveis, det trengs en del strøk pga blomstrene blomstrer gjennom malingen, haha ufint.

Tidligere har jeg malt møbler. Dvd reolen min som var svart er nå malt i fin hvit farge, og spisebordet mitt som var i brunt tre er nå malt i hvit farge og skiftet setetrekk på stolen

Jeg gleder meg til å bli ferdig med gangen for det kommer til å bli så fint. Tror jeg kommer til å male på soverommet også siden det er blomstertapet der også, haha.

Skiveutglidning og sykehus

God morgen ??

Nå ligger jeg som en slakt på sofaen og har smerter i ryggen. Det var så vondt å sitte oppreist på en stol at jeg bare måtte legge meg ned på ryggen i sofaen. Jeg har vært uheldig å fått skiveutglidning for 2.gang, først trodde jeg smerten i ryggen og i foten kom av at jeg gikk i tøysko, men der tok jeg feil. Ei skive i korsryggen har sklidd ut og ligger i klem med nerve(ne)? derfor får jeg stråling i beina. Jeg har gått slik i 4-5 måneder nå, smerter i både ryggen og foten. Kiropraktor har ikke hjulpet så nå blir det sykehustur på meg onsdag.

Håper de finner ut noe sånn at jeg kan bli bra igjen. Nå lukter jeg nystekte rundstykker, eggerøre og bacon som Ola står på kjøkkenet å disker opp til frokost.

Vi blogges

Spørsmålsrunde, jeg svarer på video

 

Heisann dere. Kom akkurat hjem fra arbeid og skal se litt Supernatural før jeg skal på middag til mormor sammen med søskenbarna mine og storebror. Det er så koselig når vi nesten alle er samlet. 

 

Jeg fortsetter spørsmålsrunden siden jeg har bestemt meg for å svare på video, hva synes dere om det? Så spørr i vei :)
Tyver druknet kattunger og raserte huset

 

Tyver druknet kattunger og raserte huset før de stakk av. Midt på lyse dagen, brøt tyv(er) seg inn i en privatbolig på Sunndalsøra. Det skulle vise seg å være verre enn som så. Mye verre. De ubudne gjestene hadde ikke nøyd seg med å plyndre og stjele. De hadde også tatt livet av tre kattunger som var bare fem uker gamle. Kattene lå druknet under en dyne i badekaret.

Jeg finner ikke ord. Hvem nå enn de hjerneskadde menneskene er, jeg hater dere! Jeg håper dere får svi skikkelig og hardt for det dere har gjort. Å gå innbrudd og herverk er frekt og respektløs, men å ta et liv av tre kattunger er så grusomt. Hva som skjer med tyven(e) bryr jeg meg ikke om, så lenge de får skikkelig straff! Jeg synes synd på huseierene som kom hjem til hjemmet sitt som har blitt begått innbrudd, herverk og tre kattunger som låg i badekaret. 

 

Jeg bor på Sunndalsøra, en liten plass som dette burde det og jeg håper det kommer frem hvem det er. Dere kan lese mer på Tidens Krav


 


 

Nå skal jeg krype under pleddet med en kopp kakao og se Supernatural, jeg må få tankene mine på noe annet. Fy faen, for noen mennesker! Brenn i helvette!!!


Halloween kostyme?

 

Hei hei.. Jeg er på utkikk etter halloween kostyme, siden jeg var Batwoman i fjor trenger jeg ny kostyme i år. Det er ganske artig å kle seg ut, spessielt når det er flere og flere som er med på det. 31 oktober er det halloween og jeg har invitert en gjeng med venner hjem til meg, det er halloween fest og utkledning. Jeg gleder meg masse, men det store problemet er, hva skal jeg kle meg ut som denne gangen enn Batwoman?


Meg som Batwoman, da jeg hadde brunt hår :)

 

Har dere forslag?

Filmkveld på sengen og spørsmål

 

God kveld søteste lesere. Jeg kom nesten akkurat inn døren etter å ha vært hos ola å spist pizza. Formen er ikke helt på topp for tiden, jeg var syk før jeg reiste til tyrkia og enda går jeg å hangler. Nå har jeg ordnet meg en kopp med te, jeg gjør som engelskmennene å tar en skvett med melk oppi, og lagt meg i sengen og er klar for en filmkveld før Ola kommer, da er det natta på oss.

 

Jeg fortsetter spørsmålsrunden litt til, så nå har dere sjansen til å spørre meg om ting.


 

Noe dere lurer på? kanskje jeg svarer på video :)

This or that?

  

Hvilken av de to likte dere best?

Leiligheta mi før og etter

 

Heisann. Før jeg plutselig bestemte meg for å ommøblere leiligheten var det rotete og såg sånn passe greit ut. Uansett hvor koselig og ryddig jeg kunne ha det så ble det liksom aldri koselig, og jeg fant ut fort hvorfor. En kveld jeg var rastløs bestemte jeg meg for å møblere om stuen min, jeg flyttet både på sofa, tv bord, spisebord og andre ting, all by my self. Sånn som jeg har det nå, er myyye myyee bedre. 

 

Før


Altså, her drev jeg på med klesvasking og sammenlegging av klær + at jeg akkurat har spist mat. Men uansett, ja det er jo koselig sånn også, men det ble også litt rotete på en måte å.


Pakking til sydentur på gang.. Her ser dere at tv'n er på andre siden av stuen, som blir aaalt for langt unna for min del til å kunne f.eks se hvem som synger på spotify. I lengden ble det drygt å dra tv'n fram på stuegulvet og pent, er det ikke.

 

Etter :

Spisebordet står det sofaen stod, kommoden som stod gjømt inni veggen mellom peisen har kommet fram bak spisebordet, litt mer pynt og andre ting har også kommet mer frem. Her er det småtteri jeg ikke har orket å ryddet unna siden jeg holder på å rydder hele leiligheten for ting jeg skal kaste (derfor litt rot på spisebordet mitt) noe som jeg ikke har til vanlig. Det er mer romsligere og penere. Jeg skal også få tak i gardiner og mer pynt så blir det nok enda bedre til slutt.

 


Mye finere og bedre, ikke sant? Nå står tv'n mer sentralt i forhold til sofaen og har en koselig kosekrok her. Fått ny tvbenk som gjor det bedre når jeg plasserte tvn der, fått litt mer pynt på bordet. Jeg er meget fornøyd iallefall. Nå er stuen mer romslig, ser ryddigere og er faktisk mer ryddigere, og jeg er fornøyd. Jeg elsker interiør, men desverre så er jeg ikke flink til å ha peiling på hva som passer til leiligheten, og hva som passer til mørk stoffsofa, mørk stuebord. Jeg liker å ha ting lyst og fint, og ikke mørkt og dystert. Så jeg prøver, det blir med tiden.

 

Hva synes dere om leiligheten?

Har dere noen interiør tips å komme med? :)


VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits