Pakke i posten!

 

Heisann ♥ Jeg fikk to pakker i posten i dag. Den ene var fra blivakker, der bestilte jeg Md formulations ansikts vask og ansikts scrub. Den andre var pakke fra nelly hvor jeg bestilte meg en kjempe fin topp som passet kjempe bra - nydelig topp.Kjempe god ansikts vask og scrub

 

 

 

Se den fine toppen :)

 

 

Hva synes dere ?

Fakta om meg

 

♥ Jeg er ca 1.72 høy og har grønn brune øyner. For noen år siden skulle jeg ønske at jeg hadde blåe øyner, det er så fint når de lyser opp. Men jeg sier meg fornøyd med den øyenfargen jeg har

 

♥ Jeg er mammadalt, og jeg vil med et tungt hjerte skrive at jeg mistet Mammaen min 23 April 2013 Sorgen og savnet er ubeskrivelig stor.♥ Jeg har tre tattoveringer. ( Tattoveringene mine )

Den ene har jeg mellom skuldra - the greatest blessing in life is the love of my family.

Den andre tattoveringen har jeg på armen som er til minne om mamma - i loved you yesterday i love you still, i always have i always will. Mom. Another word for love, mothers are angels on earth. Mother. 

♥ Jeg elsker familien min, de betyr enormt for meg. Jeg er så glad for jeg har mormor jeg kan besøke å snakke med de om det er noe. Hun er mor til mamma mi, så det er så mye likheter mellom de. Viktig å ta vare på de kjære du har i rundt deg, man vet ikke hva man har før de plutselig er borte..

 

♥ Da jeg var mindre hadde jeg lyst til å bli en sanger, modell eller rettere sagt supermodell og politi. Den dag i dag hadde det vært kult å vært politi, men jeg tror ikke det hadde vært det rette yrket for meg. Sanger blir det ikke noe av da jeg ikke kan å synge, en gang jeg sang i dusjen så sprakk dusjdøra. Modell greiene har jeg lagt fra meg, de er så frem og tilbake, enten er du for tynn eller så er du for feit, og i deres øyne ser jeg sikker ut som en ku! 

♥ Jeg har hatt to søte kaniner Trampe og Josefine som ikke er her lenger..  Trampe ble 9 år og Josefine ble bare 3 år, savner de utrolig mye..
 ♥ Jeg jobber som lærling og holder på med mitt 2år. Og om en stund blir utdanninga mi i boks - og det gleder jeg meg til. Da blir jeg ferdig utdannet som barne og ungdomsarbeider

 

♥ Jeg kjøpte meg min aller første bil i bursdagsgave til meg selv i August 2013. Jeg er stolt bil eier til en Toyota Avensis. Og jeg er like glad i den enda som da jeg var da jeg kjøpte den.
 ♥ Jeg er en gamer! fra da jeg var lita spilte jeg og storebroren min veldig mye nintendo med mario. Og opp gjennom barndommen har gått til mye spilling på nintendo, playstation og data spill, sims. Haha, husker jeg satt i mange timer med sims spillet etter skolen, og hadde aldri tid til lekser. Jeg er en gamer nå også. Spiller en del wii, noen ganger kan jeg gå lei, men da har jeg tlf jeg kan spille på. Der går det mye i Candy crush (pause nå), pet resque, yatzy world og wordfeud. Kan sitte å spille i et par timer, haha.

 

♥ Jeg elsker å sove. Jeg er langt i fra noe A-menneske. Skal jeg stå opp tidlig er klokken 8 maks grensa for meg, haha. 

Hjemme fra jobb

 

God morgen.. I dag er jeg så slapp og forkjølt at i dag ble jeg hjemme fra jobb.. Stod opp for litt over en time siden, dusjet og fått på meg kosedressen min, og nå ligger jeg slakt på sofaen under dyna. Her har jeg planer om å ligge resten av dagen. I går koste jeg og kjæresten min Ola med å se The walking dead før vi la oss - det er så spennende serie, gleder oss til neste episode.

 

Nå som jeg ligger på sofaen og har en god grunn til å late meg som bare det.. Jeg kom akkurat på at jeg har filmen Despicable 1 på dataen som jeg tenkte jeg skulle se nå, den ser så morsom ut - har dere sett despicable? Jeg skal iallefall se den nå etterfulgt av serier, og kose meg på sofaen med Solo is.

 

Ønsk meg god bedring ♥

 Har dere sett filmen? 

Hvordan har dere det mine lesere? ♥

 


Topp 5 tv serier. Del 3

 

Heisann. Jeg tenkte å skrive om mine topp 5 tv-serier igjen, tidligere har jeg skrevet og publisert del 1 & 2 som dere kan lese om Her og Her

 

Kongen av queens : I serien får dere møte Doug Heffernan, Carrie Spooner og Arthur Spooner ( Carrie's far. ) I løpet av serien flytter Arthur inn hos Doug og Carrie noe som blir hysterisk morsom situasjon. 


Ghost Whisperer : Melinda Gordon er en ung kvinne som har en spesiell evne til å se og høre de døde - evnen som hun har arvet fra hennes bestemor. Sjeler som enda ikke har forlatt jorden søker hjelp fra Melinda så de kan gå over til den andre siden. Melinda er gift og har kjøpt et hus sammen med sin mann Jim Clancy som begynte å hjelpe henne med og finne ut hva åndene vil. Melinda går gjennom mye fare når hun prøver å hjelpe gjenferdene som kommer til henne.

 

 

 

Sons of anarchy : En gripende drama serie som tar deg med inn i motorsykkelgjengenes nådeløse underverden. Sons of anarchy lever, kjører og dør for brorskapet. Men mens lederen og hans kone fører dem inn i stadig grovere lovbrudd, blir hennes sønn Jax revet mellom lojalitet og tradisjoner. I senere sesong blir Jax den nye lederen av Mc- klubben. Bli med på en rå og adrealinfylt kjøretur med den lovløse mc-gjengen sons of anarchy. Allianser blir skapt, venner blir myrdet og lojaliteten blir satt på prøve.
 

 

 

The big bang theory : I serien møter du Leonard Hofsdtadter (eksperimentell fysiker) og Sheldon Cooper (teoretisk fysisker) som deler leilighet med hverandre, Penny, en servitrise og håpende skuespiller som bort i naboleiligheten. Leonard og Sheldons like nerdete og sosialt keitete venner og kollegaer, den meksikanske ingeniøren Howard Wolowitz og astrofysikeren Rajesh Koothrappali. De fire er satt i kontrast i kompisk effekt med Pennys sosiale ferdigheter og sunne fornuft. Senere får Howard en kjæreste som senere blir hans hustru: Bernadette Rostenkowski som er en mikrobiolog og tidligere deltid servitrise sammen med Penny. Amy farrah fowler (nevroforskeren) blir en del av gruppen etter å ha blitt introdusert til Sheldon via datingside som senere blir hans kjæreste. Resultatet er en eksplosivt morsom komedie for nerden i oss alle. 

The walking dead : Historien handler om en liten gruppe overlevende som bor i kjølvannet av en zombieapokalypse. Mesteparten av historien foregår i Atlanta-storbyområdet og deretter rundt landskapet i nordlige Georgia, hvor de overlevende søker etter en trygg havn unna zombier som fortærer alt levende de fanger, og bitt er smittsomt for mennesker. Handlingen er fokusert primært på de dilemmaene gruppen står overfor da de sliter med å balansere sin menneskelighet med deres overlevelser mot zombiene, og senere hvordan de takler at gruppemedlemmer blir drept, og avtale med andre overlevende de møter.

 

Syk og svak

 

God kveld søte lesere! Ja, nå var det min tur å bli smittet.. Jeg og kjæresten har nylig sett filmen : Elysium, den virket bra - kan ikke si så mye om den da jeg så klart sovnet under filmen. I dag var det utrolig godt å komme hjem fra jobb, formen har ikke vært på topp. Forkjølet, kroppen værker, tett i nasen og pust - jeg måtte sove med munnen åpen, så her ligger jeg om natta å gaper - haha. Bestilte meg en liten pizza tidligere i dag, jeg ble skuffa når jeg nesten ikke kjente smaken, hadde egentlig bare lyst til å kaste pizzaen i veggen. Ellers har jeg gamet da, donkey kong på wii.. Nå ligger jeg i sengen å gaper igjen, hurra for nesespray - nå kan jeg lukke igjen munnen og puste med nesa, ialelfall bare litt, enn så lenge....

 


 

Ønsker dere en fin kveld :)

Bonfire hearts

 

This world is getting colder. Strangers passing by. No one offers you a shoulder. No one looks you in the eye. But I’ve been looking at you for a long, long time. Just trying to break through, trying to make you mine. Everybody wants a flame, they don’t want to get burnt
Well today is our turn.


Days like these lead to nights like this leads to love like ours, you light a spark in my bonfire heart. People like us, we don’t need that much.
Just someone that starts, starts a spark in our bonfire hearts ♥

 


Kveldens snacks

 

God kveld ♥ Kom inn døren for litt siden, jeg har vært å tatt en kaffe sammen med ei venninne - kjempe koselig! Resten av kvelden skal jeg slappe av. Fikk skikkelig godteri sug i sta, så jeg mekket noe godt på kjøkkenet. Jeg skjært opp brokkoli og gulrot, la det i en skål, og ordnet dip som jeg dypper grønnsakene i - kjempe godt.Kjempe godt

En ny dag med nye muligheter


God dag :) Stod opp 06:45 i dag, ordnet meg og spiste frokost før jeg dro på jobb. Godt å ha helg, men det er jammen godt å begynne på igjen på jobb. Straks skal jeg fyke av gårdet til legen og nav, før jeg vender tilbake på jobb..

Vi blogges når jeg er hjemme :)


Er dere på skolen eller på jobb?

Bedre blogger i morgen

Hei mine søte lesere ! Har dere hatt en fin helg? Jeg har kost meg maks og slappet av, en rolig helg.

Tiden har flydd avgårde og jeg har ikke hatt tid til å blogge. Om dagene er jeg på jobb til halv 4 og jeg trives som lærling. I morgen skal jeg bli flinkere til å oppdatere dere.

Er det noe dere vil at jeg skal blogge om?
God natt og sov godt :) Ny dag og nye muligheter !

Svar på spørsmålsrunden

 

Hva er fremtidsplanene dine?
SvarPlanene mine for framtiden er å få en utdannelse og bra økonomi. Ellers tar jeg resten som det kommer :)

 

Hva er din favoritt farge?
SvarBlå

 

Hvor høy er du?
SvarJeg er ca 1.72 høy

 

Jeg leser din blogg, leser du min?
SvarÅå så koselig å høre, nei det gjør jeg ikke. Eneste bloggene jeg leser er toppbloggere (topplisten)

 

Hvilken hårfarge trives du best med? 
Svar: Jeg trives veldig godt som blondine, så lenge det ikke blir alt for lyst. Men jeg må si at jeg trives best i mørkere hår.

 

1 Plass på favoritt serien din? 
Svar: Oi... Dette blir vanskelig siden jeg har så mange favoritt serier, får vel velge Grey's Anatomy da :)

 

Hvis du skal ha barn, hvor mange ønsker du deg? 
Svar: 2 stykker 

 

Hvilken sang er din favoritt akkurat nå? 
Svar: Miley Cyrus med Wreking ball og we can't stop

 

Hvor ser du deg selv om 5 år? 
Svar: Det aner jeg ikke

 

Hvor i verden vil du reise, og hvor har du vært?
Svar: Jeg vil reise til Karibean, Hawaii, Paris ++  De plassene jeg har vært er : Sverige, Danmark, Amsterdam, London, Hollywood, Bulgaria (tror det var alt?)

 

Hva er en normal dag for deg?
Svar: Starter dagen med en frokost, ordner meg og drar på jobb. Lager middag og slapper av med kjæresten, ser serier, er med familien og venner. Det er en normal dag for meg :)

 
Dette var det jeg fikk inn :)

 

Pakke i posten

 

God kveld skjønninger! ♥

 

Da jeg var i Oslo sist uke ventet det en pakke hjemme hos pappa som jeg har ventet lenge på. Jeg fikk Pretty little liars sesong 3 i posten. Kjempe spennende serie, anbefales for dere som liker spenning og drama!

Etter en lang sommerferie ser kanskje "alt" normalt ut. Men da skolen begynner og toårsdagen for alisons død nærmer seg, blir det som starter som et forsøk på å legge fortiden bak seg, et sjokkerende nytt mareritt for Aria, Emily, Hanna og Spencer. Uhyggelige nye mysterier utvikler seg og jentene er desperate etter å løse dem for å finne sannheten. 

 

Bestilte meg denne nydelige lilla kjolen, også har jeg akkurat den kjolen i svart. Den er kjempe fin :) Bestilte meg en kjempe fin kåpe i fargen nova krem

 

 

Hva synes dere?

Jeg utsetter

 

Spørrsmålsrunden..

 

Jeg hadde rett og slett ikke hatt  tid til bloggen i det siste... I går var det min aller første dag i barnehagen som lærling, og det har gått kjempe bra. Jeg utsetter som sagt spørrsmålsrunden, så du kan fortsette å spørre hvis du lurer på noe.. Du kan trykke her for å komme til spørsmålsrunden, eller du kan legge igjen spørsmål i kommentarfeltet i dette innlegget!


 

 

Lurer du på noe? Gjerne spørr, masse spørsmål :)


Hjemreise og spm-runde

Heisann :)

Da er kofferten pakket, jeg er gullerein, sminken er på, og vi er snart klar til å reise hjemover til Sunndalen. Det blir godt å komme hjem til kjæresten, og i morgen starter jeg på jobb som lærling - det blir spennende og godt å komme inn i "normal" hverdag igjen.

Jeg minner dere på spørrerunden på nest nyeste innlegget, dere kan også legge inn spørsmål i kommentarfeltet på dette innlegget - lurer dere på noe? Er det bare å spørre.

Vi blogges

Tid for spørrerunde


Heisann :)

Jeg er i Oslo hos storesøster og koser meg. Her blir jeg til søndag, for da reiser vi hjem til Sunndalen..

Jeg tenkte å ha en spørrerunde på bloggen min i dag, så da er det bare å spørre i vei med masse spørsmål. Dette er min aller første, så fyr løs og spør i kommentarfeltet. Så svarer jeg på Mandagen, senest Tirsdag.

 

Btw : Er forresten hjemme nå.. Så fyr løs med spørsmål så svarer jeg i løpet av i morgen eller torsdagen :)

 


Inspo

Følg meg på Instagram


Hva heter du på instagram? Vil du følge meg? Jeg heter vsb89

Starbucks og Oslo


Heisann :) I 18-tiden landet jeg trygt på Gardermoen, hater å reise med fly alene, men flyturen gikk kjempe fint. Norwegian <3 Når kofferten min kom i trygge hender var det bare å gå rett bort til Starbucks å kjøpe seg noe godt å drikke, frappechino med krem og karamellsaus på toppen. Veldig god men kvalmende.

Nå sitter jeg på bussen. Jeg er i Oslo for å besøke storesøster - det blir kjempe koselig. Her blir jeg til søndag, da reiser både jeg og søstra mi hjem til Sunndalsøra.

Vi blogges :)

Se så fint :) Jeg hadde mye tid til overs så jeg og kjæresten tok turen på bolsøya og tok et par bilder av oss to før han kjørte meg på flyplassen.

Ja jeg vet at jeg har en rar tommel og negl, må prøve å få fikset det hos manikyr? folkene.

Hade :)

Topp 5 tv serier. Del 2

 

Heisann.. Jeg tenkte å anbefale deg et par serier jeg liker. Her er mine topp 5 serier del 2

 

Prison Break : Michael scofield er ingeniør og regnes som geni. Broren hans Lincoln Burrows, er uskyldig dømt til døden for drapet på visepresidentens bror. I begynnelsen er det kun Michael som tror på hans uskyld, så han lager en plan for å redde broren. Etter fire måneders arbeid får han tatovert fengselets blueprint, kryptert på kroppen. Han har planlagt alt ned til den minste detalj. Michael begår et væpent bankran for å komme seg inn til fengselet der broren sitter. Han lykkes i det, og sammen med en gjeng andre innsatte forsøker de å rømme fra fengselet sammen med Lincoln som sitter på death row.

 

 

One tree Hill : Tree Hill er en liten by. Kanskje for liten for halvbrødrene Lucas og Nathan Scott. De har samme far, men to vidt forskjellige liv. Nathan er gullgutten, mens Lucas er den fortapte sønn som faren ikke vil vedkjenne seg. En dag havner de på samme basketballag Tree Hill Ravens og deres skjebner begynner sakte, men sikkert å nærme seg hverandre når Lucas  forelsker seg i Nathans kjæreste, Peyton. Nathan prøver deretter å få Lucas til å trekke seg fra laget, blant annet ved å legge an på hans beste venn Haley. I bakgrunnen lurer også den guttegale bestevenninnen til Peyton, Brooke Davis som blir veldig interessert i Lucas. Slik starter komplikasjonene i Tree Hill. Stedet hvor ingenting forandret seg, frem til en outsider forandrer alt.


Grey's Anatomy : Forbudt kjærlighet, utroskap, sjalusi og et vannvittig karrierejag er noen av utfordringene i de fem nyutdannende legene som har kirurgpraksis ved Grace Hospital i Seattle. Nå kan du oppleve alt det dramaet, romantikken og spenning Greys Anatomy helt fra begynnelsen. Møt Meredith Grey, en strålende første-års kirurgisk turnuslege. Sammen med sin andre beboere i trening, navigerer Meredith seg gjennom den daglige traumer og sosial landminer av livets inne i sykehuset, og ute i den virkelige verden. Greys Anatomy er en morsom serie, det å se på unge turnuslegene sliter med å bli leger og holde på med mennesker
Buffy the vampire slayer : Buffy Summers er en populær, ny elev på high school. Som de fleste tenåringer vil hun være helt vanlig å gå ut med gutter, være sammen med venner og henge på kjøpe senteret. Men Buffy er ikke som andre jenter. Hun er den utvalgte, en vampyr-slakter som har kraft til å jakte på og tilintetgjøre. Buffy lærer snart at hun ikke kan unnslippe sin skjebne og den nye skolen vrimler av blodsugere. Med hjelp av sine nye venner og under beskyttelse av sin nye mentor Giles, gjenopptar Buffy kampen mot vampyrene.
 

Lost : Handler om en gruppe mennesker som har overlevd et flyhavari på en tilsynelatende vanlig øde øy i stillehavet. Hendelsene kan bli fort forvirrende etter min mening og her gjelder det å ikke gå glipp av noe. Følg menneskene hvordan de prøver å overleve på øde øy. De finner også fort ut at de ikke er alene.
 

 

Hva er din favoritt serie blandt disse?

 

Party, Outfit og Oslo i morgen

 

Heisann :) 

 

I helgen har jeg ikke hatt tid til bloggen. Fredagen har jeg og kjæresten bare slappet av og kost oss i boblebadet (jacuzzien som det heter.) I går inviterte vi et par venner nede i baren (kjæresten og broren hans) har en privat bar i huset som vi bruker når vi skal kose oss og ta oss en fest. Vi ble 9 stykker som satt i baren. I går hadde vi en kjempe artig kveld, koste oss og god stemning før vi tok turen ut. Det var utrolig mye folk ute, jeg kan ikke huske sist jeg endelig har kost meg så mye, ledd så mye som jeg har gjort og alt var toppers - beste kvelden på lenge.

 

Kofferten er pakket og snart klar, for i morgen reiser jeg til Oslo for å besøke storesøster ♥ Gruer meg litt til å reise alene med fly, men ellers gleder jeg meg til å komme meg ned på jorda og hjem til søster.
 Meg og fine polakken Weronika ♥ Dårlig mobil bilde

 

 

Hva har dere gjort i helgen ?

 


En gladnyhet - Fått lærlingplass

 

Hei søtnoser! ♥

Jeg er så glad... Dette har jeg gått å ventet utrolig lenge på. I dag var jeg på møte i barnehagen og jeg fikk lærlingplass.. En gladnyhet midt opp i alt som er. Nå blir det slutt på å se serier på sene kvelder og på natt-tid, haha selv om jeg kommer til å savne å sitte oppe sene kvelder å kose meg med forskjellige serier. Endelig får jeg startet på utdannelsen min noe jeg har jobbet hardt og lenge for å få lærlingplass, og nå har jeg vært utrolig heldig å fått. I kveld skal det feires med Taco til middag i lag med kjæresten og gjengen, etterfulgt av champagne med jordbær, og deretter blir det sikkert utfart vil jeg nok tru. 


 

 

Hva synes dere om gladnyheten min?

Har dere jobb?


Hvilken speilrefleks kamera skal jeg velge?

 

Hei og god kveld skjønninger ♥ I dag har jeg og ei venninne vært en tur på Europris å handlet.. Vært en tur innom pappsen min og bestemor.. Kjempe koselig. Nå ligger jeg her å slapper av, og sjekker litt på sydentur til meg og kjæresten. Jeg er også på utkikk etter ny speilrefleks kamera som jeg driver å ser litt på nett akkurat nå.. Speilreflekskameraet jeg har nå er Nikon D40 tror jeg? Kjæresten har sett på Cannon 600D til meg, men jeg har IKKE peiling på kameraer i det hele tatt..
 Jeg er ute etter bra kvalitet, enkel å lære (ikke noe avansert opplegg), og video slik at jeg kan filme.

 

Hvilken speilrefleks kamera skal jeg velge? Nikon eller Cannon, og hvilken merke?Kos i boblebadet og snø

 

Hei og god morgen skjønne ♥

 

Har akkurat kjørt kjæresten på jobb og nå er frokosten inntatt.. Solen titter frem bak skyene og snødekkede fjelltoppene. Usja, fryser bare jeg ser litt snø på fjelltoppene som har kommet i natt.. Nå venter på at klokken skal gå fortere, jeg skal hente ei venninne senere for vi skal ta turen til Europris. I går kveld tok jeg og kjæresten turen oppi Jacuzzien (altså boblebadet) koste oss og slappet av. Fy sørn så hærlig å slappe av i et varmt boblebad når det er så kaldt ute. Så er det så avslappende og godt å få massasje.. 


 

 

Har dere boblebad?

Har det kommet snø på fjelltoppene hos dere?


En sterk tekst som får deg til å tenke

 

Hei skjønninger ♥ Tenkte å dele en tekst med dere, en sterk tekst som får de fleste til å tenke - håper jeg. Jeg har hatt to kaniner og aldri i verden har de levd innestengt i kaninbur. Her har de fått bodd fritt på vaskerommet hvor de fikk en plass å gjemme seg, hoppe og springe. Buret ble brukt til å gå på do i, spise og slappe av etter som hva de selv ville. Å se kaniner bo innestengt i et bur er et trist syn, og heller er det ikke sundt for kaninen! Så tenk dere godt om før dere skaffer dere kanin, generelt sett dyr.

 

En sterk tekst som får deg til å tenke :

Jeg sitter i buret og vet godt så vel, at atter en dag går på ny mot en kveld. Jeg ser ut av buret år etter år, kun mat, stell og drikke er alt jeg får. Den tid er forbi da barn holdt meg tet. Det er lenge siden de gikk både lei og trett. Jeg hørte foreldre som mase og sa : du lovet å stelle dyret vi deg ga. Alikevel sitter jeg her og sturer. Jeg har så inderlig lyst på grønne turer. Kjenne smaken og lukten av gress og av jord. Men det er det slutt på nå som jeg har blitt stor. Jeg glemmer aldri den gode tiden som var. Da jeg lekte ute, fikk masse kos og var så glad. Met ett så var det hele over. Hva er livet mitt nå, her jeg bare spiser og sover?

 

Jeg har sett samme landskap, hver eneste bit av den. Studert årstider, sommer, vår, høst og vinteren. Jeg har sett meg lei og trøtt. Jeg vil ut av dette buret som jeg sitter i støtt. Er dette det livet dere vil jeg skal ha? Tror dere virkelig dette livet gjør meg glad? Men en dag vil hjertet slutte å sl. taktfast som det har gjort år etter år. Frem til da vil jeg håpe og tro og be, om at de som hentet meg atter vil se. Hvilken fantastisk skapning jeg er i det? År etter år går av sted. 

 

Til minne om alle de dyrene som dør uten å få et optimalt liv.

 

 

Hva synes dere om teksta?

Og hva mener dere om at kanin(er) lever livet sitt innestengt i et bur dag ut og dag inn?

Tattoveringene mine

The greatest blessing in life, is the love of my family ♥ tattoveringen tok jeg 6. September 2012 og det var min aller første tattovering. Jeg har i mange år ønsket meg tattovering, men jeg har aldri kommet på noe som passet, helt til da. Dette er en personlig tattovering som traff meg, og derfor ble jeg 100% sikker på at jeg ville ha akkurat denne. Er det noe som betyr enormt for meg så er det familien min, vi har så masse kjærlighet og omsorg i familien, derfor valgte jeg denne. Skrift typen er min, jeg skrev den ned selv på et papir så tattovøren førte dt bare over på ryggen min for å si det på den måten.

Litt kult at det er min skrift, blir enda mer personlig også da.

 

I loved you yesterday, i love you still. Ialways have, i always will. Mom, another word for love. Mothers are angels on earth ♥ tattoveringen min tok jeg 20 Juni 2013. Denne tattoveringen tok jeg til minne om Mammaen min som tapte kampen mot kreften April i år (2013) Jeg har lenge tenkt å ta en tattovering til minne om henne uansett om hun kom til å vinne kampen eller ikke. Mamma betyr så utrolig mye for meg og som nevnt ovenfor har vi mye kjærlighet, så en tattovering om mamma skulle det bli. Etter mye hjelp fra samme tattovør satt han sammen to forskjellige tekster som jeg hadde funnet, og den passet midt i blinken.  

Jeg angret ikke på at jeg tok disse to tattoveringene, selv om jeg var ganske skeptisk til å ha en tattovering på armen siden den er mer tilgjengelig til å se på den. Men det er ikke værre å brette ned armen på genseren så er den skjult. Jeg er så fornøyd at om jeg sitter å glor på den, så har det ikke noe å si for dette er en minnetattovering som både jeg og tattovøren ble fornøyd med.

 

 

Hva synes dere om tattoveringene mine?

 

Har du tattovering?

Trekt visdomstann

Hallo, hallo, hvordan står det til? hei på deg, hei på deg, mine lesere! ♥

I dag har jeg vært hos tannlegen for å se litt på visdomstanna mi i overkjeven. Siden den var til plage var det like greit å få trekt den, så nå er to visdomstenner borte. Nå skal jeg skifte på senga og legge meg under dyna å slappe av, haha det tar på å trekk tenner - formen er ikke helt på topp. Men det blir bedre etter å fått i seg litt smertestillende, mat og drikke.. Resten av kvelden skal jeg og kjæresten bare kose oss og se på serie ♥ 


 

 

Har dere trekt visdomstenn(er) før?


The Conjuring

God kveld ♥

I går kveld bestemte jeg og kjæresten Ola  oss for å se skrekk thrilleren The Conjuring. Filmen er basert på en sann historie og forteller den grusomme historien om hvordan de verdenskjente paranormale etterforskerne Ed og Lorraine Warren ble tilkalt for å hjelpe en familie som ble terrorisert av en mørk tilstedeværelse på deres bortgjemte gård. Tvunget til å konfrontere en sterk demonisk kraft, finner Ed og Lorraine seg fanget i den mest skremmende opplevelsen i deres liv. Filmen er skikkelig ekkel og skummel, men en veldig bra film. Tør nesten ikke å sove alene når kjæresten har dratt på jobb..

 

Har du sett The Cunjoring, hva synes du? 

Hvis ikke, skal du se den? 

 

Bloggsiden min på facebook

Hei. Da har jeg fått ordnet en fanpage side av bloggen min på facebook, lik siden og følg bloggen min :) Jeg oppdaterer siden hele tiden når jeg kommer med noe nytt, og det er lettere å følge med når jeg har postet innlegg her på bloggen. Håper du vil like og føle bloggen min.

 

Gå til fanpagen min her : Vsb.blogg fanpage
Hva er det i pakken?

Hallo..

Sitter i bilen min å blogger. Jeg har akkurat vært å hentet pakken min på posten, dette er nå min 6 eller 7 pakke og jeg venter på flere, haha. Henter kjæresten min på jobb nå.

Hva er det jeg har fått i pannen tro? :) det får dere vite om litt?

Dagens frokost : Havregrøt med eple og kanel

Hei og god morgen min skjønne ♥

 

Kommer med dagens lille frokost tips til dere : havregrøt med eple og kanel. Du kjøper 1-2-3 havregryn på matvarebutikken og koker opp 1,5-2 dl vann eller melk. Ha i havregrøten i en bolle og skjær opp et grønt eple (jeg skreller av skallet) og ha i oppkokede vannet eller melka, og eplebitene. Bland, strø kanel og litt sukker - smaker kjempe godt. 

 

Når jeg ordner meg havregryn til frokost bruker jeg sykt mye sukker, etter jeg begynte å ha mye eplebiter i, var det nok med å strø litt på toppenHva synes du om dagens lille frokost tips?

 

Har du frokost tips å dele med meg?


Voldtektsbølgen

Da er det nok en gang på tide å ta opp et viktig tema på bloggen min. Dette handler da om voldtektsbølgen i Oslo og andre plasser i Norge. Det har i år vært en voldsom økning i antall overfallsvoldtekter i Oslo i år. Ved utgangen av oktober var det registrert mer enn dobbelt så mange overfallsvoldtekter som i hele 2010. 51 om ikke mer overfallsvoldtekter i Oslo hittil i år. Det er flere voldtekter i Oslo enn i København og Stockholm. Tenk deg om de damene hadde stilt seg opp på en rekke nedover karl Johan. Det hadde blitt en ganske lang rekke, og en ganske tankevekkende og en tydelig måling på i hvor stor grad Oslo har fullstendig skjenet av sporet nå. Oslo - Norges hovedstad, voldektshovedstaden. Nei, noe burde gjøres for kvinner og menn som blir voldtatt (ja, også menn blir voldtatt, men ikke i så høy grad som oss kvinner.) Hvem skal fremdeles bli voldtatt før året er omme? Hvem skal voldtas neste år? Antallet overfallsvoldtekter har doblet seg siden 2010, hva blir tallet for neste år?

Er dette Norge?

 

Jeg leste en sak i Vg at en voldtektsmann fikk redusert straff fordi han er døv og oppfattet ikke at hun sa nei. Offeret har mistet troen på straffesystemet. Og jeg må si meg enig. Rettsystemet i Norge er til å skammes og skjemmes av. Jeg kjenner at jeg blir kvalm her jeg sitter å skriver som et olja lyn på tastaturet. Det er ikke noe rart folk er redde for å annmelde det når rettsystemet gir voldtektsmenn alt for liten straff.. Er man så syk i hodet å gjør noe sånt, så spiller det ikke noen rolle om man er døv eller har andre problemer. Hvis det hadde vært strengere straff her i Norge, så hadde det garantert blitt mindre voldtekt. Egentlig er det ikke rart folk voldtar når rettsystemet er helt på rævva - en gjeng tullinger har ikke noe i rettsystemet å gjøre! Dette bør skjerpes!

Er dette virkelig Norge?

 

 

 


 Q: Hva mener dere ?

Gorredagen og en dårlig blogger!

Hei mine venner ♥ Hærlighet for en dårlig blogger jeg er, jeg hadde rett og slett ikke tid til bloggen i helgen. På fredag var jeg på bursdagsfest hos ei venninne, vi ble rundt 11-12 stykker som feiret hun. Vi tok turen ut på "byen" og fortsatte feiringen der. Det var en kjempe koselig og artig kveld. I går ble det også utfart i lag med kjæresten og en gjeng, og jeg er glad jeg tok det med ro selv om jeg ble med ut for å være sosial. I dag er det søndag, den store gorredagen, noe som betyr at det er lov å ligge som en slask i sofaen eller i sengen, hvor enn man vil i huset å bare gorre.. Det skal iallefall jeg gjøre. Har ryddet i huset, en haug med klessvask er vasket, soverommet er ryddet og nå gjenstår det bare å vaske og støvsuge gulvet før jeg stikker ut på butikken.

 

Jeg ønsker dere en fin søndag videre :) 

 

 

Hva har dere gjort i helgen?


Mobilblogg, legger nytt gulv

Heisann.

Jeg og kjæresten har akkurat fjernet gulvteppe på soveromsgulvet vårt. Værste jeg vet er gulvteppe for det samler seg så mye dritt og støv, og så får jeg jo ikke vasket gulvet heller, hehe. Deilig at det nå er borte. Når gulvet er ferdig har jeg en stor jobb å gjøre, å rydde i klærne og dilldallet mitt. Men i dag får jeg ikke tid til, for i kveld skal jeg på bursdagsfest til ei vennine. Det skal skåles og feire i lag med en koselig gjeng.

Nå venter jeg på at torven min skal tørke, da er det bare begynne å ordne seg til kvelden. Jeg gleder meg

Haha her kaster Ola ut gulvteppet. Det gulvet som er der nå skal vi ikke ha.. Det kommer et nytt og finere gulv.

Hva skal dere i kveld?

Wrecking Ball

Hei og god kveld mine venner!

 

Sitter i sengen å spiser pistasj nøtter og hører på Miley Cyrus med Wrecking ball. Hun har forandret seg enormt fra å være søt og "uskyldig" til å være kul men også kvalmende på samme tid. Har alltid likt Miley men jeg er ikke noen fan av tungebruken og twerkingen hennes.. Wrecking Ball hørte jeg for første gang i dusjen og syntes med en gang at den var kul. Jeg var på vei til å ta tak i mobilen min for å finne ut hvem som sang, men jeg skjønte også fort at det måtte være Miley. Det hørtes iallefall slik ut og jeg hadde rett - det var hun. Sangen digger jeg fortsatt.

 

 

 

Hva synes dere om sangen og Miley?

 


 
 

Jeg trenger hjelp, hva skal jeg blogge om?

Heisann.. I dag har jeg kost meg på bakeren i lag med ei venninne med hver vår kakao. Det er så innmari kaldt ute nå at jeg har invistert i fleecejakke, kåpe og nå mangler jeg bare ulltrusa, så har jeg alt, hehe. Senere møtte jeg ei annen venninne som jeg ikke har sett på en stund og det var kjempe koselig ♥ Har akkurat kommet inn døren etter å ha gått tur med Dixie, og hun ble helt vill når jeg sa vi skulle ut å gå en tur.

Hehe se så søt ♥

 

 

Jeg har et spørsmål til dere, er det noe dere vil lese om? Hva vil dere at jeg skal blogge om? 

Pakke i posten

Hei :)

 

I dag kom endelig pakken jeg har ventet på. Jeg bestilte meg en baseball jakke, kjempe god og kul jakke - jeg er super fornøyd! Skal ta bilder senere :)


 

 

 

Hva synes dere om jakken?


My hair

 

Hva synes dere? :)

God natt søtinger

Good night and sleep tight, don't let the bed bugs bite :) Jeg vil ønske dere en fin natt, sov godt alle dere der ute!

Syk og svak

Heisann.. I dag har jeg kost meg, helt til nå, for formen ble plutselig snudd om. Formen er ikke på topp, kjennes ut som jeg har fått feber og all energien min har forlatt kroppen.. Siden Ola (kjæresten min) dro ut på uvr-trening vurderer jeg å bruke tiden på å spille tv spill eller noe, men det har blitt så kjedelig siden jeg er så kvalmende god. Ola vil sjeldent spille sammen med meg, hehe.

 

Uansett.. Jeg har lagt meg på sofaen og ligger her som en slask og gorrer.. Etter litt om og men fant jeg ut at jeg heller skulle sette på Glee. Nå legger jeg fra meg bloggen litt og slapper av. Så blogges vi. 

- Vanja

 


Peiskos og høstbilder

Heisann!

 

Nå har jeg akkurat slengt meg i sofaen med pcn på fanget for å oppdatere dere. Det jeg egentlig skulle ha gjort er å legge sammen klær, men det orker jeg ikke. Det går ikke rundt, når det endelig er lagt sammen, er det plutselig en ny dunge som skal legges sammen. Middag har jeg akkurat laget, klærne får bare vente og jeg skulle ha tatt en tur i vaskehallen med bilen min. Sist jeg vasket bilen min i en slik vaskehall på Esso, satt maskina fast rett ved der jeg satt inni bilen, typisk meg at jeg måtte på do opp i det hele - not cool! Jeg har tent opp i peisen, og det er skikkelig kos. Men nå må jeg dra skittne nybilen min for å hente kjærestepusen min som har vært på overtid.

 
 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits