Grønnkål smoothie

 

Hei alle sammen. Ah endelig er det ikke lenge til jeg er ferdig med å male tv benken min, og godt blir det. Trenger et par strøk til her og der med grunning før jeg kan begynne å male den med hvitmaling. Har igjen de pokkers skuffene som er litt dryge å male, haha. 


 

Akkurat nå sitter jeg å koser meg med et glass grønnkål smoothie, og olaplex kur i håret. Mens jeg venter på hårkuren skal virke inn i håret, ser jeg litt tv og skal dele smoothie oppskriften med dere. Det høres kanskje ikke så god ut, men den var ikke så aller værst.

 

Dere trenger frosne

- Grønnkål ♥ Banan ♥ Ananas ♥ Mango

 

Kjempe godt! Nå må jeg hive meg i dusjen. Så snakkes vi dere :)

 

Nytt prosjekt

 

God morgen alle sammen! Ah, nå står iskaffe og smoothie på planen før jeg begynner på prosjektet mitt, men aller først, blogge. Jeg våknet kvikk og fin form, tusslet inn på badet, begynte å vaske og støvsuge. Ordnet meg smoothie som består av mango, ananas og banan med litt ZerOH i, frisk og innmari god smoothie!Jeg har forresten begynt på et nytt prosjekt. Denne gangen holder jeg på å maler bombay tv benken min hvitt. Jeg er så lei slike mørke farger, så det er uten tvil finest i lysere farge. Når jeg maler møbler, så koser jeg meg skikkelig. Jeg tenner lys, ser serie mens jeg maler, ah, det er så koselig det. Håndtakene på skuffene skal byttes ut med noe finere. Jeg gleder meg til å vise dere før og etter bilder. Hvis dere ønsker å se mer av mine før og etter bilder av møbler jeg har malt, så trykker dere bare HER

 

 

Today's breakfast and homemade ice coffee

 

God morgen ♥ 

Lørdag altså, så deilig. Jeg våknet i 12 tiden, og selvfølgelig lå jeg å dro meg i senga i en times tid. Det ble litt surfing på mobilen en stund, før jeg stod opp og ordnet meg kyllingsalat og hjemmelaget iskaffe. Today's breakfast and homemade coffee

 

Oppskrift:

♦ Pulverkaffe / Instant coffee

♦ Vaniljeis  / Vanilla icecream

♦ Melk   / Milk                 

 

Kok opp vann, ta ca 2 spiseskjeer med pulverkaffe (alt ettersom hvor sterk kaffen dere vil ha) i en kopp. Ha vaniljeis i en shaker, jeg brukte smoothie flasken da jeg laget i flere omganger, deretter heller dere i kaffen og rister slik at isen smelter og blander seg med kaffen. Er iskaffen for sterk, tilsett melk. I dag brukte jeg faktisk ikke melk i det hele tatt. Men det varierer hvor sterk jeg tar kaffen, så dere må bare prøve dere litt frem.

         Ønsker dere alle en fin lørdag, så blogges vi.

 

Michael Kors

 

Say hello to my little friends

 


 

Jeg er så fornøyd med Michael Kors vesken og pengboka. Jeg fikk disse to i bursdagsgave da jeg feiret bursdagen min i Kreta i august. Pengboka har jeg plass til mobil, penger, litt småmynter og kort. Jeg har utrolig mye kort som tar mye plass, men i denne er det ikke noe problem. For å ikke glemme vesken, her er det utrolig mye plass. Mye lommer jeg kan ha forskjellige saker i, jeg bare elsker det. Jeg er så fornøyd, praktisk og ikke minst fin. Mk vesken er i ekte skinn.

 

Hva synes dere? Har dere Mk?

UKEN SOM GIKK

 

Hei :) Da var det på tide å oppdatere dere fra uken som gikk. Jeg håper dere har hatt en fin uke ♥

 

Akkurat nå:

Jeg har akkurat gjort litt husarbeid, støvsuget stuen og sofaen sto på planen i dag. Jeg skulle ha gjort mer, men motivasjonen har stukket av, hehe. Akkurat nå sitter jeg i sofaen, ser på Buffy og blogger. Jeg venter på at klokken skal bli 3, for da er kjæresten ferdig på jobb og vi skal hjem til han å lage middag.


 

Ukens opptur

Uken som var kan jeg ikke huske å ha hatt noen spesiell opptur.

 

Ukens tanke/humor og irritasjonsmoment

Jeg samler like greit bare alt i en kategori. Humøret har rett og slett ikke vært på topp. Forrige uke har må jeg ærlig si, har vært dårlig. Kort historie, når man sliter med prolaps og isjias smerter 24/7 hver dag tar mye på krefter, tanker og humøret mitt. Det ødelegger ganske mye for meg i hverdagen og ellers. Ellers er det er mye som skjer for tiden. Mye som foregår og tenker veldig mye. 

Men... Alt dette, det skal ikke knekke meg :) 

 

Ukens låt 

Den sangen er så fin!

 

Ukens favoritt

Middag.. Her må jeg gå rett til middagen. Jeg har blitt så dilla på stekt laksefilet med potet, rømme toppet med gastromat krydder, og agurksalat. Nam nam nam!

 

 

Ukens cravings

Milk chocolate cookies fra aunt mabel's. Herregud, det er den beste kjeksen jeg noensinne har smakt. Den er myk, saftig og god, akkurat slik jeg liker det. Den fåes kjøpt på bunnpris og coop som jeg vet om. 

Hvordan har deres uke vært? 

 


 

Uken som gikk

UKENS HUMØR:

Humøret var på topp. Jeg var hos frisøren på torsdag før helgen, tok etterveksten og stripet håret. Like fornøyd hver gang. Det beste av alt, jeg hadde noe å se frem til i helgen. Hyttetur i Torbudalen med 3 gode venninner.

 

UKENS KVALITETSTID:

Denne helgen var jeg på hyttetur med 3 venninner i Torbudalen. Helgen har vært en fest uten like, og det har skjedd mye morsomt. Vi har ledd til vi har fått sixpack, tårene trillet og ledd til vi nesten mistet pusten. Vi har kosa oss med god mat og drikke, godt humør, kortstpilling og ludo, det var altså så gøy! Det var virkelig godt å komme seg bort og ha kvalitetstid sammen med jentene. 

UKENS LÅT:

Justin Timberlake - Can't stop the feeling

 

UKENS CRAVINGS:

Iskaffe. Får aldri nok! 

Ukens latterkrampe:

Kristina Andersen.. Den jenta ass, morsom og hærlig.. Disse videobloggene og fortellingene hennes om bilen til Eirik. Generelt sett alt hun forteller, er så morsomt at jeg ler så tårene triller. Og for å ikke snakke om hytteturen i helgen, så gøy!

 

Ukens høydepunkt:

Frisørbesøk og fikk fresh'et opp håret. Det er ingenting som er bedre enn det. Man føler seg ekstra vel og håret blir så fint etterpå. 

Ukens serie:

Scream og Pretty little liars. Herregud så spennende. Nå har de begge to seriene tatt ferie, og jeg kan ikke vente til det begynner på igjen. For en syk slutt på Scream, man kan jo ikke avslutte det slik? men da har jeg mye å se fram til. Scream serien får dere sett på Netflix.

 

Hvordan har deres uke vært?

 

 

Snart på tur til sykehuset

God morgen dere ♥ Akkurat nå, satt jeg meg ned i sofaen med et glass biola og starbucks skinny latte, frokost er ikke helt min greie på morgenen. Det er så godt å ha så god tid om morgenen at jeg har rukket å dusje, jeg rekker å blogge og slappe av med en av favorittserien min sex og singelliv på tv skjermen. Om ikke så lenge kjører jeg avgårde til kristiansund, jeg skal ta røntgen av ryggen min igjen. Det ble påvist at jeg har prolaps i korsryggen, og det presser på ei? nerve som gjør at det stråler nedover fra rompa og foten. Egentlig så føles det ut som jeg har fått prolaps i rompeballen en plass. Jeg håper så inderlig at noe kan bli gjort, for jeg strever med å få til ting selv. 

Noen der ute som har eller har hatt prolaps som kan gi meg tips? Er det lurt å dra til kiropraktor?

 

Ønsker dere en fin dag ♥

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Mars 2017, Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits