Bildedryss fra Tyrkia - Belek

Hei alle fininger ♥ Jeg kom plutselig på at jeg hadde bilder lagret i arkivet som jeg skulle vise dere da jeg og Ola dro til Tyrkia i september i fjor. August i fjor, fikk jeg denne sydenturen i bursdagsgave fra Ola, og avreisen var 1 måneder etter. Dette var vår første ferietur sammen. Vi var 1 uke i Belek. Vi dro på Spa, jeg dro til hud pleieren, fiske spa, og spilte vannpolo med en gjeng andre ukjente turister fra andre land. Å herregud så gøy det var.Vi fikk slengt på oss luer med rødt eller blått, som var laget. Det var flere svære menn jeg skulle spille mot og være på lag med, jeg var nesten litt redd jeg, haha. Jeg var faktisk så flink at jeg ble toppscoreren på laget. Etter dette ble jeg svært populær og alle ville ha meg på laget, hehe.

 


- Drygeste flyturen ever!

 Keeping Up with the Kardashians

Da har jeg begynt å sett på en ny serie : Keeping up with the kardashians. Jeg har hørt så mye snakk om den at jeg måtte begynne å se den. Jeg startet bare for et par dager siden og allerede er jeg snart på sesong 6. Her går det unna. Jeg har blitt helt hekta på å følge med på familiens hverdag som er fylt med mye drama, spenning og humor. Jeg ler meg i hjel av hva de krangler om, men samtidig sitter jeg helt oppslukt, og snakker til dem som om jeg er tilstede sammen med dem. Fyttigrisen så vakker alle sammen er. 

Hvilken hårfarge?

Hei og god kveld fininger ♥

Det har seg sånn at jeg er ubesluttsom når det kommer til hårfarge, spesielt når jeg "nylig" har blitt blond igjen. Men etter min mening, så synes jeg at det er noe styr med det. Man må passe på at håret ikke blir uttørket, og ikke minst finne den riktige hårfargen som passer meg.

 

Her har jeg plukket ut et par hårfarger jeg synes er fint, så får jeg la håret bare være for en stund, så skal jeg høre med frisøren og se hva jeg ender opp med. Og nå vil jeg høre deres mening. 

 

1. 2.3.4. 

5. 

6. 

Hvilken likte dere best?

Hairtalk : Blondine, brunette eller mørkebrunt?

Hei ♥ Let's talk about hair..

Jeg var innom og sjekket ut gamle bloggen min, og der fant jeg nemlig litt før og etter bilder da jeg var både blondine, brunette og hadde mørkebrunt hår. Jeg må si at jeg kjenner at jeg savner litt det å være brunette eller mørkhåret. Jeg føler det er mye mer styr å være blond, man må passe på at det ikke blir tørt, slitt, passe på gulskjær og at extensions skal matche hele greia, men herregud så fint det er å være blondine også. Så lenge man får til den riktige hårfargen.

Her skal dere få et tilbakeblikk og si hva dere syns jeg passer best som :) (Jeg er opprinnelig blond btw)

 

Blondine

Brunette 

MørkebruntHva mener dere?

Bilder : Husarbeid på natta

Jeg kom akkurat hjem etter å ha hentet Weronika på flyplassen. Jeg, Weronika og Joakim var innom burger king og spiste mat før vi dro hjem. I dag har jeg hatt fri fra jobb, og deilig er det. I går var jeg, Ola og Joakim å hentet en tv-benk til leiligheten min. I natt fikk jeg plutselig "støv på hjernen", og shinet leiligheten min. 

Det gjorde så godt å sette seg ned i sofakroken med en serie og god samvittighet etterpå. Det å vite at man har fri, og kan ligge lenge dagen etter, det er en hærlig følelse.


Tema : Tanker om mine nedturer og motgang

Opp gjennom livet mitt har jeg møtt utrolig mye motgang, mer motgang enn medgang føler jeg. Opp gjennom oppveksten har jeg opplevd noe av det værste et barn kan oppleve. Jeg ble slått ned av mye motgang, men jeg kom meg på beina igjen og videre i livet. Jeg har virkelig fått kjent på det å få så mye motgang i livet, vært gjennom mye prøvelser og vært helt nede hvor jeg aldri trodde jeg skulle komme meg opp igjen. Jeg kom meg opp igjen. Når jeg begynte å se lysere på livet og legge fortiden bak meg, fikk vi den mest tristeste beskjeden vi noen gang har fått. Verden raste sammen da mamma fikk kreft. Hvem skulle ha trodd at vi fikk oppleve den stygge sykdommen i familien? Dette må være en drøm, et mareritt? jeg tok meg selv i å klipe meg i armen, og brast ut i gråt da jeg hørte mamma si de ordene der. Det å høre henne si at hun har fått kreft, var så uvirkelig men samtidig, dette er sannheten, dette er virkeligheten. 

 

Det å få oppleve sykdommen på nært hold tærer på alle familien i rundt. Gjennom hele behandlingen har vi fått gode nyheter som brått ble snudd til fortvilelse og sorg. Gode nyheter, og som igjen ble brått snudd igjen, helt til vi endelig fikk den nyheten vi hadde ventet på, mamma ble kreft fri. Da var det bare å bearbeide det vi har vært gjennom, være der for hverandre og se framover. Etter en kort periode ble alt snudd opp ned igjen. Sykdommen har spredd seg, og det var ikke noe mer legen kunne gjøre. Mamma har kjempet sin tøffeste kamp mot sykdommen. En familie på 5 ble til 4. Det at pappa mistet sin barndomskjæreste og kone, og vi mistet vår aller kjæreste mamma, det er forferdelig urettferdig og vondt. 

 

Jeg har følt at jeg har blitt dradd i hver ende, hit og dit. Jeg har satt andre før meg og mitt behov. Fått hjertet mitt knust, og tålmodigheten satt på prøve. Jeg har virkelig fått sett hvem som virkelig er mine ekte venner. Jeg har mistet 3 familiemedlemmer på knappe 2 år. Først Mamma, så Bestemor på julaften (i fjor 2014) og Morfar 3 måneder etter. Jeg rekker ikke å ta et pust i bakken og bearbeide alt som har skjedd, før det er noe annet som skjer. Det har vært så mye, alt for mye på en gang. Hvor mye skal jeg tåle? Hvor mye motgang skal et menneske gå gjennom på en gang? Jeg er sint, lei meg, sliten og lei.. 

 

Det er ikke synd i meg. Jeg er sterk. Uansett hvor mye motgang og nedturer jeg har opplevd, og måtte få, så kommer jeg meg opp på beina igjen. Alltid.

protein pannekake

annonse

Hver servering med protein pancakes gir deg 2 solide pannekaker som inneholder hele 21 g protein, kun 2g fett, pluss masse bra fiber, og mineraler. PF Proteinpannekake gir deg et delikat måltid raskt og effektivt, og er et kjærkomment alternativ til en vanlig proteinshake. Proteinpancakes er laget av de fineste Norske råvarer. Proteininnholdet i proteinpancakes er av høyeste kvalitet. Proteinpancakes inneholder nøkkelaminosyrer som er nødvendig for optimal vekst, reparasjon, og god helse. Med PF Proteinpancakes får du et komplett sunt og ernæringsriktig måltid. Det er lett å tilberede den - tilsett kun vann og rør den ut eller benytt en shaker å rist ut røren.

 

Tips: Når du blander røren ut, bytt ut halvparten av vannet med melk eller kefir, det gir om mulig enda bedre pannekaker. Det er enkelt å lage vafler av pannekakerøren - de blir helt nydelige, Prøv det.

 

Du finner disse og flere andre godsaker på Proteinfabrikken sine sider Her

Stek pannekakene i 1-2 minutter på hver side.
 
Kjempe godt. Enda bedre med jordbærsyltetøy på - jummy.

Things i dont feel like doing today

 

Moving...

Hallo solstråler. I dag har jeg fri fra jobb, solen skinner og her sitter jeg med selvlaget kyllingsalat som jeg har fått helt cravings på. I går var formen min helt elendig. Jeg var en smule redusert etter lørdagens festligheter, og i tillegg har jeg blitt litt forkjølt. I dag føler jeg ikke for å gjøre noenting, men likevel tok jeg meg selv for å rydde, gå ut med all pappen som har samlet seg, søpla, og tok en opprydding på kjøkkenet. Noen som melder seg frivillig til å vaske leiligheten og rydde litt? haha. Nå tar jeg med meg pc'en min i sofakroken og kryper godt under pleddet med en film på tv skjermen. 

Ønsker dere en strålende fin dag 

 

Uken som gikk

Ukens kjiping : Sliter mye med isjias smerter nedover foten pga prolaps i korsyggen. Jeg har nylig vært å tatt en ny Mr-undersøkelse som viste seg at jeg hele tiden har hatt betennelse i låret. Ikke rart jeg har slitt mye med smerter.

 

Ukens sang : Andie Case - See you again. Den er så nydelig.

 

Ukens latterkrampe : Da jeg var på overnattingsbesøk til venninna mi i Molde. Cathrine og jeg har det som plommen i egget, og når vi to er sammen så kjeder vi oss ikke et sekund. Vi har det kjempe artig sammen og ler så tårene triller. Vors, utfart på byen og nach, jeg kan ikke huske sist jeg har kost meg og hatt det så artig. Vi begge ler enda, spessielt turen på vei til nach og på nach'et. Hun der ass ♥ 

Ukens uhell : I går var jeg i stallen og skulle ri på bana. Jeg tenkte at jeg ikke orket å ha på sal siden jeg hadde litt dårlig med tid. Da vi kom oss på bana hadde jeg og svarten ridd en del runder, så tenkte jeg å skifte retning og skrittet på skrå av bana. Det skjedde så brått og uventet, Svarten måtte ha snublet i sanda og sikkert fram hovene, og der falt han rett i bakken. Jeg falt av og rullet unna itilfelle han skvatt eller fikk panikk. Jeg var dekt av sand og fikk satt meg opp. Jeg så på Svarten, og der står han like forvirra og som et spørsmålstegn som jeg. Heldigvis var det ikke noe alvorlig, og jeg fikk heldigvis ikke skrekken. 

Ukens tanke : Jeg har tenkt veldig mye på ting den siste uken. Jeg satt meg ned med pc'n og har skrevet et innlegg på bloggen min som kommer snart. Det er et personlig innlegg der jeg åpner meg opp. 

 

God helg ♥

 

 

NOE JEG SER FREM TIL

Høsten ♥ Er det noe jeg gleder meg til, så er det høsten. Sommeren er over for denne gang og snart kommer høsten like om hjørnet. Det som også er litt minus med høsten er at det blir mørkt, man kan bli litt høst/vinter deprimert som man kaller det. Men jeg gleder meg iallefall til å tenne lys, se masse serier, for høsten har masse serier å by på, og det gleder jeg meg til. Når det begynner å bli kaldt ute er det deilig å krype opp i sofaen under et varmt pledd, finne frem tøfler eller gode behagelige klær, og finne en god film eller serier å se på. Drikke en varm kopp med kakao, og ha en skikkelig innedag. Jeg gleder meg til å ri i skogen og kjenne kalde vinden som røsker litt i kinnene, og de fargerike høstbladene.

Roadtrip and playing guitar

Da klokken var litt over 06 på morgenen dro jeg, Weronika og Joakim på en liten roadtrip til Molde, for å slippe Wero av på flyplassen, før jeg og Joakim vendte snuten hjemover. Det å stå opp 05:45 var rett og slett veldig uvant, og kjempe trist når jeg stod opp til mørkt og surt regnvær ute. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å blegge på sofaen og 2-3 timers powernap ble tatt. Jeg er faktisk litt usikker på om jeg angrer litt på at jeg solgte gitaren min, men jeg hadde ikke tålmodighet til å lære meg og spille, og lære meg gitar grepene. Så istedet for at den sto der til pynt, var det bedre å selge den til noen som virkelig hadde bruk for den. I mellomtiden kan jeg låne Ola sin mens jeg er hos han på besøk og spille litt der. I dag gjorde vi faktisk det. Vi satte oss ned i hver vår sofa, med hver vår gitar hvor han prøvde å lære meg. Joda, jeg er ikke helt flink med grepene og å få til en melodi for å si det sånn, men det ble iallefall noe. Det var utrolig godt å koble ut og få tankene over på noe annet, dette trengte jeg virkelig! Så kanskje dette er noe jeg burde gjøre oftere?

Jeg døde i dag

Fra en hund ♥

Jeg døde i dag. Du ble lei av meg og tok meg til dyrehjemmet. Der var det fullt, og jeg trakk et uheldig tall. Jeg er i en svart plastpose i et deponi nå. En annen valp vil få bruke båndet mitt. Halsbåndet mitt var skittent og altfor lite, men damen tok det av før hun sendte meg til Dyrehimmelen. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg ikke hadde tygget på dine sko? Jeg visste ikke hva det var, men det var skinn, og det var på gulvet. Jeg bare lekte. Du glemte å kjøpe valpe leker. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg hadde blitt stueren? Gni nesen min i det jeg gjorde meg bare for skamfull til å gå i det hele tatt.

Det finnes bøker om lydighet, og lærere som ville ha lært deg hvordan å lære meg å gå til døren. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg ikke hadde dratt lopper inn i huset? Uten anti-loppe medisin, kunne jeg ikke få dem av meg etter at du forlot meg i hagen i flere dager. Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg ikke hadde bjeffet? Jeg sa bare: "Jeg er redd, jeg er ensom, jeg er her, jeg er her! Jeg vil være din beste venn. "Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis jeg hadde gjort deg glad? Å slå meg lærte meg ikke hvordan. 


Ville jeg fortsatt vært hjemme hvis du hadde tatt deg tid til å ta vare på meg og å lære meg manerer? Du tok ikke hensyn til meg etter den første uken, men jeg brukte all min tid og ventet på at du skulle elske meg. Jeg døde i dag. Glad i deg. Vennlig hilsen valpen din.

Jeg gråter inni meg når jeg leser denne teksten... Fyfaen så mye ondskap det finnes i folk. Det er på tide å stoppe dyreplageri! Takk gud for at det nå finnes dyrepoliti i Norge. Når folk skaffer seg dyr må folk ha såpass vett nok til å forstå at de har et ansvar, de har et ansvar for et liv. Å slå eller å sparke dyret ditt hjelper ikke på oppdragelsen. Hadde den personen som slår og sparker hunden sin likt å blitt behandlet slik selv? Neppe! Slike folk fortjener ikke å ha det godt! Karma sier jeg bare...

 

 

 

Serie tips : The originals


Originalene er en spin-off fra The Vampire Diaries som sentrerer rundt Mikaelson søskene, Klaus, Elijah og Rebekka. Serien begynner med de opprinnelige søskene drar tilbake til byen New Orleans for første gang siden 1919. Etter å ha opprinnelig bygget byen, hadde de blitt tvunget til å flykte fra sin hevngjerrig far, Mikael. Klaus sin protesjé Marcel, tok ansvaret for byen. Klaus vedtar at de må ta ned Marcel, og komme tilbake i byen som en gang tilhørte dem, og beskytte alt som de har bygget fra krigen. Det å få tilbake byen deres byr på mange problemer mellom vampyrer, varulver og hekser. Det byr på større problemer når ulven Hayley bærer Klaus sitt barn, og de hensynsløse utspekulerte foreldrene deres, Mikael og Esther kommer tilbake fra de døde for å gjenforene familien. De har begge felles mål, å få slutt på vampyrer. Selv om Esther ønsker å befri verden av vampyrer mens Mikael ønsker bare å drepe Klaus

 

Se traileren

 


Har dere sett The vampire diaries eller The originals?

Jeg digger begge seriene. Bør sees :)

 

 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits