Nytt design

 

Hei og god kveld lesere!

 

Har fått nytt design på bloggen, dette er bare et gratisdesign jeg skal ha frem til jeg får bestilt nytt design. Nå skal jeg legge meg i sengen å se en film før jeg legger og skal opp tidlig på jobb i morgen. 

Ønsker alle en fin kveld, god natt til dere alle der ute ♥
Ukens serietips : Teen Wolf

 

Teen Wolf


Serien handler om en high school student Scott McCall, som bor i byen Beacon Hills. Scott's liv endrer seg drastisk når han blir bitt av en varulv, og blir en selv. Han må heretter lære å balansere sine problematiske ny identitet med sin dag-til-dag tenåringslivet. Følgende tegn er medvirkende til hans kamp: Stiles, hans beste menneskelige beste venn, Allison, hans første kjærlighet interesse som kommer fra en familie av varulv jegere. Lydia, er en banshee, og er Allisons beste venn, Derek, som er en mystisk varulv med en mørk fortid. Underveis møter han figurer som forme ham til en sterkere varulv og bedre person. Jackson, er en bølle fra high school og som er kjæresten til Lydia, prøver han å finne ut hva Scott skjuler. Klarer Scott å skjule sin hemmelighet for sin beste venn Stiles, og for den jenta han liker? Gjennom hele serien streber han å holde sine kjære trygt og samtidig opprettholde normale relasjoner med dem.

 

Jeg synes Teen wolf er både bra og spennende. Jeg skal begynne å se sesong 4, det er mye action og spenning i serien som jeg liker veldig godt, og som gjør at du bare må fortsette å se resten av sesongen. 


Fortsetter spørsmålsrunden

 

Hei og hopp :) Kom akkurat inn døren og slengt meg ned i sofaen for å blogge til dere. Jeg har som sagt at jeg skal vise dere hvordan jeg har det i leiligheten min etter at jeg har flyttet for meg selv. Jeg har kommet i orden, ikke 100%, det er noe som mangler synes jeg. Uansett, det kommer bilder etterhvert


 
Jeg fortsetter med spørsmålsrunden på bloggen, jeg har fått inn for få spørsmål. Det er lenge siden jeg har hatt det så jeg håper dere kan komme med en del spørsmål, jeg svarer på det dere lurer på :)

Her er de tre spørsmålene jeg har fått inn : Har du dyr, hva er favoritt maten din og driver du på med idrett. Så bare fyr løs :)

 

- Vanja

Spørsmålsrunde nå

 

Hei. Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, kanskje noen av dere lurer på noe? Isåfall er det bare å spørre, jeg kjører på med en spørsmålsrunde nå og avslutter den i morgen.


Hjemme i Norge

 

Endelig... nå er jeg trygt hjemme i leiligheta mi og sitter godt planta i sofaen min med pledd og en smågodt pose ved siden av. Det regner, det er surt og kaldt ute, jeg savner Tyrkia allerede. Det jeg savner nå er så klart varmen, og det å kunne gå rett ned til stranda og bassenget å sole seg. Men det er også godt å være hjemme igjen. Jeg har savnet senga mi og norsk mat, haha. Vi landet i Norge ca 05-tiden på morgenen, flyturen hjemover gikk ganske fint da jeg hadde kjøpt med meg nakkepute. Jeg sov i alle stillinger, oppå ola med munnen åpen, haha. Kom hjem i leiligheta mi ca 06 tiden, da var det godt å finne senga si.


Vi har hatt en kjempe fin ferietur. Vi var i Belek, en veldig fin og rolig plass. Rett utenfor hotellet var det 4 bassenger, en var til barn, den andre var for å svømme (trening), og hovedbassen og et annet bassen for større barn med sklier. Stranda låg rett nedenfor så alt låg sentralt. Vi opplevde en dag med torden og lyn, da dro vi inn til byen på shopping. I belek er mange veldig trivelige, og veldig greie når det kommer til pruting av klær. Men det er også mange som er innpåsliten, bare du går forbi klesbutikken deres og ser bare litt inn, så er de igang med å kaste seg forran oss, og vil få oss med inn for å kjøpe. Ellers har vi vært på spa to ganger, første gangen dro jeg på ansiktsterapi da jeg hadde full av urenheter og kvisene var skikkelig betente under huden - jeg grøsser bare jeg nevner det. Huden min såg altså ikke ut. Bare på to dager etter behandlig er huden min ren og fin for urenheter. Neste spa behandling fikk vi ligge på samme rom, og vi tok full kroppsmassasje fra topp til tå. En annen dag tok vi fish therapi, du stikker fotene og hendene dine i et akvarium med fisker og de kommer svømmende til fotene og spiser av døde hudceller. Det kiler i starten, og etterhvert blir det bare en rar følelse, men godt etterpå. 

Nå er det tid for flere runder med klesvask, og avslapping med one tree hill. Bildedryss fra Tyrkia kommer i senere innlegg :) 

Kleskjøpet og andre ting jeg har kjøpt kommer også i et annet innlegg hvis dere er intr i det?? :)

Dag 4 i Tyrkia

Hei hei.

Da er vi på dag 4 i Tyrkia. Her har det tordnet og lynet i hele dag så jeg og Ola dro til byen for å shoppe og kose oss. Vi har shoppet en del, så nå må vi si oss fornøyde med shoppingen. Kjenner jeg meg selv rett så har vel ikke shoppingen tatt helt slutt, hehe.

Nå slapper vi av og koser oss på balkongen vår med havutsikt og hører på tordenværet.

Vi blogges

Magisk i Tyrkia

Heisann :)

Da befinner jeg meg i Tyrkia. I skrivende stund blogger jeg ved bassenget med en drink i handa, sex on the beach. Her koser vi oss kjempe mye med god mat og desserer i lange baner. Vi har vært på spa, stranden og ved bassenget å badet og solet oss. I dag har vi også prøvd Fish Therapy, først fikk vi prøve ut med handa deretter satt vi fotene vår nedi "akvariumet". Det kilte noe innmari, veldig rart men godt etterpå. I går spilte vi vannpolo hvor jeg scoret 3 og i dag scoret jeg 4 mål. Kjempe artig å bli dratt med på forskjellige aktiviteter de har her på hotellet. Ola ble dratt med på fotball for over en halvtime siden.

Vi koser oss mye, håper dere har det bra i Norge :)

Hvordan er været der forresten?

Reisefeber?

 

Hei hei søtnoser :) Håper dere har der bra! ♥

 Jeg har så klart rukket å blitt syk, feber og forkjølet. Det er så typisk nesten rett før man skal reise til varmere strøk så er man uheldig å blir syk. Jeg og Ola reiser til Tyrkia, vi kjører rundt 24 - 01 på natta for å ha god tid siden flyet vårt går 06 på lørdagsmorgenen. Har inntatt febernedsettende og otrivin med mentol, uvitende om at jeg hadde kjøpt nesespray med mentol åpnet jeg flasken og satten den i den ene naseboren, sprayet og sniffet litt vel hardt inn, og der *bang*, det kjentes ut som hjernen var på vei ut, og at ja, er man ikke forberedt så er det rett og slett vondt. 


 

Kofferten er pakket, og nesten alt er klart. Ola ville dele koffert i lag med meg, det var uaktuelt. Jeg trenger den plassen jeg kan få og hvem vet, kanskje jeg shopper litt nedi der også? Haha dere skal få se forskjellen på størrelsen på koffertene våre.

 

Nå må jeg løpe avgårde å kjøpe noe småtteri til turen, ordne med penger og fortsette å pakke resten. Vi blogges.

 

Har dere vært i Tyrkia - Alanya før? 

Har dere noen forslag på hva vi kan få oppleve? eks dyrehage osv. Kom gjerne med forslag

working hard. 13 timers jobbing i tre dager

 

Hei hei søtinger :)

Jeg er utrolig elendig på å oppdatere dere, og har egentlig ingen unnskyldninger for det. Bare at jeg rett og slett ikke har giddet da jeg får lite respons på det jeg skriver. Det er liksom som dere ikke bryr dere, men nok om det.

 

Akkurat nå er jeg på jobb på barneskolen og holder på med oppgaver i forbindelse med lærlingtiden min. I går jobbet jeg tilsammen 13 timer, Jeg jobber både på Skole/SFO og Rema 1000. I går var jeg ferdig 23.00 så var det rett i seng og opp igjen idag på skolen/SFO. Jeg skal jobbe på rema til klokken 23.00 i kveld, i morgen jobber jeg også på Rema etter skolen til klokken 23.00. Jeg er allerede stup trøtt og sliten, og formen er heller ikke på topp. Det skal jammen bli godt med ferie om fire dager, da reiser jeg og Ola til Tyrkia - Alanya, og vi gleder oss kjempe masse.

 

Skal bli flinkere med bloggingen hvis dere er flinke med å gi meg respons på det jeg skriver. Blir mye artigere å blogge når dere setter igjen spor på bloggen.


VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits