Et stort tomrom og savn etter mamma

Jeg sitter på sengekanten å tenker mye på mamma. Jeg savner henne utrolig mye. En familie på 5 er nå blitt til en familie på 4. Jeg tenker veldig mye på hvordan julen og julestemningen blir i år. Skal gjøre det beste ut av julen, men det blir aldri det samme selv om vi har hverandre. Det kommer alltid til å bli tomt, og trist jul pga at mamma ikke er hos oss. 23 April 2013 fikk himmelen en ny stjerne. Jeg kan fortsatt ikke helt forstå at mamma virkelig er borte, en del av meg har innsett det men samtidig ikke. Det føles uvirkelig, og det er heller ikke så rart når det tross alt det er ei mor jeg snakker om. Selv om vi alle skal dø en gang så er man aldri klar for å miste noen uansett når det skjer. Hvordan har du det? er spørsmålet jeg ofte får høre, hva skal jeg si? hva skal jeg svare? Jeg har det greit? jeg har det helt forferdelig, men samtidig så går det greit? Jeg føler at på en gang, noen ganger helt forferdelig, noen ganger har jeg det bedre enn andre dager. Følelsene får som en ber og dalbane. Heldigvis er jeg og familien ikke alene. Jeg har en utrolig god og fantastisk pappa, storesøster og storebror, tanter (søstrene til mamma) & onkler, søskenbarn/kusine, mormor & morfar, bestemor + resten av slekta. Vi har hverandre i sorgen, men det er også vondt å tenke på at mormor mistet sin umistelige datter, tantene mine mine sin søster, pappa sin kjæreste kone, jeg, søstra og broren min vår aller kjæreste mor.

 
 


Husk å ta vare på hverandre, ta vare på den stundene man har med familien/slekt, venner og kjæreste. Man vet aldri det man har, plutselig brått blir revet bort..

 

♥ 

 

Updates fra helgen og outfit

Heisann.

 

I helgen har jeg bare kost meg og festet med en kjempe trivelig vennegjeng før vi tok turen ut. Kvelden var vellykket og har kost meg utrolig masse. Lørdagen tok jeg det rolig, og ble hjemme med kjæresten, og koste oss. I går var formen ikke helt på topp, det var en utrolig daff søndag, men jeg koste meg fordi. Kjæresten laget eplekake noe jeg og han har gjort ofte i det siste. Hehe, men det er jo så utrolig godt! Hvis dere ønsker å vite oppskriften, er det bare å si fra :)

 

Her er dagens outfit
Tights : Cubus

Tokyo Genser : Cubus. 

 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Hva synes dere om genseren?

 


Goodbye's the saddest word I'll ever hear

Mamma

You gave life to me, turned a baby into a lady. Goodbye's the saddest word I'll ever hear. Goodbye's the last time I will hold you near. Someday you'll say that word and I will cry, It'll break my heart to hear you say goodbye. Mamma You gave love to me, love like a mother's love for her child.. I'll be there trough the darkest nights, i'll be the wings that guide your broken flight. I'll be your shelter trough the raging storm, and i will love you 'till forever comes. And it hurts so..

Till we meet again...Until then...

Goodbye! ♥
 

Fineste og den aller beste mammaen! Da gud skapte mammaer, han ga meg den beste! ♥ Du er så dypt savnet og sorgen er ufattelig stor. Det er uvirkelig og vondt å vite at du er borte for godt.

 


HÅR INSPIRASJON

Hei igjen lesere... ÅÅÅÅHHH :) jeg misunner folk som kler slike hårfarger. Uansett om jeg ikke hadde kledd i alle regnbuens farger (nesten) så er det jo ganske stilig da, ikke sant? Jeg får skikkelig inspirasjon, og har nesten litt lyst til å farge håret lillarødt. 

Se de to nederste til venstre. Hvor kul hårfarge er ikke det?? Fikk nesten litt lyst til å prøve ut dette.. MEN hadde jeg kommet til å kledd det?

 

Bilde nr 3 fra venstre. Kjempe stilig med svart hår og mørk rosa i tuppene

Hva synes dere om slike hår inspirasjon?


Nytt design! og hangover

Heisann. Da har jeg endelig fått et nytt design på bloggen min. Det er kjempe flinke Cathrine som har laget designet til meg. Dere kan gå inn her for å sjekke ut bloggen.


Mitt forrige gratis design fra blogg.no

 

For en hangover jeg hadde tidligere i dag.. Formen er heldigvis mye bedre nå, er bare litt trøtt etter gårsdagens festligheter. Jeg startet med å vorse sammen med en gjeng hos ei venninne, og deretter gikk turen ut på "byen" hvor vi møtte flere venner og kjente. Etter at de har åpnet utestede igjen, har det blitt koseligere og ikke minst godt å komme tilbake til.. Det var en kjempe koselig og vellykket kveld. Nesten sånn at jeg får lyst ut i kveld også, men jeg tror heller det blir en rolig lørdagskveld med kjæresten og gjengen, tror vi skal kose oss med taco - nam nam: ) Nå skal jeg hoppe i dusjen, få på meg daffeklær og bare slappe av. Så får jeg se hva lørdagen bringer. Ønsker dere fortsatt en fin helg ♥


♥1 og 2 - Fin i formen..

♥3. En stk jente med hangover

 

 

 

Hvordan har deres fredag vært?

 


Ready to partey

Hei hei :)

Da er sminken på, magen er god og mett etter fårrikål. Party antrekket kommer på snart, og jeg er klar til å vorse med en vennegjeng. Gledes til å møte flere venner og kjentfolk ute. I kveld skal jeg kose meg masse, og håper det blir en vellykket kveld.

Håper dere koser dere, ha en fin fredagskveld fininger

Party antrekket mitt for kvelden..

Hva synes dere?

Kveldens oppmuntring til dere

Aldri få deg selv eller andre til å tro at du ikke er verdt noe, fordi et eller annet sted på livets vei, vil du møte noen som vil fortelle deg at du er deres ALT ♥

  

HVOR ER DU? JEG SAVNER DEG SÅNN MAMMA

Jeg gikk på stua, men du var ikke der. Jeg stod å glodde der du brukte å sitte, som nå er tomt. Jeg savner lyden av stemmen, latteren, å sitte i armkroken din når jeg trengte deg, og jeg savner at vi holder rundt hverandre. Jeg savner den kjærligheten og omsorgen jeg fikk, jeg savner å ha deg i livet. Noen ganger sitter jeg å ser på telefonen i håp om at du skal ringe meg fra St.Olavs. Men det er ikke der du er lenger, du er heller ikke hjemme sammen med oss der du skulle ha vært, hvor er du? Jeg savner deg sånn Mamma ♥
 

Hva synes dere om det jeg har skrevet?

 


Pakke i posten

Nok en gang har jeg fått pakke i posten, 4/7 pakker er mottatt. Haha sykt mye ting jeg har bestilt. Nå venter jeg på to serier fra cdon skal komme og en baseball jakke.

I går fikk jeg dette i posten

Hva synes dere?

Ser dere på big bang theory?

Kjæresten min

En kjæreste som du har jeg aldri hatt, som er der selv om veien er bratt. Jeg har det utrolig godt sammen med deg. Jeg er ikke perfekt, men jeg gjør mitt aller beste for at du skal være lykkelig og ha det bra sammen med meg. Fordi, det er deg og meg, min redsel for å miste deg er uendelig stor. Har ikke ord som kan beskrives hvor mye du betyr for meg og hvor mye jeg setter pris på forholdet. Og ikke minst det du gjør for meg. 

Du er den beste!! Veldig glad i deg kjæresten min!! ♥


Følg meg på instagram?

Her er litt innblikk i bildene mine på instagram, har låst profil så dere må følge meg for å se mer. Jeg oppdaterer instagram så og si hver eneste dag, og nå har det kommet ut to filmer på instagram profilen min. 

 


 

Håper dere vil følge meg. Vsb89 heter jeg, hva heter du på instagram?

 


Om meg

Hei, mitt navn er Vanja. Jeg er født 18 august i 1989. Jeg kan være ganske sta, og jeg gir meg ikke før jeg har oppnådd det jeg vil ha. Jeg er utrolig vimsete og distre. Jeg lever helt inn i min egen lille verden. Jeg er ganske så søt og uskyldig av meg, men treffer du meg på ett veldig sårt punkt til feil tid, så kan jeg tenne skikkelig og fort! men som regel går det over nokså fort. Jeg har mine meninger på bloggen min og ellers, og jeg står for det jeg mener. Jeg tok min første piercing i navlen da jeg var rundt 14 år gammel og har den enda. Jeg tok tungepiercing da jeg var 19 år (tatt den ut) og tok min første tattovering september 2012 og min andre tattovering Juni 2013.

 

Jeg hadde to kaniner Trampe og Josefine. Lille Josefine døde på bursdagen min 18.august 2011 og hun ble bare 3 år gammel. Trampe klompen døde dagen etter bursdagen min , året etter Josefine døde 19.august 2012, og han ble 9 år gammel. Han har levd et godt, langt og bortkjemt liv (slik det skal være) ♥ Begge er gravlagt i hagen ved siden av hverandre, og har ordnet til med gravstøtte og blomster ♥

Jeg har en storesøster og storebror. Jeg har en fantastisk foreldre, mamma og pappa ♥ I April 2013 mistet vi vår fantastiske kone og mamma. Her på bloggen min kan dere lese om hverdagen min, sorgen over å miste en mamma, mine meninger, viktige temaer jeg tar opp og ting jeg tipser. Jeg blogger også om sminke, klær og produkter. Jeg bruker Nikon D40 og Iphone 5 til å ta bilder med til bloggen. Jeg setter utrolig stor pris på kommentarer og lesere jeg får, det gjør bloggingen mer morro.
 

 

Ønsker du å vite mer om meg, er du hjertelig velkommen til å følge meg her på bloggen! ♥

 

 

 

 

Pakke i posten, ikke sponset!

Hei. Har fått pakke i posten i dag også. I går fikk jeg pakke fra Superkul og Sparkjøp. I dag fikk jeg pakke fra Motehus, og nå gjenstar det pakke fra Cdon og Miss me - 5 pakker tilsammen. Haha shoppegal?

 

Flere av dere trodde jeg ble sponset fra Superkul og Sparkjøp da jeg la ut det jeg fikk i posten. Pakkene fra Superkul, Motehus, Sparkjøp, Cdon og Missme har jeg bestilt og betalt selv - disse har jeg ikke fått sponset! da slipper dere å lure mer på det :) 

 

Her er det jeg fikk
 

Disse er veldig populære og drar like fort ut igjen som når de får den inn. Her lønner det seg å være kjapp med å bestille. Dessuten har de noen på tilbud pga de skal tømme lageret. 


 

Hva synes dere om innkjøpet mitt på nett? 

 


Pakke i Posten

 

Pakke fra superkul
 

Jakken. Kjempe god og varm
Genser til kjæresten min

 


Skjorte til kjæresten min 

 

 

Pakke fra Sparkjøp 

 
Brikker for å ha fat på når man spiser middag. 

 

 

Hva synes dere om det jeg fikk i posten ?

 


5 måneder siden Mamma døde

 

Alt er uvirkelig, vanskelig å forstå og så sårt å innse at hun brått ble revet bort fra oss 23.April 2013. Jeg klarer ikke å innse det helt, alt føles ut som "bare" et mareritt - et mareritt jeg ikke våkner i fra. En datter's mareritt. Hun var alt for meg, hun var alt for oss alle. Hun var ikke bare en god mor, men også et fantastisk menneske med et hjerte fylt av kjærlighet og omsorg. Jeg er stolt over å si at dette er mammaen min. Hun sto meg nært, hun har stilt opp for meg 100%, hun har vært en lærer, kokk, psykolog, og ikke minst en utrolig mamma som har gitt meg mye kjærlighet og omsorg. Livet blir aldri det samme. Dagen da jeg mistet mamma, mistet jeg en del av meg selv. Hun var min bedre halvdel.

 

I dag er det 5 måneder siden hun ble revet bort i fra oss. Hun har kjempet i nesten 2 år med blodkreft (akutt myelogen leukemi) og vi fikk mange åpne dører med mye håp om at dette skulle hun klare. Hun ble ærklært frisk, så fikk hun tilbakefall og måtte gjennom en hard beinmargstransplatasjon. Senere viste det seg at kreften var borte og hun var frisk. I mars dette året tok hun prøve av beinmargen og hun var fremdeles fri for kreft. Det vi ikke visste, var at bare noen uker etter hun tok prøven av beinmargen fikk hun tilbake kreften og denne gangen hadde den spredd seg. Hun ble sendt til St.Olavs og vi fikk livet vårt snudd opp ned på hodet nok en gang, og fikk vite det vi aldri hadde trodd kom til å skje. Sykdommen var tilbake og hadde spredd seg, stakkars mamma som hadde kjempet tappert gjennom et helvete og smerter. Og dette var alt? skulle det ende slik? hun som har kjempet lenge og vært så positiv, og sterk. Mamma tapte kampen mot sykdommen, hun sovnet fredfullt og stille inn.

 

Sov godt Mamma ♥

 
Min engel og min fantastiske mor.

Bilde nederst til høyre av mamma og pappa, verdens beste foreldre. Dette ble tatt på Egon for 3 år siden, her koste vi oss med god mat. Dette var en fin tid uten bekymringer.

 


God morgen

Hei og god morgen ♥

God morgen fra senga. Våknet litt tidlig i dag også, og da var det bare å komme seg opp av sengen. Akkurat nå sitter på sengekanten å spiser knekkerbrød, og drikker en varm kakao, og en iskaffe. Ser også på Glee på pc skjermen og koser meg. På bildet såg jeg på True Blood mens jeg spiste frokost tidligere, så jeg tok bare dette bildet selv om jeg ikke ser på true blood akkurat nå. Våknet opp til surt og kaldt vær, og tåker langt nedover fjellsidene - usja.. Da er det godt å hive i seg en varm kakao.

 

Skal hive i meg frokost og gjøre unna husarbeid. Driver å tripper og går å venter på 5 pakker i posten, haha. Shoppegal sa du? Venter på en pakke fra Superkul, Motehus, Missme, Cdon, og Sparkjøp. Er så spent på pakkene at jeg blir gal av å vente, gleder meg til å vise dere hva jeg har bestilt.


 

Blogges :)

"NYTT DESIGN" OG GLEE

Heisann! Da har jeg fått ordnet meg nytt gratis design på blogg.no. Jeg synes denne var mye bedre enn forrige jeg hadde, mer oversiktlig og alt med bilder, og tekst er mye finere. Dette er også et imidlertidig design frem til jeg bestiller meg et.

 

Nok om design prat, hehe. Egentlig så elsker jeg søndager, det er på slike dager man har ekstra lov til å være lat og gjøre det man vil - nemlig å ikke gjøre en ting, haha. Jeg har bare kost meg i boblebadet sammen med kjæresten, Weronika, Pål og Dag Ove. Ellers har jeg sett på en av favorittserien min, Glee. Anbefaler dere å se for dere som ikke har sett enda. Jeg gruer meg skikkelig til de episodene hvor Finn ikke er med lenger, han som spiller Finn (Cory Monteith) døde av overdose, ufattelig trist. Men nå dere, vet dere hva jeg skal gjøre? fortsette å se Glee, jeey :) I morgen er det Mandag, da er det en ny dag med nye muligheter.

 

Vi blogges  ♥


 

Sov godt og drøm søtt :) Det skal iallefall jeg gjøre. Se på bilde av meg nederst, chillern. haha

 

Flere som ser på Glee?

Legge meg til som venn?

Hei mine venner :)

 

Hvordan har helgen deres vært? I helgen har det vært fullt kjør med 5timers husarbeid (vist tidligere innlegg) og mye annet som måtte gjøres. I går ble jeg, Ola (kjæresten min), Pål, Weronika og Dag Ove bedt på en kjempe god taco middag til svigers (foreldrene til Ola og Pål.) Utpå kvelden koste vi oss med godt selskap og drikke, før det ble utfart på "byen". Vi kom akkurat opp fra Jacuzzien, deilig å slappe av. Resten av dagen skal vi bare kose oss og slappe av. 

 

Gjerne legge meg til som venn, kan også stikke innom bloggene deres :) 


//Bilde tatt fra google 


Oi.. Der hadde jeg skikkelig mørkt hår 

 

 

Legg meg til som venn :)

 

Hvordan har deres helg vært?

Hei, mitt navn er narkotika

Denne historien er faktisk realiteten, bør leses..!!

 

Hei, mitt navn er narkotika. 

Jeg ødelegger hjem, får familier fra hverandre, jeg tar dine barn og det er i grunnen bare begynnelsen. Jeg er dyrere enn diamanter og mer verdt enn gull. Den sorg jeg medfører er helt uten sammenligning. Hvis du har bruk for meg eller lyst på meg, er jeg lett å finne. Jeg finnes over alt rundt deg på skoler og i byer. Jeg bor smmen med de rike og lever side om side med de fattige. Min makt er lidelse og avmakt. Prøv meg bare en gang og du vil se at du aldri kan slippe fri. Jeg vil være parat til neste gang du har bruk for meg, inntil du ikke kan slippe meg. Til slutt vil jeg eie din sjel. 

Når jeg først har deg vil du stjele og lyve. Du vil gjøre hva som helst for å følge meg en gang til, en gang til og enda en gang. De forbrytelser du vil begå for min narkotiske sjarm, vil gjøre alt verdt det. Du vil lyve for kvinnen som fødte deg og stjele fra fin far. Og når du ser hvor vondt det gjør dem og hvor trist de er, burde du bli trist. Men det gjør du ikke, for din moral og fornuft er bedøvet. Venner og dine penger. Så du til slutt kan være alene med meg og kun meg. Jeg tar og tar til du ikke har mer og gi, så naiv og ubevisst som du er, tror du at du får så mye igjen. Du er veldig heldig om du er i live når jeg er ferdig med deg.

 Trist og fælt å lese. Hva får folk til å begynne med narkotika? Fant denne teksten på facebook. Synes dette var bra skrevet og fikk frem poenget i historien, så jeg har ikke skrevet den selv! :)


Del gjerne videre..


 

Q : Hva synes dere om historien og narkotika 

Hvis menn fikk menstruasjon

Hvis med fikk menstruasjon hadde det kanskje ikke vært så bra. For det finnes ingen grenser på hva menn er stolte av! Jeg tror de ville skrytt av hvem det var som blødde best, og om hvor vondt det gjorde, og hvem som tålte aller mest. Og en gang i måneden ville mannfolk ha en uke fri og synes synd på seg selv er no' som virkelig tar tid. Det ville bli reklame for tøff og hard tampong, med fengende navn som "Bløder'n", "Rambo", og "James Bond". Og størrelser som "Mini" og "Normal" vil gå ut av produksjon. For kun "ekstra large" holder ved en mannlig menstruasjon. Ja, da ville mannfolka hatt enda mer å skryte av.

 

 

 

Pelsdyroppdrett

Jeg fikk et ønske fra en leser om å blogge om pelsdyroppdrett, og det kan jeg gjerne. Her er litt info om dette...

Pelsdyroppdrett eller pelsdyrnæring vil si oppdrett av rev, blårev, sølvrev, mink og andre pelsdyrarter med sikt på bruk av dyrenespels til klær og andre lignende formål. Det har blitt rappotert om skader blant dyr i pelsfarmer. Dyrevernene har i flere tilfeller tatt bilder og gjort opptak fra pelsfarmer både i Norge og utlandet. Senest i 2010 i Norge, ble over 800 videopptak med skadde og døde dyr fra 39 gårder i Norge, levert inn til NRK fra nettverk for dyrs frihet og dyrebeskyttelsen. Disse viste skader som åpne sår, øyesykdommer, avrevne kroppsdeler, og også døde dyr. 

Damer mot pels : Veterinær Trude Mostue (t.v) og lege Gunhild Melhus er to kjendiser som har engasjert seg mot pelsdyroppdrett i Norge - her med to sølvrever.

 

SV vil forby pelsdyrhold i Norge, mens Senterpartiet har varslet kamp for å opprettholde denne utkantnæringen. Hva i helvette er det politikerne i Senterpartiet tenker med? Hvorfor skal de opprettholde pelsdyroppdrett?? Er de for misshandling? Hadde de likt hvis de hadde et dyr som har havna på en jakke? Stemmer det, they don't fucking care!! Hva synes dere om pelsdyroppdrett som lar dyrene bo i trange bur, bli spist av andre, rettere sagt at pelsdyroppdrettere gir fullstendig faen (for å si det rett ut) i helsa, og dyrene? For her skal de uansett bli en pelskåpe, eller en pynt på jakke med hette. Hva er deres syn på dette?


Og hva synes dere om hvis en annen oppdrett tar vare på dyrene, ingen misshandling der de får tilgang til mat og vann, et bur der de får både ly og plass. Og itilegg til at de får leve et langt liv til de blir gammel og dør, er det da greit at dette dyret blir til pelskåpe o.l bare fordi det dyret døde av alderdom og har levd et "bra" liv?

 

Min mening er at disse dyrene som bor på en slik plass ikke hører hjemme i et bur på en pelsdyroppdrett, uansett om de lever et bra liv eller ikke. Disse dyrene har ikke noe på en pelsdyroppdrett å gjøre. Hvorfor ikke bare fortsette med fuske pels? 

 

 

Ja til fuskepels... Nei til ekte pels!!

AMEN... Over og ut..

Husarbeid og Slik bor jeg med typen bilder

Hei mine skjønninger :)

 

Puh.. Da var jeg endelig ferdig med husarbeidet. Jeg brukte 5 timer, og jammen er det rent, ryddig ikke minst strøkent! Slik jeg liker det. Jeg har vasket hele huset, og i løpet av helgen håper jeg og kjæresten min Ola får lagt nytt gulv på soverommet vårt, siden vi skal rive gulv til gulv teppet. Og når det er revet blir det nytt gulv. Så skal vi bygge et klesskap på soverommet etterhvert. Ola og tvillingbroren Pål har kjøpt et hus i lag. Her i huset bor Ola, jeg, Pål og Weronika som er da dama til Pål. Det går greit å bo sammen, det er som et lite kollektiv på en måte og litt avhengi av hverandre er vi siden vi alle blir knyttet til hverandre.

 

Slik bor vi

 


Haha så fornøyd med å tørke støv av persiennene (egentlig ikke)

 


Stua

Stua


Badet. 
Yttergangen


Yttergangen tatt fra ytterdøra. 


Gangen og litt av kjøkkenet, tatt i fra yttergangen.


Kjøkkenet
Kjøkkenet

 

Da har dere fått sett litt av huset. Dette er bare litt av huset, da det er 3 soverom oppe og 1 bad. I kjelleren er det to soverom, stue med bar og 1 bad + bod. Et stort hus med andre ord.

 

 

Hva synes dere om huset?

Har vi ikke det fint og koselig?

 


God morgen fra senga og blogg ønsker fra dere

Hei og god morgen min venner :) 

 

Trøtt trynet her har akkurat våknet, vet dere hva kjæresten min gjorde med meg tidligere? det skal jeg fortelle dere. Han kom hjem i arb tiden en snartur (uten arbeidsklær), og buste inn på soverommet hvor jeg låg langt inn i drømmeland og sov, og han ropte : Sover du enda?? Klokken er jo 3, nå er det på tide å stå opp, ditt dovendyr. I mens jeg våknet la han seg ved siden av meg og sa ikke noe mer, bare ventet på at jeg skulle våkne. Etter 10 minutter fikk jeg omsider våknet skikkelig, sjekket snapchat på tlf, men å sjekke klokken på tlf - nei det hadde jeg ikke vett til. Tok meg enda 5 minutter før jeg såg på klokken at den bare var halv 10 på morgenen og ikke 3. Dere kan tenke dere å få panikken inni deg om at klokken liksom er 3, og du prøver febrilsk å våkne. Så oppdager du at det ikke stemmer. Vet dere, fy for en ramp! haha, han låg å gliste nesten helt til øret og lo godt. Jeg hadde bare godt av å stå opp tidlig, fikk jo gjort noe fornuftig også, hehe

 

I sta kom han nok en gang hjem i arbeidstiden og buste inn på soverommet å sa at klokken var 3, og det var på tide å stå opp. Denne gangen visste jeg at han tulet og fikk brølet ut i halvsøvne : Ååååå kutt ut! og når jeg åpner øynene, ser jeg det søte smilet og han nusser meg før han stikker på jobb igjen. Haha, søt..

Jeg har fått inn et par ønsker om å skrive et innlegg om pelsdyroppdrett, bilder jeg tar (eks naturbilder osv) og så fikk jeg et ønske om jeg ikke kunne blogge om hunden Dixie. Og det kan jeg gjøre for dere. Et innlegg om pelsdyroppdrett kommer i løpet av dagen, kanskje de to andre ønskene kommer i dag også, vi får se. Jammen er jeg ivrig på bloggfronten.

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Hei mine skjønninger♥

 

Som dere ser har jeg akkurat startet en ny blogg, og nytt design kommer etterhvert. Har jo også begynt og skrevet om mine meninger, og tatt opp temaer. Er det noe dere vil lese om på bloggen min? Er det noe dere vil se mer av, eller vite om meg? eller kanskje dere har noe spørsmål om ting jeg har skrevet om på bloggen min? Forslag og spørsmål mottas med takk :)
Dyr i sirkus? Tvunget til å underholde.

De fleste av dere vet hva sirkus går ut på og hva som ligger bak - trening med vold og tvang. Disse dyrene som Elefanter, Løver, Tiger, Bjørner ++ som lever ut i det fri blir utnyttet for underholdningen. De tvinges til å leve i trange bur og omgivelser. De holdes lenket fast eller bor i trange innhenginger. De blir pisket og slått. Jeg har valgt å ikke støtte sirkuset ved å dra dit å se på det, har jeg heller valgt å la være å bruke pengene mine på å se på en underholdning der dyrene blir misshandlet. Sirkus er et meningsløst opplegg..
 


Kjenner virkelig at jeg blir provosert når jeg ser denne filmen.. Det å se at de står å slår og pisker på dyrene er kvalmt og trist å se på. Så store elefantene er, og for ikke å snakke om tigere og løver som kan gå til angrep, fatter ikke at de ikke gjøre noe. Men det viser bare hvor stor makt vi mennesker egentlig har.

Noah - for dyrs rettigheter i samarbeid med Animal defenders international (ADI) har filmet og fotografert forhold for dyr i norske og internasjonale sirkus. Dette resulterte i filmen « Tvunget til å underholde » Her avsløres den globale sirkusindustriens skyggesider: Milelange dyretransporter, timesvis med fastlenking og innesperring, meningsløse kunster og trening med vold og tvang.Poenget med dette budskapet er at folk ikke burde støtte sirkus i det hele tatt. Hadde de ikke drevet med vold og misshandling mot dyr hadde det vært en helt annen sak, selv om jeg ikke synes at slike dyr hører hjemme på et sirkus! Jo mer folk som kommer å ser på, jo mer holder de på.. Se filmen og se på bildene, synes dere NÅ at det er verdt å bruke pengene på dette ?? Jeg greier ikke alle sirkusene under en kam, men nå er det snakk om disse sirkusene som holder på med vold og misshandling mot dyrene.

 

Hva mener dere?


På vei i posten

Hei mine venner :) 

Da har jeg endelig fått bestilt denne kule baseball jakken i fargen lime.. Tenkte lenge å bestille baseball jakker siden de hadde i forskjellige farger, men desverre ble de fort utsolgt! Typisk at jeg ikke rekker å få lønn før klærne jeg ønsker blir borte fra nettsiden. Denne bestilte jeg i fra en svensk nettside, gleder meg til å få denne i posten.


Hva synes dere om denne?

Hva synes dere om baseball jakker?

En hærlig dag

Solten skinte tidlig på morgenen, og jeg var allerede oppe av sengen 09 halv 10 tiden. Ordnet meg og dro på cafeen å lunsjet sammen med en vennegjeng. Kjempekoselig. Skulle ut på tur sammen med ei venninne i sta, men formen og humøret er ikke helt på topp. Derfor har jeg da valgt å kose meg med Glee på pc skjermen fram til det blir middag. Forresten vil jeg informere dere om at jeg skal skifte design på bloggen, dette er da bare et imidlertidig design. Først må jeg ta skikkelige bilder noe som jeg er elendig på. Dere har sikkert opplevd å tatt 20 bilder av deg selv, og bare 6 av 20? haha det har jeg opplevd alt for maaange ganger. Vel, et nytt design kommer etterhvert, håper uansett at dere vil følge bloggen min selv om jeg har gratisdesign fra blogg.no 
Før betydde kreft det samme som død for meg

Før betydde kreft det samme som død for meg. Flere mennesker jeg vet om og kjenner, i det siste månedene og årene har hatt eller har kreft.. Synes flere og flere blir rammet av kreft. Å få vite at noen får kreft har man nesten ikke lyst til å tro det man hører, kreft er skummle og farlige greier som man nesten ikke kan få kontroll over.. Noen greier seg ikke, mens andre blir erklært frisk. Da jeg fikk vite at Mamma fikk kreft (akutt myelogen leukemi) falt jeg sammen i tårer.. Jeg klarte ikke helt å ta det til meg, men samtidig var det en del av meg som innsåg det. Det å sitte hjelpesløs, redd og knust over dårlige nyheten var rett og slett uvirkelig.. Jeg kjenner noen som har overlevd kreft, og vet om noen som desverre ikke greide seg. Mamma mi har kreft, min egen mor har kreft? Det som også kom til å tenke på er Regine Stokke som også hadde Akutt myelogen leukemi. Det å lese bloggen og boken hennes om kampen mot kreften, hadde aldri trodd at min mor skulle få det samme. Jeg er redd, bekymret, knust, sint og lei meg.. Man klarer ikke helt å tro det, men samtidig så vet man jo at det er sant..

 

Hun klarte å vinne over kreften i Juni 2012, men fikk desverre tilbake fall juli 2012 .. Den største gaven man kan få er at hun blir erklært frisk og forblir frisk..  Dette helvete skal hun nok en gang vinne over, igjen.. Det er utfattelig vanskelig å vite, ufattelig vanskelig og vond situasjon det vi familien, og ikke minst det mamma gjennomgår. Heldigvis er det en trygghet for oss å vite at hun er i trygge hender på sykehuset som tar godt vare henne, og som kjemper like mye som oss for å vinne over dritten. KREFT.. Kreft.. Synes det er "skummelt" ord, for man vet aldri om man vinner eller taper. K r e f t. Ta på det, føl det, smak det.. Si det høyt for deg selv. Hvis jeg sier det ofte nok, kanskje jeg greier å slutte å forbinde det med ordet død? 

 

Jeg vil med et tungt hjerte skrive at mamma tapte kampen mot kreften, og sovnet fredfullt inn 23 April 2013. Jeg er tom for ord, sorgen er stor og det er fremdeles uvirkelig at hun er borte.

Quotes

 

♦ Before you start to judge me, step into my shoes and walk the life i'm living. If you get as far as i am, just maybe you will see how strong i really am.

♦ Smile. It's better than explain to someone why you're sad

♦ As long as you're still the same person i fell for, my feelings will never change

♦ Life is a roller coaster. You can either scream every time you hit a bump, or you can throw you're hands up in the air and enjoy it

♦ Bitch, you better back off unless you want your next period to come out of your nose

♦ My name must taste good, it's always in someone's mouth


 

♦ Shut up. I wear heels bigger than your dick

♦ Get youre head up princess, your tiara is falling

♦ Always remember that, no matter how useless you feel, you're someone's reason to smile

♦ Call me a slut, call me a whore, if  you don't like me there's the door. Call me anorexic, call me fat, i can put it on or i can close that. Call me annoying, call me dumb, exuce me i'm having fun. Call me a flirt, vall me fake, that's just me so give me a break. Call me weird, call me a geek, call me what you want, i'm just unique.

 

 

 

Hva synes dere om sitatene?

Topp 5 tv serier. Del 1

 

Heisann! Har en anbefaling av serier til dere, høres det ikke bra ut? :) Her er seriene jeg har sett. Det kommer del 2 og 3 etterhvert.

 

Glee: Jeg har nylig begynt på sesong 1 og nermer meg sesong 2 om noen få episoder. I dette energiske dramaet jobber en engasjert lærer på videregående med en begavet gruppe utskudd og gjør dem om til flinke artister.Gjennom latter, tårer, respektløs humor og uforglemmelig musikk, lærer de å følge sine hjerter og sine drømmer. 

Weeds: Denne serien er favoritten til meg og Ola. Serien utspiller seg i det fiktive nabolaget Agrestic, en kristelig forstad i California. Hovedpersonen i serien er Nancy, som etter å ha mistet mannen sin, ønsker å opprettholder en øvre middelklassefasade utad og derfor ikke ser en annen løsning enn å starte med marihuana-salg til lokalbefolkningen. I serien møter du Nancys to sønner som etterhvert blir ufrivillig dratt inn i morens business, samtidig som Nancy selv stadig opplever å bli dratt inn i mer seriøse og skumle aspekter av det å faktisk selge dop. 

Friends : Favoritt serien min som jeg blir skikkelig i godt humør av, og har sikkert sett tusen ganger før. Friends handler om en gruppe på seks venner Rachel Green, Monica Geller, Pheobe Buffay, Ross Geller, Joey tribbiani og Chandler Bing. Vennene er i midten av 20 årene og tilbringer det meste av tiden sin sammen enten i hverandres leiligheter eller på cafeen Central Perk. Rachel ankommer Central Perk etter å ha rømt fra hennes bryllup til sin forlovede Barry og flytter inn i leiligheten til hennes bestevenninne Monica Geller. Ross som har vært forelsket i Rachel helt siden videregående, prøver seg stadig å fortelle Rachel at han elsker henne, mens hans lesbiske eks-kone Carol venter barnet sitt. Joey blir presentert som en mindre vellykket skuespiller, mens Pheobe jobber som massør. Chandler slår opp med sin irriterende kjæreste Janice som ofte kommer tilbake. Til slutt avslører Chandler ved uhell at Ross elsker Rachel, og hun innser øyblikkelig at hun føler det på samme måte. 
The vampire diaries: Serien følger Elena Gilbert, en normal jente på 17 år, som bor i småbyen Mystic Falls. Men etter at vampyrbrødrene Damon og Stefan Salvatore flytter tilbake til byen, begynner livet hennes å forandre seg. Elena blir dypt forelsket i den 162 år gamle vampyren Stefan Salvatore. Deres forhold blir stadig mer komplisert når Stefans ondskapsfulle storebror, Damon retunerer til Mystic Falls med en plan om å skape kaos i byen. Han søker hevn over sin yngre bror for å ha forvandlet han til en vampyr mot sin vilje. Det tar ikke så lang tid før begge brødrene begynner å vise hengivenhet overfor Elena, hovedsakelig på grunn av hennes likhet med deres kjærlighet fra fortiden, Katherine Pierce. Det er åpenbart at Elena er en etterkommer av Kathrine, som senere også returnerer til byen med planer mot den nye trioen. Elena og hennes bror Jeremy bor sammen med deres tante, etter at deres foreldre døde i en bilulykke. Skolen har akkurat startet igjen etter sommerferien, og på skolen får Elena øye på en ny mystisk gutt, Stefan. Uten at Elena vet at Stefan er vampyr, blir de to umiddelbart tiltrukket av hverandre. Men ikke lenge etter kommer Stefans bror Damon til Mystic Falls, og det er 15 år siden de to brødrene sist så hverandre, og et gammelt fiendskap blusses opp.

 

 

True blood : Vampyrene har kommet ut av kisten, og nå lever de blant menneskene. Med en livskraftig diett bestående av syntetisk blod er de ikke lenger avhengige av menneskeblod for å overleve. I hvertfall i teorien.. Den lille byen Bon Temps i Louisiana kan skilte med en gjeng svært så fargerike innbyggere, Sookie Stackhouse er en søt og uskyldig servitør med et skjult stortalent innenfor tankelesing. Bill Compton er en 173 år gammel vampyr som nettopp har flyttet tilbake til byen. Sookies bror Jason er byens kvinnebedårer og roter seg stadig inn i nye problemer. Tara er tøff og hard, men også Sookies lojale bestevenn. Sam driver stedet Merlotte's mens han prøver å skjule følelsene sine for Sookie, og urbanisten Lafayette har alltid noen lyssky prosjekter på gang, der han koker i hop eksotiske illegale substanser som ikke står på spisekartet. 

 

 

 

Q: Hvilken serie er din favoritt?

 

- Vanja

 

Dagens innkjøp

God kveld mine venner.

 

Kom akkurat hjem etter å ha hengt sammen med Adrian. Nok en gang har jeg gått amokk på kjøpesenteret å shoppet, jeg må bare ha alt. Nå trenger ikke Ola (kjæresten min) klage på at jeg har så mye dilldall som ligger å flyter rundt om kring etter jeg kjøpte disse, hehe. 


Denne kjøpte jeg på Nille til 299,-  Kjekt å ha ting og tang i skuffer

 


Hvor kul er ikke denne? Greit å ha smykker, armbånd og andre diverse ting i skuffene.Kjøpt på Nille til 399,-

 

 

Hva synes dere om innkjøpet mitt? 

Jeg vil lese bloggen din

 

Hei alle sammen :)

 

Jeg har laget meg en ny blogg (vanjaslilleverden.blogg) er den forrige bloggen om dere vil titte innom. Jeg trenger altså å lese nye blogger. Legg igjen kommentar i kommentarfeltet og jeg titter innom bloggen din.

 

- Legg meg til som venn på bloggen, håper dere orker å tar dere noen sekunder på å gjøre det. Trenger mange nye bloggvenner :)
My new car

Heisann.

 

Den 27 August, 9 dager etter bursdagen min kjøpte jeg meg en ny bil til meg selv. Jeg har både lett og sett på biler, men fant aldri noe som jeg var på utkikk etter. Pappa hjalp meg å fant frem en annonse om ei jente som skulle selge bilen sin, og jeg slo på tråden å fikk snakket med bileieren. Dagen etter dro jeg og pappa for å se på bilen, og alt såg fint ut. Nå var det bare å prøve kjøre den. Jeg likte bilen både ut og inn, hehe. Pappa var fornøyd og ikke minst var jeg fornøyd. Den dagen hadde jeg ikke forventet at det skulle bli en bil på meg, og kjøre hjem alene i min egen bil, min aller første bil. På hjemturen slo jeg på radioen og Black eyed peace med i gotta feeling kom på. Jeg var i lykkerus og gliste bredt.

 

 

 

Er den ikke fiiin? 


Hold orden i sminkene

Heisann! ♥

 

Jeg har lenge vært på utkikk etter sminkekoffert som hjelper deg å holde orden i sminkesakene dine. Etter mye leting ga jeg opp, jeg fant ikke det jeg var ute etter, heldigvis var det ei som kjøpte denne til meg. 


Nå er det lettere å holde orden, og finne frem sminken jeg skal ha. Haha alltid like mye styr å finne frem i en rotete sminkepung. Denne er rett og slett genial!

 

 

Hva synes dere? Har dere slik?

 


Jeg har fått en ny blogg

Hei alle sammen :)

 

Da har jeg etter mye snakk om å lage en ny blogg endelig kommet. Etter lange månender med venting har vsb navnet endelig blitt ledig, og nå starter jeg en ny blogg fra grunnen av. Siden jeg ikke har venner på bloggen lenger håper jeg at dere orker å tar dere noen sekunder å legge meg til som venn, da hadde jeg blitt kjempe glad..

 

Jeg håper dere vil følge nye bloggen min, dessuten er den jo mye letter å huske enn forrige bloggen jeg har. Forresten, dere kan gå inn på gamle bloggen min her : Vanjaslilleverden.blogg  Jeg kommer ikke til å slette den da dere kan lese litt gjennom den :) 

 


Bilde fra sverige turen i går :)

 

- Legg meg til som venn

 

 

 

Vi blogges om litt.. Blir ægg, bæiken og bønner til frokost :) 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Mars 2017, Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits