Nytt på badet: sminkeskap

annonselenke

Hei på dere ♥ Har dere det bra? I skrivende stund sitter jeg i sofahjørnet, drikker Starbucks kaffe og er litt småtrøtt. Jeg har vært mye trøtt i det siste, det tærer vel på å gå med smerter 24/7. Akkurat nå regner det, og jeg har krøpet under pleddet og koser meg. Tidligere i dag har jeg tatt en stor opprydding i skapet på badet, og har kastet en del. Jeg fikk skjennepreken av Ola i går kveld om at slik skal vi ikke ha det når vi flytter sammen. Det første jeg gjorde da han dusjet, var å rydde på badet, haha. 

 

Tidligere har jeg kjøpt meg sminkeskap. Jeg har lenge vært på utkikk etter en sånn, og endelig fant jeg en. Jeg måtte bare ha den, så slipper jeg å ha sminken slengt rundt omkring i forskjellige toalettvesker i skapet. Nå kan jeg ha sminken samlet på en plass. Veldig praktisk og fint skap med speil.
 

- Dere kan bestille den her

Serie anbefaling : Scream

Jeg kom over serien på Netflix, og ville gi den en sjanse. Etter et par episoder falt den i smak, og den ble mer spennende for hver episode jeg så. Avsluttingen på sesong 2 var så spennende, jeg kan nesten ikke vente til sesong 3 kommer ut. Dere må bare gi den en sjanse og se den!

Serien handler om en gruppe tenåringer blir de viktigste målene for en seriemorder, som mørke hemmeligheter fra Lakewood sin problematiske fortid gjenoppstår, og trylle minner om en lignende mord som skjedde 20 år tidligere i samfunnet. Emma Duvall, en tenåringsjente som er en eller annen måte knyttet til byens fortid, er morderen viktigste besettelse og sentrum av disse grusomme mord. Med både hennes familie og venner i åpenbar fare, setter hun ut for å avdekke byens mørke hemmeligheter og avsløre morderen en gang for alle. Dette viser seg vanskelig, men spesielt når alle er mistenkte og noen kunne være et offer. 

 
 
Har dere sett den? Dere som ikke har, se den!


 

Resultatet etter frisørbesøk

 

Puh.. endelig kom jeg meg inn på bloggen, flere som har hatt problemer med å få kommet inn? Uansett.. Slutten av Juni var jeg hos frisøren og fikset på håret. I over lengre tid har jeg gått med en ufin ettervekst og hårfargen var heller ikke så mye å skryte av. Med andre ord, så var det virkelig på tide å få ordnet håret. Resultatet ble så fint, og jeg er kjempe fornøyd.

 Jeg skal bestille time hos frisøren igjen snart å få freshet opp etterveksten og legge inn litt "mørkere" striper som er lik extensionshåret jeg har, så blir det perfekt.

 

Hva synes dere?

Det var så forbanna hjerteskjærende

I kreta, i forrige uke gikk jeg og kjæresten min i gatene på leting etter noe godt å spise og drikke. Mens vi gikk i gaten så jeg en løshund. Det er helt vanlig med løshunder som går gatelangs, og utrolig nok til min store overraskelse, er de sikker på trafikken. Busser og biler kjører i en stor fart, men for disse hundene, er dette ikke noe problem å krysse veien om de skal. Uansett, mens jeg og kjæresten gikk for å finne et sted, så jeg en løshund på den andre siden av veien. Og jeg la merke til at den hinket på tre bein. Jeg la merke til at den ikke kunne bruke den ene bakbeinet sitt, og det så ut som den ikke hadde det så godt. Jeg dro i kjæresten min, og lurte på hva vi skulle gjøre. Jeg hadde jo lyst til å gjøre noe, hjelpe den stakkars hunden. Hva skulle vi gjøre? Det var virkelig hjerteskjærende å se på.. Jeg kjente tårene presset på, og jeg kunne ha stått å skreket på åpen gate fordi jeg fikk vondt på hundens vegne. Og fordi at det ikke er noe vi kunne ha gjort, eller? Da vi fant et sted hvor vi satte oss ned for å bestille det vi hadde lyst på, kom tårene. Herregud, hadde jeg kunnet så hadde jeg tatt med meg alle sammen å gitt de ly, kjærlighet, omsorg og mat. Jeg kunne ha hatt min egen "lille" dyrehage. Vanja's dyrehage.


- I found a dog! Gjett om jeg ville ta denne skjønne valpen med meg hjem? Hun var så hærlig.. Jeg fikk hilse på denne skjønne skapningen, eieren er heldig. Der og da hadde jeg lyst til å kidnappe henne, haha.

 

En dag da vi satte oss ned på en resturant, bestilte jeg meg en pizza som jeg ikke klarte å spise opp. Vet dere hva jeg gjorde? Jeg pakket inn pizzaen og la den i veska mi. Jeg gikk nedover gatene på leting etter flere løshunder som jeg hadde sett tidligere, og ville gi de mat. Dessverre fant jeg ingen! neste dag fant jeg en katt som slappet av i skyggen som jeg ga bort pizzaen min til. Jeg følte meg litt bedre, men jeg klarte ikke å legge fra meg bildet jeg hadde i hodet av hunden. Det var vondt å se på, vondt å være hjelpeløs og ikke vite om man kan eller skal gjøre noe.. Slik dyreliv i verden, er trist!

 

Home sweet home

Ahh.. Er det lov å si at jeg savner Kreta allerede? jeg kjenner jeg savner det litt. Det å komme hjem i går kveld var ubeskrivelig godt. Det å legge seg å sove i sin egen seng, spise norsk mat og komme tilbake i rutiner, har jeg virkelig savnet. Men, det jeg ikke savner er været. Å reise fra sol og varme, til høstfølelse med pøsende regn er bare litt trist i grunn. Men uansett, borte bra men hjemme best.


 

Akkurat nå pøsregner det, og det er på slike dager som dette det er så innmari godt å sitte under pleddet, kose seg med kakao og en god bok, eller finne frem favorittserien din. To episoder av Scream serien og tre episoder av pretty little liars, og en god bok, nå skal jeg kose meg.

 

Hvordan er været hos dere? Og har dere reist noen plass i sommer?

Ser dere på Scream og Pretty little liars serien?

 

Ha en fin fredag ♥


 

Follow me : Instagram

Hver dag legger jeg ut forskjellige bilder på instagram. Jeg har nå fått 828 følgere og jeg håper på flere vil følge meg. Det tar dere noen sekunder å trykke følg, så hva venter dere på?

Hva heter dere på instagram? Kanskje det er noen nye følgere jeg kan begynne å følge jeg også? :)

Dag 9 i Kreta

Hei i fra Kreta. Nå er vi på dag 9 og vi har bare 5 dager igjen av ferieturen vår. 14 dager i syden, er helt perfekt. Selv om det blir litt trist å reise hjem snart, så blir det også godt å komme hjem. Det jeg savner aller mest, er sengen min, haha. Sengen her er så hard at jeg nesten følger meg mørbanket.

Akkurat nå sitter jeg på verandaen å ser ut mot bassenget og ser at det stadig blir mørkere her. Her er det 28 varmegrader, det er ganske så digg. Magen min romler, og fort pappa, storebror og kjæresten er ferdig med å se fotballkamp skal vi fire + Kirsti ut å spise på resturant. Når jeg kommer hjem skal jeg oppdatere dere mer om reisen, bilder, mat, resturanter, utflukt osv. 

 

Dere kan også følge meg på instagram for å se litt bilder : vsb89 heter jeg. Håper på flere følgere. 

 

 

 

 

36 varmegrader

Hei fra Kreta.

Sliter med wifi. Dette innlegget skulle ha blitt postet i dag tidlig..

I skrivende stund sitter jeg å blogger fra bassengkanten. Sitter på solsenga å venter på at sola skal titte frem fra de enorme skyene så jeg får grillet meg.

Vi landet i Kreta på torsdag, og 36 varmegrader var det som ventet oss da vi kom ut fra flyet. Vi har kost oss mye, solt oss, spist mye god mat og skal oppleve mer ting sammen etterhvert. Vi blir her i 2 uker, så vi får heldigvis tid til en del.

Jeg reiser i lag med pappa, kjæresten hans, og kjæresten min er med. Jeg og Ola skal være her i 2 uker mens de skal være her i 3 uker. Senere i dag skal vi reise inn til byen Chania for å oppleve og se ting.

Jeg ønsker å fortelle dere mer om Kreta. Jeg skal skrive et eget innlegg om plassen her, hotellet, middag, osv. Høres det ikke fint ut? Følg meg på fb (vsb blogg) for å holde dere oppdatert.

Så håper jeg dere får en fin mandag. Klem fra meg

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits