Sleeve tatoveringHei på dere ♥

Det har seg slik at jeg har tatt enda en tatovering, nemlig en sleeve som dekker hele arma mi. Neida, dette er bare en fake tatovering som jeg har kjøpt på ebay for knappe 11kroner. Jeg hadde så lyst å teste ut dette for å se om jeg kledde dette sleeve opplegget. Selv om det var på en måte litt kult, er jeg ikke så stor fan av hodeskaller, spessielt ikke på oss jenter! Det blir for harry for min del. Hadde jeg skulle endt opp med sleeve eller noe lignende, hadde jeg byttet ut hodeskallen med roser og noe annet som er meg og min stil. Og kanskje ikke dekket hele armen. 

 

Så hva synes dere?

 

It's my birthday

Hallo! Har dere det bra?

I dag har jeg hatt en kjempe fin bursdagsfeiring:) startet dagen på jobb der jeg ble møtt av hærlige 3.klassinger (som jeg jobber i) som ga meg klemmer og sang bursdsgssang til meg. Når jeg kom hjem til kjæresten har han disket opp med kake, blomsterbukett og grillmat til bursdsgsbarnet. Hærlighet så fantastisk! Jeg har fått så mye fantastiske hilsninger på facebooken min, det varmer! Jeg må bare si AT JEG ELSKER BURSDAGER, det er jo tross alt min dag i dag som er en gang i året, derfor er det ekstra stat med oppmerksomhet på dagen sin.

Vi har vært heldige med været i dag også, ser nesten ut som sommeren starter for fullt nå. Det har vært skikkelig til tropevarme.

Nå skal jeg slappe av med Gossip Girl før vi tar kveld.

Ha en fin kveld <3

Jeg trenger hjelp i fra dere

Hei ♥ Det har vært et par dager med bloggpause, grunnet mye har skjedd på hjemmebane (les forrige innlegg) og har ikke funnet energien til å blogge. Men over til noe annet.. Jeg har lenge hatt lyst til å ta en tatovering på armen min, et enkelt og bra sitat.Derfor spør jeg dere om hjelp. Er det noen av dere som vet om et bra sitat som har med å oppleve så mye nedturer i livet, men likevel så står man her sterkere enn noen gang, og det å være modig? Så skrik ut i kommentar feltet, legg gjerne til linker hvis dere finner noe. 

I lost a friend

Onsdag, den 5 august mistet jeg en venn, Patrick. En fantastisk person og en god venn. Det skjedde så uventet og brått. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller tenke. Jeg sitter igjen med mye tanker på ting som kunne ha vært unngått, og at han faktisk kunne ha vært i live. Jeg blir helt kvalm av tanken. Tanken på dette, og at han ikke kommer tilbake. Fine, snille, morsomme og hærlige god gutten er nå blitt revet bort fra oss. Jeg husker vi to satt å så på favoritt serien Sons of anarchy sammen, og vi kalte hverandre for Clay og Gemma. Siden den gang jeg har jeg fått "navnet" Gemma. Han var en god gutt som var lett å bli glad i. Han har satt sine spor i oss alle som bor her og rundt om kring. Det er med en stor grunn at han ble så godt likt, og hadde utrolig mange venner. Han spredde humor og glede til oss alle sammen. 


Ord blir så fattig. Du hadde hele livet forran deg, men gud hadde andre planer for deg. Nå har himmelen fått en ny rockestjerne. Høyt elsket og dypt savnet av oss alle! ♥

 

JEG ER IKKE EN KARDASHIAN!

The Sun : Mitt lille nervesammenbrudd. The sun melder om mitt sammenbrudd til avisen. De har visst fått for seg at jeg er en Kardashian. Jeg ble tom for ord og fikk et nervesammenbrudd, og jeg sier det igjen, JEG ER IKKE EN KARDASHIAN!Today's quotes

 

- Life has knocked me down a few times. It showed me things I never wanted to see. I experienced sadness and failures. But one thing for sure, I always get up!

 

- Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake up and live!

 

- Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts.  

Hvilken sistat likte du?

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits