Sydentur i bursdagsgave

Heisann ♥

Dere husker sikkert bursdagen min som jeg hadde 18august? (hvis dere blar nedover bloggen min) Jeg fikk masse fint til bursdagen min blandt annet mye penger som kommer godt med, irish coffee sett (glass med håndtak som kan taes av, sugerør med skje og lite fat for å ha under glassene - kjempe kjekt) ellers har jeg fått alkohol som også kom godt med til festen. Sist men ikke minst fikk jeg noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å få, tok faktisk litt tid at det gikk opp for meg. Jeg fikk sydentur i bursdagsgave av Ola, min x-kjæreste som jeg har nevnt mye om før på bloggen min. Vi skal reise om 15 dager til Tyrkia Alanya ♥


Random bilde fra Tyrkia. //Google

Om 15 dager så sitter vi ved bassenget og på stranden med en drink i hånden og mobilen i den andre (jeg iallefall) kommer til å snappe på meg høye telefonregninger, haha neida. Vi to skal kose oss gløgg ihjel og dette har vi begge to virkelig fortjent!! 

Ærlighet varer lengst

 

Helt ærlig må jeg innrømme at jeg har hatt veldig tøffe dager i det siste. Følelsen av å bli løyet til kan jeg med hånden på hjertet si er mer eller mindre den verste følelsen man kan ha. Det er forbanna kjipt og vondt å bli løyet til, det å bli løyet til i over lengre periode er veldig sårende at man ikke finner det rette ordet man føler. Jeg føler alt på en gang fra sinne, til skuffelse, fra skuffelse til å bli såret og lei meg. Også det å bli løyet om, til andre er lavmål og sårende! Jeg er så forbanna og såret. Hvordan kan noen i det hele tatt lyge sånn? At noen ikke eier samvittighet og lever på slik løgn, fatter jeg bare ikke! Ærlighet varer lengst! Det er sant, det er bedre faktisk å si sannheta slik som den er og heller ta støyten for det, enn at man risikerer å ødelegge noe for godt!


Jeg skjønner det bare ikke. Jeg har aldri klart å levd på en løgn, ikke til de jeg er glad i og som står meg nært. Jeg har fått så dårlig samvittighet at løgn er noe jeg ikke hadde klart, for jeg vet at sannheten kommer ut før eller siden, og når det gjør blir det et stort problem. Det er bedre å bli såret av sannheten, enn lykkelig over løgnen. Sanne ord er alltid vakre, men vakre ord er ikke alltid sanne.  

Har dere opplevd å blitt løyet til og hvordan taklet dere situasjonen?


Tape extensions??

Hei alle sammen :)

I mange år har jeg brukt clip on extensions noe jeg er veldig fornøyd med da jeg kan bestemme selv når jeg vil ha det på og kan ta det av når jeg vil. Det som er litt kjedelig er at det kan bli drygt i lengden å ta det av og på i over lengre periode. Jeg har tenkt litt på å prøve noe nytt som f.eks tape extensions (jeg kommer til å sette det på hos frisør.)

Er det noen som har litt peiling på tape extensions som kan fortelle meg om det er bra eller dårlig? Hvordan er det å ha det når man skal bade??
Å leve med sorg

Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always!

 Å miste sin mor, det værste av alt er å miste hun som fødte meg. Den vakreste av alle kvinner, den jeg elsket høyest av alt. Hun som ga meg alt, hennes kjærlighet, hennes mildhet og varme som alltid var der for meg. Hun elsket meg, var der for meg og gjorde alt som en mor skal gjøre for sitt barn. Nå er hun borte, borte for alltid. Ingen skal miste en mor i en alder av 24 år, uansett hvilken alder - en mor skal alltid være der til siste slutt. Sorgen har blitt en følgesvenn som jeg har innsett at jeg må leve med. Men jeg jobber hver dag for at den ikke skal slukke alt lyset i hverdagen min. Man kommer aldri til å slutte å sørge, man lærer seg å leve med sorgen. Det å lære seg å leve uten en mamma er veldig vanskelig, ikke umulig, men utrolig vondt og vanskelig da hun stod meg så inderlig nært. Jeg var ei skikkelig mammajente, jeg hadde en stor trygghet og når hun nå er borte, ble tryggheten borte. Å miste noen så nærme som ei mor er det værste noen kan oppleve. Livet går videre men det er et stort tomrom og et stort savn etter Mamma. Og det kommer det til å være resten av livet. Jeg må bare lære meg å leve med det, og takle det på min måte.1 år siden er det siden mammas bortgang. I begynnelses fasen er det sjokk og mye å ta inn over seg. Når det har gått noen måneder- halvt år, og ting begynner å gå opp for deg, det er da helvette starter. Når du innser hva du har mistet og er borte for alltid, da begynner angst og panikken å slå inn. Slik har jeg det nå! Angst og panikk. Hvor enn jeg er, får jeg panikk over at jeg har mistet det kostbare, min kjære mamma. Jeg velger å kjempe denne kampen hjemme, når jeg er alene eller sammen med familien min. Jeg kjemper for å stå opp av senga om morgenen, selv om jeg aller mest har lyst til å bli der, og late som alt er som før. Dette er en daglig kamp jeg må kjempe meg gjennom hver dag. De dagene jeg ikke klarer å ta kampen, så går jeg ikke ut. For denne kampen er det bare jeg som kan ta!

Gratulerer med dagen til meg

Den 18 August 1989 klokken halv 6 på morgenen kom jeg til verden på Kristiansund sykehus. I dag fyller jeg 25 år. Dagen min skal feires sammen med familien min, og jeg gleder meg til å spise meg mett og rund på kaker.

Gratulerer med dagen til meg selv - Hurra! :)


 

 


 

Vanja

Pretty little liars - Every breath you take

I love this scene! Jeg har blitt helt hekta på Pretty little liars serien. Allerede fra første episode i sesong 1 ble jeg så hekta at jeg bare måtte fortsette å se, mye drama og spenning akkurat slik jeg liker det!
 


 

Ser dere på Pretty little liars?

Nytt kapittel. Hjertestarter og music on

 

Nå sitter jeg godt plantet i sofakroken med en rusbrus i hånda, håret er oppsatt og pysjbuksa er på vranga. Og det er ingenting som er bedre enn å sitte inne under et pledd å hører på at det regner ute, og musikk som står på i bakgrunnen. Det som har skjedd sist er at jeg har gått over til SFO/barneskolen. Jeg er da på siste året som lærling i barne og ungdomsarbeiderfaget. Det er rart å tenke på at 1år som lærling i barnehagen har gått utrolig fort, og nå er jeg lærling for 2.klassinger nå på mandag - det blir veldig spennende. Ellers har jeg braket løs med hjemmefester i leiligheta mi med en fantastisk gjeng, og jeg har stor kost meg skikkelig.

Ellers har jeg vært på kurs i dag i forbindelse med skolen og for de som er lærere, men jeg får jo lære litt jeg også selv om jeg skal utdanne meg som barne og ungdomsarbeider. Vi hadde forresten førstehjelpskurs noe jeg har vært med på før, men denne gangen var det med hjertestarter - hjelp! haha jeg turte ikke å prøve, å starte hjertestarter og gi "pasienten" altså dukka støt føltes ikke veldig betryggende for min del. 

Er helt ferdig for dagen da vi har hatt kurs siden Tirsdag og siste kursdag er i morgen. Resten av kvelden skal jeg slappe av maks og kose meg under pleddet og se One Tree Hill <3


 

 

Ønsker dere en riktig god kveld

Innkjøp av hårkurer

Loreal lumino contrast : Denne hårkuren holder stripet hår i perfekt forfatning med denne hårkuren. Den virker i dybden og oppretter hårets naturlige fugtighetsbalanse.

 

Loreal absolut repair cellular mask : Er en cellereparerende og beskyttende hårkur til meget slitt hår. Produktet inneholder melkesyre som har evnen til å gjenopprette de ioniske forbindelser, som gjenoppbygger cellestrukturen i hårfibre i zone C. Håret repareres på cellenivå og får fornyet styre. Hårkuren bygger opp håret innenfra og blir mykt, smidigt og glansfullt

 

Kerastase : En pleiende hårmaske for svært skadet hår og flisete tupper. Bringer tilbake vitaliteten i tørt og sprøtt hår. Masken tilfører håret det som trengs for at håret igjen skal bli mykt og glatt. Håret blir badet i styrkende ingredienser som trenger inn i hvert hårstrå og gir det en total fornying.

 

Tigi S factor : Få lekkert, mykt, skinnende og sunt hår med denne varmebeskyttende sprayen. Dette fantastiske produktet gir også UV-beskyttelse, og sørger for at håret er i tipptopp stand til enhver tid. Sprayen vil absorberes i håret og bekjempe varme mens den samtidig tilfører næring og fuktighet. Opplev et skinnende hår som er totalbeskyttende mot varme.

 

Vanja

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits