Min dag - time for time

Dette er første gangen jeg blogger et innlegg om min dag, time for time. Det er fredag, jeg har ikke så mye planer i dag, men her er iallefall dagen min i dag, time for time.

 

10.30 Begynte sånn smått å våkne til. Lå en stund i sengen, sjekket facebook og snapchat. Kjæresten kom innom meg en tur for å hente lader i arbeidstiden. Alltid like kjekt å se han i arbeidsklær. 

 

11.00 Ligger fremdeles i senga. Vanskelig å stå opp når den er så god å ligge i. Spesielt når jeg kan ta hele plassen i senga for meg selv. Ligger en liten stund til helt til jeg tar fram dataen min, skriver et blogginnlegg og poster det. Tusler inn på badet, og kler på meg. 

 

12.00 Begynner jeg å rydde på kjøkkenet, tar ut av oppvaskmaskinen og setter inn det som har blitt brukt. Rydding i kjøkkenskap og hyller. Rydder litt på stua.

 

13.00 startet jeg å ordne meg frokost. Det ble ei skål med frukt og bær. Jordbær, Banan, Bringebær, Blåbær og kiwi. Jeg hadde også oppi en liten dæsj med vanilje kesam, det er så utrolig godt synes jeg. Perfekt måltid dersom du får lyst på noe søtt å spise. Mens jeg slapper av i sofaen og spiser frokost surrer Gossip Girl på pc skjermen min. 

14.00 Begynner å ordne meg, finne frem andre klær og fortsette å se Gossip girls mens jeg fikser og ordner meg. 

 

15.00 Kjørte jeg avgårde for å hente kjæresten min på jobb. Vi drar på butikken å handler inn til middag. Det blir pannekake med flesk og blåbærsyltetøy står på menyen vår i dag. Tok litt selfie, fikk Ola til å ta et bilde av meg til bloggen. Ordnet middag
16.00 Da var middagen servert og vi er klare for å hive innpå pannekaker.

  

17.00 Ola låner bilen min slik at han kan komme til meg senere i kveld, og han kjører meg hjem. Er hjemme i leiligheten min og legger sammen klær, sjekker og besvarer mail.. Tar litt mer selfie til bloggen, sjekker facebook og snapper med folk. Sitter å funderer på om jeg skal ut på party livet i kveld sammen med noen venner. 

18.00  Bestemmer meg for å bli hjemme og kose meg. Jeans buksa er byttet ut med kosebuksa, sitter godt i sofakroken og har funnet roen.  

19.00 Ringer Ola (typen) og bare jatter med hverandre, haha. Det er jo ikke så lenge siden han slapp meg av, og likevel er vi et sånt par der vi kan ringe til hverandre å prate selv om vi så hverandre for litt siden. Slapper av og koser meg maks med mario på Wii.20.00 Spiller fortsatt mario på nintendo wii. Tar litt pauser innimellom og chatter med venner på fb.

 

21.00 Ut å går meg en liten tur i regnværet og besøker graven til Mamma ♥Dette bildet ble tatt i fjor høst. Det er så fint på gravplassen når det er mørkt og vi har tent lys i lykta på grava. Evig kjærlighet ♥

 

Jeg stopper min dag - time for time. Jeg har ikke så mye på plana for i dag. Resten av kvelden skal fortsatt gå til avslapping, kos med godteri, serier og i armkroken på kjæresten som kommer senere. Det var litt artig å prøve ut dette, sånn at dere får se dagen min fra time til time, hele versjonen. Kanskje jeg kan gjøre dette senere når jeg har andre ting å gjøre enn å daffe på sofaen:)

 

Hva synes dere?

 

Today's breakfast

Dagens frokost. Ei skål med banan, jordbær, kiwi, bringebær og blåbær, og litt vaniljekesam. Mmm kjempe godt. En perfekt start på morgenen.

I stay up late every night

And realize it's a bad idea every morning.. or not to day :)

 

God morgen skjønninger ♥ Hva gjør dere?

Det har seg jo sånn at man blir fristet å ligge i sengen til langt på natt med pc'n i fanget, høre på musikk og se serier. I natt har jeg holdt på med bloggen min, hørt på musikk og sett på Gossip Girl, med en snorkende kjæreste ved siden av. Klokken ble 03-03.30 før jeg sovnet, og trodde at jeg kom til å sove utpå ettermiddagen eller noe. Men der tok jeg feil. Jeg våknet 10.30 i dag og var lys våken. Da er det ikke noe annet å gjøre enn å skrive et blogginnlegg og ønske dere en god morgen, og en fin dag. Nå skal jeg straks stå opp, ordne meg frokost og rydde og vaske leiligheten min. I dag har jeg mye energi, så det er da jeg bare må ta den sjansen å få gjort noe fornuftig.

  

Ønsker dere en fin dag ♥ 

Hugs and kisses.

 

 

Jeg har lyst på flere lesere

Hei igjen dere ♥

Jeg har et spørsmål til dere.. Jeg vil så gjerne få flere lesere, er det noe dere kan tilføye her hva jeg kan gjøre bedre på bloggen min? Er det noe dere vil at jeg skal blogge om? Er det noe dere er interessert i å vite om? Kom gjerne med tips og forslag, alt for dere :)I'm in love and the endHallaisen! Har dere det bra?

I går måtte jeg stå opp grytidlig, klokken halv 8, midt i ferien min. Når man har ferie, så er 12 for tidlig til å stå opp skjønner dere, haha. Jeg kom meg opp uansett hvor vondt det var. Jeg kastet på meg klærne og føk ut døren. Jeg skulle være barnevakt for valpen til svigers, og i'm in love rett og slett. Hun er så nydelig at det ikke finnes ord. Vi har lekt, sovet og kost oss masse før hun ble hentet.

 

Nå ligger jeg som en slakt her i senga etter en lang ridetur med svarten. Jeg skal nyte siste ferieuken min før jobben kall på mandag. Plutselig så er den over, så nå skal de siste dagene nytes maks. Så derfor skal jeg kose meg ekstra i kveld med Gossip Girl, fruktsalat med en liten dæsj vanilje kesam, og starbucks.

Xoxo 

 

Falleferdig

 

Dere vet den følelsen der ingenting er bra nok lengre, uansett hva du gjør så er du ikke bra nok, eller ikke er vakker nok? I over lengre periode, ganske lenge faktisk, har jeg følt meg slik - falleferdig. Derfor har jeg valgt å kalle overskriften min for falleferdig. Desverre har det også vært slik at hvis noen jenter og gutter gir meg kompliment på at jeg er kjempe vakker, så hvorfor klarer jeg ikke å ta det til meg? Jo, fordi når jeg ikke føler vel med meg selv, hvordan kan jeg da ta til meg kompliment fra andre når jeg ikke engang klarer å gi meg selv et kompliment for noe? Jeg prøver ikke å sammenligne meg med noen for da blir det mye verre, men i stedet prøver jeg heller å fokusere på meg selv, hva jeg kan gjøre bedre med meg selv for at jeg skal være fornøyd. Ta et eksempel: når jeg skal fikse og ordne meg til fest, er jeg avhengig av hair extensions. Det er noe rart med det, men jeg føler meg vel i det, og jeg kan ikke gå på en fest uten det. Jeg føler meg litt annerledes når jeg har fått dollet meg opp, og da føler jeg at jeg får opp selvtilliten litt. Jeg føler meg ikke vel med mitt eget hår som er tørt og "ødelagt" etter det å bli blond prosessen. Og lengden på håret mitt trives jeg heller ikke med. Når det ikke er fint, er det bare et ork å ordne håret, fordi det er et ekstra arbeid pga slitasje, og da blir det negativt. Så kommer det også til kviser og urenheter, hvem i all verden er det som føler seg fresh og vel med kviser og urenheter? ingen. Det kan ødelegge så mye for en. Huden min har fått mye av det i det siste, og det ser også så ufresh ut.


Og opp i alt så er hele meg falleferdig, føler jeg. Jeg har som nevnt slitt med prolaps i ryggen og isjias smerter i foten. Bare smertene ødelegger mye av hverdagen min, men jeg må bare si at jeg har vært flink å stått på med aktivitet med ridning og trimturer i naturen. Så jeg prøver, og med tiden kommer det seg med alt tenker jeg. Jeg vet at vi jenter er veldig flinke til å sammenligne seg selv med andre, men prøv heller å fokuser på seg selv, på hva man kan gjøre for at man skal være fornøyd med seg selv. Jeg nekter å sitte inne i leiligheten å forfalle, derfor prøver jeg å ta et tak i meg selv, gå mer turer og ta bedre vare på meg selv! Hvorfor skal selvtilliten ødelegge alt?

 

- Lik gjerne innlegget hvis dere føler eller har følt det samme.

 

 

Svar på spørsmålsrunden

Okei, nå kommer endelig svarene på det dere har spurt om :)

 

Hva liker du å gjøre når du skal ha fest? 

Svar : Når jeg har gjort klart i leiligheten min og at alt er ryddig til gjestene kommer liker jeg å høre på musikk mens jeg ordner meg, da blir jeg enda mer i partyhumør 

2. Bruker du å spille tv-spill, data eller mobil spill? Hva spiller du?

Svar : Tvspill går det mye i supermario på nintendo wii. Ellers går det i PS 1 og PS 2 går det i crash bandicoot og mortal Combat. Dataspill går det i Sims, Diablo eller de spillene som er på pc som kabal.

Når jeg spiller på mobilen går det i candy crush eller pet rescue, og wordfeud

 

3. Hva heter du på snap?

Svar : Det er hemmelig :)

 

4. Hvor lenge har du blogget? og hvorfor blogger du?

Svar : Jeg har blogget i ca 1 år. Hvorfor jeg blogger er fordi jeg synes det er spennende å dele det jeg har på hjertet med dere og få respons.  

5. Leser du bøker? Hvilken?

Svar : Jeg leser Harry potter, 3 venner og bøker fra da jeg var medlem i pennyklubben, hehe.

 

6. Hva gjør du for å slappe av?

Svar : Spiller tv eller dataspill, eller spiller på mobilen og slapper av på sofaen med serie. Ellers ridetur i skogen får meg til å sitte i mine egne tanker og slappe av. Ellers er det jacuizzien også.

7. Hvordan ser en arbeidsdag ut for deg?

Svar : Når jeg starter på jobb, så er jeg først på SFO, så følger jeg klassen jeg har til garderoben og går ut. Når det ringer inn, har skolen begynt og jeg er med i klassen som assisent. Når skoledagen er over, følger jeg med de som skal tilbake på SFO og er er til arbeidsdagen min er over. Hvis det var dette du mente? :)

 

8. Har du favoritt parfyme og hva heter den?

Svar : Britney spears (den der kula) og Escada Taj sunset

 

9. Har du dyr? 

Svar : Desverre har jeg ikke dyr lenger. Jeg hadde en hvit med mørke flekker som het josefine. Hun hadde jeg bare i noen måneder så måtte jeg levere henne tilbake til dyrebutikken. Senere kjøpte jeg en dvergvedder hanne, som fikk navnet Trampe. Etter noen år skaffet jeg meg ei lita løvehode jente som fikk navnet Josefine. Josefine hadde jeg bare i 3 år, hun døde av luftveisinfeksjon på bursdagen min. Trampe døde året etter josefine's bortgang, dagen etter bursdagen min. Savner de veldig mye ♥ 

10. Hva er favorittmaten din?

Svar : Det må være biff med fløtegratinerte poteter og smørdampet brokkoli og gulrøtter. Kyllingwok, grillmat og pizza 

 

11. Driver du på med idrett?

Svar : Nei driver ikke på med idrett

 

12. Studerer du? Jobber du?

Svar : For tiden er jeg lærling som barn og ungdomsarbeider på barneskolen. Siste året mitt, så er jeg ferdigutdannet :)

 

13. Hvor bor du? og bor du alene

Svar : Jeg bor på Sunndalsøra, og jeg bor alene

 

14. Hva vil du bli?

Svar : Barne og ungdomssarbeider som jeg utdanner meg i nå.

 

15. Hvor ser du seg selv om 10 år?

Svar: Jeg ser meg selv om 10 år med 2-3 barn, samboer, hus og dyr (hund og katt)

 

16. Har du lyst på barn?

Svar : En dag har jeg veldig lyst på barn, når tiden er inne, og jeg og den partneren jeg er sammen med er klar for det

 

17. Hva er ditt favoritt sminke merke?

Svar : Har ikke noe favoritt merke, kjøper den sminken jeg er fornøyd med uavhengi merke.

 

18. Er du opptatt av utseende?

Svar : Noen ganger. Det varierer veldig. Når jeg skal på jobb er jeg nesten sminkefri, og kan gå nesten hele tiden sminkefri når jeg skal på butikken. Skal jeg på fest er jeg mer dollete. 

19. Hva er det beste med 2014 så langt? (dette spm fikk jeg for en stund tilbake btw)

Svar : Jeg har reist på ferie til Tyrkia, der har jeg aldri vært før. Flyttet for meg selv i ei leilighet for første gang så det var stas. Har hatt mye fester i leiligheten til langt på morgenkvisten. Jeg har vært på julebord og fått kjørt gokart for aller første gang. Jeg og Weronika dro til Molde å tok tattovering, jeg tok min 3. I et øyblikk trodde jeg at jeg skulle besvime og sparke tattovøren i ballene. Jeg og Weronika tok oss vårt første bad i regn/haggel vær. Kort tid etter ble jeg syk og fikk streptokokk betennelse i halsen (ikke godt). Jeg har vært på hytta i lag med Cathrine, Anabell og Juni.

 

20. Favoritt sang?

Svar : Fast 7 - See you again og galantis med runaway, Sandra lyng haugen med play my drum

 

 

21. Hva er drømme reisemål hvis du skal ut å reise?

 

- Hawaii- Bahamas- New York- London (har vært der før og vil tilbake)Los Angeles (Har vært der før og vil tilbake)

22. Hva er det koseligste kjæresten din har gjort for deg?

- At han skrev en lapp hvor det sto hva han følte for meg, hvor glad han er i meg og hvor mye jeg betyr for han. Synes det er koselig å ha noe å se tilbake på uansett.

Og det andre, var at han ga meg en sydentur i bursdagsgave.

23. Liker du lange bilturer?

- Varier. Kommer ann på hva jeg skal og om jeg har med meg noen.

24. Sole seg hjemme eller sole seg på stranden?

- Sole seg på stranden

25. Hva er din favoritt drikke med alkohol og uten alkohol?

 - Med alkohol : Hvitvin, mousserende vin, kaffe med baileys, breezer, Cult shaker og den nye smirin off ice

 - Uten : Iskaffe og sjokomelk

 

26. Hva gjør du på fritiden ?

- Er i lag med venner, kjæresten, Ridning/stallen og trimtur/trening

 

27. Hvilken hun er Nico?

Svar : Han er en blanding mellom Schæfer og husky


- Nico og kjæresten

 


28 Hvilke hund er Zico?

- King charles cavalier
29. Hvor gammel er Nico?

- Usikker, ca 1 år kanskje.30. Hvor gammel er Zico?

- Zico er ca 8mnd gammel31. Hvilke type hest rir du da?

- Det har jeg ikke peiling på.

32. Hva er det beste med å ri da?

- Det beste med å ri er å ri på turer, helst i naturen. Det er så utrolig hærlig og avslappende å høre på fuglekvittring, og trave og gallopere i skogen.


33. Hva fikk deg til å begynne å ri på hest?

- Det som fikk meg til å ri på hest er : det startet når jeg var lita, så fikk jeg sitte på en stor svart hest. Jeg har alltid hatt interessen for dyr, så hest har jeg alltid vært i livet mitt fra da jeg var lita. Senere ble det rideleir 2 ganger på rad, ridd litt utenom, og etterhvert dabbet det av, for jeg kjente ingen, eller hadde venner som hadde hest. Plutselig en dag bestemte jeg meg bare for å prøve igjen. Så nå rir jeg 2 ganger i uken. 

33. Kunne du ha tenkt deg å vært med på stevne eller å ri på tur?

- Jeg har prøvd å hoppe hinder, det er både skummelt men samtidig gøy. Ellers forholder jeg meg bare til å ri på turer og på bana.

 

 

 

Håper dere fikk svar på dere lurte på :)

 

 

A lovely morning

God ettermiddag fine ♥

I dag startet jeg dagen med å dra rett i stallen. Jeg og Linda dro på beitet å hentet Svarten og Mirco, for å sale de opp til ridetur. I dag ridde vi i skogen der hestene fikk trave og galoppere litt. Vi ridde i 1,5 timer i dag, kjempe hærlig. Ellers har jeg vært på posten å hentet en pakke, hentet ola på jobb og har laget middag.

 

- Svarten, hesten jeg rir. For en hærlig og god hest. Skal prøve å ta flere og bedre bilder :)- Mirco

I går var vi på middag til svigers, altså moren og stefaren til Ola. Og de har fått seg en nusselig liten valp. Hun er bare så skjønn og har uten tvil smeltet hjertet mitt ♥ Hils på lille Tina


Utrolig vanskelig å ta bilder når hun er helt duracell på gulvet, men dette ble jeg fornøyd med der hun lekte og spratt på gulvet.

 

 

Holder dere på med hest?

Har dere dyr?

 

Hugs and kisses!

Spending my monday morning likeGod morgen, mine fine 

Her ligger jeg fremdeles i sengen å bare nyter ferien min fullt ut.. Sommerværet ser ekstremt dårlig ut i år, vi har hatt noen finværs dager, men ellers ser det dårlig ut. Det blir en del innedager med film og serier, og det er med god samvittighet når været er så dårlig. Jeg sitter å grubler på om vi ikke skal reise bort litt, eller bare ta en roadtrip til en eller annen plassen, for å komme oss bort til. Hva skal dere i sommer? Er dere heldig med sommerværet?

Nå står havregrøt og film på menyen min. Vi snakkes

 

 

Ukene som gikk

 

Heihei ♥  Skal oppdatere dere på de ukene som har vært. Siden det har blitt lite blogging har jeg fått mye tid til å gjøre annet.

 

Ukens motivasjon: Jeg og noen venner har vært på utkikk-post som det heter. Der skriver vi oss inn i en bok når man har kommet frem. For noen flotte trimturer, og selv merker jeg godt at kroppen min trenger trimmen. 

Ukens nedtur: Jeg har i over 1 år slitt med isjias smerter i foten pga prolaps i korsryggen. I det siste har jeg hatt så vondt at jeg har både grått og vært skikkelig forbanna. Det har vært så vondt når jeg går, når jeg skal sette meg ned på do, og det har vært så vondt når jeg skal sette meg inn i bilen, og det å klutsje gjør vondt. Når det er på det værste og jeg begynner å gråte, da har jeg det ikke godt.

 

Ukens musikk: Jeg har fått skikkelig sansen for sangen til Sandra Lyng Haugen med play my drum, skikkelig fengende og fin musikk. 

 

Ukens høydepunkt: Da jeg var i stallen å ridde på bana, ble både jeg og hesten bitt av irriterende klegg. Stakkars som ble plaget under rideturen, orket jeg ikke å ri på bana mer og ridde ned til elva hvor hesten fikk avkjølt seg litt. Ble ikke akkurat bading, men kjekt likevel da det var djupt. 

Tidligere på ridebanen fikk jeg ri barbak. Det er over 15 år siden sist jeg red uten sal. Jeg slet virkelig med å holde balansen, og det ble heller ikke bedre av jeg fikk latterkrampe på hesteryggen og hoppet fra side til side, i trav. Haha, litt av et syn. 

Ukens innkjøp: Bestilt meg 4 kjoler hjem i posten, har ikke fått prøvd de enda, så er spent på om de passer. Fant ikke bilder av de to andre. 

Ukens bilde: Si hei til valpen Tina ♥ 

Hvordan har deres uke vært?

Interiør i heimen

Halla! Hvordan har dere det?

Jeg har akkurat spilt wii etter å ha ryddet hele leiligheten min. Nå er det klart for party hjemme hos meg, men aller først vil jeg vise dere noen bilder av interiør i heimen min.

 

Hva synes dere?

Hey what a beautiful day

Endelig har jeg sommerferie i 3 uker. På fredagen gikk tiden sånn passe sakte, men slik er det når man sitter på jobb og har nedtelling til helg og ferie. Dette har jeg lenge ventet på, og selv om jeg ikke har noen ferieplaner så skal jeg nyte ferien min. Håper på masse sol og finvær, for det har vi hatt utrolig lite av her. På lørdag var det heldigvis opphold til at vi kunne grille, så vi koste oss med grillmat og serie.

 I dag var jeg opp tidlig, og det var ufrivillig. Hvis ikke, så hadde jeg ligget å sovet i senga mi nå, haha. Jeg har akkurat kommet inn døra etter å ha vært hos legen og en liten handlerunde, og nå som solen dukket opp tidlig, skal jeg sitte på balkongen min med nystekte rundstykker med et glass appelsinjuice. Hærlig start på morgenen.

 

Er dere oppe tidlig? 

Hva skal dere i sommer?

Ønsker dere en strålende fin dag ♥

 

Tung periode

Hei soltstråler ♥ Jeg har en liten tung periode nå, så da har bloggen blitt nedprioritert, også itilegg har jeg vært travel med hest på fritiden, venner og kjæreste. Det er nå en gang sånn at noen perioder i livet mitt er tyngere enn andre, og slik er det nå. Nå skal jeg bare slappe av i sofakroken med jordbær og fløte, og en god film på pc'n. 

 

Ønsker dere en fin dag, blogges i morgen!

  

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits