Topp 5 sitater

♥ If you find someone willing to go through hell just to keep your relationship alive, never take their love for granted

♥ My favorite kind of pain is in my stomack, when my friends make me laugh too hard

♥ My parents accused me for being a liar. I looked them in the face and said: tooth fairy, santa, easter bunny? and walked away like a boss.

♥ There's no need to rush. If something is meant to be, it will happen. In the right time, with the right person, for the best reason

♥ Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back togheter

 

 

- Hvilken sitat likte du best?

Når alt gjør deg sliten

Dere vet den følelsen når man er inne i en sånn dårlig periode der man smådepper og er skikkelig utslitt, lei og sliten av alt? Ikke engang 13 timer søvn kan fikse..? Vel.. jeg er inni den perioden nå. Jeg har hatt så mange unnskyldninger til å ikke gjøre ting. Til å ikke bli med venner, ikke blogge, ikke stå opp, ikke legge meg, ikke spise, ikke gå ut og heller ikke å snakke i telefonen, eller å svare på meldninger. "Jeg har ikke tid", "jeg er syk", "jeg gidder ikke", "jeg er opptatt" osv. Sannheten er at jeg har egentlig tid, jeg bare orker ikke ting, jeg er bare så utrolig sliten og lei.


Jeg kan sitte i flere uker alene i stuen i leiligheten min, eller på soverommet mitt og fortsatt være super sliten. Helt utslitt fra topp til tå - inside out, uten å ha gjort noe som helst. Bare en snartur på butikken for å gjøre et par ting og dra hjem til meg selv, har vært et slit. I går dro jeg på butikken for å ordne noe, og dro derifra med tårer i øynene, jeg var helt på gråten for uten grunn - eller er det en grunn til det? Den følelsen som kommer stormende over meg om å gråte blandt folk er helt forjævlig og ustoppelig, man får bare lyst til å sette seg ned å få det ut.


Jeg er sliten og trøtt - en type trøtt som ikke engang 13timer søvn i døgnet kan fikse

 

 

Bestille design?

Hei søtnoser! :)

Nå er det på tide at jeg skifter design på bloggen, er det noen som vet om noen flinke og ikke alt for dyre bloggdesignera?

Topp 5 sitater

 

♥ A year ago i would've never guessed my life would be the way it is now

♥ Moving on is a simple thing, what it leaves behind is hard

♥ Sometimes i look at my friends and think to myself, "where did i meet these crazy people"? But then i think "what would i do without them"?

♥ I'm not saying i hate you. I'm just saying if you got hit by a bus, i would be driving that bus

♥ Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met

 

 

 

 

- Hvilken sitat likte du best?


Kyllingsalat og Teen Wolf

Hei 

Akkurat kommet inn døren for hundrede gang, nå er jeg lei og sliten av å være på farten i hele dag og enda ikke fått spist mat i dag. Nå har jeg mye om og men bestemt meg for å lage kyllingsalat med gresk dressing - herregud så god! Jeg kjøpte ferdig kyllingbiter, salat, cherrytomater, fetaost, mais, krutonger, og gresk dressing på pose som blandes med en boks rømme. Så godt, så enkelt.

 

Jeg har begynt med en ny serie som heter Teen Wolf, etter 1-2 episoder ble jeg allerede hekta. Bra og spennende serie som jeg vil tipse dere om. Jeg skal skrive et eget innlegg om det senere. Nå skal jeg slappe av i sofakroken min med kyllingsalaten og teen wolf.

 

  

Ha en fin dag ♥

Nye tattoveringen min

 

Hei alle sammen :) På torsdagen dro jeg og venninna mi Weronika til Molde for å ta tattovering. Dette er min tredje tattovering, og denne gangen tok jeg på foten. Det var veldig vondt, men enda værre var det når han skyggela - det var rett og slett helt jævlig vondt, svetten rant og var umulig å ikke slappe av. Nesten to timer med ubehag senere ble resultatet slik :Jeg er strålende fornøyd med resultatet, aldri mer skal jeg tattoveres på foten! haha

 

 

Q: Hva synes dere om tattoveringen min?

Tatto time

Heisann :)

Fikk akkurat en tlf fra venninna mi Weronika som forresten er naboen min og bor under meg, om at vi ikke har internett lenger. Jeg sto nesten bokstavelig talt i trappa å heiv meg etter pusten pga alle de trappene jeg må gå opp for å komme meg på toppen der jeg bor og itilegg slo pusten ut av meg - ingen internett?? Både jeg og Weronika fikk kjenne på panikken, hallo sosial liv liksom.


Jeg eller vi er på farten ut døren, jeg og Weronika skal kjøre til Molde no strax å ta tattovering hver. Jeg har to stk fra før, men jammen er jeg nærvøs at jeg tror jeg driter på meg, for jeg skal nemlig ta på foten min. Er også spent på om det blir bra.

Nå må jeg fyke ned trappene og stikke. Oppdaterer dere senere

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits