Sengeliggende

Hei ♥

Jeg datt helt ut hvordan jeg skulle starte blogginnlegget, typisk! I dag har jeg, Tonje og Oda baket boller og kanelsnurrer på jobb til både barn og voksne. Dagen i dag har gått utrolig fort, plutselig var jeg hjemme og tok en powernap. Spiste kjapp middag hos ola og dro hjem, betalte regninger og nå ligger jeg i sengen. Og her skal jeg ligge til jeg skal legge meg for kvelden. Er ganske trøtt etter festlighetene på lørdag da det var fest hos meg, dro ut på livet og ble en bitteliten "nash", og var ikke i seng før klokken ble 05 på morgen kvisten. Nå skal jeg iallefall slappe av med serie på pc skjermen og potetgull & dip.

 

Ønsker dere en fin kveld :)Summertime

Hallo solstråler :) Hvordan har dere det?

Jeg ligger på balkongen min å soler meg for øyblikket, og her har jeg ligget en god stund. Livet er ganske bra akkurat nå, det er sol og sommer, og snart starter min 3 ukers sommerferie. Det gleder jeg meg til.

Snart skal jeg hjem til Ola på grilling, er det noe det beste jeg vet om så er det nettopp grillmat og sommer. Ville bare gi fra meg et lite pip, plutselig er jeg tilbake.

Ha en strålende fin dag

Siste sjanse. Jeg svarer på video

Kjære lesere 

Jeg tenkte at dere kunne fortsette å fyre på med flere spørsmål til meg før jeg avslutter spørsmålsrunden i morgen. Jeg hadde som sagt tidligere spørrerunde som jeg hadde glemt helt av. Jeg har tenkt å slå sammen de spørsmålene jeg fikk for en stund siden som jeg hadde helt glemt av, og tar de nyeste spørsmålene som jeg har fått i lag. Jeg tenkte å svare på video. Er det noe jeg "hater" så er det å bli filmet, spessielt når jeg ikke har utstyr til det. Men, jeg har funnet en bra løsning på det. 

 

Lurer dere fortsatt på noe? Hest, fritid, sorg, tips, oppskrift, om bloggen, klær, hår, sminke? Er spent på spørsmålene :) 

 

Kjoler på vei i posten

Heia :)

Det er så hærlig.. Nå har jeg bestilt meg kjoler på nett, og nå er 3 kjoler på vei hjem til meg. Det er så spennende, men samtidig "skummelt"? dere vet den følelsen når dere har bestilt klesplagg på nett og du vet at den garantert vil passe deg for det er den rette størrelsen, men så skjer det store, at den plutselig ikke passer. Er jeg blitt feit? selvbildet blir raskt dratt ned. Og det å bestille klær eller prøve klær i prøverommene på cubus blir ikke lenger koselig. Sånn har det vært for meg den siste tiden.

Når prøver jeg igjen, kjolene er på vei og jeg er spent på om disse kjolene passer. Men så tenker jeg, man kan ikke alltid være like heldig med kjolene hver gang. Om det så står Small, Medium eller Large på kjolen, hva har det å si, så lenge den passer og man ser smashing ut? Det er ikke bokstavene S, M eller L som teller. Det er helheten man ser på seg selv som teller. Men klesplagg er uansett vanskelig, noen er veldig små eller alt for store i størrelsen, det er heldigvis ikke oss det er noe galt med :) 

Dagens tanke.


Disse kjolene har jeg bestilt 

 Fikk ikke til større bilde enn dette.

 

Hva synes dere om kjolene?

Kjenner dere igjen i det jeg skrev?

Hektisk uke og triste dager

Hei igjen ♥

Da er jeg tilbake. Det har vært en travel uke, og alt har gått i et sett. Det har vært triste regnfulle dager og uker. Hvor blir det av sommeren? Rett etter arbeid har jeg hatt det travelt med å hive innpå litt middag før jeg føk av gårde til stallen. På tirsdagen ble det litt forandringer i planene, så det ble en ridetur på bana med svarten istedet for å dra på ridetur. På onsdagen ble det tur til stallen igjen, men denne gangen var det venninna mi som jeg dro med meg, som skulle ri for første gang på svarten. Da vi kom på bana sto jeg og hun som eier svarten, veldig spent på hvordan det skulle gå. Hun ble leid først og deretter prøvde hun å ri alene uten å bli leid. Utrolig tøff og flink! Kanskje jeg får henne til å få interessen for hester?

Meg og svarten 


På torsdag dro jeg nok en gang til stallen, striglet og salte opp svarten, og var veldig klar for å ri på bana igjen. Jeg er ingen erfaren rytter, derfor har jeg godt av å ri på bana for å lære meg litt forskjellig med ridningen. Det ble tatt litt bilder fra hesteryggen som dere skal få se. Det ble mye prat om hesten nå, men hverdagen min har bestått mye av hester i denne uken.

 

I helgen hadde jeg fest, jeg trodde vi ble ca 6 personer hjemme hos meg, men jammen ble vi 15 stykker i leiligheten min. Det ble bra med liv, trivsel og godt humør. Når klokken ble "nå er det på tide å dra ræva si ned" måtte vi hive innpå siste rest av drikken vår før vi gikk ned og rett på utestedet som er rett ved siden av leiligheten min. Har storkost meg kjempe masse. Gårsdagen hadde jeg alenetid med serier på pc skjermen og kyllingwok til kvelds.

For en hærlig og god hest. Blitt glad i han her jeg ♥

 

Holder dere på med hest? 

Er det noe dere vil at jeg skal blogge mer om?

 

Ønsker dere en fin søndagskveld videre!

SISTE SJANSE

Heia fininger ♥ Det ble en litt lang ufrivillig bloggpause fra min sin side, men nå er jeg tilbake og jeg håper dere fortsatt leser bloggen min.

Det jeg først vil skrive om nå er at det er siste sjanse å spørre meg angående at jeg har spørsmålsrunde. Fyr løs og spørr om ting dere lurer på, så svarer jeg i løpet av kvelden kanskje :) Så snakkes vi etterpå med litt updates og sånn.Serie tips : Orange is the new black

Hvem elsker ikke å få tips til serie? Er det noe jeg jeg liker veldig godt, så er det å slenge seg ned i sofaen med en god serie på pc skjermen. Jeg har sett utrolig mange serier som jeg har anbefalt tidligere som dere kan lese her på kategorien anbefalinger


Nå har jeg en ny serie å anbefale til dere. Nå nylig har jeg og Ola begynt å sett på en ny serie på Netflix, som heter Orange is the new black. Vi har ikke kommet så alt for langt i sesong 1, men det jeg kan si om serien så langt er at jeg liker serien allerede fra første episode. Serien følger Piper Champman, en ung biseksuell kvinne som blir satt i fengsel for smugling av narkotikapenger for sin daværende kjæreste Alex Vause 10 år tidligere. Champman er i starten av serien lykkelig og i etableringsfasen av et liv som forloveden til Larry Bloom. Champman blir dømt til 15 måneders fengsel. Serien følger henne i kvinnefengselet der også hennes tidligere kjæreste Alex Vause blir plassert. I fengselet havner hun midt i maktkamp mellom hvite, afroamerikanere og latinoamerikanere. Serien følger samtidig hennes familie og venner utenfor fengselet og hvordan de forholder seg  til at Piper er en kriminell som soner i fengsel

Mye latter, tårer og galskap.

 

Har dere sett serien? Og hva synes dere?

 

Spørsmålsrunde! Video eller skriftlig?

Heia ♥

Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde. Sist gang jeg hadde det glemte jeg rett og slett å svare dere pga at jeg var under oppussing.. Ikke jeg da, men gangen i leiligheten min, hehe. Så til slutt ble det bare glemt, sorry.

 

Nå kjører jeg på med spørsmålsrunde, Vil dere at jeg skal svare på video eller skriftlig? 

Uansett... Kjør på med spørsmål 
Ridetur

Heisann. Jeg har vært så elendig i ryggen at jeg rett og slett ikke har orket å oppdatert dere. Det har vært maks avslapping og en ridetur i går. I går var jeg i stallen igjen, endelig var det opphold og solen tittet frem. Selv om det blåste ganske mye så var det hærlig ridevær. Jeg ble leid et lite stykke før jeg fikk ri på egenhånd i skogen, og ned til elven hvor jeg travet litt. Det er så utrolig hærlig å ri i skogen og lytte til fuglekvittring. Jeg avsluttet rideturen med å ri litt på ridebanen, der jeg travet litt og gikk over til kort galopp. På søndagen i helgen som var, var jeg på ridetime på bana med instruktør, utrolig respekt for de som utdanner seg som rideinstruktør. Tålmodig, rolig, behjelpelig og utrolig snill, så en dag skal jeg bli en enda bedre rytter.


 

Fineste svarten ♥


VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits