Todays breakfast og ridekurs

Hei og hopp.

I dag startet jeg morgenen med en hærlig frokost. Det var ikke hvilken som helst frokost, her snakker vi luksus frokost, hehe. Jeg ordnet meg ei skål med jorbær, banan, bringebær og blåber. Jeg hadde på en klatt med kesam med pasjonsfrukt og kesam lime, det er så godt. Ved siden av hadde jeg is kaffe.Timene raste avgårde og plutselig måtte jeg skifte om til rideklær og ridestøvler, og fyke ut døren så hybelkaninene føk over gulvet. Jeg plukket opp venninna mi Weronika, hun skulle bli med å se på og ta masse bilder. Så nå har jeg som jeg lovde, bilder av meg og hesten jeg rir på, hærlighet, jeg har blitt litt glad i han jeg, hihi.

Gleder meg til flere rideturer på banen og på tur ♥

 

Rir dere?  

Hva har dere gjort i dag?

 

Ønsker dere en fin kveld så snakkes vi i morgen når jeg kommer hjem fra jobb.

Ny pc og hærlig ridetur

Hei kjære venner ♥ Endelig har jeg fått meg en splitter ny pc, hærlighet, jeg er heldig. Nå blogger jeg for første gang med ny pc'en min, så denne skal jeg kose meg med i kveld, ordne og fikse ting innpå den.

 

I dag startet jeg dagen min med å dra rett til Expert for å få en ny pc. Deretter gikk turen til stallen, hentet inn jullan som stod på beitet å koste seg, striglet henne og salte opp. Da var vi begge to klare for ridetur. Rideturen gikk kjempe bra, og jeg red ca 2 timer. Hærlig vær, og utrolig hærlig å ri i skogen å lytte til fuglekvittring. I morgen skal jeg på ridekurs, skal lære meg å ri bedre og bli en bedre rytter. Dette blir spennende♥ Hærlig

 

Hva skal dere i kveld? Ødelagt pc

Halloisen

I dag har jeg fri fra jobb. Jeg kom akkurat inn døren etter å ha vært til fysioterapeuten, og kjøpt meg frokost på best (bensinstasjon). Her sitter jeg med oppvarmet baguetten og cappuchino, og blogger rett fra mobilen. Pc'n min har nemlig slått seg vrang i noen måneder og med mye tålmodighetsprøver fra min side endte det med jeg jeg ga pc'n min et fik. Man får lyst til å filleriste den og gi den en flygetur i veggen. Den avbryter fort jeg skal slå den på, det er som jeg sitter å prøver å holde liv i den med on knappen, i nesten 1 time holdt jeg på!

Akkurat nå har jeg heldigvis en Pc jeg fikk låne av Ola inntil videre, så får denne unulige pcn min bare ha det så godt. Ola er ferdig på jobb snart, da skal vi ta turen til Elkjøp og Expert for å se på en ny pc til meg. Jeg ha meg ny snart, hærlighet man blir avhengi pga blogg, jobb og diverse.

Vi blogges senere fininger

Fan page

Jeg hadde satt utrolig stor pris på, om dere tar dere et par sekunder på å trykker liker på fanpagen min på facebook, og følger meg på instagram ♥ Kanskje jeg kan følge noen av dere?

 

Fanpagen

 Instagram : vsb89
Oppskrift : Banana panncakes

Heia kjære venner ♥ Da har jeg fått prøvd ut en ny oppskrift som jeg vil dele med dere. Nemlig banan pannekaker. Oppskriften er veldig enkel og så smaker det utrolig godt.

 


1 person : Trenger du 1 banan. 2 egg og kanel etter ønsket mengde ( da får du ca 2-3 avhengi hvor store pannekake "røre" du har i stekepanna.

2 personer : 2 bananer. 3 egg og kanel etter ønsket mengde

 

Stek banan pannekakene godt på begge sider. Resultatet er kjempe godt, smaker som arme riddere. Sunt, enkelt og godt. Siden pannekakene mine ikke såg så god ut, legger jeg ved bilde fra google


 

Har dere smakt banan pannekaker før? Har dere enkle og gode oppskrifter å dele?

Snapchat updates

Hei og god søndagskveld kjære venner :)

I dag har det vært en rolig og avslappende dag. Har kost meg masse med Zico før han ble hentet av venninna mi. Gjett om jeg skal ha meg en valp en gang i fremtiden. Her er en liten oppdatering på snapchaten og flere blir det

OLAPLEX : Fra lilla til blondt hår

Heia kjære venner ♥

Etter nesten 4 timer!! i frisørstolen, ja du leste riktig, ble jeg endelig ferdig med håret. Nå har jeg ikke lenger lilla hår, nå har jeg gått tilbake til blondt hår. Dette kunne gå begge veier, enten kunne det gå galt eller så kunne det bli bra, men jeg visste hva jeg gikk til. Det hele startet med at jeg stakk innom frisørsalongen for å snakke om at jeg ville bli blondt, de forklarte meg dette og jeg ville kjøre på. I dag var sannhetens time kommet.

Jeg satte meg veldig spent ned i frisørstolen. Første behandling var å bleke håret. Behandling 2 var akkurat det samme, bleking av håret, og siste behandling var å ta helfarge på slutten. Også satte jeg med hårkur i 5-10 minutter.  


Første behandlinga ser man at lilla fargen henger i, spessielt oppå pga det er der det er sunnest og har trekt i seg fargen mest. I tuppene og på siden har jeg blitt veldig lys. Siste behandlingen har jeg fått en lysere blondfarge. Lilla skjæret altså som er rosa nå, henger i enda men det er noe jeg må regne med. Resultatet og min ærlige mening : Resultatet ble overraskende bra. Jeg hadde ikke noe forventninger på at dette kom til å bli så bra som det ble. Jeg lysnet ganske mye så fort, men kvaliteten på håret mitt ble veldig tørt MEN det var ganske så slitt og skadet fra FØR jeg tok denne behandlingen, derfor jeg klippet meg kort her en dag. 

Bildet til høyre ser håret mye lysere ut enn hva det gjør i midten pga lyset fra kjøkkenvinduet.

 

Hva synes dere? Har noen av dere prøvd Olaplex før og har noen meninger om det?

Stalljenta

God kveld mine venner ♥

Dagen har gått til fysioterapeut hvor vi snakket om prolapsen jeg har i korsryggen og isjias smerter (stråling i foten) og vi snakket om når dette skjedde og hvor lenge jeg har hatt det. Nå har jeg gått slik i 1 år. Det er lenge det. Jeg gjorde noen øvelser slik at han kunne undersøke meg, og nå har jeg fått funnet ut litt mer om ryggen min. Jeg skal tilbake igjen på fredag for å snakke om øvelser jeg kan gjøre hjemme, så jeg håper dette blir bra. Makan for utslitt og lei man blir av å gå sånn.

 

Da jeg kom hjem ordnet jeg meg kyllingsalat. slappet av og rakk ikke å finne roen før jeg måtte fyke ut døren igjen. Denne gangen dro jeg ut i stallen for å ri på to hester for å finne ut hvilken som passet meg best. Etter litt riding på bana fant jeg nok fort roen og tilitt til hesten nummer 2, svarten? haha jeg og navn ass. Uansett, han er helt nydelig, snill og rolig, så det virker som vi var et perfect match for å si det sånn. Er spent på å ri han neste gang. Jeg elsker bare hestelivet. Jeg kan ta bilder av han senere.


Følg meg gjerne på instagram vsb89

Nutella milkshake

God solfylt mandagskveld skjønninger ♥

Solen skinner i den nyvasket leiligheten min, og nå kan jeg slappe av med god samvittighet. Rett etter jeg var ferdig med å vaske leiligheten fikk jeg en ide om å lage Nutella milkshake som jeg så en videoklipp av på facebook, som jeg tenkte å dele oppskrift med dere.


Dette trenger du :

♥ Vanilje is  ♥ Melk ♥ Isbiter  ♥ Nutella

Du fyller litt under halve blenderen med vaniljeis og melk. Så heller du litt oppi isbiter og ønsket mengde med nutella. Lurt å ikke ta for mye da det kan fort bli kvalmende. Selv tok jeg 3-4 teskjeer.

Resultatet : nam ♥Ha en fin kveld da dere :) Husk å prøve det ut.

Gjerne trykk liker på facebook logoen på dette innlegget ♥

HAIRTALK: OLAPLEX

Hei fine lesere ♥

Når jeg kom hjem fra jobb var jeg så utslitt at jeg sovnet på sofaen etter å ha spist middag. Jeg fikk flere meldinger uten å våkne, har ikke lagt lagt merke til noe som helst selv om jeg har dobbel vibrasjon når jeg får sms.

Jeg tenkte jeg ville fortelle dere om et produkt/behandling? som har kommet i frisørsalonger. Det er en behandling som skal være enklere å gå i fra farget hår til å bli blond uten å skade og slit på håret. Jeg ble veldig fascinert over youtube klipp jeg fant, og nå har jeg faktisk bestilt meg en frisørtime. Jeg skal gå i fra lilla tilbake til blondt igjen, og det kommer til å bli spennende siden det er litt værre å gå fra lilla enn fra brunt eller mørkere hår.

 

Under her kan dere se video. Fantastisk!! 

Jeg skal skrive et innlegg om det når jeg har vært hos frisøren.. Men, er det noen av dere som har testet det ut som kan fortelle meg litt om dette? 


Uken som gikk

Hei fine lesere ♥ Hvordan har dere det? Jeg har vært opptatt og veldig travel i det siste at bloggen har blitt prioritert sist. Nå om dagen(e) holder jeg på å rydder i klesskapet mitt, det er så latterlig mye at jeg egentlig ikke har behov for å bestille mer klær!! Uansett, jeg kan vise dere noe nytt jeg skal begynne med, uken som gikk.

 

Ukens opptur... Ååå i det siste har jeg hatt mange oppturer, blandt annet at jeg har smått begynt å ri på hest igjen. Det å ri turer i skogen, er bra terapi for sjelen. Så har jeg hengt med venninner, veldig mye sammen med jenta mi, Merete ♥ for et hærlig vesen! Den hvite er den som jeg rir på, Jullan (Julia) men på bilde til høyre ridde jeg Maia

 

 

Ukens nedtur... Jeg ble syk. Skikkelig sår mellom nase og svelg, så kom forkjølelsen, kjipt!


 

Ukens sang... Disse sangene har jeg fått på hjernen, jeg digger de. Tristam - I remember og Bebe Rexha - I'm gonna show you crazy

 

Ukens innkjøp...  Extensions, kjole, armbånd og navlepiercing

 

 

Ukens cravings...  Jeg har fått skikkelig dilla på smoothie igjen, og selvlaget kyllingsalat. Og ikke minst valnøtter og yoghurt chasew nøtter, nam nam.

 

 

Ukens bilde... Det må være fra festen min jeg hadde sist. Merete kysset meg på armen og jeg viser liksom muskler med Weronika og Joakim i bakgrunnen
En forlatt hund eller en gutt, hvem bryr seg?

En forlatt hund, eller en forlatt gutt? Hvem bryr seg? Alle stopper opp og tar seg tid til å klappe hunden, men ingen stopper opp for å se eller spørre hvordan det går med denne gutten. Videoen under er filmet med skjult kamera og her kan du se både unge og gamle stopper opp for å klappe den forlatte hunden. Men så byttes hunden ut med en ensom gutt, sittende på akkurat samme benk. Hvordan reagerer folk da?Menneskene som går forbi den ensomme gutten i parken, er det ingen som stopper opp. Ingen som stopper opp for å se eller høre om det går bra med gutten. Er det ingen som lurer på hvor foreldrene er? Har han gått seg bort? Hvorfor er han alene i en park? Har han det bra? Er han redd eller lei seg? Men ingen ser ut til å bry seg om denne gutten. Det stakk i hjertet mitt og tårene presset på i øynene mine da jeg så videoen. Jeg fikk helt vondt inni meg, og jeg fikk så lyst til å gi denne søte gutten en stor klem.

Mitt store spørsmål er, hvorfor skal/er det forskjell på at folk skal bry seg mer om en forlatt hund enn en forlatt gutt, eller omvendt? Jeg mener, at vi mennesker skal bry seg like mye og vi må lære oss å bry oss om det er en hund eller om det er et barn som er forlatt. Ta dere tid, og spør! det koster ingenting å ta deg tid til å bry deg om et dyr eller menneske. 


Hva mener dere?

Hårfarge : fra lilla til blondt?

Hei skjønninger ♥ Beklager for at jeg ikke har oppdatert bloggen min. I forrige uke dro jeg og Ola til Tr.heim å koste oss med god mat og finvær. Jeg har vært så utrolig trøtt og sliten i forrige uke at dagene har nesten bare gått i avslapping og powernap. Har også festet i lag med fine folk.
Det store spørsmålet mitt er.. Hvordan skal jeg gå fra lilla til blondt? Jeg har sett på flere youtube klipp der ei jente hadde lilla hårfarge og ville gå tilbake til blondt. Prosessen var ganske enkel, man blandet "farge" med noe og når man hadde det oppi håret så falmet bare lilla fargen av og det blonde kom frem. Det såg heller ikke ut som det slet på håret.

 

 

Er det noen som vet hvordan man kan gå i fra lilla tilbake til blondt? Jeg og Ola på tur til Tr.heim ♥

 

 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits