Selfiestang

Hei skjønninger ♥

Det hadde jeg jo glemt helt av å skrive om. For ikke så lenge siden bestilte jeg selfiestang både til meg selv og ei venninne av meg. Vi begge er en stor fan av å ta bilder, ikke bare av oss men av andre og omgivelser osv. Den er genial og enkel å bruke. Du setter bare mobilen på stativet, skrur den på, slår på bluetooth'en på tlf og kobler den til selfie et eller annet og deretter er den klar til bruk. Du kan justere lengden på stanga og justere "hodet". Jeg bruker selfiestanga ofte når jeg skal ta bilder av meg selv, og sammen med en vennegjeng. Det er så latterlig enkelt at man slipper å stresse med å sette på speilrefleks kamera på stativet, med mob på selfiestanga ser man hvordan bildet er før du bestemmer deg for å ta. 

Her er noen bilder da jeg tok bilder av meg selv fra festen min.

Selfiestanga kan dere bestille her

New haircut before and after


 

Heisann skjønninger ♥ 

I går var jeg hos frisøren og fått klipt håret mitt kort. Det meste som var ødelagt og slitt er klipt bort. Jeg ble utrolig fornøyd med frisyren og itilegg til at håret mitt ser, og kjennes bedre ut. Nå gjenstår det å farge håret lilla igjen siden fargen har falmet av en del. - Utvasket lilla farge, slitt og stygt hår. 

Håret etter : 


Håret er mye bedre nå enn det var før jeg klipte meg. Fått en ny frisyre og ansiktet kommer mer frem, og jeg er fornøyd.


I kveld blir det hæla i taket og tennene i tapeten for jeg skal ha fest, og deretter blir det utfart. Blir det ikke noe spessielt med liv ute får vi fortsette festligheten hjemme hos meg. Kjekt å bo rett ved siden av uteplassen gitt.

 

- Hva synes dere?

- Hva skal dere i kveld?Pakke i posten : Hair care og blivakker


 

Hei og god fredagskveld fine lesere ♥ føles ikke ut som det er kveld selv om klokken snart er 7, hvor har dagen blitt av? Jeg har fått to pakker i posten i dag, den ene hadde jeg helt glemt at jeg bestilte, hehe.

Dette fikk jeg i posten 


HairCare er en serie produkter som er spesielt utviklet for å tilføre kroppen gunstige og hensiktsmessige næringstoffer fra innsiden. HairCare tabletten er det en god kombinasjon av hårvekstfaktorer som gir næring og aktiverer nødvendige prosesser i hårsekkenes hårceller. Produktet er spesielt utviklet både for å bidra til og vedlikeholde hårpigmentering og hårvekst. Fordi vakkert og næringsrikt hår kan kun komme innsiden. Produktet må bruker 6-12 måneder for synlig resultat.

Jeg har akkurat startet på dette, så jeg kan desverre ikke fortelle dere om dette funker eller ikke, men flere av toppbloggere har snakket varmt om dette produktet.

 


Disse seriene skal pleie, styrke, gjenoppbygge hårets interne styrke, gjør håret friskere og mykere. Nå gleder jeg meg til å dusje og bruke dette.

 

- Har dere prøvd ut HairCare?

- Har dere prøvd ut noen av disse fra blivakker?


Snapchat updates


 

Hei fine lesere :) Tusen takk for omtanke på det forrige innlegget jeg skrev, det setter jeg pris på ♥ Det er ikke en nyggelig opplevelse å miste noen man er glad i.

 

Her er litt updates på snapchat. Det kommer flere updates senere i dag :)


2 år siden mammas bortgang

I dag, den 23 April for 2 år siden måtte vi si hade til deg, Mamma. For 2 år siden ble livet vårt snudd opp ned da du tapte kampen mot kreften og forlot denne verden. Det føles ut som et mareritt, et mareritt jeg ikke våkner i fra. Det er fremdeles uvirkelig, og det er et stort savn og tomrom etter deg. Jeg savner stemmen din, lune og smittsomme humoren og latteren. Jeg savner å krype i armkroken din når jeg trengte deg, jeg savner å få omsorg og kjærlighet, den mammadalten som jeg var. Når jeg hadde kjærlighetssorg eller opplevd noe vondt, var armkroken din en stor medisin for meg. Jeg savner å snakke med deg, få tips og råd til ting i livet. Noen ganger sitter jeg å ser på telefonen i håp om at du skal ringe meg, eller at jeg får et kick om å ringe til deg, for å snakke om alt. Vi var alt for deg, men du var alt for oss også. 

 

Takk for alle gode minner. Takk for alt du var og gav. Aldri vil vi glemme deg. Du er høyt elsket og dypt savnet av oss alle ♥

 

 

On my wish list

Hei skjønninger ♥ Hvordan har dere det? 

Jeg tror jeg må ringe til Hallgeir i luksusfellen, for nå har denne frøkna her bestilt alt for mye ting i posten, igjen! Denne gangen har jeg bestilt hårkur og hårpleie til håret noe jeg sårt trengte, og nå har jeg også bestilt meg litt klær, noe som jeg sårt ikke trenger. Synes jeg hører luksusfellen Hallgeir sier:  "Nå må du slutte å bruke penger på slike ting, og heller bruke pengene på noe mer fornuftig" og "Dette her er bare tull, du har jo klesskapet full av klær og det flyter snart over her, så jeg skjønner ikke hva du skal med mer?" 


Jeg kan jo ikke akkurat unngå å bestille alt dette for knappe 250,- kr.. Jeg elsker lilla extensionhåret som passer mitt hår. Og denne kjolen som har en fin åpning. Armbånd og navlepiercing.

 

 

- Hva synes dere?

Jeg trenger hår-hjelp

Hei ♥

Jeg trenger litt hår-hjelp fra dere fine lesere! Håret mitt har blitt så tørt og slitt nesten hele veien opp til toppen omtrent. Jeg bruker å luft-tørke håret mitt etter jeg har dusjet og vasket håret. Så jeg unngår hårføneren mest mulig. Når håret får tørket i fred, så ser jeg hvor tørt og, jeg finner ikke ord, porøst? sprøtt? Uansett, jeg ser hvor tørt, livløst håret er, itilegg til at det er slitt. Håret brekker også av, røyter og mister små hår som bare knekker av. Det føles også tynt i tuppene og i håret. 


-Takk gud for at det finnes extensions! :)

 

Jeg er på jakt etter en kjempe bra hårkur, noen som har å anbefale meg hårkur som jeg kan bestille fra blivakker? 

 

Kyss og klem ♥

Siste innkjøp bilder

Hei ♥

I det siste har jeg klikket med meg hjem to kjoler og ame pure cit roller, og sikkert andre ting jeg ikke kommer på akkurat nå. Her er mitt siste innkjøp 

 

Hva synes dere om innkjøpet?

Har dere prøvd Ame pure cit rolleren?

Snapchat updates

Da var det på tide med snapchat oppdatering igjen. Det blir tatt en del bilder som blir lagret, lagt ut på mystory og sendt rundt til venner. Snapchat er utrolig gøy. Her er litt updates i det siste.

Hva synes dere?

Tilbake på hesyeryggen

God søndagskveld fine lesere ♥

Idag startet jeg og Ola morgenen med nystekte rundstykker med ost og paprika på, nam. Senere på ettermiddagen dro jeg til stallen for å ri på tur sammen med Line. Nå er det mange år siden jeg red sist, så jeg må si det var godt å være tilbake på hesteryggen. Jeg har vært utrolig spent pga nettopp det, men hesten jeg red var så rolig og snill som et lam at dette var null problem. Og itilegg til at jeg har prolaps i ryggen var jeg spent på hvordan dette gikk. I følge folk på nett skulle ridning være bra for ryggen, så dette gikk kjempe bra!


 

Nå har jeg landet i sofaen etter å ha vært hjemom å dusjet, og er stappmett etter at Ola fikset middag til oss. Her skal jeg bli resten av kvelden å se Supernatural, og Game of thrones senere.

 

Ønsker dere en fin kveld videre.

 

Hva har dere gjort i dag?

 

Hva gjemmer seg bak neste dør?

My strength doesn`t come from lifting weights. My strength came from lifting myself up every time i was knocked down. 

Det er slik det føles hver eneste gang jeg blir slått ned av noe, så må jeg sakte men sikkert løfte meg selv opp og komme meg videre. Når jeg har bygget meg selv opp, blir jeg slått ned av noe som skjer, enten det er dødsfall, sorg, noe på privaten og ellers. Jeg er for det meste sliten, lei og sint. Jeg får liksom ikke slappet av og jobbe med meg selv, før det er noe nytt som bryter meg ned. Jeg kommer meg alltid opp igjen på et vis, men det tar tid og energi. 

 

 

Jeg er bare sliten og lei. Hva gjemmer seg bak neste dør? Håper bare noe positivt kan skje fremover nå...

 

 

Kyss og klem ♥

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits