Snapchat lately

God påske ♥ Endelig har frøkna her tatt påskeferie, nå skal det bli godt å slappe av, være med familie og venner. Jeg er litt treig med å oppdatere dere på snapchat froten, men her er det litt oppdatering, så kommer det flere etterhvert :)Nå ligger jeg på sofaen og funnet roen for kvelden. Skal bare slappe av maks med Paradise hotel reprise og en episode senere i kveld. 

 

 

Hva skal dere i påsken?


 

Påskeklem fra meg ♥

Farget håret lilla

God kveld skjønninger ♥

Nå har jeg inntatt sofaen med potetgull, dip og Grey's Anatomy. Ola kommer om ikke alt for lenge, og det skal bli godt å ha han her etter tunge dager.

Men over på noe annet. Nå har jeg endelig fått farget hele håret mitt lilla. Det var en stor overgang å gå i fra blondt til lilla, og har ikke vendt meg til dette enda. Men kult ble det. 

Hva synes dere?

 

Kyss og klem ♥

Siste farvel

Dagen er her for å ta siste farvel med Morfar. Et hjerte av godhet har sluttet å slå søndag 8.Mars, og i dag den 19 mars var begravelsen. Den var trist men en kjempe fin begravelse. Kommer til å savne han veldig mye. Du var en likanes kar som mange var så glad i. Dine mildne øyne, lune humor, varme arbeidshender, rause omsorg, beste og kuleste morfaren, og et stort hjerte, slik vil vi alltid huske deg. Dagen er her for å ta siste farvel. Så lukker vi deg i våre hjerter inn, og gjemmer deg innerst inne. Der skal du fredfullt bo i våre sinn som et kjært og dyrebart minne.4 engler er nå i himmelen.

Bestefar, Mamma, Bestemor og Morfar

12.02.2003   23.04.2013  24.12.2014 og 08.03.2015

 

Sov godt ♥

Pakke i posten : ame pure

Hei fine lesere ♥ I dag har jeg hatt fri fra jobb fordi jeg har hatt så mye å gjøre. Blant annet skulle jeg kjøpe meg svart strømpebukse da jeg var på butikken to ganger, glemte jeg det helt. Jeg har vært så stresset i hele dag at den følelsen av å kaste opp har vært nær. Nå har jeg fått tid til å spise middag, og slappe av litt. Nå skal jeg på butikken for tredje gang og denne gangen skal jeg huske å kjøpe strømpebukse!! 

 

Jeg har vært så heldig å fått to pakker i posten i dag. Den ene pakken inneholdt 2 extensions, en i naturblondt og en i lilla. Skal ta bilde å vise dere senere. Jeg skal farge håret mitt lilla, så dette kommer til å bli kjempe kult. Den andre pakken inneholdt Ame Pure cit roller og collagen therapy gel. Jeg har lest så mye posetivt om den at jeg selv måtte bestille. Jeg skal teste den ut etterhvert, og oppdatere dere om hva jeg synes.


 

Har noen av dere prøvd Ame pure som kan fortelle meg om dette funker, helt ærlig?

Det jeg har bestilt er at den skal ta kviser/akne arr, celulitter osv.

 

Skjønner ikke hvorfor noen av teksta forsvinner litt??

Snapchat lately

Hei fine lesere ♥ God søndag til dere. Nå har jeg inntatt sofaen og skal oppdatere dere litt på snapchat fronten. Synes det er så gøy å ta bilder på snap, det er så mange minner å se tilbake til, derfor jeg lagrer mye. Så er det artig å få delt det med dere, for å få innblikk i det jeg gjør osv. Her er en oppdatering 

Hva synes dere?


Purple hair. Resultat

Hei superstars ♥

I går fikk jeg et kick in the butt og dro avgårde på vita å kjøpte hårfarge. Det var ikke hvilken som helst hårfarge, denne gangen kjøpte jeg lilla hårfarge. Jeg har jo gnålt så mye om på bloggen min å farge håret mitt lilla, men jeg har ikke fått gjort noe med det, før nå. 

Her er resultatet :

 


Men. Dette er bare KUN extension håret mitt jeg har farget. Jeg ville farge extensionshåret mitt for å sjekke ut hvordan fargen var, og om det ble bra. Og ikke minst om jeg kledde det. Så jeg satte bare på håret oppå hodetbunnen og håret mitt for å dekke det blonde håret mitt. Jeg sitter enda med extensionhåret, haha. Jeg må rett og slett si at fargen var drit kul, så kanskje jeg rett og slett skal kjøre på å farge mitt eget hår også?

 

Hva synes dere?

16 spørsmål del 2

17. Når var du i kirken sist? I Bestemor sin begravelse.. Og nå blir det Morfar sin <`3

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Ola

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Det har jeg

20. Kan du rulle med tungen? Nei, måtte teste det ut nå haha.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Det varierer alt i fra 5 min til 15 min

22. Banner du ofte? Hvis jeg blir sint eller irritert banner jeg, men det kan også komme noen ord når jeg snakker uten å være irritert eller sint. Som f.eks Fy faen den her var knallgod, bare for å sette ekstra i hvor god den der var. haha

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Husker ikke, kanskje 1 eller 2 netter.

24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Ja, desverre er det alltid noe en skal pirke på når det gjelder seg selv. Jeg er ikke fornøyd med puppene, ellers småting som jeg kan gjøre noe med ved f.eks å trene å være mer aktiv. 

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? Haha det må være spydige og frekke folk som gjemmer seg bak "Anonym" når man kommenterer. Også en ting til jeg bare må tilføye som sikkert har skjedd flere, når man blogger og har skrevet et langt blogginnlegg, og har brukt en del tid på det. Så plutselig er man uheldig, trykker på en knapp på tastaturet og vips så er blogginnlegget borte for godt. Som desverre ikke har havnet på utkast heller, that sucks!

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Ikke så mye, burde ha blitt flinkere på å drikke vann

27. Når legger du deg om kvelden? Senest 23.00 eller før. Det værste jeg vet er å være på jobb og jeg kjenner at øynene blir skikkelig tung å holde åpen

28. Det mest romantiske du har gjort? Det som Ola synes er "romantisk" eller, han er iallefall fornøyd og lykkelig når jeg gjør det. Det er å sette på klessvasken og legge sammen klærne, vaske huset før han kommer hjem fra eks jobb eller fotballtrening, handle inn og lage middag. Da er han fornøyd, meget fornøyd og lykkelig, hehe. Må jo tilføye at jeg har skrevet noen søte ord på et papir eller kort til han.

29. Et sitat du liker? Haters hate because they hate seeing you do better

30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Jeg føler at jeg er ung enda. 

31. Potetgull eller smågodt? Det må bli potetgull.

32. Den perfekte vertinnegaven er? Duftlys eller en fin blomsterbukett.

33. Siste filmen du så? Mamma Mia

34. Norge på sitt beste? hmm??

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Jeg har virkelig lyst til å reise til Australia, og slike idylliske hawaii plasser med hvite strender og turkis hav. Den dagen jeg får råd skal jeg og Ola reise til Hawaii, Maldivene eller bahamas. Ellers kommer jeg ikke på noe mer i farten.
16 spørsmål del 1

Hei fine lesere ♥ Jeg har sett at flere boggere har tatt 35 spørsmål, og da ville jeg også kjøre på med det for at dere kan få vite litt mer ting om meg. Istedet for å ta 35 spørsmål nå så tok jeg å delte det opp i del 1 og del 2.

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Informasjon om fagprøven som jeg skal ta til høsten da jeg var på en samling for 2 års lærlinger. Spennende..

2. Hva har du alltid i vesken? Jeg bruker veske sjeldent eller av og til, da har jeg sminke, lommebok, nøkler, mobilen, børste og en solrik

3. Hva bestiller du på kafé? Det varierer, alt i fra pizza stykke og solrik, til kyllingsalat og cafe mocca med sjokolade

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Bloggen min og andres blogger, facebook, google, netflix og diverse

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Mamma (som desverre ikke er blandt oss lenger) Mormor, Ola (kjæresten min) og Merete

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Blå og hvit

7. Kan du bytte olje på bilen? Haha nei, er det noe jeg kan er å fylle på de tingene som skal fylles på som olje, spylervæske og frostvæske, skifte lyspærer

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Jeg har hatt katt (familien) ellers har jeg hatt 3 kaniner, en dverghamster som het Rulle, som jeg hadde på deling i lag med ei venninne av meg, haha

9. Har du noen piercinger? Ja navlen, og jeg hadde i tungen 2 ganger!

10. Er det viktig å feire bursdager? Er det noe jeg liker så er det å få oppmerksomhet og feire bursdagen sin, det er jo bare en gang i året man får den dagen for seg selv for å si det sånn. Å feire andre sine er noe jeg synes er koselig.

11. Hva gjør deg lei deg? Dyremisshandling. Får så vondt inni meg når det popper opp nyheter og bilder av dyr som blir misshandlet. Helt forferdelig hvor fæle mennesker kan være. Mobbing, det gjør meg vondt å se hva mobbing kan gjøre med en person. Det er veldig mange som har valgt å tatt livet sitt fordi de blir nedbrutt og ikke orker mer.

12. Hva gjør deg glad? Jeg blir så glad når jeg får ros for noe, og det å hjelpe familien min. Jeg blir utrolig glad bare hvis ei fremmed gammel dame bare stopper opp for å prate med meg om alt og ingenting, da tar jeg meg tia til å prate med henne. Slike ting kan gjøre dagen min bedre

13. Hva er drømmejobben din? Drømmejobben må vel være å jobbe med dyr? Er det noe jeg elsker så er det dyr. Drømmejobben er en jobb der du stortrives på jobben og sammen med kollegaene dine. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? Nei. 

15. Hva var det siste du kjøpte? Bukse og selfie stang som jeg bestilte på nett. haha

16. Liker du kinesisk mat? Jaa :)
nytt Speilreflekskamera

Hei og god lørdagskveld fine lesere ♥ Hva gjør dere på en lørdagskveld?

Akkurat nå har jeg og Ola spist kyllingtaco og slapper av. Jeg sitter å søker litt rundt på nett etter speilreflekskamera. Jeg har en Nikon D40 og jeg lurer på om dere kunne ha hjulpet meg litt. Hva anbefaler dere? Canon? Nikon? og hvilken modell? Jeg vil ikke ha noe som er super avansert og vanskelig å lære, men et veldig bra kamera. 

Har dere forslag?

Calling in sick

Hei ♥ Håper dere har har der fint :) Selv har jeg blitt syk så motivasjon for å blogge har vært null. I går var jeg skikkelig elendig form, det var tungt å dra seg opp av sofaen bare for å hente noe. Formen min er bedre i dag enn den var i går, heldigvis. Jeg fikk ordnet meg arme riddere til frokost, det er så godt, spesielt med nutella, jordbær og banan på ♥
Senere kommer det en oppdatering av snapchat bilder her på bloggen :)VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits