good things fall apart so better things can fall together!

 

♥ I believe that everything happens for a reason. People change so you can learn to let go. Things go wrong so you can appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself. And sometimes good things fall apart so better things can fall together.


 

♥ They don't miss you when you're gone, they miss you when you move on...

 

 

- Vanja 


Spysjuka

 

Hei!

Da var det min tur å få spysjuka.. Jeg hadde den i fjor og krysset alt jeg har for at jeg ikke skulle få det igjen, men den gang ei - jeg har blitt smittet! Jeg låg sengeliggende i fra ettermiddag og til morgenkvisten, det er det nest værste sykdommen en kan få. Det er tortur, går begge veier og det gir seg ikke med det første. Dere som har hatt den vet hva jeg snakker om, vondt å ligge, og ikke minst vondt å sitte. 

 

I dag er formen bedre, matlysten er ikke på topp, så vi får se om jeg får i meg noe å spise senere. Alt jeg klarer nå er å få i meg litt vann og Cola som Ola om med i går. Satser på at det har stoppet nå sånn at jeg får slappet av og bli frisk. Jeg unner virkelig ingen å få dette, fysj..


 

Legger ut et bilde av Dixie ♥

 

Har dere hatt spysjuka? Hvor lang tid tok det før det stoppet hos dere?Serie anbefaling : Sex and the city

 

Det er spaltisten Carrie Bradshaw prøver å finne ut av i den mest skandaløse kompiserien noensinne. Med sine tre venninner og seg selv som forøsker forsøkskaniner undersøker Carrie hva en kvinne i trettiårene må gjøre for å ha det gøy i en by full av veldig ugifte menn som mener at forpliktelse er for menn som burde innlegges. Så bli med Carre, Samantha, Miranda og Charlotte i den sexy og sofistikerte utforsking av noen ganske så dagsaktuelle temaer. Er forhold 90-tallets religion? Er trekant den nye seksuelle grensen? I så fall hvem skal gjøre hvem og når? Dersom en singel kvinne kan ha sex med hvem hun vil, når hun vil, hvor hun vil, hvorfor tror alltid gifte kvinner at det da vil skje nå som helst, hvor som helst, med deres mann?

Dagens frokost : Havregrøt med eple og kanel

Hei og god morgen min skjønne ♥

 

Kommer med dagens lille frokost tips til dere : havregrøt med eple og kanel. Du kjøper 1-2-3 havregryn på matvarebutikken og koker opp 1,5-2 dl vann eller melk. Ha i havregrøten i en bolle og skjær opp et grønt eple (jeg skreller av skallet) og ha i oppkokede vannet eller melka, og eplebitene. Bland, strø kanel og litt sukker - smaker kjempe godt. 

 

Når jeg ordner meg havregryn til frokost bruker jeg sykt mye sukker, etter jeg begynte å ha mye eplebiter i, var det nok med å strø litt på toppenHva synes du om dagens lille frokost tips?

 

Har du frokost tips å dele med meg?


Må være hjemme i 48 timer ekstra

 

Barn bør ikke i barnehagen før to døgn etter at de har sluttet å ha diare eller oppkast.


Omgangssyke (norovirus)

* Viruset som gir omganssyke smitter oftest via avføring fra personer med infeksjon.

* Dette skjer vanligvis ved at den syke, eller de som steller vedkommende, har slurvet med håndvask etter toalettbesøk.

* Noen av virusene som gir omgangssyke, kan også smitte gjennom spytt og hoste eller ved brekninger.

* Spesielt ved norovirus-infeksjoner, som er en vanlig årsak til utrbrudd i sykehus, er det vanlig med dråpesmitte i forbindelse med brekninger.

* Omganssyke smitter, lett derav navnet. I tette miljøer som i barnehager og på sykehus sprer sykdommen seg raskt til mange, både pasienter og personale.

* Barn er i tilegg spesielt utsatt for omganssyke fordi deres immunforsvar er mindre utviklet enn hos voksne.

 
Dette gjelder også for oss voksne når vi har blitt smittet. Det er ikke bare barn som må holdes hjemme, her er vi på lik linje alle sammen mener jeg. Etter litt søk på nettet fant jeg mye om hygiene i barnehage, det var desverre veldig mange barnehager som sluntrer unna med hygiene både på hos seg selv og barn. Derfor er det veldig viktig å bruke handsker når man skifter bleier, spessielt bæsjbleier, og at man da er nøye med håndvasken. Også er det veldig viktig for vaskedamene i barnehagene rundt om kring, at de vasker avdelingene godt, som både bord, stoler, stellebord, fellesdo, vinduer og gulv med grønnsåpe vann (og ikke bare drar over med en tørr mopp og tro at det er vasket)

 

 

                  Jobber dere i barnehage? Hvordan er hygienen deres der?

Hva mener dere?

Tunge og vonde dager

 Det er underlig å tenke tilbake på de dagene, den uken, hvor livet mitt ble snudd på hodet. Mamma gikk fra å være 100 % frisk til å være syk kreftpasient over natta. Jeg husker det som om det skulle ha vært i går, men alikevell er det så utrolig langt unna, så fjernt. Da mamma fikk kreft, og tapte kampen, så falt verden sammen, og alt ble tomt. Målet mitt er å komme tilbke dit til den jeg var - glad og lykkelig jente som hadde det bra. Det er tungt å holde motet oppe. Nå, i skrivende øyeblikk, har jeg det ikke så bra for å være ærlig. Når man ikke klarer å stoppe gråten og de tunge tankene, trenger man hjelp. Det har gått sånn innpå meg at jeg ikke klarer å kjenne glede, og det å ha det bra. Jeg er trist og nedfor nesten hele tiden. Lettere ble det heller ikke da jeg før jul fikk depresjon - noe som også er vanskelig, men ikke umulig å komme ut av. Sorgen er med meg overalt. Den sitter i hjertet og jeg må lære meg å leve med at den er med meg på veien!Dager hvor savnet etter deg er ubeskrivelig stort, dager hvor jeg bare lengter etter å komme etter deg. Dager hvor jeg skulle gjort hva som helst for å ha hatt deg her hos meg. Dager hvor alt jeg vil er å gjemme meg bort i håp om å se deg, dager der hvor alt går mot meg, og mørket vil ingen ende ta. Dager hvor du alltid pleide og hjelpe meg med å vende det negative til de positive. For det va du alltid så god på! Dager hvor jeg opplever noe, skulle jeg ha gjort hva som helst for at du fikk oppleve det sammen med meg. De dagene er de tyngste, og de tyngste tidene er de vanskeligste å leve. Jeg klarer ikke å beskrive hvor vondt det er at du bare er borte. Men så har jeg begynt og kjenne de dagene hvor jeg tenker tilbake og smilte vagt. De dagene jeg kan prate om deg. De dagene jeg kan prate om tingene vi skulle ha gjort, men som jeg alikevel skal fullføre, uten deg - en dag. De dagene jeg kan le av minnene, de dagene jeg kan se på bilder, uten at det skjærer i hjertet. De dagene hvor tankene om deg føles godt.. 

 

Jeg savner deg, Mamma ♥

 

12 negative tanker som holder deg igjen

 

1. Min fortid avgjør min fremtid

* Mislykkede forsøk og feil er en del av vår vekst og verdifulle erfaringer.

* Et nederlag er en midlertidig situasjon, å gi opp gjør det permanent.

 

2. Jeg bryr meg om hva de tenker om meg

* Ignorer uhøflige mennesker som snakker bak ryggen på deg, nøyaktig der de hører hjemme.

* Ekte styrke er å gå unna vås med stolthet.

 

3. Jeg skal gjøre det som gjør meg glad ?  en vakker dag

* I dag er du det eldste du noensinne har vært og det yngste du noensinne blir igjen.

* Det perfekte øyeblikk å følge dine verdier og drømmer er akkurat nå.

 

4. Jeg kan ikke, det er for sent, jeg er ikke bra nok osv

* Våre holdninger endrer kursen som til syvende og sist ikke bare bestemmer det endelige målet, men enda viktigere endrer selve reisen og erfaringene du gjør på veien.

 

5. Det er så mye som kan gå galt

* Slutt å være redd for hva som kan gå galt og begynn å tenk på hva som kan gå rett.

* Vær takknemlig for alle de positive tingene du har  - som gir næring til en enda lysere morgendag.

 

6. Jeg vil aldri tilgi deg

* Tilgi dem. Du har lært om tillit og forsiktighet når du åpner hjertet.

* Du er sterkere nå og bedre utstyrt til å finne den type kjærlighet du fortjener.

 

7. Jeg liker dem ikke fordi de er ødelagte

* Vær en som bygger opp og gir næring med et tilgivende hjerte og ser etter det beste i mennesker, og etterlater dem litt sterkere enn før.

* Ikke døm hele personen ut fra èn erfaring.

 

8. Jeg er for ulykkelig til å gjøre noen andre glad

* Lykke er en boomerang. Når du tar deg selv i å være ulykkelig, gjør noe lite som kan glede en annen. Når de smiler, vil det være vanskelig å ikke smile tilbake.

 

 9. Jeg kan ikke stole på noen

* Vi lukker ofte hjertet fordi vi ikke stoler på at vi vil overleve smerte igjen.

* Vi kan oppdage vår sanne styrke gjennom smerte og lidelse.

 

10. Alle andre gjør det, så det må være rett

* Lev DITT liv!

* Skjul aldri hvem du er.

* Eneste skam er å ha skam.

* Stå opp for det du tror på.

 

11. Det vil aldri bli bedre/ det vil aldri bli verre

* Verdsette hvert store øyeblikk.

* Ta èn dag av gangen.

* Alle øyeblikk, gode eller dårlige, varer ikke  evig.

 

12. Jeg har ikke tid til å drømme

* En virkelig tragedie i livet er å ikke ha noen drømmer å realisere.

* Du trenger ikke se hele trappa, bare ta ett steg av gangen.

 

Jeg kjenner meg selv i mange av de punktene.. 

Quotes

 

♦ I believe that everything happens for a reason. People change so you can learn to let go. Things go wrong so you can appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself. And sometimes good things fall apart so better things can fall together.

They don't miss you when you're gone, they miss you when you move on...

Don't be the same. Be better.

In the end, its not going to matter how many breaths you took, but how many moments that took your breath away


 

Life isn't about waiting for the storm to pass.. It's learning to dance in the rain

Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it. Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.

 

Hvilket sitat likte dere best?


 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits