serie tips : Orphan Black


 

Foreldreløse Sarah Manning blir vitne til en kvinne som tar selvmord, og idet hun begår selvmord oppdager Sarah at de ligner hverandre, som om de var tvillinger. Hun finner ut hvem hun er, og tar identiteten til Elizabeth "Beth" Childs som viser seg at hun er en politieterforsker, og har en samboer. Sarah gjør alt hun kan for å ikke bli oppdaget av samboeren til Beth og detective Art. Det viser seg at Sarah har flere dobbeltgjengere, og  at de er menneskelige kloner. De blir jaget av flere ulike grupper, og må samarbeide for å overleve, og for å finne ut hvor de kommer fra.

Tatiana Maslany spiller både roller som Sarah Manning, og alle de andre klonene: Politietterforsker Elizabeth "Beth" Childs, fotballmamma Alison Hendrix, doktorgradsstudenten Cosima Niehaus, den forstyrrende leiemorderen Helena, tyske Katja Obinger, Rachel Duncan og Jennifer FitzsimmonsHar dere sett Oprhan Black?

 

 

Klem til dere ♥

Rydde og vaskedag

Heisann :)

Før jeg stikker på hvalkjøtt middag hos kjæresten vil jeg poste et lite innlegg til dere (ikke det at mange leser bloggen min, men jeg skal bli flinkere til å skrive) Jeg har akkurat slengt meg ned i sofakroken, nydusjet og ren. Det er en hærlig følelse av å sette seg ned etter å ha ryddet og vasket leiligheten, godt er det. Nå kjenner jeg at det skal bli godt med hvalkjøtt til middag etterpå, og magen min rumler bare av tanken.

 

Jeg skal overnatte hos kjæresten i kveld, og kose oss. Det blir godt å komme hjem til nyvasket leilighet, og i morgen står soverommet for tur med støvsuging og skifting på senga.

 

Blogges senere. Ønsker dere en fin fredag :) 

V a l e n t i n s d a g / M o r s d a g

I går feiret jeg og kjæresten valentinsdagen. Ola overrasket meg med en pakke melkesjokolade hjerter, og en blomsterbukett som lå å ventet på meg på nattbordet. Senere på kvelden ordnet han biff med smørdampet grønnsaker, fløtegratinerte poteter med kryddersmør, og et glass rødvin til maten. Vi hadde en perfekt kveld hjemme.

 

I dag er det morsdag som er en trist dag for meg. Disse spesielle feiringene blir jeg mint på hva jeg ikke lenger har. Gratulerer med morsdagen Mamma ♥ Savner deg.Valentinsgaven jeg fikk av kjæresten. I dag har jeg tent et lys for mamma, og den hvite rosen er til minne om henne. 

 

 

 Håper dere alle koser dere på valentinesdagen og morsdagen. Jeg vil også gratulere med morsdagen til alle mødre.

 

 

- Klemmer fra meg ♥

Topp 5 sanger

Hei fininger ♥

Pokker og! Jeg har blitt syk igjen. Mye hvile, te med honning og pleie, satser jeg på at jeg blir frisk snart. Her er mine topp 5 favoritt sanger som jeg hører veldig mye på for tiden.

 

1) Alan Walker - Faded. Elsker den ♥

2) Kygo feat Maty Noyes. Jeg sier bare en ting, Kygo er best!3) Nik & Jay feat Søren Huss - Ocean of you. Nyydelig 4 ) Sandra Lyng - Night after night. Blir i humør av denne sangen, skikkelig gladsang både til party og utenom 


5) Selena Gomez - Me & the rythm. Søteste jenta og nydelige sangstemmen. Blir glad av denne sangen.
Hva er deres topp 5 favorittsanger?
Klem til dere ♥ 

Homemade Ice coffe

 

Jeg har vært en iskaffe drikker siden 8.klassen, og favorittene mine er Tine iskaffe cappucchino, Nescafe Iskaffe (pulver) som man tilsetter melk og riser i en shaker, og starbucks. Å kjøpe iskaffe på butikken kan fort bli dyrt i lengden, derfor har jeg begynt å lage iskaffe hjemme. Det er så godt, så enkelt og sunnere.Oppskriften på iskaffe bruker jeg Melk, kaffe pulver og vaniljeis.

Framgangsmåte :

♥ Kok opp vann

♥ Finn en kopp og ha i ønsket mengde kaffepulver 

♥ Ha kokende vannet i koppen, ønsker du litt sukker så gjerne ha ei teskje i kaffekoppen. Rør rundt.

♥ Finn frem en shaker og ha i ønsket mengde vanilje is, Jeg flyller over halve shaker koppen.

♥ Deretter heller jeg i kaffe'en slik at isen smelter

♥ Ha i melk og rist

 

- Er kaffen for sterk ha i mer melk

Serveres og nyt.

 


//Google

 

 

- Klem til dere ♥

 

 

 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits