Kozy night

God kveld fine lesere <3 Jeg blogger fra mobilen. Jeg har inntatt sofaen, tent lys, funnet frem påskeegg sjokoladen, martini asti, og grey's anatomy på pc skjermen. I kveld skal jeg bare kose meg og nyte kvelden. Senere skal jeg bake coockies med sjokoladebiter, jeg har aldri laget dette før så jeg håper det blir bra.

Jeg vil ønske dere en fin lørdagskveld. Håper dere koser dere masse.

Hektisk uke

Hei fine lesere ♥

Det ble noen dager med fri på bloggen min. Det har vært en hektisk uke med arbeid, og når formen ikke har vært helt på topp har jeg rett og slett bare prioritert meg selv. Rett etter jobb var jeg en tur hos legen for å ta en sjekk på foten, pga prolaps i ryggen og isjias smerter i foten. Etter legebesøket dro jeg til frisøren og klipte meg, igjen. Nå har jeg kommet hjem til Ola og har inntatt sofaen, Grey's anatomy og et pizzastykke står på planen nå.

 

Ønsker dere en fin fredag :) 


 

Hva skal dere i kveld?

 

Ciabatta

Hei fine lesere ♥ 

Er det noe jeg bare digger, så er det ciabatta med smør, skinke, ost og kylling curry salat. Jummy. Jeg kom på i siste liten da jeg begynte å ordne meg ciabatta til frokost en dag at jeg ville dele dette med dere.

Først delte jeg opp en ciabatt slik at du får to halv deler. Om ønskelig så smører du på med litt smør.

 

Så tar du skinke

 

Ost


 


Jeg brukte baguette salat kylling curry
  

Du trenger ikke å legge dem sammen slik jeg har gjort siden jeg har smurt begge sidene, men jeg gjorde sånn og mmm.. Så godt og så enkelt.

 

Hva synes dere?

BBQ bacon sushi

Hei og god torsdagskveld fine lesere ♥

I går laget min kjære og jeg noe nytt til middag. BBQ bacon sushi, ja du leste riktig og hva er det? Jo det skal jeg fortelle dere. Det er bacon, kjøttdeig, ost, rullet sammen som en pølse , og pensler med bbq saus. Det høres helt rart ut, men det smakte veldig godt, og vi hadde bbq saus og potetbåter ved siden av. 

Fant filmen på youtube og laget maten derifra. Enjoy


Dette var før vi penslet den med BBQ saus og hadde den i stekeovnen.


 

Hva synes dere?

Sminketips til lepper

Hei fine lesere ♥

Jeg kom over et tips på nett jeg ville dele med dere. Jeg har ikke prøvd dette selv, men kanskje noen av dere har lyst til å prøve det ut? Har søkt opp Youtube klipp til dere også :)

Enjoy


 

 

 

Hva synes dere?

Oppussing : Kommode, før og etter

 

Hei fine lesere ♥ Nå kan jeg endelig vise dere resultatet av apotekerdisken min. Jeg har hatt den i ca 7 eller mer, og da skjønner dere sikkert hvorfor jeg har malt den hvit? Rett og slett fordi jeg var veldig lei av å ha den i denne fargen i så mange år, og at det var på tide med forandring. Jeg er iallefall kjempe fornøyd. 


Her hadde jeg det litt for travelt med å skru ut skuffene før jeg rakk å ta bilde, hehe.

 

Etter: 

 

Hva synes dere?


 

Kyss og klem ♥

Pust i bakken

Hei fine lesere ♥ Hvordan har dere det? 

Jeg har ikke så veldig mye å skrive om i dag kjenner jeg, det er ikke stort som har skjedd. Jeg har vinterfeie noe som er veldig godt. I dag har jeg sovet til 13:30, noe jeg trengte for jeg har vært veldig sliten i det siste. Nå som jeg har ferie får jeg masse kvalitets tid med meg selv, og bare slappe av. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på taco til Ola, sofaen er inntatt, og funnet roen med litt musikk, og tent lys.

Senere skal jeg ta bedre bilder av apotekerdisken jeg har malt ferdig sånn at dere får se resultatet som jeg har sagt at dere skal få se. Blogges senere :)


 

Kyss og klem ♥

Pain og vinterferie

Hei på dere ♥

Jeg kom akkurat inn døren og lagt meg ned i sofaen. Jeg måtte gå hjem fra jobb på grunn av smerter i ryggen og foten, har stivnet helt og det river i smerter. Jeg har prolaps i korsryggen og har isjias smerter i foten, ikke akkurat greit når man har hatt det snart ett år til sommeren. Nå har jeg tatt vinterferie, så nå kan jeg få puste litt ut og slappe av. Jeg har ikke store planer i ferien enn å kose meg og bare nyte den.


- Tired of having pain

Nå har jeg funnet roen i sofaen, spist litt og nå blir det bare maks avslapping og se den flotte gjengen i The Vampire diaries. Senere kommer det oppdatering på før og etter bilde av kommoden jeg har fått malt ferdig for en stund siden.

 

Goood helg! Kyss og klem ♥

Date night

Hei fine lesere ♥ Har dere hatt en fin dag? Dagen har gått nesten i ett på jobb i dag og jeg er klar for vinterferie kjenner jeg. I morgen er det fredag, og deretter tar jeg vinterferie når jeg er ferdig på jobb, så det skal bli utrolig godt å ta en pust i bakken.

Nå har jeg funnet sofaen og skal se litt vampire diaries før Ola kommer hjem til meg. Han skal nemlig ta med meg ut på en date på en resturant, vi skal kose oss med god mat og dessert ♥ Etterpå stikker vi opp til meg og fortsetter kvelden med film eller serier. Jeg gleder meg.


 

Hva skal dere i kveld? Jeg ønsker dere en fin kveld ♥

 

Blogges


 

Kyss og klem ♥

Oh snap(s)!

Hei alle sammen ♥ Her kommer det en liten bildedryss av snapchat bilder som har blitt tatt den siste tiden.

Hva synes dere? skal jeg fortsette med det?

Kisses and hugs ♥

Oppussing : Bord, før og etter

Hei fine lesere ♥ Jeg fikk et bord i rød,oransje,brun farge? Ihvertfall, ikke særlig fin farge akkurat. Så jeg tok fatt i malerkosten og malte denne og bordplaten i hvitt. Jeg synes det ble mye finere etterpå, rart hva maling kan gjøre.

FØR : ETTER : Jeg er uansett fornøyd! Forandring fryder.

 

Hva synes dere?

 

Kyss og klem 

Oppussing hylle, før og etter

Hei fine lesere ♥ Nå har jeg endelig blitt ferdig med å male bordet, hylla og apotekerdisken min. Jeg er bare litt treg med å poste det når jeg ble ferdig, men her får dere se resultatet av hylla jeg malte

 

Før : Trehvitt er noe jeg er meget lei av, og jeg tenkte egentlig å gi den bort. Men jeg bestemte meg heller for å ha den selv og male den.
Etter : Jeg blir så ekstremt fornøyd med resultatet. I mange mange år har jeg vært vandt med trehvite fargen. Helt til nå. Og det er så godt å gjøre noe forandringer. 

 

Hva synes dere om hyllen etter jeg malte den?

 

 

Kyss og klem ♥

Siste innkjøp

 

Hei på dere ♥

I dag fikk jeg servert mormors hjemmelaget kjøttkaker til middag av verdens snilleste mormor. Er det noe hun kan, så er det å lage middag(er) til oss barnebarna sine ♥ Etterpå dro jeg en tur innom vita for å kjøpe hårfarge, så ble det også kjøpt med en shampo og balsam som de akkurat har fått inn. Nå har jeg funnet sofaen og vampire diaries på pc skjermen, skal straks avgårde til Ola og sove over der i natt.

OGX kerating oil shampoo er utviklet for å øke hårets elastisitet og styrke. Serien er spesielt egnet for flisete og skadet hår. Denne shampooen inneholder argan olje og proteiner fra keratin som hindrer skader fra varme, børste og styling. Håret blir glatt, mykt og blankt

 

 

OGX coconut milk hårpleieserie er næring til håret - fra hodebunn og hårrøtter til helt ytterst i hårtuppene! Spesielt egnet seg til tørt og livløst hår. OGX nourishing coconut milk balsam gjenoppretter balansen og gir en følelse av SPa-behandling. Balsamen er eksklusiv og velduftende. Balsamen kan benyttes av alle hårtyper, men er spesielt egnet seg for tørt og slitt hår.

 

 

Har dere prøvd noen av disse seriene før? Jeg kommer til å teste ut flere av disse, også sprayene som de har fått.


 

Kyss og klem ♥

a sleepless night

 

Heia finingene mine ♥

Hærlighet for en natt jeg har hatt. Når klokken nærmet seg halv 12 avsluttet jeg vampire diaries og slo av pc'en for å ta kveld. Jeg var lys våken en stund, og kort tid var jeg inn i drømmeland. Rundt 03 tiden brå våknet jeg og igjen, klarte jeg ikke å få sove. Jeg lå som en mark i senga, tok frem pcn og satte igang med vampire diaries. Etter en eller to episoder var det på tide å sove, til ingen nytte. Klokken ble 05 på morgen kvisten og det eneste søvnen jeg fikk var 2timers søvn. Vampire diaries kom på pc skjermen igjen, tok frem yoghurt og satte meg opp i sengen. 


 

Nå har jeg malt aporteker disken min som er straks ferdig, gleder meg til å vise dere før og etter bilde. Nå har jeg funnet roen i sofakroken med vampire diaries og tent lys i leiligheten min.

Ha en fin mandag kjære lesere :)

 

 

Kisses to you all ♥

A kick in the butt

 

A kick in the butt.. Let's face it.. Noen ganger trenger man et realt spark bak for å komme i gode rutiner. Det er lett å falle av sporet! Det har vært lite motivasjon, late dager, prolaps i ryggen og isjias smerter har spilt mye inn. For tiden har jeg null overskudd i hverdagen. Når jeg kommer hjem fra jobb, er det rett på sofaen og plutselig er powernapen plutselig tatt. Etter nyåret så skal jeg få en hverdag med overskudd og mye energi. Etter jobb i går ble det powernap, jeg var helt i tåka når jeg våknet og Ola ville dra med meg ut for å gå en tur. Helvette heller tenkte jeg, han får gå uten meg. Utrolig nok klarte jeg å få dratt meg opp av sofaen og ut på tur. Jeg var så trøtt når jeg gikk i oppoverbakken at kondisen min sikkert var i dvale enda, haha. Jeg har smått begynt og gitt meg selv a kick in the butt for å komme i gang, ellers ligger jeg bare der da.

 

Så jeg sier bare, let's go! ♥
VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits