Jeg vil lese din blogg

 

Heisann :) Jeg trenger nye blogger å stikke innom og kanskje dere får en fast leser også? Det er samme for meg hvilken alder, hvilken blogg eller hvem du er, bare legg igjen blogg adressen din i kommentar feltet mitt, så skal jeg stikke innom :)

 


Someone's watching over me

 

All i know is you're not here to say what you always used to say, but it's written in the sky tonight. So i won't give up, no i won't break down, sooner than it seems life turns around. And i will be strong even if it all goes wrong when i'm standing in the dark, i'll still believe someone's watching over me. It doesn't matter what people say and it doesn't matter how long it takes. Believe in yourself and you'll fly high, and it only matter how tru you are, be true to yourself and follow your heart.

  

Trening.. Og slipper eksamen!

 

Heisann søtnoser! For en gladnyhet jeg fikk i dag, det lød : Hei Vanja. Gladmelding fra utdanningsavdelinga, du trenger ikke å ta ny teoriprøve, altså eksamen.. Herregud, jeg ble kjempe glad når jeg fikk meldingen. Nå slipper jeg å tenke på eksamen jeg skulle ta til sommeren, glad og letta. Nå kan jeg kose meg på jobb og konsentrere meg om lærlingtiden min, og oppgavene. Etter jobb dro jeg rett på treningssenteret Impulse, rett etter trening dro jeg på en liten "fjelltur" sammen med den firbeinte, Dixie. Laget meg en god kyllingwok middag og nå har jeg kommet meg ut av dusjen. Sliten og er maks klar for full avslapping i kveld - hærlig!

 

Ønsker dere en fin fredagskveld! 
 

Skrivesperre! Hjelp meg

 

Heisann.

 

Jeg har akkuat kommet inn døren etter å ha spist middag sammen med kjæresten. Det har gått kjempe fint på jobb i dag og jeg stortrives med å jobbe i barnehagen. Dagene har gått utrolig fort, og snart er det helg. Jeg kom inn døren nå, og har akkurat fått slengt meg ned for å slappe av og blogge litt. 

 

Jeg har for tiden skrivesperre, helt forferdelig! Jeg ønsker å få flere lesere og respons på det jeg blogger om. Jo mindre dere kommenterer jo mindre blogglyst har jeg. Deres kommentarer betyr veldig mye ♥

Narkotika - Metamfetamin "Zombie" Dopet

Dere har vel sikkert hørt og sett det man kaller for "Zombie" dopet? Jeg har hørt, sett bilder og videoer som svirrer rundt på nett av folk som ødelegger livene sine og utseendet deres på Metamfetamin. Jeg får rett og slett så vondt inni meg å se hvor mye det ødelegger for et menneske. Jeg har opplevd å miste vennskapet med venner pga at de har gått fra å røyke vanlig tobakk til å bli en dopmisbruker. Når man først har prøvd narkotika, da er det virkelig gjort, og da er det som regel ingen vei ut. Det å se livet deres blir sugd ut og narkotikaen overtar kroppen, er et trist og forferdelig syn. Noen har kommet ut av det, mens andre kommer ikke ut av det. 

Men tilbake til Zombie dopet. Ei jeg kjenner viste meg tidligere en video av mennsker som ble avhengi av dette, og vi fikk se før og etter bilder. De blir totalt ødelagt både på innsiden og utsiden. Hva ville de ha tenkt hvis de hadde fått sett bilder av seg måned for måned/år for år, hvordan utseendet endrer seg på grunn av metamfetamin. Jeg ble iallefall satt ut og sjokkert. 

 

Zombiedopet skaper hallusinasjoner, hindrer normal sultfølelse og brukerne slurver gjerne med hygienen.

Se videoen HER


 

 

- Hva mener dere om saken?


Mobil blogg : SpørsmålsrundeHeisann!

Siden jeg har hatt litt fravær på bloggen i det siste, så tenkte jeg at det passer med en spørsmålsrunde. Jeg regner med, og håper dere har noe å spørre meg om :) Dere skal få svar i løpet av uken. Da er det bare å fyre løs med spørsmål..

Fra brunette til blondine

 

Fra Brunette

 

Til Blondine


 

 

Jeg synes jeg kledde godt begge deler. Hva synes dere jeg kledde best? 

 Mobil blogg : The new me


Heisann og god lørdagskveld til dere. Jeg var innom frisøren på tirsdagen oh stripet håret. Nå har jeg gått i fra å være brunette til å bli blond igjen. Jeg er veldig fornøyd. Her her bilder


Dere får se bedre bilder senere. Party on, vi snakkes :)

Aloe Vera drikken

 

HVOR KAN JEG KJØPE ALOE VERA DRIKKEN?

- Aloe Vera drikken selges hos din nærmeste LIFE Helsekostbutikk, 7-Eleven/Shell og på flere salatbarer, sushirestauranter og idrettsanlegg rundt om i Norge. 

HVORFOR SKAL JEG DRIKKE ALOE VERA DRIKKEN?

- Aloe Vera drikken er en frisk og god tørstslukker som passer perfekt on-the-go når du trenger ekstra energi. Du kan også nyte drikken til lunchen, eller hvorfor ikke bytte ut frokostjuicen? Aloe Vera drikken passer også bra etter en slitsom dag på skole eller jobb.

KAN JEG DRIKKE ALOE VERA DRIKKEN SOM ERSTATNING FOR ET MELLOMMÅLTID?

- Aloe Vera drikken passer utmerket som et mellommåltid for at du skal holde en jevn energikurve gjennom dagen.

PASSAR ALOE VERA DRIKKEN BRA I FORBINDELSE MED TRENING?

- Aloe Vera drikken kan du drikke både før, under og etter trening.

HVA SLAGS BITER ER DET I DRIKKEN?

- Fruktkjøtt fra Aloe Veraplanten

HVOR KOMMER SMAKEN FRA?

- Smaken kommer fra naturlige ingredienser som honning og druer.

HVILKEN TYPE ALOE VERA ER DET I DRIKKEN?

- Aloe Barbadensis Miller. Den mest kraftfulle av alle Aloe-vekstene, og den som anvendes kommersiellt på markedet.

HVOR LENGE HOLDER EN UÅPNET FLASKE SEG?

- Uåpnet flaske kan oppbevares i romtemperatur, og holder seg opp til 24 mnd.

HVOR LENGE HOLDER EN ÅPNET FLASKE SEG?

-Åpnet flaske bør oppbevares kjølig, og holder seg i opp til 3 dager.

HVORDAN SKAL DRIKKEN NYTES?

- Aloe Vera Drikken bør serveres avkjølt for å gi den beste smaken og tørstslukkende effekt.

 - Aloe Vera med Gojibær var den som falt i smak hos meg. 

 

Har dere prøvd Aloe Vera drikken?

 

Nattpysj outfit og Blondine

 

 

God kveld ♥ Rett etter jeg var hos kiropraktor dro jeg til frisøren for å fikse litt på håret. Jeg endte opp som blondine, noe jeg ønsket, og resultatet ble kjempe bra. Hun klipte tuppene og fikset luggen også, et kjempe bra resultat. Vil dere se bilder? 

Nå har jeg tatt på meg nattpysjen jeg kjøpte nylig. Jeg ligger i sengen å ser på favorittserien min Friends, og gomler i meg påskeegg - jummy ♥ Jobben kaller i morgen, blir natta snart.

 

Natta søtnoser! Vi høres i morgen, bilder kommer i morgen om dere vil se? :)


Jeg deler ut dvd filmer

 

(Beklager for dårlig kvalitet på bildet)

 

Jeg deler ut 15 dvd filmer til en tilfelig person som kommenterer i kommentarfeltet på dette innlegget. Vil dere ha disse filmene? Kommenter at dere vil ha :) 

Disse filmene vist på bildet gir jeg bort. Øverst til venstre : Nothing Hill, Tom & Jerry, The heartbreak kid, 101 Dalmatiner tegnefilm, The Perfect man. Midten fra venstre : Meet the spartans, Anywhere but home, En shophoholikers bekjennelser, Jump in og Alle elsker mary/Og Jeg meg og Irene. Nederst til venstre : Hollywood homicide, Unstoppale, Trust, My sister's keeper og The man

 

Noen som vil ha dvd filmer i posten? :)


Kiropraktor og frisørtime

 

God morgen mine venner! :) Våknet for ikke alt for lenge siden, og snart skal jeg ta turen ned på bakern for å kjøpe meg frokost før jeg stikker til kiropraktoren for å knekke opp rygg og nakke. Etter det skal jeg ta turen til frisøren for å stripe håret mitt, jeg har nemlig tenkt å få tilbake den blondfargen jeg prøvde på å få tidligere, da hele endte i fiasko hos en frisør. Så nå har de flinke frisørene som jeg har fast klart å rettet opp i det ødelagte håret mitt som jeg hadde - synd at jeg måtte bruke mye penger på det tilsammen for å få håret i orden igjen..

 

Jeg skal ha typ denne hårfargen tilbake. Jeg var ikke lenge blond før jeg måtte klippe det, farget det brunt og klipt det igjen, og denne gangen kort (bob sveis) Så nå er bomullhåret borte, det eneste som henger igjen er at håret er litt tørt og slitt..

 

Havner dere i samme situasjon som meg der håret deres blir ødelagt av et eller annet, ta bilder før og etter frisørbesøk. Det er sure penger som DU selv må koste på deg som frisøren har tabbet seg ut på!!

 


Jeg gir bort tre dvd filmer

 

Hei mine venner. Siden jeg har hatt en liten opprydding i dvd hylla mi, tenkte jeg å gi bort 3 dvd filmer til dere - snilt, ikke sant? Istede for å selge, er det bedre å gi de bort til en av mine lesere.  

Her er de 3 jeg vil gi bort..

 

Alt dere trenger å gjøre er å skrive i kommentar feltet på dette innlegget at dere VIL ha :) Jeg velger en tilfeldig leser og som blir kontaktet på mail :) 

NB : Kommenter at dere vil ha og legg igjen epost :)

 


Hjertekrans med hviteroser


Heisann :) Ligger i sengen å ser friends og har ansiktsmaske på mens jeg mobilblogger. Jeg dro innom butikken for å kjøpe morsdags blomster for å legge det på graven til mamma, utrolig fint ble det, og her er bilde

Hva synes dere?
Har dere kjøpt gave til moren deres?

-vanja

Ukens filmtips: Safe haven

 

Den mystiske unge kvinnen Katie dukker opp i southport, en liten landsby i North California, og spørsmål blir umuddelbart stilt om hvem hun egentlig er. Hun er svært motvillig til å knytte personlig bånd med noen mennesker i byen, men etterhvet får hun likevel kontakt med enkemannen Alex, en sympatisk butikkeier med to barn, og den enkle single naboen Jo. Men mens et sterkt vennskap med Jo formes og varme følelser blusser opp for Alex, sliter Katie med en mørk hemmelighet fra sin trøblete fortid som hun er redd for at skal ødelegge alt.

 

 

Har dere sett den? Hva synes dere om filmen? Jeg synes filmen er litt trist, men iallefall en bra film

 

- Vanja


Jeg vil sove gjennom morsdagen

 

Jeg har aller mest lyst til å sove gjennom morsdagen for å bli ferdig med dagen. Det å bli påmint at jeg ikke lenger har en mamma i livet som jeg ikke kan kjøpe gaver til, og fortelle henne at hun er den beste mammaen jeg noensinne har fått - det er en sårbar dag. Morsdag i dag, neste måned er det mammas bursdag og neste måned er det 1 år siden mammas bortgang. Tung og sårbar tid. Men jeg må face it, gripe dagen og gjøre det beste ut av det. Så.. Jeg har tenkt å kjøpe en blomsterbukett å legge den på graven hennes - det hadde vært fint.

 

Dere som har mødre er utrolig heldig, uansett hvilken forhold dere har så ta godt vare på hverandre - uansett.. Man vet ikke hva man har, før man har mistet det - husk det. Sett pris på moren deres i dag, og vis at hun er den beste. 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits