Syk og svak, og nytt serietips

Hei! nå ligger jeg som et slakt i sofaen med et pledd og holder på drikker mitt andre glass med iskaffe. Jeg våknet for en stund siden etter en to timers powernap. I dag skal jeg tilbringe mye tid på sofaen med curamed te og slappe helt av... denne formen ass.

        

 

For et par år siden startet jeg med en ny serie på netflix som heter Teen Wolf, og jeg har nå akkurat startet på sesong 6 som er den nyeste sesongen som har kommet ut på nett. I serien følger vi en sånn typisk unge tenåringsgutter, men etterhvert som gjengen blir eldre så synes jeg serien begynner å tar seg opp etterhvert. Jo eldre de blir, jo mer spennende blir det. Gi serien en sjanse, jeg er helt oppslukt. Jeg klarer nesten ikke å vente på at en episode av sesong 6 kommer ut hver uke.

TEEN WOLF - Season 4 Cast Shot - Photo Credit: Jaimie Trueblood/MTV

 
 
Teen Wolf er en overnaturlig drama serie som følger Scott McCall, en high school student og sosialt utskudd som etter å ha blitt bitt av en varulv, får han ekstraordinære overnaturlige evner. Scott forsøker å opprettholde et normalt liv, mens han gjemmer seg fra alle hans hemmelige liv som en varulv med unntak av sin beste venn Stiles Stilinski, som hjelper ham gjennom denne endringen. Samt mystiske varulv, Derek Hale. Allison Argent er Scotts nye kjærlighet som bærer på en stor hemmelighet. Hun blir straks venner med Lydia Martin, en intelligent jente som dater Jackson Whittemore, som er lacrosse lagkapteinen. Jackson er mistenkelig om Scotts fysisk styrke og sverger på å finne ut hva hemmeligheten hans er, uansett hvor lang tid det tar.
 
Scott McCall og vennene hans innser muligheten for en fremtid uten hverandre, en neste fase av livet som kan ta dem i ulike retninger til tross for sine beste intensjoner. Nye skurker bruker en kombinasjon av vitenskap og det overnaturlige for en ondskapsfull og mystisk formål som til slutt vil sette Scott og vennene hans mot sin største fiende.


Sjekk ut traileren til sesong 1 og 6. Serien tar seg opp og blir mer og mer spennende. Jeg er helt oppslukt og hekta!

 

Vinneren av konkurransen er....


  

 

Vinneren av konkurransen som får vinne 6 pakker med facegel fra may beauty er Ida. Gratulerer! Jeg har sendt deg en mail.

VINN FACE GEL FRA MAY BEAUTY

 

Oioi... Jeg kjører igang en konkurranse her på bloggen min. Jeg har utrolig mye hudpleie produkter (nei disse er ikke gamle) og jeg vil være gavmild å gi bort 6 pakker face gel til en heldig leser.

Du påfører gelen på de stedene som du ønsker å rengjøre.. Så masserer du inn gelen og du ser hvordan døde hudcellene løsner. Skyll ut og du meker med en gang etterpå hvor frisk og ren huden blir. Det dere trenger å gjøre for å være med er å kommentere i kommentarfeiltet her ↓ er å skrive "jeg ønsker å vinne" og HUSK, legg igjen epost adressen/bloggen sånn at jeg kan kontakte vinneren. Jeg trekker vinneren på onsdag

PAKKE I POSTEN

annonselenke//

7


Good ettermiddag dere! I går var jeg på butikken å hentet en pakke. Jeg bestilte denne søte ugla som er en duftlampe. Man heller vann i skålen og tilsetter ønsket duftolje, en av mine favoritter er vanilje og passion fruit. Så det er det som går i mest akkurat nå. Har dere duftoljer å anbefale meg så gjerne kommenter det i kommentarfeltet. Denne vaniljeflasken med keramikk blomst som skal dufte godt klikket jeg med meg hjem i posten også, og den står fint plassert på badet. Ugla kan dere bestille her og vaniljeflasken med keramikkblomst her 

 

Ha en fin dag ♥

 

7 timer i frisørstolen og 15 timer søvn

Gjesp, så trøtt jeg er i dag.. Det ble ikke så alt for sent når jeg la meg i natt, men likevel klarte jeg å sove til 15.30 i dag. Det er sykt! Kjenner jeg angrer nå på at jeg ikke satte på vekkerklokka, for jeg er sykt slapp og trøtt i dag. Det er helt latterlig når jeg har sovet 15 timer. What to do i dag? kommer ikke til å legge meg tidlig i kveld for å si det sånn. Nei, i dag blir det en rolig dag hjemme. Har vært ute å måket snø av bilen min, fylt bensin, handlet og hentet en pakke som jeg må vise dere i neste innlegg.

 

Jeg lurer faktisk på om jeg har prøvd det meste innen extensions nå, nesten bare? i november fikk jeg satt på keratin-extensions, utrolig spent som jeg var som aldri har prøvd dette før, var det en fryd å gå rundt med langt hår 24/7. Det var rett og slett en herlig følelse å slippe og bruke tid på å sette på meg clip on extensions. Herlig var det også at det føltes ut som det var mitt eget, bare nesten. Siden jeg hadde akkurat klipt meg kort, nesten sånn "bob sveis" ble det litt arbeid med å stritte håret. Ikke fikk jeg pleiet mitt eget hår heller. I går dro jeg til frisøren å tok ut keratin håret, og jeg satt nermest 7 timer tilsammen. Jeg har vært litt uheldig å kommet borti lim festene med rettetanga mi slik at limen har blitt smeltet og dratt i, som resulterte i at det tar ekstra tid å få limet av håret mitt. Det hjalp heller ikke på at limen som var på håret var seigt. Men nå er det endelig overstått, og jeg kjenner at det er utrolig rart å ha kort hår igjen, men herregud så godt. I går kveld kuret jeg håret med proteinkur og fuktighetskur, og håret mitt ser like friskt ut som da det gjorde før jeg satte på extensions. Nå gjenstår det å dra til frisøren å stripe håret, det trengs.

Har dere extensions og hva likte/liker dere best? Selv sverger jeg til clip on og har brukt det i mange år!

 

Hva heter dere på Instagram? 

Hei og god lørdagskveld fine folk ♥ Hva er deres planer for lørdagen? Her blir det en rolig kveld med serie, kanskje god mat, godteri og noe godt i glasset i løpet av kvelden. Hva heter dere på Instagram? Følg meg på instagram, så følger jeg dere :)

 

 

Hvilken skal jeg velge??

Er ikke disse duftlampene fine? Jeg likte alle sammen veldig godt, og fikk lyst til å klikke de hjem i posten. Men hvilken skal jeg velge? Hva synes dere? Man heller i vann øverst i skålen på duflampen, hell noen dråper duftolje oppi vannet og tenn lyset. Når duftoljen varmes opp av telyset, vil en herlig duft spre seg i rommet. Min favoritt duftolje er vanilje, pasjonsfrukt og juleduft.

 

 

Hvilken er din favoritt?

How i'm spending my morning

...In front of the fireplace. With a good reason!

  

 

Hei og god morgen! ♥

 

I går hadde jeg innedag med serie på tv'n og fyr i peisen, akkurat slik jeg liker det. Jeg, eller kjæresten da, fant ut at jeg har netflix på dekoderen, så slipper jeg å styre med å koble dataen til tv'n - hurra. Så nå kan jeg kose meg med å se serier på tv og holde på med dataen i tillegg, hehe.

 

 

Nå har jeg nettopp tent opp i peisen, ryddet på kjøkkenet og tatt ut av oppvaskmaskinen. I skrivende stund har jeg plassert stumpen i sofaen, med en iskaffe (sjokk) i handa og blogger før jeg får besøk av Merete mi ♥ Det blir koselig å se henne igjen! Senere skal jeg, eller jeg må dra til gamle leiligheten min å få hentet småtteri. Herregud, jeg glemte zalo, oppvaskkosten og osthøvelen i gamle leiligheten min. Jeg sto på kjøkkenet her en morgen å skulle ordne meg brødskive med hvitost og jordbærsyltetøy. Alt var klart, men osthøvelen var ikke å finne, for den har jeg glemt igjen... Da ble det ikke noe ost til frokost for å si det sånn, så jeg gikk til innkjøp av en ny nå bare fordi jeg ikke orket å dra tilbake for å hente den. Ikke hadde jeg nutella heller i kjøkkenskuffen, og da må det være riv ruskende galt at jeg ikke har kjøpt det enda. 

 

Snakkes

 

The Kardashians og spinoffs

Keeping up with the kardashians, ofte forkortet KUWTK, er en amerikansk reality tv og showet fokuserer på personlige, og profesjonelle liv av Kardashian-Jenner familien. Serien fokuserer hovedsakelig på søstrene Kim, Kourtney, Khloe, og broren Rob Kardashian, og deres halvsøstre Kendall og Kylie Jenner. De har også sine foreldre Kris og Caitlyn Jenner (tidligere kjent som Bruce Jenner) 

 

 

Tidligere så jeg nesten alle sesongene som hadde kommet ut, og jeg la merke til at jeg gikk glipp av en del hendelser som ikke hengte sammen. Først nå nylig fikk jeg vite at de har spin-off serier som man må følge med på samtidig som å se Keeping up with the kardashians. Jeg fant ut at man må se et par episoder av KUWTK, og deretter se Kourtney og Khloe take Miami. Dere skjønner sikkert greia, når de begynner å fortelle at de skal til Miami, eller New York, da er det bare å hoppe til spin-off seriene. Forvirrende? Ja, det er ikke lett å holde følge, og heller ikke enkelt hvilken rekkefølge man skal se de i. Etter litt googling fant jeg ei liste over når man skal se spin-off serien. Det er jo ikke noe rart at jeg satt igjen som et spørsmålstegn og ikke skjønte en ting når ikke noe av episodene hang på grep, jeg hadde jo gått glipp av en del drama. Og drama kan man ikke gå glipp av, hehe. Derfor startet jeg å se alt på nytt for å få med meg alt, og nå er jeg på sesong 12 som jeg følger med på tv2 sumo.

  

Seriens suksess har ført tilegg til etableringen av en rekke spin-off serien, inkludert: Kourtney og Kim take Miami, Kourtney og Kim take New York, Khloe & Lamar, Kourtney og Khloe take the hamptons, Dash Dolls, Kourtney og Khloe take Miami og sist Rob & Chyna.

Ser dere på The kardashians? Har dere fått med dere spin off seriene som nevnt over?

 

Vemodig å avslutte kapittelet

 

Godt nyttår til dere, tenk at vi er kommet til et nytt år. Jeg synes 2016 har gått utrolig fort, hva synes dere? Håper at dere har hatt et fint år. Måtte 2017 bli et bra år for meg, jeg krysser fingrer for at ting ordner seg. Dette året er mitt år (håper jeg) det er nye muligheter, og jeg starter med blanke ark. Velkommen 2017.

           

 

Nå har jeg akkurat kommet inn døren og slengt meg ned i sofaen, for å slappe av etter å ha vasket ned leiligheten som jeg nylig har flyttet ut fra. Eneste jeg har igjen er å støvsuge og vaske gulvene, så er jeg helt ferdig med leiligheten. Da kan endelig gi fra meg nøklene til husverten. Når jeg tenker meg om er det litt vemodig å avslutte dette kapittelet. Dette var starten på et nytt kapittel da jeg flyttet hjemmefra og startet livet for meg selv. Jeg har opplevd kjærlighetssorg, kjærlighet, glede, latter, mye fester og minner i denne leiligheten. Herregud, så artig jeg har hatt det. Men nå er det på tide å avslutte, og starte et nytt. Planene fremover er at jeg skal bo alene i den nye leiligheten en stund, og etterhvert kommer Ola til å flytte inn, det blir koselig. 

  

 

Nå må jeg bare få avsluttet her, og få i meg noe mat å spise. Jeg ville bare titte innom å ønske dere et godt nytt år, og håper dere får et fint år ♥

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Mars 2017, Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits