Serie tips : Prison Break

Michael Scofield er ingeniør og regnes som geni. Broren hans, Lincoln Burrows, er uskyldig dømt til døden for drapet på visepresidentens bror. I begynnelsen er det kun Michael som tror på hans uskyld, så han lager en plan for å redde broren. Etter fire måneders arbeid får han tatovert fengselets blueprint «kryptert» på kroppen. Han har planlagt alt ned til den minste detalj. Michael begår et væpnet bankran for å komme seg inn til fengselet der broren sitter. Han lykkes i det, og sammen med en gjeng andre innsatte forsøker de å rømme fra fengselet sammen med Lincoln, som sitter på death row.

 

Har dere sett Prison Break? Hva synes dere om serien?

 

- Klem til dere ♥

Classic Living Interiør


Jeg har forelsket meg helt i Classic Living sine interiør. Dette er min type stil og smak i interiør. Hadde penger vokst på trær hadde hjemmet mitt sett ut som de på bildene. Herregud, noe så fint. Dere kan følge de både på facebook og på instagram. Bildene er hentet fra Classic Living sin facebook og instragram.

 

Hva synes dere?

 

- En god klem til dere ♥

 

Siste innkjøp - Ebay

Hei mine venner :)

 

Vil vise dere mitt siste innkjøpt på ebay. Er det flere enn jeg som har blitt bitt av ebay basillen? Gjerne vis meg deres siste innkjøp. 

Hva syne dere om mitt innkjøp?

Handler dere på Ebay?

 

- Klem til dere

Tonight Quotes


Until you're broken, you don't know what you're are made of. It gives you a ability to build yourself all over again, but stronger than ever! 

 - Klem til dere ♥

Siste innkjøp - Ebay

Hei :)

 

I det siste har jeg gått bananas på Ebay.. Jeg har klikket med meg hjem en del varer, og jeg vil dele mitt siste innkjøp fra Ebay til dere. Lurer dere på noe, så er det bare å spørre :) Gjerne si fra hvis dere vil ha link om ønskelig.Neste innkjøp kommer senere :)

HJEMMELAGDE KARAMELLER I MIKROEN PÅ 7,5 MINUTTERHeihei. Jeg fant en oppskrift på nett som jeg vil dele med dere. Jeg har ikke prøvd dette selv enda, men det skal jeg jammen meg gjøre.

 

DETTE TRENGER DU:

 1 dl kremfløte

 1 dl sukker

1 ss Bremykt, romtemperert

1 ss lys sirup

1 ts vaniljesukker

 

 

SLIK GJØR DU:

1. Hell alle ingrediensene i en stor glassbolle som tåler sterk varme. Bland godt.

2. Sett bollen inn i mikrobølgeovnen på full effekt i syv og et halvt minutt. Rør hvert nittiende sekund med en metallvisp - men pass på: Smeltet sukker er svært varmt, så vær forsiktig. Etterhvert vil blandingen begynne å boble kraftig, så pass på at bollen er stor nok.

3. Du kan teste om karamellen er ferdig ved å dryppe noen dråper karamell i en bolle med kaldt vann. Hvis dråpen samler seg og blir til en liten og fast karamellklump når du  klemmer på den, er den klar. 

4. Hell karamellen i en liten brødform som er dekket med bakepapir. Sett kjølig i 30 minutter, og del den opp i biter mens den fortsatt er ganske myk. 

 Film tips : Bølgen

Jeg vil tipse dere om filmen bølgen. Til dere som ikke har sett den enda, se den. Til å være en norsk film, så var den kjempe bra, og spennende. Så spennende at jeg satt med høy puls under hele filmen. Filmen handler om at alarmen går ved skredsenteret i Geirangerfjorden. Raset geologene har fryktet er et faktum og en gigantisk flodbølge er på vei mot Geiranger. Den erfarne geologen Kristian Eikjord (Kristoffer Joner) befinner seg plutselig midt i sitt livs verste mareritt. Han er splittet fra sin familie og det er 10 minutter til det 80 meter fossende infernoet treffer. Det blir en livsviktig kamp mot klokken før de kraftigste naturkreftene Norge har sett treffer land


Har dere sett bølgen?

Et helt nytt år og nyttårsforsett

God nyttår alle sammen. Håper dere har hatt en fin jul, og at dere har kost dere på julaften og nyttårsaften :)


 

Da er jeg igang med bloggingen igjen etter en lang pause. Et nytt år har startet, har jeg også denne gangen skrevet en liste med nyttårsforsetter. Ting jeg vil bli bedre på, og ting som jeg vil gjennomføre i dette nye året.

 

♥ Være flink til å sette inn mer penger på BSU-kontoen min. Der er jeg alt for dårlig på når det gjelder å sette inn penger. Nå har jeg ikke satt inn noe der på en god stund, noe som er alt for dårlig. Skal jeg spare opp til en bolig i nærmeste framtid så burde jeg ta et tak og overføre penger til denne kontoen i ny og ne. Bare jeg setter inn 200-500kr så ofte jeg kan, hjelper utrolig mye. Skjerpings!

 

♥ Komme i bedre form. Let's face it.. Noen ganger trenger man et realt spark bak for å komme i gode rutiner. Det er lett å falle av sporet! Det har vært lite motivasjon, late dager, prolaps i ryggen, betennelse og smerter i foten har spilt mye inn. Nå som et nytt år har startet, så skal jeg få en hverdag med overskudd og mye energi. Jeg har kjøpt meg en tredemølle som jeg har i leiligheten min. Jeg har smått begynt og gitt meg selv a kick in the butt for å komme i gang, ellers ligger jeg bare der da. Så jeg sier bare, let's go! ♥

 

♥ Ta bedre vare på meg selv. Jeg har opplevd mye motgang på kort tid, og jeg føler at jeg ikke rekker å få senket skuldrene og slappe av før det er noe nytt som skjer. Livet er ikke alltid en dans på roser, men jeg må bli flinkere til å ta en dag om gangen, og ta bedre vare på meg selv. Nyte alene tid og gjøre ting som får meg til å slappe av.

 

♥ Bli flinkere til å holde orden. Er det noe jeg må bli flinkere til er å rydde opp etter meg, og holde det ryddig. Av en eller annen grunn blir det en eksplosjon av hver minste ting jeg gjør, og det blir et tiltak å rydde.  

Har dere noen nyttårsforsett å dele med meg?

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Mars 2017, Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits