Saturday mood

Hei på dere ♥

I dag har jeg vært på shopping, denne gangen var det ikke meg jeg kjøpte klær til. Jeg kjøpte baby klær til ei venninne som har fått baby, hærlighet så mye søtt. Etter handleturen dro jeg hjem til Ola og sånn plutselig begynte jeg å legge sammen klær, sette på oppvaskmaskina, rydde og vaske hele kjøkkenet, stua, og gangen. Det å overraske en overlykkelig ola når han kom hjem er bare så verdt det når han blir så glad, takknemlig og setter pris på det jeg har gjort ♥

Nå har jeg funnet roen i sofakroken med vampire diaries i bakgrunnen, for en liten stund. Jeg skal straks opp av sofaen igjen for å lage god middag til oss. På menyen blir det kyllingwok med nudler og saus, herregud så godt. Favorittmaten min uten tvil.
 

Håper dere får en fin lørdag. 

 

Kyss og klem ♥

Calling in sick and new project

 

Hei!

Jeg har vært så fraværende på bloggen i det siste. Det som motiverer meg til å blogge mer er å få respons fra dere på det jeg blogger om, og legger igjen kommentarer her. Da blir jeg så glad. I det siste har jeg startet med et nytt prosjekt med "oppussing" nå har jeg fått malt ferdig et bord og ei hylle som jeg skal henge opp snart. Jeg var så lei av trehvitt farge at det var på tide å få malt bordet og hylla i hvitt. Bilder kommer senere. Nå nylig har jeg startet med å male apotekerdisk kommoden min, blir spennende å se resultatet.

 

Calling in sick.. Jeg har vært så elendig form i det siste, det er noe jævelskap som er ute å går for tiden. Startet dagen med å våkne opp med verdens beste ved min side, stod opp å spiste frokost sammen mens vi så på Heroes. Resten av kvelden skal jeg fortsette med å slappe av på sofaen med mye serier på pc skjermen. 


 

Ha en fin kveld ♥

Hovent øyelokk

 

God morgen :) 

Startet morgenen med en fantastisk god frokost, hadde nemlig biff i går kveld som ble frokosten vår i dag. I dag våknet jeg med en ubehagelig følelse over det venstre øye, det var ikke vondt, bare ubehagelig. Øyelokket mitt har hovnet opp, og slik har jeg hatt det i 2-3 dager nå.Jeg hadde dette for ca 3 uker siden og nå har det kommet tilbake. Blikket er sløvt, jeg ser ustelt ut, og blikket ser så daft/trøtt ut. Det kommer ikke noe ut fra øyet, bare hovent.På bildet til venstre ser dere hvor hovent venstre øyelokket er, og bildet til høyre ser dere hvordan det egentlig skal se ut.

 

Er det noen som har peiling på hva dette kan være?


Prosjekt oppussing av spisebord Før og etter bilde

 

Hei. Da har jeg ordnet en ny kategori som heter interiør. På denne kategorien kommer jeg til å legge ut bilder av møbler jeg har pusset opp og malt, og diverse interiør. I fjor kjøpte jeg et brukt spisebord av en privat person. Fargen var helt grei så lenge det ikke var i trehvitt farge, noe som jeg er sykt lei av. Før jeg flyttet begynte jeg å male dvd reolen min fra svart til hvitt og nattbordet mitt som var i trehvitt til en fin gråtone. Desverre glemte jeg å ta før og etter bilder av dette, men jeg tok heldigvis bilder av spisebordet mitt.

 

Slik såg spisebordet mitt da jeg kjøpte det brukt. 

 

 

Slik ble spisebordet mitt etter. Til og med stolene har fått nytt trekk på putene

 

Det  som ble gjort med spisebordet var:

- Brukte pussemaskin for å pusse overflaten, sånn at treverket ble glatt 

- Vasket bordet i bare lunket vann for å få bort støvet

- Malte med grunnmaling

- Deretter malte med hvitt maling

- Stolene fikk et nytt trekk som dere ser. Dette fikk jeg hjelp til da det måtte skjære ut stoff, og stifte det på plass

 

 

Hva synes dere?

 


new deisgn and a cozy night

Hei.

Da er det nye designet mitt på plass, endelig! Godt med forandring her på bloggen. Det var Cathrine som fikset design til meg, og jeg har desverre ikke linken til bloggen hennes at the moment. 

 

Nå skal jeg til å legge meg på sofaen, under pleddet og skal sette på Gossip Girl. Jeg har kommet til sesong 4 allerede, og det er så mye drama og mye spennende som skjer. De gjør mye dumme valg og handlinger at jeg får lyst til å rive meg i håret, og rope ut til dem "Nei, dere må ikke finne på å gjøre det", "Er du helt dum eller"? så sånn går det når man ser på den serien og blir helt inn i det. Jeg hadde faktisk en drøm om Nate, og vi var kjærester ♥ 
Ser dere på Gossip Girl? Hvilken skuespiller er din favoritt?

 

XoXo


purple hair color

 

Wuuhuu! Godt nyttår alle sammen ♥ Håper dere har hatt en fin jul og nyttårsfeiring. Jeg må si det er godt å få pakket vekk julepynten, bort med julematen og inn i en vanlig hverdag.

 

Akkurat nå sitter jeg med hårfarge i håret (farger etterveksten), og imens den virker vil jeg blogge litt om hårfarge. Jeg har sikkert skrevet det på bloggen et par ganger om at jeg en dag har lyst til å farge håret lilla, noe i den duren iallefall. Jeg angrer sånn på at jeg ikke gjorde det da jeg hadde mørkebrunt hår. Jeg hører så og si alle sier at jeg passer i hårfargene jeg har hatt, kanskje jeg kommer til å kle dette også? det er uansett veldig kult, og jeg misunner de jentene som kler sånn type stil.Jeg tenkte så klart å dra til frisør, men sliter det mye/ekstremt på håret? Er det mye jobb å få til en sånn farge?

 Hvilket bilde likte dere? Jeg falt veldig for den til høyre. Dritkult!!!

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits