Hvor får man kjøpt denne?

 

Noen som vet hvor man får kjøpt en slik t skjorte? Jeg vet de bruker å selge akkurat lik eller noe lignende på Cubus, men desverre kommer jeg alltid for sent med å kjøpe den størrelsen jeg vil ha da de er for store i str.

 

Tenke å bestille på helst norsk nettside, noen som vet hvor jeg kan få bestilt denne??

accept your war


Hva synes dere om teksta?

Anbefaling av film : Thirteen

 

Hei. Har akkurat sett filmen Thirteen og jeg vil anbefale den til dere:

Thirteen tar en kontroversiell og uredd kikk inn i det opprørske tenåringslivet. Tretten år gamle Tracy er en flink og pliktoppfyllende skolejente, men alt forandrer seg når Evie, den mest populære og vakre jenta på skolen, bestemmer seg for å bli venner med henne. Tracy blir dermed dratt inn i en verden full av opposisjon, sex, kriminalitet og dop. Den sanne historien om livet mellom barndom og voksenliv er både sjokkerende og uimotståelig, og den vil forfølge deg i tankene lenge etter du har sett filmen.

 

Har dere sett filmen?

Hva synes dere om den?


New In

 

Hei dere! "Lenge siden sist" Ikke noe nytt har skjedd siden sist jeg oppdaterte dere på bloggfronten. Jobbing, kjæreste, venner, og party i ny og ne er det som opptar hverdagen og helgen min. 

Jeg har gått amokk på nettet igjen og har bestilt et par klesplagg som nå er på vei til meg i postkassa. Trengte noe nytt og dessuten var de utrolige kule at jeg ikke kunne motså å bestille de.

 
 

Hva synes dere om klærne jeg har bestilt?

Sitater

 

"It only hurts when i'm breathing, my heart only breaks when it's beating"

"The most beautiful things in life can neither be seen or even touched, they must feel in your heart"

"I'm a boomerang, it doesn't matter how you throw me - Turn around, and i'm back in the game. Even better than the old me"

"Life always gives you another chance - it's called TOMORROW!"

"Silence is a girls loudest cry, you know she's really hurt when se starts ignoring you"

 

"Rykter er lagd av hatere, spredt av tapere og akseptert av idioter! So while you're talking behind my back, feel free to bend down and kiss my ass!"

"I'm a very simple person who hides pain behind a smile"

"Simple in front of people who don't like you.. It kills them"

"Smile..It will either warm their heart or piss them off.. Either way, you win"

"People cry not because they're weak. It's because they've been strong for too long"

 

 

♥ Hvilken sitat likte du best?

 

- Vanja
Til alle jenterAnsiktsmaske-tid

Depresjon!

Depresjon tømmer en for energi, håp, driv og motivasjon og gjør det vanskelig for en å gjøre det en trenger å gjøre for å føle seg bedre. Men selv om det å overvinne depresjon verken er lett eller raskt gjort, er det langt i fra umulig. Behandling og helbredelse fra depresjonen begynner med å starte med små skritt og bygge seg opp "stein for stein". Å føle seg bedre tar tid, men man kan komme dit hvis man går inn for å ta små positive valg for en selv hver dag, og lar seg selv bli støttet og løftet opp av andre. Å komme seg fra en depresjon krever handling. Men å handle når man er deprimert er vanskelig. Bare tanken på å gjøre de tingene en burde gjøre for å føle seg bedre, som f.eks å trene eller finne på noe med venner, kan være utmattende i seg selv. Det er det som er den ironiske sirkelen ved depresjon. De tingene som hjelper mest, er de som er vanskeligst å gjøre. Men det er en forskjell på vanskelig og umulig, og tror man selv på dette, er dette første skritt på veien til bedring.

Du har kanskje ikke all verdens energi for øyblikket, men trolig har du nok til å gå en kort tur rundt nabolaget eller å ta mobiltelefonen og ringe noen du liker og setter pris på. Belønn deg selv for de små tingene du presser deg selv til å gjøre, og vær takknemlig for de tingene du får til. Dette skaper et mer positivt syn på en selv, livet og tilværelsen.Isolasjon og ensomhet fører bare til at depresjonen blir enda verre, slik at det er viktig å sørge for at man holder kontakten med andre mennesker selv om man er deprimert. Dette lyder lettere å gjøre enn det faktisk er, ettersom det ligger i depresjonens natur å la være strekke seg ut etter andre både for hjelp, støtte og vennskap. Tanken på å ta kontakt med selv ens nærmeste familie kan være skremmende og overveldende. Det er lett å kjenne på skammen, at man er for utslitt til å snakke eller å sosialisere. For å overvinne depresjonen er man nødt til å ta vare på seg selv. Dette inkluderer å sette av tid til ting du liker eller likte å gjøre, be om hjelp fra andre, sette grenser for seg selv for hva som er realistisk å oppnå.

Depresjon gir alt en negativ spinn. Dette inkluderer måten du ser på deg selv, situasjonen du møter og dine forventninger til framtiden. Men man kan ikke komme ut av denne onde sirkelen kun ved å "bare tenke positivt". Noe av trikset er å trene seg til å bytte ut negative tanker med mer balanserte tanker. Spør deg selv om du ville sagt det du sier til deg selv til noen andre. Hvis svaret på det er nei, er det en idikasjon på at du er for hard mot deg selv. 

Helt til slutt må det nevnes at hvis du føler at depresjonen bare blir verre og verre, bør du søke profesjonell hjelp. Å trenge profesjonell hjelp betyr ikke at du er svak. Noen ganger kan den negative tenkingen som karaktiserer depresjon få en til å føle seg som et fortapt, men depresjon kan kureres og du kan og fortjener å føle deg bedre!

 

- Vanja

Story of my life 2013 Video

video:img3526


Hei. Jeg tar farvel til året 2013 som har bydd på mange opp og nedturer. Nedturer jeg aller helst vil glemme. 23 April 2013 mistet jeg mammaen min. Dette året har vært et tøft år for meg og familien min - sorg, savn og tunge stunder. Selv om sorgen og savnet er med meg resten av livet, håper jeg at året 2014 og fremover blir et bedre år.

 

"2014 is the first blank page of a 365 page book. Write a good one."

 

Q: Hva synes dere om videoen jeg har laget?

Q: Hvordan har deres år vært?

New haircut og GHD rettetang

 

Heisann.

Nå har jeg endelig fått ræva i gir å endelig fått klipt meg hos frisøren. Det var på tide. Jeg bestemte meg for å klippe meg kort, rettere sagt Bob sveis. Jeg har hatt den sveisen før, så jeg er meget fornøyd med sveisen og ikke minst å få klipt bort tørrslitte torva mi etter en bleikingfail (ikke av meg.) Jeg slo til med å kjøpe meg en GHD rettetang som jeg har gått å sikklet lenge etter, og jeg valgte fargen lilla. 

 

Har dere GHD rettetang?

Hva synes dere om frisyren?

 


Ukens filmtips: Harry Potter

 

God kveld. Tusen takk for de som ga meg fine ord på Farvel 2013 innlegget ♥ Setter stor pris på de som bryr seg! 

Denne uken vil jeg anbefale Harry Potter filmene. Både flmene og bøkene har vært og er min favoritt. Jeg og kjæresten såg akkurat ferdig den siste harry potter filmen, dødstalismanene del 2. Harry Potter og hans venner Ronald Weasley og Hermione Granger, som alle er studenter ved Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Den viktigste historien gjelder Harrys forsøk på å overvinne den mørke veiviseren Lord Voldemort, som har som mål å bli udødelig, erobre trollmannsverdenen. Undertvinge ikke-magiske folk, og ødelegge alle som står i hans vei, spesielt Harry Potter.

 

 

 

Har du sett Harry Potter filmen(e) ?

 

Farvel 2013

 

Jeg tar farvel til året 2013 som har bydd på mange opp og nedturer. 23 April 2013 mistet jeg mammaen min. Dette året har vært et tøft år for meg og familien min - sorg, savn og tunge stunder. Selv om sorgen og savnet er med meg resten av livet, håper jeg at året 2014 og fremover blir et bedre år.

 

"2014 is the first blank page of a 365 page book. Write a good one."


 

Hvordan har 2013 vært for dere ?


VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design
hits