hits

Ukens spørsmål

 

1. Favoritt maten din?

Svar: Biff, taco, pizza og pinnekjøtt

 

2. Favorittdyret ditt?

Svar: Hund, hest, katt og kanin

 

3. Hvilken linje gikk du på vidregående?

Svar: Jeg gikk grunnkurs helse og sosial, året etter gikk jeg barne og ungdomssarbeider. Da jeg var ferdig med disse to linjene, gikk jeg på folkehøgskole som et "friår". Der valgte jeg multimedia og data. Vi hadde også klassetur til Los Angeles 

 

4. Hva er det som gjør at du liker å jobbe på barneskolen?

Svar: Jeg liker å jobbe med barn og trives veldig godt å jobbe på skolen. Få utfordringer og at hverdagen er variert. Det å føle at man gjør det bra i jobben jeg gjør.

 

5. Hvor gammel er du?

Svar: Jeg er 28 år 

 

6. Har du søsken?

Svar: Jeg har en storesøster og en storebror

 

7. Hva heter du på snap?

Svar: Hemmelig ;)

 

8. Hva er favorittfargen din?

Svar: Blå

 

9. Hva gjør deg glad?

Svar: Når mennesker i rundt meg har det bra, og det å få kompliment. Mye mer som jeg ikke kommer på i farten

 

10. Hva irriterer deg?

Svar:

- Rot. Jeg er en mester på å rote.

 - Jeg ikke er flink til å spare, jeg må være litt mer "gjerrig" (altså være mer obs på hva jeg bruker penger på, og spare) og huske på at penger vokser ikke på trær!

- Regninger!

 

11. Hva gjorde du i sommer?

Svar: Jobbet litt i sommer, ellers har jeg vært i drammen å besøkt tanteungen min, og i Tyrkia med venninner.

 

12. Hva fikk deg til å begynne og blogge?

Svar: Flere venninner av meg blogget, så fikk jeg interessen for det, og startet å blogge. Jeg har hatt 2 eller 3 blogger før denne bloggen.

 

13. Hva ville du bli når du var lita?

Svar: Da jeg var lita ville jeg bli politi

 

14. Farger du håret ditt?

Svar: Jeg går til frisør og striper håret/ettervekst

 

 

15. Hvilken fotballag heier du på?

Svar: Rosenborg og Manchester United

- Den tiden jeg hadde lilla hår ↑

 

 

16. Hvilken mobil har du?

Svar: Iphone 8 plus. Superfornøyd!

 

17. Hvor høy er du?

Svar: 1.72   

 

18. Har du dyr?

Svar: Nei 

 

19. Rir du?

Svar: Det gjør jeg. Jeg driver på med hest på fritiden

 

20. Hva var favorittfaget ditt på skolen?

Svar: Samfunnsfag/naturfag tror jeg, gym og svømming.

 

 

Det var alt for denne gang :)

 

 

7 Funfacts om meg selv

 

Hallo! Nå er det en stund siden jeg har vært på bloggen. Ser flere av dere ofte titter innom her, og da er det vel på tide å få blogget litt igjen. Jeg tenkte å dele litt funfacts om meg.

                                                                                                                                                                                                                                     

 

1. Et av de verste fagene på skolen var matte. Jeg hater å holde på med tall.

 

2. På ungdomsskolen skulket jeg og to venninner sexundervisningen og dro til helsesøster, kun for å ha en gyldig grunn for å ikke være med i timen. Vi synes disse timene var kleine at helsesøster fikk ofte besøk av oss tre..

3.  Da jeg var liten hadde jeg en drøm om å bli superstjerne, hva enn det var. Jeg prøvde å starte superstjerne karrieren min på jenterommet med rosa blomstertapet dekket med hesteplakater fra pennyklubben, hits for kids dundrene på full guffe, og en parfymeflaske som skulle forestille mikrofon. Jeg hadde også en stor drøm om å ha langt hår, for da kunne jeg slenge litt med hodet sånn at håret blafret mens jeg sang og danset. Det var vel mer eller mindre fekting med armer og ben enn dansing. Jeg rakk ikke å spare til langt hår før jeg vokste fra superstjerne karrieren. 

 

4. Jeg sang i kor da jeg gikk på barneskolen, men det varte ikke så lenge, tror jeg, fordi jeg sluttet pga wait for it... Hotel Cæsar. Jeg blir flau over å skrive det, men reprisen og episoden gikk på tv da jeg var på korøving. 

 

5. Da jeg var liten maste jeg hull i hodet på foreldrene mine om å få en hest. Hvor skulle hesten stå? Jeg hadde store planer om å sette den i hagen, sånn at pappa kunne slippe å klippe plen. Hest fikk jeg aldri, men jeg driver med hest på fritiden.

 

6. Da jeg var liten hadde jeg lyst å bli politimann faktisk, haha. Senere ville jeg bli sykkelpoliti mest pga Pacific blue gikk på tv, og noen år etter ville jeg fortsatt bli politi. Men politi ble jeg ikke, og ble heller utdannet som barne og ungdomsarbeider, med karakter meget godt bestått på fagprøven.

 

7. Jeg er skikkelig B-menneske! Nåde den som vekker meg tidlig.

 

- Hva synes dere om funfact om meg selv? Er det noe dere vil lese om, gjerne skrik ut i kommentarfeltet.

 

♥ ♥

 

 

Nesten 30.000 underskrifter mot testing på dyr

Advarer mot sterke bilder i dette innlegget!

 

 

Hvert år lider og dør tusenvis av forsøksdyr under testing av kosmetikk. Forsøksdyr som mus, rotte, hamster, ape, marsvin, kanin og hund lever hele livet i små bur i tillegg utsettes de for prosedyrer som medfører smerte og ubehag. Blant disse er en såkalt hudirritasjonstest. Denne testen brukes for å undersøke giftigheten av substander som blir påført hunden. To voksne albinokaniner eller marsvin blir testet. Kaninene eller marsvinene blir barbert og får skrapt opp huden på ryggen. Her blir de påført stoffet som kan være giftig for huden. Dyrene kan få rødhet, hevelse, betennelse, hudsprekker, og sår - blemmedannelse av stoffet.


 

Cruelty free international beregner at det er mer enn 500 000 dyr som årlig blir brukt til testing av kosmetiske ingredienser. 80% av land i verden har ingen lover mot testing av produkter. The Bodyshop tar opp kampen mot dyretesting, og få slutt på det en gang for alle. Og du kan bidra! Jeg har bidratt, og så langt har de fått inn 29575 underskrifter for å forby testing på dyr over hele verden. Og enda kan de få inn flere underskrifter ved å skrive under her

 

 

Ikke bry deg om hva andre tenker og mener

Hei!

Etter mitt lille fravær er jeg nå tilbake, tror jeg. Jeg har gått mye runder med meg selv om jeg skal blogge eller ikke, og jeg har kommet frem til at jeg ikke tør. Det er ikke bare skrivesperre som er problemet. Jeg tør ikke fordi jeg rett og slett tenker for mye på hva andre mener og synes om bloggen min, og hva jeg skriver om. Jeg møtte ei kjempe søt og hyggelig russejente på lørdag i helgen, som fortalte meg at hun leser bloggen min (noe så koselig å få høre) Hun kom med noen gode tips og et godt poeng. Hun fortalte meg at dette er jo din blogg, dine tanker, meninger og dine følelser du skriver om. Ikke bry deg om hva andre tenker og ikke vær redd for å skrive. Hun har jo faktisk et godt poeng. Hvorfor skal jeg være redd? jeg må rett og slett ikke frykte å skrive om ting som måtte falle meg inn. Jeg ble utrolig glad for den praten vi hadde, hun var ærlig og åpen, virker som ei hærlig jente selv om jeg bare har møtt henne en gang på lørdag. Jeg skal ta et tak i meg selv, tørre å prøve.

  

Et livstegn

Hei lesere. Et litt sent livstegn fra meg, etter en kjip start på uken. Jeg har måttet kaste inn håndkleet og innse at jeg har blitt syk, igjen. Søren også! Etter jeg kom hjem fra jobb på tirsdagen plantet jeg rumpa mi godt i sofaen med puter og dyne. Og der skal jeg love dere at jeg har tilbringt mine to dager i sofaen, under dyna. Formen har vært på bunnen, jeg har ikke orket tanken engang på å åpne pc'n og blogge, eller gjøre noe som helst. I dag er formen mye bedre, takk og pris for det, for i morgen er det tilbake på jobb før jeg tar helg. Husarbeid står for tur i morgen, og det er ingenting som er bedre enn å starte helgen med ren og ryddig leilighet.

Vinneren av konkurransen er....


  

 

Vinneren av konkurransen som får vinne 6 pakker med facegel fra may beauty er Ida. Gratulerer! Jeg har sendt deg en mail.

VINN FACE GEL FRA MAY BEAUTY

 

Oioi... Jeg kjører igang en konkurranse her på bloggen min. Jeg har utrolig mye hudpleie produkter (nei disse er ikke gamle) og jeg vil være gavmild å gi bort 6 pakker face gel til en heldig leser.

Du påfører gelen på de stedene som du ønsker å rengjøre.. Så masserer du inn gelen og du ser hvordan døde hudcellene løsner. Skyll ut og du meker med en gang etterpå hvor frisk og ren huden blir. Det dere trenger å gjøre for å være med er å kommentere i kommentarfeiltet her ↓ er å skrive "jeg ønsker å vinne" og HUSK, legg igjen epost adressen/bloggen sånn at jeg kan kontakte vinneren. Jeg trekker vinneren på onsdag

PAKKE I POSTEN

annonselenke//

7


Good ettermiddag dere! I går var jeg på butikken å hentet en pakke. Jeg bestilte denne søte ugla som er en duftlampe. Man heller vann i skålen og tilsetter ønsket duftolje, en av mine favoritter er vanilje og passion fruit. Så det er det som går i mest akkurat nå. Har dere duftoljer å anbefale meg så gjerne kommenter det i kommentarfeltet. Denne vaniljeflasken med keramikk blomst som skal dufte godt klikket jeg med meg hjem i posten også, og den står fint plassert på badet. Ugla kan dere bestille her og vaniljeflasken med keramikkblomst her 

 

Ha en fin dag ♥

 

7 timer i frisørstolen og 15 timer søvn

Gjesp, så trøtt jeg er i dag.. Det ble ikke så alt for sent når jeg la meg i natt, men likevel klarte jeg å sove til 15.30 i dag. Det er sykt! Kjenner jeg angrer nå på at jeg ikke satte på vekkerklokka, for jeg er sykt slapp og trøtt i dag. Det er helt latterlig når jeg har sovet 15 timer. What to do i dag? kommer ikke til å legge meg tidlig i kveld for å si det sånn. Nei, i dag blir det en rolig dag hjemme. Har vært ute å måket snø av bilen min, fylt bensin, handlet og hentet en pakke som jeg må vise dere i neste innlegg.

 

Jeg lurer faktisk på om jeg har prøvd det meste innen extensions nå, nesten bare? i november fikk jeg satt på keratin-extensions, utrolig spent som jeg var som aldri har prøvd dette før, var det en fryd å gå rundt med langt hår 24/7. Det var rett og slett en herlig følelse å slippe og bruke tid på å sette på meg clip on extensions. Herlig var det også at det føltes ut som det var mitt eget, bare nesten. Siden jeg hadde akkurat klipt meg kort, nesten sånn "bob sveis" ble det litt arbeid med å stritte håret. Ikke fikk jeg pleiet mitt eget hår heller. I går dro jeg til frisøren å tok ut keratin håret, og jeg satt nermest 7 timer tilsammen. Jeg har vært litt uheldig å kommet borti lim festene med rettetanga mi slik at limen har blitt smeltet og dratt i, som resulterte i at det tar ekstra tid å få limet av håret mitt. Det hjalp heller ikke på at limen som var på håret var seigt. Men nå er det endelig overstått, og jeg kjenner at det er utrolig rart å ha kort hår igjen, men herregud så godt. I går kveld kuret jeg håret med proteinkur og fuktighetskur, og håret mitt ser like friskt ut som da det gjorde før jeg satte på extensions. Nå gjenstår det å dra til frisøren å stripe håret, det trengs.

Har dere extensions og hva likte/liker dere best? Selv sverger jeg til clip on og har brukt det i mange år!

 

Hva heter dere på Instagram? 

Hei og god lørdagskveld fine folk ♥ Hva er deres planer for lørdagen? Her blir det en rolig kveld med serie, kanskje god mat, godteri og noe godt i glasset i løpet av kvelden. Hva heter dere på Instagram? Følg meg på instagram, så følger jeg dere :)

 

 

Hvilken skal jeg velge??

Er ikke disse duftlampene fine? Jeg likte alle sammen veldig godt, og fikk lyst til å klikke de hjem i posten. Men hvilken skal jeg velge? Hva synes dere? Man heller i vann øverst i skålen på duflampen, hell noen dråper duftolje oppi vannet og tenn lyset. Når duftoljen varmes opp av telyset, vil en herlig duft spre seg i rommet. Min favoritt duftolje er vanilje, pasjonsfrukt og juleduft.

 

 

Hvilken er din favoritt?

How i'm spending my morning

...In front of the fireplace. With a good reason!

  

 

Hei og god morgen! ♥

 

I går hadde jeg innedag med serie på tv'n og fyr i peisen, akkurat slik jeg liker det. Jeg, eller kjæresten da, fant ut at jeg har netflix på dekoderen, så slipper jeg å styre med å koble dataen til tv'n - hurra. Så nå kan jeg kose meg med å se serier på tv og holde på med dataen i tillegg, hehe.

 

 

Nå har jeg nettopp tent opp i peisen, ryddet på kjøkkenet og tatt ut av oppvaskmaskinen. I skrivende stund har jeg plassert stumpen i sofaen, med en iskaffe (sjokk) i handa og blogger før jeg får besøk av Merete mi ♥ Det blir koselig å se henne igjen! Senere skal jeg, eller jeg må dra til gamle leiligheten min å få hentet småtteri. Herregud, jeg glemte zalo, oppvaskkosten og osthøvelen i gamle leiligheten min. Jeg sto på kjøkkenet her en morgen å skulle ordne meg brødskive med hvitost og jordbærsyltetøy. Alt var klart, men osthøvelen var ikke å finne, for den har jeg glemt igjen... Da ble det ikke noe ost til frokost for å si det sånn, så jeg gikk til innkjøp av en ny nå bare fordi jeg ikke orket å dra tilbake for å hente den. Ikke hadde jeg nutella heller i kjøkkenskuffen, og da må det være riv ruskende galt at jeg ikke har kjøpt det enda. 

 

Snakkes

 

Vemodig å avslutte kapittelet

 

Godt nyttår til dere, tenk at vi er kommet til et nytt år. Jeg synes 2016 har gått utrolig fort, hva synes dere? Håper at dere har hatt et fint år. Måtte 2017 bli et bra år for meg, jeg krysser fingrer for at ting ordner seg. Dette året er mitt år (håper jeg) det er nye muligheter, og jeg starter med blanke ark. Velkommen 2017.

           

 

Nå har jeg akkurat kommet inn døren og slengt meg ned i sofaen, for å slappe av etter å ha vasket ned leiligheten som jeg nylig har flyttet ut fra. Eneste jeg har igjen er å støvsuge og vaske gulvene, så er jeg helt ferdig med leiligheten. Da kan endelig gi fra meg nøklene til husverten. Når jeg tenker meg om er det litt vemodig å avslutte dette kapittelet. Dette var starten på et nytt kapittel da jeg flyttet hjemmefra og startet livet for meg selv. Jeg har opplevd kjærlighetssorg, kjærlighet, glede, latter, mye fester og minner i denne leiligheten. Herregud, så artig jeg har hatt det. Men nå er det på tide å avslutte, og starte et nytt. Planene fremover er at jeg skal bo alene i den nye leiligheten en stund, og etterhvert kommer Ola til å flytte inn, det blir koselig. 

  

 

Nå må jeg bare få avsluttet her, og få i meg noe mat å spise. Jeg ville bare titte innom å ønske dere et godt nytt år, og håper dere får et fint år ♥

Snart på tide å si farvel til 2016

Det er snart på tide å si farvel til 2o16. Dette året har vært et år med mye sprell og moro, men også enda et år med smerter. Jeg ble ferdig utdannet barne og ungdomsarbeider, og fikk meget godt bestått på fagprøven. Jeg fikk fineste gaven i år, og ble tante til verdens fineste gutt, Marius. Han ble døpt her på Sunndalen i vår. Innerdalstur med familien ble det også. Jeg og kjæresten var så heldig å få bli med pappa og Kirsti til kreta i august, og storebror overrasket med å dukke opp i kreta, og vi feiret 27 års dagen min der. Snorkling fikk jeg prøve ut for første gang, litt skummelt, men mest spennende. Jeg var på hyttetur i torbudalen med hønsegjengen Cathrine, Lill Tone og Tatiana. Tilbringt tid i stallen med verdens snilleste og fineste hest, svarten. Ridd på turer i skog og mark, og på bana. Dro med meg polakk baben min Weronika i stallen, og hun ridde Svarten barbak for første gang, som endte i å falle av. Så må jeg ikke glemme goodbye party jeg hadde for Weronika som flyttet hjem til polen. I oktober fikk jeg bekreftelse på at det ble ryggoperasjon i desember og mandag 12, ble ryggopperasjonen gjennomført og vellykket. Jeg avslutter året sammen med familien, og kalkun på bordet. Jeg vil ønske 2017 velkommen. Blanke ark og nye muligheter. Godt nyttår alle sammen ♥
  

 

 

 

Uken som gikk

Ukens Tanke:

- Dere har sikkert fått med dere det som skjer i Aleppo. Jeg har lest litt nyheter og sett blogg-videoen til Kristin, og jeg må si det gikk rett i hjertet. Jeg fikk rett og slett vondt. Jeg kan ikke tenke og sette meg inn i det de gjennomgår. Tenk det, å være på flukt. Flykte fra familie, slekt og venner. Det å se og oppleve døden på nært hold. Vi som bor i trygge Norge, vi er utrolig heldig. Jeg håper at det blir slutt på krigen!

 

- En annen tanke. Jeg ble operert i ryggen min sist mandag (1 uke siden i dag) Jeg hadde så mange tanker rundt operasjonen, hvordan narkosen var, hvordan blir det etterpå og senere. Jeg var skikkelig spent og nervøs, men jeg er utrolig glad for at det værste er overstått. 

 

 

Ukens Innkjøp:

Et skrin fra Nille som jeg kan ha nøkler og andre ting i

 

 

Akkurat Nå:

Sitter godt plantet i sofaen og sett på Gossip Girl. Jeg har vært ute for førte gang etter operasjonen. Jeg var innom nille og apoteket en tur, ellers ble det også en liten gåtur. En stor klapp på skuldra. Resten av kvelden skal jeg fortsatt ta det med ro og slappe av, kose meg og ser på serier.

 

 

 

Ukens Cravings:

Jeg craver dette hele tiden. Hjemmelaget iskaffe eller kjøpe iskaffe, kyllingsalat eller fruktsalat med vanilje kesam. Åherregud. I morgen må jeg dra på butikken å kjøpe meg frukt, nå sikler jeg, haha. 

 

Det har vært ei rolig uke da jeg har tilbringt tid på sykehuset og ellers rolig hjemme i sofaen til kjæresten. Hvordan har deres uke vært?


 

1 uke siden ryggoperasjon

 

God morgen fra meg. Det er en stund siden jeg stod opp, og nå har jeg plantet meg godt til rette i sofaen med iskaffe og Gossip Girl på tv skjermen. I dag er det akkurat 1 uke siden jeg ble operert i ryggen. Jeg er utrolig glad for at det er overstått og at jeg ble utskrevet fra sykehuset bare to dager etter. Det har ikke bare bare vært enkelt å være hjemme. Nå som smertene i forbindelse med prolapsen jeg hadde er borte og jeg har helt annen smerte, så kjenner jeg hvor svak kroppen min er, og hvor lite jeg "aktivitet" jeg tåler. Det er en kamp om å dusje, legge sammen klær eller i det hele tatt å gjøre slike hverdagligdagse ting. Jeg vil så gjerne gjøre mye, men jeg kan ikke. Jeg ble svimmel, og kvalm at jeg kastet opp bare av at jeg dusjet for lenge. Neste uke skal stingene ut og det gleder jeg meg til, for operasjonsåret klør så innmari at jeg blir gal og får lyst til å klø, haha. Jeg gleder meg til jeg blir sterkere og kan begynne å gjøre mer, for kroppen lengter etter å bli mer brukt mer enn hva jeg har klart tidligere. Jeg får ta en dag om gangen og en dag, blir dette bra.

  

 

Blogges senere.. Må hive innpå litt frokost.

 

XoXO ♥

Vel hjemme etter ryggoperasjon

På søndagen ble jeg innlagt på sykehuset for å ta en grundig undersøkelse før jeg ble klargjort til operasjon dagen etter. På mandagsmorgenen ved lunsjtider ble det min tur, og jeg kjente hvor fort hjertet og pulsen slo. Mens jeg lå i sykehussengen og ble trillet bort til operasjonsavdelingen minte det meg litt om Grey's Anatomy. Jeg har sett alt for mye på den serien, og plutselig føltes det litt ut som jeg var en del av de scenene hvor jeg skulle bli tatt i mot av Dr.Mcdreamy og Dr.Mcsteamy, men ingen av de dukket opp framom meg i operasjonsalen, bare helt vanlige kirurger. Jeg var så anspent og nervøs at de måtte kjøre på med beroligende, og jeg rakk å si : jeg får tenke at jeg er hos tannlegen og vips, så ble jeg borte av narkosen.

To dager etter operasjonen, etter frokost og dusjing var jeg klar for å reise hjem. Det var ikke snakk om å vente, jeg skulle hjem. Legen og pleieren kom og undersøkte meg. Det var som å se en ny person som satt i sengen, og ikke som den skrøpelige pasienten som jeg var, fikk jeg klarsignal på hjemreise. Endelig, jeg er så klar for å komme hjem og starte en helt ny hverdag uten smerter. Hvis dette her går kjempebra fremover, så er dette den beste julegaven jeg kunne ha fått. Jeg er så takknemlig og utrolig glad nå. Jeg gleder meg til å bli bedre, mye bedre. Jeg må bare ta en dag om gangen!

 

 

En effektiv dag

Wow, for en dag dette har vært! Jeg startet dagen med å besøke barneskolen jeg jobbet som lærling tidligere, og jeg fikk hilst på både klassen jeg hadde, og kollegaene mine. Jeg kjenner hvor mye jeg savner å jobbe med ungene, de er så hærlige. Og ikke minst var det rørende når 35 elever stormet rundt meg og ville ha klem av meg - det varmet hjertet ♥ Det er ingen tvil om at jeg kommer innom på besøk senere igjen, for de la ikke skjul på at jeg var høyt savnet på skolen.

 

Senere dro jeg på butikken å handlet, og hentet en julegave. Jeg var en tur på besøk til kusina mi, før jeg dro videre å leverte julegave til mormor, og gjorde fra meg mitt siste kjøp av julegaver for i år, godt og hærlig å være ferdig med alle julegavene. Så var det tilbake på butikken for å handle igjen, klokken begynte å bli mye og jeg handlet inn til middag som vi skal ha senere i kveld. Dro hjem til kjæresten, pakket inn julegaver, og spiste en veldig sen frokost. Resten av kvelden skal jeg slappe av og kose meg. Apropos jul, nå gleder jeg meg til julefeiring, middag, familietid og gi bort gaver.

  

- Er dere ferdig med julegavene?

- Hva gleder dere til jul?

 

 

Uken som gikk

 

Akkurat nå

Akkurat spist middag hos min kjære, og sett på den nyeste sesongen av The Walking Dead. Kan ikke si noe mer enn at den episoden og det som kommer er spennende. Holy shit! Nå har jeg kommet hjem og slengt meg i sofaen, og jeg skal fortsette på serien How to get a away with murder, den må dere se!

 

 

UKENS OPPTUR

Jeg hadde en time hos ortopeden før helgen, og fikk endelig det jeg lenge har håpet på, operasjon. Endelig sier jeg bare. Endelig blir jeg operert for prolaps.  

 

 

UKENS CRAVING

Bananer. Jeg spiser ikke så mye godteri som jeg brukte å gjøre, så nå har jeg fått cravings på bananer. Frukt generelt, og smoothie. 

 

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

 

Smertene i forbindelse med at jeg har prolaps. Åh gud så irritert og sint jeg er om dagen. Ikke så rart når jeg har smerter 24/7 og har hatt det i 2,5 år. Sliter med utrolig mye i hverdagen og alt blir et slit. Jeg går som ei gammel dame på 90 år. Jeg glemmer ikke når min kjære dro meg ut på en luftetur for at jeg skulle få bevege meg, og jeg gikk å holdt han i armen og klarte små steg om gangen som om det var den rene glattisen vi gikk på. Det var gamlemor på tur det, hehe. Vi spøkte og lo om det, viktig å ha humor selv om man har det vondt.

 

 

UKENS TANKE

 

Operasjon.. Selv om jeg er letta og glad for at det endelig blir tatt tak og at jeg får hjelp, så har jeg mye tanker rundt operasjon. Jeg har aldri blitt operert før, så det i seg selv synes jeg er litt "skummelt", men også hvordan blir det etter operasjonen. Kommer jeg til å bli bra igjen? De smertene jeg har nå, blir de borte? Det er en del tanker, men jeg får bare krysse fingrene og håpe på det beste.  

 

UKENS SANG

 

Ah, det må bli denne. Jeg både digger både Sia og Alan Walker, og denne remixen rååkul..

 

 

Hvordan har deres uke vært? 

Endelig blir det operasjon

Det er vel på tide at jeg også følger "operasjonstrenden" og blir opertert jeg også.. Neida, skal ikke legge meg under kniven og gjennomgå plastiske operasjoner. I dag var jeg en tur til Ortopeden som skulle avgjøre om jeg kunne få operasjon eller ikke. I 2,5 år har jeg slitt med prolaps i korsryggen og isijas smerter, og siden det ikke blir noe bedre, og prolapsen har økt i størrelse, blir operasjon min siste utvei. Da jeg kom hjem fylte jeg ut skjemaet jeg fikk av ortopeden, og sendte det i posten 15 minutter etterpå. Da er det bare å vente på innkalling til time. Jeg krysser fingrene for at jeg blir bedre i ryggen, og får en bedre hverdag. Er så spent!Er det noen av dere som har blitt operert for prolaps i ryggen?

Grønnkål smoothie

 

Hei alle sammen. Ah endelig er det ikke lenge til jeg er ferdig med å male tv benken min, og godt blir det. Trenger et par strøk til her og der med grunning før jeg kan begynne å male den med hvitmaling. Har igjen de pokkers skuffene som er litt dryge å male, haha. 


 

Akkurat nå sitter jeg å koser meg med et glass grønnkål smoothie, og olaplex kur i håret. Mens jeg venter på hårkuren skal virke inn i håret, ser jeg litt tv og skal dele smoothie oppskriften med dere. Det høres kanskje ikke så god ut, men den var ikke så aller værst.

 

Dere trenger frosne

- Grønnkål ♥ Banan ♥ Ananas ♥ Mango

 

Kjempe godt! Nå må jeg hive meg i dusjen. Så snakkes vi dere :)

 

Nytt prosjekt

 

God morgen alle sammen! Ah, nå står iskaffe og smoothie på planen før jeg begynner på prosjektet mitt, men aller først, blogge. Jeg våknet kvikk og fin form, tusslet inn på badet, begynte å vaske og støvsuge. Ordnet meg smoothie som består av mango, ananas og banan med litt ZerOH i, frisk og innmari god smoothie!Jeg har forresten begynt på et nytt prosjekt. Denne gangen holder jeg på å maler bombay tv benken min hvitt. Jeg er så lei slike mørke farger, så det er uten tvil finest i lysere farge. Når jeg maler møbler, så koser jeg meg skikkelig. Jeg tenner lys, ser serie mens jeg maler, ah, det er så koselig det. Håndtakene på skuffene skal byttes ut med noe finere. Jeg gleder meg til å vise dere før og etter bilder. Hvis dere ønsker å se mer av mine før og etter bilder av møbler jeg har malt, så trykker dere bare HER

 

 

Today's breakfast and homemade ice coffee

 

God morgen ♥ 

Lørdag altså, så deilig. Jeg våknet i 12 tiden, og selvfølgelig lå jeg å dro meg i senga i en times tid. Det ble litt surfing på mobilen en stund, før jeg stod opp og ordnet meg kyllingsalat og hjemmelaget iskaffe. Today's breakfast and homemade coffee

 

Oppskrift:

♦ Pulverkaffe / Instant coffee

♦ Vaniljeis  / Vanilla icecream

♦ Melk   / Milk                 

 

Kok opp vann, ta ca 2 spiseskjeer med pulverkaffe (alt ettersom hvor sterk kaffen dere vil ha) i en kopp. Ha vaniljeis i en shaker, jeg brukte smoothie flasken da jeg laget i flere omganger, deretter heller dere i kaffen og rister slik at isen smelter og blander seg med kaffen. Er iskaffen for sterk, tilsett melk. I dag brukte jeg faktisk ikke melk i det hele tatt. Men det varierer hvor sterk jeg tar kaffen, så dere må bare prøve dere litt frem.

         Ønsker dere alle en fin lørdag, så blogges vi.

 

Michael Kors

 

Say hello to my little friends

 


 

Jeg er så fornøyd med Michael Kors vesken og pengboka. Jeg fikk disse to i bursdagsgave da jeg feiret bursdagen min i Kreta i august. Pengboka har jeg plass til mobil, penger, litt småmynter og kort. Jeg har utrolig mye kort som tar mye plass, men i denne er det ikke noe problem. For å ikke glemme vesken, her er det utrolig mye plass. Mye lommer jeg kan ha forskjellige saker i, jeg bare elsker det. Jeg er så fornøyd, praktisk og ikke minst fin. Mk vesken er i ekte skinn.

 

Hva synes dere? Har dere Mk?

UKEN SOM GIKK

 

Hei :) Da var det på tide å oppdatere dere fra uken som gikk. Jeg håper dere har hatt en fin uke ♥

 

Akkurat nå:

Jeg har akkurat gjort litt husarbeid, støvsuget stuen og sofaen sto på planen i dag. Jeg skulle ha gjort mer, men motivasjonen har stukket av, hehe. Akkurat nå sitter jeg i sofaen, ser på Buffy og blogger. Jeg venter på at klokken skal bli 3, for da er kjæresten ferdig på jobb og vi skal hjem til han å lage middag.


 

Ukens opptur

Uken som var kan jeg ikke huske å ha hatt noen spesiell opptur.

 

Ukens tanke/humor og irritasjonsmoment

Jeg samler like greit bare alt i en kategori. Humøret har rett og slett ikke vært på topp. Forrige uke har må jeg ærlig si, har vært dårlig. Kort historie, når man sliter med prolaps og isjias smerter 24/7 hver dag tar mye på krefter, tanker og humøret mitt. Det ødelegger ganske mye for meg i hverdagen og ellers. Ellers er det er mye som skjer for tiden. Mye som foregår og tenker veldig mye. 

Men... Alt dette, det skal ikke knekke meg :) 

 

Ukens låt 

Den sangen er så fin!

 

Ukens favoritt

Middag.. Her må jeg gå rett til middagen. Jeg har blitt så dilla på stekt laksefilet med potet, rømme toppet med gastromat krydder, og agurksalat. Nam nam nam!

 

 

Ukens cravings

Milk chocolate cookies fra aunt mabel's. Herregud, det er den beste kjeksen jeg noensinne har smakt. Den er myk, saftig og god, akkurat slik jeg liker det. Den fåes kjøpt på bunnpris og coop som jeg vet om. 

Hvordan har deres uke vært? 

 


 

Uken som gikk

UKENS HUMØR:

Humøret var på topp. Jeg var hos frisøren på torsdag før helgen, tok etterveksten og stripet håret. Like fornøyd hver gang. Det beste av alt, jeg hadde noe å se frem til i helgen. Hyttetur i Torbudalen med 3 gode venninner.

 

UKENS KVALITETSTID:

Denne helgen var jeg på hyttetur med 3 venninner i Torbudalen. Helgen har vært en fest uten like, og det har skjedd mye morsomt. Vi har ledd til vi har fått sixpack, tårene trillet og ledd til vi nesten mistet pusten. Vi har kosa oss med god mat og drikke, godt humør, kortstpilling og ludo, det var altså så gøy! Det var virkelig godt å komme seg bort og ha kvalitetstid sammen med jentene. 

UKENS LÅT:

Justin Timberlake - Can't stop the feeling

 

UKENS CRAVINGS:

Iskaffe. Får aldri nok! 

Ukens latterkrampe:

Kristina Andersen.. Den jenta ass, morsom og hærlig.. Disse videobloggene og fortellingene hennes om bilen til Eirik. Generelt sett alt hun forteller, er så morsomt at jeg ler så tårene triller. Og for å ikke snakke om hytteturen i helgen, så gøy!

 

Ukens høydepunkt:

Frisørbesøk og fikk fresh'et opp håret. Det er ingenting som er bedre enn det. Man føler seg ekstra vel og håret blir så fint etterpå. 

Ukens serie:

Scream og Pretty little liars. Herregud så spennende. Nå har de begge to seriene tatt ferie, og jeg kan ikke vente til det begynner på igjen. For en syk slutt på Scream, man kan jo ikke avslutte det slik? men da har jeg mye å se fram til. Scream serien får dere sett på Netflix.

 

Hvordan har deres uke vært?

 

 

Snart på tur til sykehuset

God morgen dere ♥ Akkurat nå, satt jeg meg ned i sofaen med et glass biola og starbucks skinny latte, frokost er ikke helt min greie på morgenen. Det er så godt å ha så god tid om morgenen at jeg har rukket å dusje, jeg rekker å blogge og slappe av med en av favorittserien min sex og singelliv på tv skjermen. Om ikke så lenge kjører jeg avgårde til kristiansund, jeg skal ta røntgen av ryggen min igjen. Det ble påvist at jeg har prolaps i korsryggen, og det presser på ei? nerve som gjør at det stråler nedover fra rompa og foten. Egentlig så føles det ut som jeg har fått prolaps i rompeballen en plass. Jeg håper så inderlig at noe kan bli gjort, for jeg strever med å få til ting selv. 

Noen der ute som har eller har hatt prolaps som kan gi meg tips? Er det lurt å dra til kiropraktor?

 

Ønsker dere en fin dag ♥

Nytt på badet: sminkeskap

annonselenke

Hei på dere ♥ Har dere det bra? I skrivende stund sitter jeg i sofahjørnet, drikker Starbucks kaffe og er litt småtrøtt. Jeg har vært mye trøtt i det siste, det tærer vel på å gå med smerter 24/7. Akkurat nå regner det, og jeg har krøpet under pleddet og koser meg. Tidligere i dag har jeg tatt en stor opprydding i skapet på badet, og har kastet en del. Jeg fikk skjennepreken av Ola i går kveld om at slik skal vi ikke ha det når vi flytter sammen. Det første jeg gjorde da han dusjet, var å rydde på badet, haha. 

 

Tidligere har jeg kjøpt meg sminkeskap. Jeg har lenge vært på utkikk etter en sånn, og endelig fant jeg en. Jeg måtte bare ha den, så slipper jeg å ha sminken slengt rundt omkring i forskjellige toalettvesker i skapet. Nå kan jeg ha sminken samlet på en plass. Veldig praktisk og fint skap med speil.
 

- Dere kan bestille den her

Resultatet etter frisørbesøk

 

Puh.. endelig kom jeg meg inn på bloggen, flere som har hatt problemer med å få kommet inn? Uansett.. Slutten av Juni var jeg hos frisøren og fikset på håret. I over lengre tid har jeg gått med en ufin ettervekst og hårfargen var heller ikke så mye å skryte av. Med andre ord, så var det virkelig på tide å få ordnet håret. Resultatet ble så fint, og jeg er kjempe fornøyd.

 Jeg skal bestille time hos frisøren igjen snart å få freshet opp etterveksten og legge inn litt "mørkere" striper som er lik extensionshåret jeg har, så blir det perfekt.

 

Hva synes dere?

Det var så forbanna hjerteskjærende

I kreta, i forrige uke gikk jeg og kjæresten min i gatene på leting etter noe godt å spise og drikke. Mens vi gikk i gaten så jeg en løshund. Det er helt vanlig med løshunder som går gatelangs, og utrolig nok til min store overraskelse, er de sikker på trafikken. Busser og biler kjører i en stor fart, men for disse hundene, er dette ikke noe problem å krysse veien om de skal. Uansett, mens jeg og kjæresten gikk for å finne et sted, så jeg en løshund på den andre siden av veien. Og jeg la merke til at den hinket på tre bein. Jeg la merke til at den ikke kunne bruke den ene bakbeinet sitt, og det så ut som den ikke hadde det så godt. Jeg dro i kjæresten min, og lurte på hva vi skulle gjøre. Jeg hadde jo lyst til å gjøre noe, hjelpe den stakkars hunden. Hva skulle vi gjøre? Det var virkelig hjerteskjærende å se på.. Jeg kjente tårene presset på, og jeg kunne ha stått å skreket på åpen gate fordi jeg fikk vondt på hundens vegne. Og fordi at det ikke er noe vi kunne ha gjort, eller? Da vi fant et sted hvor vi satte oss ned for å bestille det vi hadde lyst på, kom tårene. Herregud, hadde jeg kunnet så hadde jeg tatt med meg alle sammen å gitt de ly, kjærlighet, omsorg og mat. Jeg kunne ha hatt min egen "lille" dyrehage. Vanja's dyrehage.


- I found a dog! Gjett om jeg ville ta denne skjønne valpen med meg hjem? Hun var så hærlig.. Jeg fikk hilse på denne skjønne skapningen, eieren er heldig. Der og da hadde jeg lyst til å kidnappe henne, haha.

 

En dag da vi satte oss ned på en resturant, bestilte jeg meg en pizza som jeg ikke klarte å spise opp. Vet dere hva jeg gjorde? Jeg pakket inn pizzaen og la den i veska mi. Jeg gikk nedover gatene på leting etter flere løshunder som jeg hadde sett tidligere, og ville gi de mat. Dessverre fant jeg ingen! neste dag fant jeg en katt som slappet av i skyggen som jeg ga bort pizzaen min til. Jeg følte meg litt bedre, men jeg klarte ikke å legge fra meg bildet jeg hadde i hodet av hunden. Det var vondt å se på, vondt å være hjelpeløs og ikke vite om man kan eller skal gjøre noe.. Slik dyreliv i verden, er trist!

 

Home sweet home

Ahh.. Er det lov å si at jeg savner Kreta allerede? jeg kjenner jeg savner det litt. Det å komme hjem i går kveld var ubeskrivelig godt. Det å legge seg å sove i sin egen seng, spise norsk mat og komme tilbake i rutiner, har jeg virkelig savnet. Men, det jeg ikke savner er været. Å reise fra sol og varme, til høstfølelse med pøsende regn er bare litt trist i grunn. Men uansett, borte bra men hjemme best.


 

Akkurat nå pøsregner det, og det er på slike dager som dette det er så innmari godt å sitte under pleddet, kose seg med kakao og en god bok, eller finne frem favorittserien din. To episoder av Scream serien og tre episoder av pretty little liars, og en god bok, nå skal jeg kose meg.

 

Hvordan er været hos dere? Og har dere reist noen plass i sommer?

Ser dere på Scream og Pretty little liars serien?

 

Ha en fin fredag ♥


 

Follow me : Instagram

Hver dag legger jeg ut forskjellige bilder på instagram. Jeg har nå fått 828 følgere og jeg håper på flere vil følge meg. Det tar dere noen sekunder å trykke følg, så hva venter dere på?

Hva heter dere på instagram? Kanskje det er noen nye følgere jeg kan begynne å følge jeg også? :)

Dag 9 i Kreta

Hei i fra Kreta. Nå er vi på dag 9 og vi har bare 5 dager igjen av ferieturen vår. 14 dager i syden, er helt perfekt. Selv om det blir litt trist å reise hjem snart, så blir det også godt å komme hjem. Det jeg savner aller mest, er sengen min, haha. Sengen her er så hard at jeg nesten følger meg mørbanket.

Akkurat nå sitter jeg på verandaen å ser ut mot bassenget og ser at det stadig blir mørkere her. Her er det 28 varmegrader, det er ganske så digg. Magen min romler, og fort pappa, storebror og kjæresten er ferdig med å se fotballkamp skal vi fire + Kirsti ut å spise på resturant. Når jeg kommer hjem skal jeg oppdatere dere mer om reisen, bilder, mat, resturanter, utflukt osv. 

 

Dere kan også følge meg på instagram for å se litt bilder : vsb89 heter jeg. Håper på flere følgere. 

 

 

 

 

36 varmegrader

Hei fra Kreta.

Sliter med wifi. Dette innlegget skulle ha blitt postet i dag tidlig..

I skrivende stund sitter jeg å blogger fra bassengkanten. Sitter på solsenga å venter på at sola skal titte frem fra de enorme skyene så jeg får grillet meg.

Vi landet i Kreta på torsdag, og 36 varmegrader var det som ventet oss da vi kom ut fra flyet. Vi har kost oss mye, solt oss, spist mye god mat og skal oppleve mer ting sammen etterhvert. Vi blir her i 2 uker, så vi får heldigvis tid til en del.

Jeg reiser i lag med pappa, kjæresten hans, og kjæresten min er med. Jeg og Ola skal være her i 2 uker mens de skal være her i 3 uker. Senere i dag skal vi reise inn til byen Chania for å oppleve og se ting.

Jeg ønsker å fortelle dere mer om Kreta. Jeg skal skrive et eget innlegg om plassen her, hotellet, middag, osv. Høres det ikke fint ut? Følg meg på fb (vsb blogg) for å holde dere oppdatert.

Så håper jeg dere får en fin mandag. Klem fra meg

JEG BESTOD MEGET GODT PÅ FAGPRØVEN

Hei alle sammen... Long time no see. Nå er det 3 måneder siden jeg har oppdatert bloggen, og mye har skjedd siden sist. Jeg vil så gjerne fortelle dere at for 3 måneder siden, ble jeg tante til en fantastisk og hærlig gutt. Jeg er veldig stolt. Jeg har ikke noen barn selv, så det å ha blitt tante er stort. Jeg koser meg veldig i tanterollen, og jeg ser fram til jeg får barn selv når tiden er inne.

For snart 2 uker siden hadde jeg fagprøve i barne og ungdomsarbeiderfaget. Snart 2 uker siden jeg bestod meget godt på fagprøven.  Snart er kontrakten som lærling over, og jeg må si farvel til 3.klassingene jeg jobber i. Det kommer til å bli veldig trist, for jeg har blitt så glad i dem alle sammen. Jeg har hatt et lærerikt og artig år sammen med barna og kollegene mine. Jeg skal søke på jobber fremover, og jeg håper å komme tilbake til barnekolen. Blir spennende å se fremover.

Vurderer å legge ned bloggen

Heisann

Jeg har kommet til et punkt der jeg tenker litt på å legge bloggen på hylla. Det går en evigheter mellom hvert innlegg, og jeg har ikke noe å komme med. Også synes jeg det er litt skremmende å dele ting med alle, bloggen min er offentlig, så hvem som helst kan lese hva jeg skriver. Jeg fikk høre flere ganger av ei på rundt 9 år som leser bloggen min, skummelt tenker jeg da. Man må virkelig passe på hva man deler med verden, og vi som bloggere har et ansvar.

Ser jo f.eks flere unge jenter helt ned i 12-års alderen gleder seg til å bli konfirmert og 18 år, for da kan de bruke konfirmasjonspengene sine på operasjoner. Hvor sykt er ikke det? Det er ikke normalt! Jeg merker selv fra før til nå at det har blitt delt mindre av min hverdag, ikke bare fordi jeg ikke har så mye å skrive om, men også fordi: hvorfor skal jeg dele hva jeg gjør på nesten 24/7 med alle? 

Jeg kan jo heller blogge om andre ting enn min hverdag og mitt privatliv. Jeg føler jeg ikke har noe bra å komme med for tiden. Så vi får se.

 

Ønsker dere alle en fin påskeferie! Vi snakkes plutselig? :)

Klem fra meg.
 

Rydde og vaskedag

Heisann :)

Før jeg stikker på hvalkjøtt middag hos kjæresten vil jeg poste et lite innlegg til dere (ikke det at mange leser bloggen min, men jeg skal bli flinkere til å skrive) Jeg har akkurat slengt meg ned i sofakroken, nydusjet og ren. Det er en hærlig følelse av å sette seg ned etter å ha ryddet og vasket leiligheten, godt er det. Nå kjenner jeg at det skal bli godt med hvalkjøtt til middag etterpå, og magen min rumler bare av tanken.

 

Jeg skal overnatte hos kjæresten i kveld, og kose oss. Det blir godt å komme hjem til nyvasket leilighet, og i morgen står soverommet for tur med støvsuging og skifting på senga.

 

Blogges senere. Ønsker dere en fin fredag :) 

V a l e n t i n s d a g / M o r s d a g

I går feiret jeg og kjæresten valentinsdagen. Ola overrasket meg med en pakke melkesjokolade hjerter, og en blomsterbukett som lå å ventet på meg på nattbordet. Senere på kvelden ordnet han biff med smørdampet grønnsaker, fløtegratinerte poteter med kryddersmør, og et glass rødvin til maten. Vi hadde en perfekt kveld hjemme.

 

I dag er det morsdag som er en trist dag for meg. Disse spesielle feiringene blir jeg mint på hva jeg ikke lenger har. Gratulerer med morsdagen Mamma ♥ Savner deg.Valentinsgaven jeg fikk av kjæresten. I dag har jeg tent et lys for mamma, og den hvite rosen er til minne om henne. 

 

 

 Håper dere alle koser dere på valentinesdagen og morsdagen. Jeg vil også gratulere med morsdagen til alle mødre.

 

 

- Klemmer fra meg ♥

Topp 5 sanger

Hei fininger ♥

Pokker og! Jeg har blitt syk igjen. Mye hvile, te med honning og pleie, satser jeg på at jeg blir frisk snart. Her er mine topp 5 favoritt sanger som jeg hører veldig mye på for tiden.

 

1) Alan Walker - Faded. Elsker den ♥

2) Kygo feat Maty Noyes. Jeg sier bare en ting, Kygo er best!3) Nik & Jay feat Søren Huss - Ocean of you. Nyydelig 4 ) Sandra Lyng - Night after night. Blir i humør av denne sangen, skikkelig gladsang både til party og utenom 


5) Selena Gomez - Me & the rythm. Søteste jenta og nydelige sangstemmen. Blir glad av denne sangen.
Hva er deres topp 5 favorittsanger?
Klem til dere ♥ 

Classic Living Interiør


Jeg har forelsket meg helt i Classic Living sine interiør. Dette er min type stil og smak i interiør. Hadde penger vokst på trær hadde hjemmet mitt sett ut som de på bildene. Herregud, noe så fint. Dere kan følge de både på facebook og på instagram. Bildene er hentet fra Classic Living sin facebook og instragram.

 

Hva synes dere?

 

- En god klem til dere ♥

 

Siste innkjøp - Ebay

Hei mine venner :)

 

Vil vise dere mitt siste innkjøpt på ebay. Er det flere enn jeg som har blitt bitt av ebay basillen? Gjerne vis meg deres siste innkjøp. 

Hva syne dere om mitt innkjøp?

Handler dere på Ebay?

 

- Klem til dere

Siste innkjøp - Ebay

Hei :)

 

I det siste har jeg gått bananas på Ebay.. Jeg har klikket med meg hjem en del varer, og jeg vil dele mitt siste innkjøp fra Ebay til dere. Lurer dere på noe, så er det bare å spørre :) Gjerne si fra hvis dere vil ha link om ønskelig.Neste innkjøp kommer senere :)

Et helt nytt år og nyttårsforsett

God nyttår alle sammen. Håper dere har hatt en fin jul, og at dere har kost dere på julaften og nyttårsaften :)


 

Da er jeg igang med bloggingen igjen etter en lang pause. Et nytt år har startet, har jeg også denne gangen skrevet en liste med nyttårsforsetter. Ting jeg vil bli bedre på, og ting som jeg vil gjennomføre i dette nye året.

 

♥ Være flink til å sette inn mer penger på BSU-kontoen min. Der er jeg alt for dårlig på når det gjelder å sette inn penger. Nå har jeg ikke satt inn noe der på en god stund, noe som er alt for dårlig. Skal jeg spare opp til en bolig i nærmeste framtid så burde jeg ta et tak og overføre penger til denne kontoen i ny og ne. Bare jeg setter inn 200-500kr så ofte jeg kan, hjelper utrolig mye. Skjerpings!

 

♥ Komme i bedre form. Let's face it.. Noen ganger trenger man et realt spark bak for å komme i gode rutiner. Det er lett å falle av sporet! Det har vært lite motivasjon, late dager, prolaps i ryggen, betennelse og smerter i foten har spilt mye inn. Nå som et nytt år har startet, så skal jeg få en hverdag med overskudd og mye energi. Jeg har kjøpt meg en tredemølle som jeg har i leiligheten min. Jeg har smått begynt og gitt meg selv a kick in the butt for å komme i gang, ellers ligger jeg bare der da. Så jeg sier bare, let's go! ♥

 

♥ Ta bedre vare på meg selv. Jeg har opplevd mye motgang på kort tid, og jeg føler at jeg ikke rekker å få senket skuldrene og slappe av før det er noe nytt som skjer. Livet er ikke alltid en dans på roser, men jeg må bli flinkere til å ta en dag om gangen, og ta bedre vare på meg selv. Nyte alene tid og gjøre ting som får meg til å slappe av.

 

♥ Bli flinkere til å holde orden. Er det noe jeg må bli flinkere til er å rydde opp etter meg, og holde det ryddig. Av en eller annen grunn blir det en eksplosjon av hver minste ting jeg gjør, og det blir et tiltak å rydde.  

Har dere noen nyttårsforsett å dele med meg?

Spending my thursday like
Ønsker dere alle en fin torsdagskveld!

Jeg kjørte i påvirket rus.

 //Bildet hentet fra google

 

Etter å ha vært ute å kost meg sammen med noen venner ute på byen, ble det mye drikke innabords. Da det var på tide å dra fra uteplassen å finne en taxi, og dra hjem. Det var en fuktig og kald natt, og taxikøen var overfylt med fest folk som skulle hjem eller videre på nach. Det frister lite å stille seg i den lange køen og stå å vente på taxi som kunne ta godt en halvtime eller mer før det ble min tur. Jeg trykte på mobilen min og sjekket facebook, og der kom jeg over en statusoppdatering  som en venn har publisert. Det var informasjon om at politiet oppholdt seg på en annen plass enn det jeg var pga festbråk et stykke unna. Istedet for å stå i en evigheter i en taxi kø tok jeg bilen og kjørte hjem. Jeg visste at jeg ikke kom til å bli tatt da jeg vet at politiet oppholdt seg på en annen plass, og fram til da hadde jeg rukket å kommet meg hjem. Bilturen hjem gikk bra, og jeg ble ikke tatt pga opplysningen på facebook.

 

En ny start på helg har kommet, det ble en runde på byen sammen med venner. Det ble mye dansing, og drikke innabords. Vi shottet og hadde det kjempe trivelig. Da det var på tide å ta turen hjem, slo det meg at jeg kunne like så greit kjøre da jeg ikke ble tatt sist. Jeg sjekket facebook og eventulet facebook grupper om kontroll eller hvor politiet befant seg. Og denne gangen befant de seg også på en helt annen plass. Da var det trygt fram å kjøre hjem uten å bli tatt. Jeg følte meg fin i formen, ikke drita eller noe, jeg følte jeg hadde kontroll. Jeg kjørte hjem og denne gangen gikk ikke turen som planlagt. Jeg hadde overhodet ikke kontroll, jeg krasjet med en annen bil. Jeg var jo ikke drita, hvordan kunne jeg ikke ha kontroll? jeg sprang bort til bilen jeg hadde krasjet, det føltes som det tok evigheter før jeg nådde frem til bilen. Det satt tre personer i bilen. Jeg ringte ambulansen, og de kom fikk jeg vite at sjåføren var hardt skadet, damen som satt i pasasjer setet var mindre skadet, og sønnen deres som satt i baksetet hadde omkommet. Jeg måtte ta blodprøve, og da det viste seg at jeg hadde kjørt i alkohol påvirket tilstand, så kan dere tro hvordan resten gikk. Hadde jeg ikke satt meg i bilen å kjørt hjem, hadde ikke gutten omkommet. Han hadde vært i live, hadde det ikke vært for at jeg kjørte i fylla. Resten av mitt liv må jeg leve med skyldfølelsen over å ha tatt livet til noen pga fyllekjøring.

 

 En dag jeg skulle ut for å kjøre, er det en vanlig rutine å sjekke facebook etter oppdatering. Jo, der tikket det inn flere statuser om politikontroll. Jeg orket ikke å bruke bilbelte fordi den bare er i veien. Og dessuten skulle jeg bare ta en kjapp kjøretur. Og når jeg selvfølgelig vet hvor det er kontroll, kjører jeg en annen vei. Om jeg hadde drukket, eller tatt narkotika og hadde kjørt bil, og blitt informert om kontroller, så blir man ikke tatt. Blir man ikke tatt, får man ikke lærepenge.

 Først og fremst vil jeg si : Jeg har aldri kjørt i påvirket rus. Jeg vil med dette innlegget å åpne opp øynene til folk. Det er så "lett" å ha den tankegangen når man er full, at veien hjem går fortere om man kjører selv, og i tillegg så sparer man taxi penger. Og det beste av alt - man ikke blir tatt på grunn av folk oppdaterer facebook hvor politi har kontroll, eller hvor de befinner seg. Derfor er dette budskapet veldig viktig. Og disse innleggene over her var bare et eksempel på hva som faktisk kan skje deg om du velger å sette deg i bilen i denne tilstanden. Disse hendelsene jeg har nevnt over er bare tatt ut i fra min egen tankegang på hva som faktisk kan skje om en person velger denne veien.

 

 Vi alle, eller kanskje de fleste av oss har vel oppdatert facebooken sin om når og hvor det er kontroll for å advare/tipse sine fb-venner? Jeg må ærlig innrømme at jeg har gjort det, helt til jeg innså hvor utrolig dumt det er. Hva bidrar man med å være medlem i grupper på facebook om kontroller? Hva er det man egentlig gjør når man "advarer" venner, familie, kolleger, eller sine 500 bekjente på facebook om politikontroller? Hvis du tenker, i dag gidder jeg ikke å kjøre med bilbelte, javel, kjempe trist for deg. Vil du som sjåfør risikere å miste livet ditt på grunn av at du en dag ikke orker å kjøre med bilbelte? Eller vil du som sjåfør kjøre i ruset tilstand å risikere at du kjører ned noen? eller du krasjer med en annen bil? eller at du blir skyldig over å ha drept noen i trafikken på grunn av at du bestemte deg for å kjøre en annen vei, for ikke å bli tatt i kontroll?

 

For å skape en tryggere trafikk uten ruskjørere, eller for de som kjører fort. Tenk om dette hadde vært deg i innleggene over her. Vil du som sjåfør kjøre i ruset tilstand og ta sjansen på at det kan gå bra, eller i værstefall at det er du som sitter der å har kjørt ned noen, eller havnet i bilulykke hvor den personen du har krasjet med omkommer? Tenk på dette før du setter deg inn i bilen å kjører fort eller i rustilstand. 


//Bildet er hentet i fra google.

 

Dette bildet sier mer enn 1000 ord. Dette er tatt ifra en bilulykke. Tenk hvis dette var deg fordi du kjørte for fort. Tenk hvis dette var deg fordi du kjørte i påvirket rus. Alt er mulig, alt kan skje. Kjør fint, og ikke kjør i rus. Tenk deg om.

 

Det er kjipt å bli tatt, men politiet gjør ikke dette for pengene (for de ser de ikke noe til) eller for å være ute etter noen, de gjør det faktisk for deg!

 

Design hjelp.. Hvem lager design?

Hei kjære venner.

Nå er det på høy tid å få ordne et nytt design på bloggen. Er det noen der ute som vet om noen som er flink på å lage bloggdesign? 

Spa og velvære med jentene

I helgen dro jeg til min beste venninne Cathrine for å overnatte der hele helgen. Anabell joinet oss og overnattet hele helgen hun også. Vi dro innom butikken og fikk handlet inn til taco, og nachos til fredagskosen. Anabell laget hjemmelaget guacamole til oss, og jeg har bare en ting og si, beste jeg har smakt. Vi hadde det til taco, og dagen etter hadde vi det til nystekte rundstykker. Dere skal få oppskrift på det senere.Senere på kvelden satte vi på high school musical, (artig å sette på en jentefilm) og hadde vår egen lille spa og velvære kveld. Anabell hadde kjøpt forskjellige ansiktsprodukter fra "ebay" som vi brukte i rekkefølge. Alt i fra rens, til ansiktsmaske, krem og leppeskrubb. Merket at huden min ble litt bedre etter jeg prøvde det ut for første gang.


Ansiktsmasken fra helvette, haha. Det klødde i fingrene på Anabell, så her får jeg dra hjelp for å få av ansiktsmasken.

 

Denne helgen har jeg kost meg skikkelig mye, og de to der er ikke tam for fem flate øre, haha. Her går det ikke ann å kjede seg når man er sammen med disse to bærtene. Gjett om vi skal gjenta dette ei helg med spa og velvære, hjemmelaget guacamole og middag. Gleder meg allerede.

 

Uken som gikk...

 

Ukens høydepunkt... Storesøster kom hjem, og vi søskene og søskenbarna samlet oss til mormor på hjemmelaget eplepai med is, nystekte vafler med hjemmelaget jordbærsyltetøy. Herregud så godt! Og som vi koste oss. Storesøster, storebror og jeg koste oss med lasagne og tv-titting, feiret bursdagen hans før søster reiste hjem igjen. Godt å ha familien samlet! 

Ukens nedtur... Sliter utrolig mye med smerter i hverdagen. Er temmelig sliten av å gå med prolaps i korsryggen, og isjias smerter i foten og itillegg til betennelse i låret. Det er så ille når jeg går, står, reiser meg, setter meg ned på do og i det hele tatt å bevege meg. Alt er smertefullt. Jeg er lei, jeg er sliten og har ikke overskudd. 

 

Ukens sang... Det må bli Nik & Jay med clappin` den er så kul!

  

Ukens cravings... Kyllingsalat med fransk dressing og krutonger, jummy. Får jeg lyst på noe ekstra godt, så lager jeg det. Så har jeg fått cravings på Smash.. Jeg kunne ha spist smash hver dag, så godt er det. Og når jeg først har spist en hel pose, så kjøper jeg nytt neste dag og neste dag der igjen, omtrent. Er det noe avhengighetsskapende opp i posen? jeg klarer nesten ikke å slutte å spise det, seriøst!

 

Ukens serie... Er det noe jeg elsker, så er det å se serie. Noe jeg gjør omtrent hele tiden. Jeg har så mange serier å følge med på, men akkurat nå ser jeg på Keeping up with the kardashians, og er på sesong 8 nå. Det er litt spennende og morsomt å se rampelyset til familien, hvordan de har det og lever livet i luksus. Mye humor og ikke minst drama, det liker vi.

Ukens latter... Jeg lå i sengen og kom over en vines videoklipp på fb, og fikk sånn til latterkrampe at jeg måtte gå ut fra soverommet for å ikke vekke Ola. Jeg lå og rullet meg i sofaen med den latterkrampen, og enda verre ble det av at jeg tok på lyd på filmen, haha.

 

Ha en fin kveld ♥

 

I woke up to a

Beautiful morning with sunshine, and i went for a walk.


Det er så deilig med fri at jeg ikke kan få sagt det nok, men så er det jo veldig deilig å komme tilbake på jobb også. Da jeg stod opp skinte solen som aldri før, og jeg ordnet meg for å ta turen ut. Etter litt om og men, fikk jeg dratt meg selv på en gåtur på morgenkvisten. Det er så hærlig å gå i sine egene tanker med musikk på ørene. Jeg gikk langs drivaelven, og fikk tatt noen fine bilder av naturen. 
Min favoritt sang mens jeg er ute å går (og sånn ellers også)  Kygo med nothing left,og One Direction med drag me down. Jeg har fått to nye favoritt låter dere må høre på bortsett fra disse to jeg nevnte, Zara Larsson med never forget you og Selena Gomez med good for you.

Bildedryss fra Tyrkia - Belek

Hei alle fininger ♥ Jeg kom plutselig på at jeg hadde bilder lagret i arkivet som jeg skulle vise dere da jeg og Ola dro til Tyrkia i september i fjor. August i fjor, fikk jeg denne sydenturen i bursdagsgave fra Ola, og avreisen var 1 måneder etter. Dette var vår første ferietur sammen. Vi var 1 uke i Belek. Vi dro på Spa, jeg dro til hud pleieren, fiske spa, og spilte vannpolo med en gjeng andre ukjente turister fra andre land. Å herregud så gøy det var.Vi fikk slengt på oss luer med rødt eller blått, som var laget. Det var flere svære menn jeg skulle spille mot og være på lag med, jeg var nesten litt redd jeg, haha. Jeg var faktisk så flink at jeg ble toppscoreren på laget. Etter dette ble jeg svært populær og alle ville ha meg på laget, hehe.

 


- Drygeste flyturen ever!

 Hvilken hårfarge?

Hei og god kveld fininger ♥

Det har seg sånn at jeg er ubesluttsom når det kommer til hårfarge, spesielt når jeg "nylig" har blitt blond igjen. Men etter min mening, så synes jeg at det er noe styr med det. Man må passe på at håret ikke blir uttørket, og ikke minst finne den riktige hårfargen som passer meg.

 

Her har jeg plukket ut et par hårfarger jeg synes er fint, så får jeg la håret bare være for en stund, så skal jeg høre med frisøren og se hva jeg ender opp med. Og nå vil jeg høre deres mening. 

 

1. 2.3.4. 

5. 

6. 

Hvilken likte dere best?

Hairtalk : Blondine, brunette eller mørkebrunt?

Hei ♥ Let's talk about hair..

Jeg var innom og sjekket ut gamle bloggen min, og der fant jeg nemlig litt før og etter bilder da jeg var både blondine, brunette og hadde mørkebrunt hår. Jeg må si at jeg kjenner at jeg savner litt det å være brunette eller mørkhåret. Jeg føler det er mye mer styr å være blond, man må passe på at det ikke blir tørt, slitt, passe på gulskjær og at extensions skal matche hele greia, men herregud så fint det er å være blondine også. Så lenge man får til den riktige hårfargen.

Her skal dere få et tilbakeblikk og si hva dere syns jeg passer best som :) (Jeg er opprinnelig blond btw)

 

Blondine

Brunette 

MørkebruntHva mener dere?

Bilder : Husarbeid på natta

Jeg kom akkurat hjem etter å ha hentet Weronika på flyplassen. Jeg, Weronika og Joakim var innom burger king og spiste mat før vi dro hjem. I dag har jeg hatt fri fra jobb, og deilig er det. I går var jeg, Ola og Joakim å hentet en tv-benk til leiligheten min. I natt fikk jeg plutselig "støv på hjernen", og shinet leiligheten min. 

Det gjorde så godt å sette seg ned i sofakroken med en serie og god samvittighet etterpå. Det å vite at man har fri, og kan ligge lenge dagen etter, det er en hærlig følelse.


Things i dont feel like doing today

 

Moving...

Hallo solstråler. I dag har jeg fri fra jobb, solen skinner og her sitter jeg med selvlaget kyllingsalat som jeg har fått helt cravings på. I går var formen min helt elendig. Jeg var en smule redusert etter lørdagens festligheter, og i tillegg har jeg blitt litt forkjølt. I dag føler jeg ikke for å gjøre noenting, men likevel tok jeg meg selv for å rydde, gå ut med all pappen som har samlet seg, søpla, og tok en opprydding på kjøkkenet. Noen som melder seg frivillig til å vaske leiligheten og rydde litt? haha. Nå tar jeg med meg pc'en min i sofakroken og kryper godt under pleddet med en film på tv skjermen. 

Ønsker dere en strålende fin dag 

 

Uken som gikk

Ukens kjiping : Sliter mye med isjias smerter nedover foten pga prolaps i korsyggen. Jeg har nylig vært å tatt en ny Mr-undersøkelse som viste seg at jeg hele tiden har hatt betennelse i låret. Ikke rart jeg har slitt mye med smerter.

 

Ukens sang : Andie Case - See you again. Den er så nydelig.

 

Ukens latterkrampe : Da jeg var på overnattingsbesøk til venninna mi i Molde. Cathrine og jeg har det som plommen i egget, og når vi to er sammen så kjeder vi oss ikke et sekund. Vi har det kjempe artig sammen og ler så tårene triller. Vors, utfart på byen og nach, jeg kan ikke huske sist jeg har kost meg og hatt det så artig. Vi begge ler enda, spessielt turen på vei til nach og på nach'et. Hun der ass ♥ 

Ukens uhell : I går var jeg i stallen og skulle ri på bana. Jeg tenkte at jeg ikke orket å ha på sal siden jeg hadde litt dårlig med tid. Da vi kom oss på bana hadde jeg og svarten ridd en del runder, så tenkte jeg å skifte retning og skrittet på skrå av bana. Det skjedde så brått og uventet, Svarten måtte ha snublet i sanda og sikkert fram hovene, og der falt han rett i bakken. Jeg falt av og rullet unna itilfelle han skvatt eller fikk panikk. Jeg var dekt av sand og fikk satt meg opp. Jeg så på Svarten, og der står han like forvirra og som et spørsmålstegn som jeg. Heldigvis var det ikke noe alvorlig, og jeg fikk heldigvis ikke skrekken. 

Ukens tanke : Jeg har tenkt veldig mye på ting den siste uken. Jeg satt meg ned med pc'n og har skrevet et innlegg på bloggen min som kommer snart. Det er et personlig innlegg der jeg åpner meg opp. 

 

God helg ♥

 

 

NOE JEG SER FREM TIL

Høsten ♥ Er det noe jeg gleder meg til, så er det høsten. Sommeren er over for denne gang og snart kommer høsten like om hjørnet. Det som også er litt minus med høsten er at det blir mørkt, man kan bli litt høst/vinter deprimert som man kaller det. Men jeg gleder meg iallefall til å tenne lys, se masse serier, for høsten har masse serier å by på, og det gleder jeg meg til. Når det begynner å bli kaldt ute er det deilig å krype opp i sofaen under et varmt pledd, finne frem tøfler eller gode behagelige klær, og finne en god film eller serier å se på. Drikke en varm kopp med kakao, og ha en skikkelig innedag. Jeg gleder meg til å ri i skogen og kjenne kalde vinden som røsker litt i kinnene, og de fargerike høstbladene.

Roadtrip and playing guitar

Da klokken var litt over 06 på morgenen dro jeg, Weronika og Joakim på en liten roadtrip til Molde, for å slippe Wero av på flyplassen, før jeg og Joakim vendte snuten hjemover. Det å stå opp 05:45 var rett og slett veldig uvant, og kjempe trist når jeg stod opp til mørkt og surt regnvær ute. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å blegge på sofaen og 2-3 timers powernap ble tatt. Jeg er faktisk litt usikker på om jeg angrer litt på at jeg solgte gitaren min, men jeg hadde ikke tålmodighet til å lære meg og spille, og lære meg gitar grepene. Så istedet for at den sto der til pynt, var det bedre å selge den til noen som virkelig hadde bruk for den. I mellomtiden kan jeg låne Ola sin mens jeg er hos han på besøk og spille litt der. I dag gjorde vi faktisk det. Vi satte oss ned i hver vår sofa, med hver vår gitar hvor han prøvde å lære meg. Joda, jeg er ikke helt flink med grepene og å få til en melodi for å si det sånn, men det ble iallefall noe. Det var utrolig godt å koble ut og få tankene over på noe annet, dette trengte jeg virkelig! Så kanskje dette er noe jeg burde gjøre oftere?

Sleeve tatoveringHei på dere ♥

Det har seg slik at jeg har tatt enda en tatovering, nemlig en sleeve som dekker hele arma mi. Neida, dette er bare en fake tatovering som jeg har kjøpt på ebay for knappe 11kroner. Jeg hadde så lyst å teste ut dette for å se om jeg kledde dette sleeve opplegget. Selv om det var på en måte litt kult, er jeg ikke så stor fan av hodeskaller, spessielt ikke på oss jenter! Det blir for harry for min del. Hadde jeg skulle endt opp med sleeve eller noe lignende, hadde jeg byttet ut hodeskallen med roser og noe annet som er meg og min stil. Og kanskje ikke dekket hele armen. 

 

Så hva synes dere?

 

It's my birthday

Hallo! Har dere det bra?

I dag har jeg hatt en kjempe fin bursdagsfeiring:) startet dagen på jobb der jeg ble møtt av hærlige 3.klassinger (som jeg jobber i) som ga meg klemmer og sang bursdsgssang til meg. Når jeg kom hjem til kjæresten har han disket opp med kake, blomsterbukett og grillmat til bursdsgsbarnet. Hærlighet så fantastisk! Jeg har fått så mye fantastiske hilsninger på facebooken min, det varmer! Jeg må bare si AT JEG ELSKER BURSDAGER, det er jo tross alt min dag i dag som er en gang i året, derfor er det ekstra stat med oppmerksomhet på dagen sin.

Vi har vært heldige med været i dag også, ser nesten ut som sommeren starter for fullt nå. Det har vært skikkelig til tropevarme.

Nå skal jeg slappe av med Gossip Girl før vi tar kveld.

Ha en fin kveld <3

Jeg trenger hjelp i fra dere

Hei ♥ Det har vært et par dager med bloggpause, grunnet mye har skjedd på hjemmebane (les forrige innlegg) og har ikke funnet energien til å blogge. Men over til noe annet.. Jeg har lenge hatt lyst til å ta en tatovering på armen min, et enkelt og bra sitat.Derfor spør jeg dere om hjelp. Er det noen av dere som vet om et bra sitat som har med å oppleve så mye nedturer i livet, men likevel så står man her sterkere enn noen gang, og det å være modig? Så skrik ut i kommentar feltet, legg gjerne til linker hvis dere finner noe. 

I lost a friend

Onsdag, den 5 august mistet jeg en venn, Patrick. En fantastisk person og en god venn. Det skjedde så uventet og brått. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller tenke. Jeg sitter igjen med mye tanker på ting som kunne ha vært unngått, og at han faktisk kunne ha vært i live. Jeg blir helt kvalm av tanken. Tanken på dette, og at han ikke kommer tilbake. Fine, snille, morsomme og hærlige god gutten er nå blitt revet bort fra oss. Jeg husker vi to satt å så på favoritt serien Sons of anarchy sammen, og vi kalte hverandre for Clay og Gemma. Siden den gang jeg har jeg fått "navnet" Gemma. Han var en god gutt som var lett å bli glad i. Han har satt sine spor i oss alle som bor her og rundt om kring. Det er med en stor grunn at han ble så godt likt, og hadde utrolig mange venner. Han spredde humor og glede til oss alle sammen. 


Ord blir så fattig. Du hadde hele livet forran deg, men gud hadde andre planer for deg. Nå har himmelen fått en ny rockestjerne. Høyt elsket og dypt savnet av oss alle! ♥

 

JEG ER IKKE EN KARDASHIAN!

The Sun : Mitt lille nervesammenbrudd. The sun melder om mitt sammenbrudd til avisen. De har visst fått for seg at jeg er en Kardashian. Jeg ble tom for ord og fikk et nervesammenbrudd, og jeg sier det igjen, JEG ER IKKE EN KARDASHIAN!Min dag - time for time

Dette er første gangen jeg blogger et innlegg om min dag, time for time. Det er fredag, jeg har ikke så mye planer i dag, men her er iallefall dagen min i dag, time for time.

 

10.30 Begynte sånn smått å våkne til. Lå en stund i sengen, sjekket facebook og snapchat. Kjæresten kom innom meg en tur for å hente lader i arbeidstiden. Alltid like kjekt å se han i arbeidsklær. 

 

11.00 Ligger fremdeles i senga. Vanskelig å stå opp når den er så god å ligge i. Spesielt når jeg kan ta hele plassen i senga for meg selv. Ligger en liten stund til helt til jeg tar fram dataen min, skriver et blogginnlegg og poster det. Tusler inn på badet, og kler på meg. 

 

12.00 Begynner jeg å rydde på kjøkkenet, tar ut av oppvaskmaskinen og setter inn det som har blitt brukt. Rydding i kjøkkenskap og hyller. Rydder litt på stua.

 

13.00 startet jeg å ordne meg frokost. Det ble ei skål med frukt og bær. Jordbær, Banan, Bringebær, Blåbær og kiwi. Jeg hadde også oppi en liten dæsj med vanilje kesam, det er så utrolig godt synes jeg. Perfekt måltid dersom du får lyst på noe søtt å spise. Mens jeg slapper av i sofaen og spiser frokost surrer Gossip Girl på pc skjermen min. 

14.00 Begynner å ordne meg, finne frem andre klær og fortsette å se Gossip girls mens jeg fikser og ordner meg. 

 

15.00 Kjørte jeg avgårde for å hente kjæresten min på jobb. Vi drar på butikken å handler inn til middag. Det blir pannekake med flesk og blåbærsyltetøy står på menyen vår i dag. Tok litt selfie, fikk Ola til å ta et bilde av meg til bloggen. Ordnet middag
16.00 Da var middagen servert og vi er klare for å hive innpå pannekaker.

  

17.00 Ola låner bilen min slik at han kan komme til meg senere i kveld, og han kjører meg hjem. Er hjemme i leiligheten min og legger sammen klær, sjekker og besvarer mail.. Tar litt mer selfie til bloggen, sjekker facebook og snapper med folk. Sitter å funderer på om jeg skal ut på party livet i kveld sammen med noen venner. 

18.00  Bestemmer meg for å bli hjemme og kose meg. Jeans buksa er byttet ut med kosebuksa, sitter godt i sofakroken og har funnet roen.  

19.00 Ringer Ola (typen) og bare jatter med hverandre, haha. Det er jo ikke så lenge siden han slapp meg av, og likevel er vi et sånt par der vi kan ringe til hverandre å prate selv om vi så hverandre for litt siden. Slapper av og koser meg maks med mario på Wii.20.00 Spiller fortsatt mario på nintendo wii. Tar litt pauser innimellom og chatter med venner på fb.

 

21.00 Ut å går meg en liten tur i regnværet og besøker graven til Mamma ♥Dette bildet ble tatt i fjor høst. Det er så fint på gravplassen når det er mørkt og vi har tent lys i lykta på grava. Evig kjærlighet ♥

 

Jeg stopper min dag - time for time. Jeg har ikke så mye på plana for i dag. Resten av kvelden skal fortsatt gå til avslapping, kos med godteri, serier og i armkroken på kjæresten som kommer senere. Det var litt artig å prøve ut dette, sånn at dere får se dagen min fra time til time, hele versjonen. Kanskje jeg kan gjøre dette senere når jeg har andre ting å gjøre enn å daffe på sofaen:)

 

Hva synes dere?

 

I stay up late every night

And realize it's a bad idea every morning.. or not to day :)

 

God morgen skjønninger ♥ Hva gjør dere?

Det har seg jo sånn at man blir fristet å ligge i sengen til langt på natt med pc'n i fanget, høre på musikk og se serier. I natt har jeg holdt på med bloggen min, hørt på musikk og sett på Gossip Girl, med en snorkende kjæreste ved siden av. Klokken ble 03-03.30 før jeg sovnet, og trodde at jeg kom til å sove utpå ettermiddagen eller noe. Men der tok jeg feil. Jeg våknet 10.30 i dag og var lys våken. Da er det ikke noe annet å gjøre enn å skrive et blogginnlegg og ønske dere en god morgen, og en fin dag. Nå skal jeg straks stå opp, ordne meg frokost og rydde og vaske leiligheten min. I dag har jeg mye energi, så det er da jeg bare må ta den sjansen å få gjort noe fornuftig.

  

Ønsker dere en fin dag ♥ 

Hugs and kisses.

 

 

Jeg har lyst på flere lesere

Hei igjen dere ♥

Jeg har et spørsmål til dere.. Jeg vil så gjerne få flere lesere, er det noe dere kan tilføye her hva jeg kan gjøre bedre på bloggen min? Er det noe dere vil at jeg skal blogge om? Er det noe dere er interessert i å vite om? Kom gjerne med tips og forslag, alt for dere :)I'm in love and the endHallaisen! Har dere det bra?

I går måtte jeg stå opp grytidlig, klokken halv 8, midt i ferien min. Når man har ferie, så er 12 for tidlig til å stå opp skjønner dere, haha. Jeg kom meg opp uansett hvor vondt det var. Jeg kastet på meg klærne og føk ut døren. Jeg skulle være barnevakt for valpen til svigers, og i'm in love rett og slett. Hun er så nydelig at det ikke finnes ord. Vi har lekt, sovet og kost oss masse før hun ble hentet.

 

Nå ligger jeg som en slakt her i senga etter en lang ridetur med svarten. Jeg skal nyte siste ferieuken min før jobben kall på mandag. Plutselig så er den over, så nå skal de siste dagene nytes maks. Så derfor skal jeg kose meg ekstra i kveld med Gossip Girl, fruktsalat med en liten dæsj vanilje kesam, og starbucks.

Xoxo 

 

Svar på spørsmålsrunden

Okei, nå kommer endelig svarene på det dere har spurt om :)

 

Hva liker du å gjøre når du skal ha fest? 

Svar : Når jeg har gjort klart i leiligheten min og at alt er ryddig til gjestene kommer liker jeg å høre på musikk mens jeg ordner meg, da blir jeg enda mer i partyhumør 

2. Bruker du å spille tv-spill, data eller mobil spill? Hva spiller du?

Svar : Tvspill går det mye i supermario på nintendo wii. Ellers går det i PS 1 og PS 2 går det i crash bandicoot og mortal Combat. Dataspill går det i Sims, Diablo eller de spillene som er på pc som kabal.

Når jeg spiller på mobilen går det i candy crush eller pet rescue, og wordfeud

 

3. Hva heter du på snap?

Svar : Det er hemmelig :)

 

4. Hvor lenge har du blogget? og hvorfor blogger du?

Svar : Jeg har blogget i ca 1 år. Hvorfor jeg blogger er fordi jeg synes det er spennende å dele det jeg har på hjertet med dere og få respons.  

5. Leser du bøker? Hvilken?

Svar : Jeg leser Harry potter, 3 venner og bøker fra da jeg var medlem i pennyklubben, hehe.

 

6. Hva gjør du for å slappe av?

Svar : Spiller tv eller dataspill, eller spiller på mobilen og slapper av på sofaen med serie. Ellers ridetur i skogen får meg til å sitte i mine egne tanker og slappe av. Ellers er det jacuizzien også.

7. Hvordan ser en arbeidsdag ut for deg?

Svar : Når jeg starter på jobb, så er jeg først på SFO, så følger jeg klassen jeg har til garderoben og går ut. Når det ringer inn, har skolen begynt og jeg er med i klassen som assisent. Når skoledagen er over, følger jeg med de som skal tilbake på SFO og er er til arbeidsdagen min er over. Hvis det var dette du mente? :)

 

8. Har du favoritt parfyme og hva heter den?

Svar : Britney spears (den der kula) og Escada Taj sunset

 

9. Har du dyr? 

Svar : Desverre har jeg ikke dyr lenger. Jeg hadde en hvit med mørke flekker som het josefine. Hun hadde jeg bare i noen måneder så måtte jeg levere henne tilbake til dyrebutikken. Senere kjøpte jeg en dvergvedder hanne, som fikk navnet Trampe. Etter noen år skaffet jeg meg ei lita løvehode jente som fikk navnet Josefine. Josefine hadde jeg bare i 3 år, hun døde av luftveisinfeksjon på bursdagen min. Trampe døde året etter josefine's bortgang, dagen etter bursdagen min. Savner de veldig mye ♥ 

10. Hva er favorittmaten din?

Svar : Det må være biff med fløtegratinerte poteter og smørdampet brokkoli og gulrøtter. Kyllingwok, grillmat og pizza 

 

11. Driver du på med idrett?

Svar : Nei driver ikke på med idrett

 

12. Studerer du? Jobber du?

Svar : For tiden er jeg lærling som barn og ungdomsarbeider på barneskolen. Siste året mitt, så er jeg ferdigutdannet :)

 

13. Hvor bor du? og bor du alene

Svar : Jeg bor på Sunndalsøra, og jeg bor alene

 

14. Hva vil du bli?

Svar : Barne og ungdomssarbeider som jeg utdanner meg i nå.

 

15. Hvor ser du seg selv om 10 år?

Svar: Jeg ser meg selv om 10 år med 2-3 barn, samboer, hus og dyr (hund og katt)

 

16. Har du lyst på barn?

Svar : En dag har jeg veldig lyst på barn, når tiden er inne, og jeg og den partneren jeg er sammen med er klar for det

 

17. Hva er ditt favoritt sminke merke?

Svar : Har ikke noe favoritt merke, kjøper den sminken jeg er fornøyd med uavhengi merke.

 

18. Er du opptatt av utseende?

Svar : Noen ganger. Det varierer veldig. Når jeg skal på jobb er jeg nesten sminkefri, og kan gå nesten hele tiden sminkefri når jeg skal på butikken. Skal jeg på fest er jeg mer dollete. 

19. Hva er det beste med 2014 så langt? (dette spm fikk jeg for en stund tilbake btw)

Svar : Jeg har reist på ferie til Tyrkia, der har jeg aldri vært før. Flyttet for meg selv i ei leilighet for første gang så det var stas. Har hatt mye fester i leiligheten til langt på morgenkvisten. Jeg har vært på julebord og fått kjørt gokart for aller første gang. Jeg og Weronika dro til Molde å tok tattovering, jeg tok min 3. I et øyblikk trodde jeg at jeg skulle besvime og sparke tattovøren i ballene. Jeg og Weronika tok oss vårt første bad i regn/haggel vær. Kort tid etter ble jeg syk og fikk streptokokk betennelse i halsen (ikke godt). Jeg har vært på hytta i lag med Cathrine, Anabell og Juni.

 

20. Favoritt sang?

Svar : Fast 7 - See you again og galantis med runaway, Sandra lyng haugen med play my drum

 

 

21. Hva er drømme reisemål hvis du skal ut å reise?

 

- Hawaii- Bahamas- New York- London (har vært der før og vil tilbake)Los Angeles (Har vært der før og vil tilbake)

22. Hva er det koseligste kjæresten din har gjort for deg?

- At han skrev en lapp hvor det sto hva han følte for meg, hvor glad han er i meg og hvor mye jeg betyr for han. Synes det er koselig å ha noe å se tilbake på uansett.

Og det andre, var at han ga meg en sydentur i bursdagsgave.

23. Liker du lange bilturer?

- Varier. Kommer ann på hva jeg skal og om jeg har med meg noen.

24. Sole seg hjemme eller sole seg på stranden?

- Sole seg på stranden

25. Hva er din favoritt drikke med alkohol og uten alkohol?

 - Med alkohol : Hvitvin, mousserende vin, kaffe med baileys, breezer, Cult shaker og den nye smirin off ice

 - Uten : Iskaffe og sjokomelk

 

26. Hva gjør du på fritiden ?

- Er i lag med venner, kjæresten, Ridning/stallen og trimtur/trening

 

27. Hvilken hun er Nico?

Svar : Han er en blanding mellom Schæfer og husky


- Nico og kjæresten

 


28 Hvilke hund er Zico?

- King charles cavalier
29. Hvor gammel er Nico?

- Usikker, ca 1 år kanskje.30. Hvor gammel er Zico?

- Zico er ca 8mnd gammel31. Hvilke type hest rir du da?

- Det har jeg ikke peiling på.

32. Hva er det beste med å ri da?

- Det beste med å ri er å ri på turer, helst i naturen. Det er så utrolig hærlig og avslappende å høre på fuglekvittring, og trave og gallopere i skogen.


33. Hva fikk deg til å begynne å ri på hest?

- Det som fikk meg til å ri på hest er : det startet når jeg var lita, så fikk jeg sitte på en stor svart hest. Jeg har alltid hatt interessen for dyr, så hest har jeg alltid vært i livet mitt fra da jeg var lita. Senere ble det rideleir 2 ganger på rad, ridd litt utenom, og etterhvert dabbet det av, for jeg kjente ingen, eller hadde venner som hadde hest. Plutselig en dag bestemte jeg meg bare for å prøve igjen. Så nå rir jeg 2 ganger i uken. 

33. Kunne du ha tenkt deg å vært med på stevne eller å ri på tur?

- Jeg har prøvd å hoppe hinder, det er både skummelt men samtidig gøy. Ellers forholder jeg meg bare til å ri på turer og på bana.

 

 

 

Håper dere fikk svar på dere lurte på :)

 

 

A lovely morning

God ettermiddag fine ♥

I dag startet jeg dagen med å dra rett i stallen. Jeg og Linda dro på beitet å hentet Svarten og Mirco, for å sale de opp til ridetur. I dag ridde vi i skogen der hestene fikk trave og galoppere litt. Vi ridde i 1,5 timer i dag, kjempe hærlig. Ellers har jeg vært på posten å hentet en pakke, hentet ola på jobb og har laget middag.

 

- Svarten, hesten jeg rir. For en hærlig og god hest. Skal prøve å ta flere og bedre bilder :)- Mirco

I går var vi på middag til svigers, altså moren og stefaren til Ola. Og de har fått seg en nusselig liten valp. Hun er bare så skjønn og har uten tvil smeltet hjertet mitt ♥ Hils på lille Tina


Utrolig vanskelig å ta bilder når hun er helt duracell på gulvet, men dette ble jeg fornøyd med der hun lekte og spratt på gulvet.

 

 

Holder dere på med hest?

Har dere dyr?

 

Hugs and kisses!

Spending my monday morning likeGod morgen, mine fine 

Her ligger jeg fremdeles i sengen å bare nyter ferien min fullt ut.. Sommerværet ser ekstremt dårlig ut i år, vi har hatt noen finværs dager, men ellers ser det dårlig ut. Det blir en del innedager med film og serier, og det er med god samvittighet når været er så dårlig. Jeg sitter å grubler på om vi ikke skal reise bort litt, eller bare ta en roadtrip til en eller annen plassen, for å komme oss bort til. Hva skal dere i sommer? Er dere heldig med sommerværet?

Nå står havregrøt og film på menyen min. Vi snakkes

 

 

Ukene som gikk

 

Heihei ♥  Skal oppdatere dere på de ukene som har vært. Siden det har blitt lite blogging har jeg fått mye tid til å gjøre annet.

 

Ukens motivasjon: Jeg og noen venner har vært på utkikk-post som det heter. Der skriver vi oss inn i en bok når man har kommet frem. For noen flotte trimturer, og selv merker jeg godt at kroppen min trenger trimmen. 

Ukens nedtur: Jeg har i over 1 år slitt med isjias smerter i foten pga prolaps i korsryggen. I det siste har jeg hatt så vondt at jeg har både grått og vært skikkelig forbanna. Det har vært så vondt når jeg går, når jeg skal sette meg ned på do, og det har vært så vondt når jeg skal sette meg inn i bilen, og det å klutsje gjør vondt. Når det er på det værste og jeg begynner å gråte, da har jeg det ikke godt.

 

Ukens musikk: Jeg har fått skikkelig sansen for sangen til Sandra Lyng Haugen med play my drum, skikkelig fengende og fin musikk. 

 

Ukens høydepunkt: Da jeg var i stallen å ridde på bana, ble både jeg og hesten bitt av irriterende klegg. Stakkars som ble plaget under rideturen, orket jeg ikke å ri på bana mer og ridde ned til elva hvor hesten fikk avkjølt seg litt. Ble ikke akkurat bading, men kjekt likevel da det var djupt. 

Tidligere på ridebanen fikk jeg ri barbak. Det er over 15 år siden sist jeg red uten sal. Jeg slet virkelig med å holde balansen, og det ble heller ikke bedre av jeg fikk latterkrampe på hesteryggen og hoppet fra side til side, i trav. Haha, litt av et syn. 

Ukens innkjøp: Bestilt meg 4 kjoler hjem i posten, har ikke fått prøvd de enda, så er spent på om de passer. Fant ikke bilder av de to andre. 

Ukens bilde: Si hei til valpen Tina ♥ 

Hvordan har deres uke vært?

Interiør i heimen

Halla! Hvordan har dere det?

Jeg har akkurat spilt wii etter å ha ryddet hele leiligheten min. Nå er det klart for party hjemme hos meg, men aller først vil jeg vise dere noen bilder av interiør i heimen min.

 

Hva synes dere?

Hey what a beautiful day

Endelig har jeg sommerferie i 3 uker. På fredagen gikk tiden sånn passe sakte, men slik er det når man sitter på jobb og har nedtelling til helg og ferie. Dette har jeg lenge ventet på, og selv om jeg ikke har noen ferieplaner så skal jeg nyte ferien min. Håper på masse sol og finvær, for det har vi hatt utrolig lite av her. På lørdag var det heldigvis opphold til at vi kunne grille, så vi koste oss med grillmat og serie.

 I dag var jeg opp tidlig, og det var ufrivillig. Hvis ikke, så hadde jeg ligget å sovet i senga mi nå, haha. Jeg har akkurat kommet inn døra etter å ha vært hos legen og en liten handlerunde, og nå som solen dukket opp tidlig, skal jeg sitte på balkongen min med nystekte rundstykker med et glass appelsinjuice. Hærlig start på morgenen.

 

Er dere oppe tidlig? 

Hva skal dere i sommer?

Ønsker dere en strålende fin dag ♥

 

Tung periode

Hei soltstråler ♥ Jeg har en liten tung periode nå, så da har bloggen blitt nedprioritert, også itilegg har jeg vært travel med hest på fritiden, venner og kjæreste. Det er nå en gang sånn at noen perioder i livet mitt er tyngere enn andre, og slik er det nå. Nå skal jeg bare slappe av i sofakroken med jordbær og fløte, og en god film på pc'n. 

 

Ønsker dere en fin dag, blogges i morgen!

  

Sengeliggende

Hei ♥

Jeg datt helt ut hvordan jeg skulle starte blogginnlegget, typisk! I dag har jeg, Tonje og Oda baket boller og kanelsnurrer på jobb til både barn og voksne. Dagen i dag har gått utrolig fort, plutselig var jeg hjemme og tok en powernap. Spiste kjapp middag hos ola og dro hjem, betalte regninger og nå ligger jeg i sengen. Og her skal jeg ligge til jeg skal legge meg for kvelden. Er ganske trøtt etter festlighetene på lørdag da det var fest hos meg, dro ut på livet og ble en bitteliten "nash", og var ikke i seng før klokken ble 05 på morgen kvisten. Nå skal jeg iallefall slappe av med serie på pc skjermen og potetgull & dip.

 

Ønsker dere en fin kveld :)Summertime

Hallo solstråler :) Hvordan har dere det?

Jeg ligger på balkongen min å soler meg for øyblikket, og her har jeg ligget en god stund. Livet er ganske bra akkurat nå, det er sol og sommer, og snart starter min 3 ukers sommerferie. Det gleder jeg meg til.

Snart skal jeg hjem til Ola på grilling, er det noe det beste jeg vet om så er det nettopp grillmat og sommer. Ville bare gi fra meg et lite pip, plutselig er jeg tilbake.

Ha en strålende fin dag

Siste sjanse. Jeg svarer på video

Kjære lesere 

Jeg tenkte at dere kunne fortsette å fyre på med flere spørsmål til meg før jeg avslutter spørsmålsrunden i morgen. Jeg hadde som sagt tidligere spørrerunde som jeg hadde glemt helt av. Jeg har tenkt å slå sammen de spørsmålene jeg fikk for en stund siden som jeg hadde helt glemt av, og tar de nyeste spørsmålene som jeg har fått i lag. Jeg tenkte å svare på video. Er det noe jeg "hater" så er det å bli filmet, spessielt når jeg ikke har utstyr til det. Men, jeg har funnet en bra løsning på det. 

 

Lurer dere fortsatt på noe? Hest, fritid, sorg, tips, oppskrift, om bloggen, klær, hår, sminke? Er spent på spørsmålene :) 

 

Kjoler på vei i posten

Heia :)

Det er så hærlig.. Nå har jeg bestilt meg kjoler på nett, og nå er 3 kjoler på vei hjem til meg. Det er så spennende, men samtidig "skummelt"? dere vet den følelsen når dere har bestilt klesplagg på nett og du vet at den garantert vil passe deg for det er den rette størrelsen, men så skjer det store, at den plutselig ikke passer. Er jeg blitt feit? selvbildet blir raskt dratt ned. Og det å bestille klær eller prøve klær i prøverommene på cubus blir ikke lenger koselig. Sånn har det vært for meg den siste tiden.

Når prøver jeg igjen, kjolene er på vei og jeg er spent på om disse kjolene passer. Men så tenker jeg, man kan ikke alltid være like heldig med kjolene hver gang. Om det så står Small, Medium eller Large på kjolen, hva har det å si, så lenge den passer og man ser smashing ut? Det er ikke bokstavene S, M eller L som teller. Det er helheten man ser på seg selv som teller. Men klesplagg er uansett vanskelig, noen er veldig små eller alt for store i størrelsen, det er heldigvis ikke oss det er noe galt med :) 

Dagens tanke.


Disse kjolene har jeg bestilt 

 Fikk ikke til større bilde enn dette.

 

Hva synes dere om kjolene?

Kjenner dere igjen i det jeg skrev?

Hektisk uke og triste dager

Hei igjen ♥

Da er jeg tilbake. Det har vært en travel uke, og alt har gått i et sett. Det har vært triste regnfulle dager og uker. Hvor blir det av sommeren? Rett etter arbeid har jeg hatt det travelt med å hive innpå litt middag før jeg føk av gårde til stallen. På tirsdagen ble det litt forandringer i planene, så det ble en ridetur på bana med svarten istedet for å dra på ridetur. På onsdagen ble det tur til stallen igjen, men denne gangen var det venninna mi som jeg dro med meg, som skulle ri for første gang på svarten. Da vi kom på bana sto jeg og hun som eier svarten, veldig spent på hvordan det skulle gå. Hun ble leid først og deretter prøvde hun å ri alene uten å bli leid. Utrolig tøff og flink! Kanskje jeg får henne til å få interessen for hester?

Meg og svarten 


På torsdag dro jeg nok en gang til stallen, striglet og salte opp svarten, og var veldig klar for å ri på bana igjen. Jeg er ingen erfaren rytter, derfor har jeg godt av å ri på bana for å lære meg litt forskjellig med ridningen. Det ble tatt litt bilder fra hesteryggen som dere skal få se. Det ble mye prat om hesten nå, men hverdagen min har bestått mye av hester i denne uken.

 

I helgen hadde jeg fest, jeg trodde vi ble ca 6 personer hjemme hos meg, men jammen ble vi 15 stykker i leiligheten min. Det ble bra med liv, trivsel og godt humør. Når klokken ble "nå er det på tide å dra ræva si ned" måtte vi hive innpå siste rest av drikken vår før vi gikk ned og rett på utestedet som er rett ved siden av leiligheten min. Har storkost meg kjempe masse. Gårsdagen hadde jeg alenetid med serier på pc skjermen og kyllingwok til kvelds.

For en hærlig og god hest. Blitt glad i han her jeg ♥

 

Holder dere på med hest? 

Er det noe dere vil at jeg skal blogge mer om?

 

Ønsker dere en fin søndagskveld videre!

SISTE SJANSE

Heia fininger ♥ Det ble en litt lang ufrivillig bloggpause fra min sin side, men nå er jeg tilbake og jeg håper dere fortsatt leser bloggen min.

Det jeg først vil skrive om nå er at det er siste sjanse å spørre meg angående at jeg har spørsmålsrunde. Fyr løs og spørr om ting dere lurer på, så svarer jeg i løpet av kvelden kanskje :) Så snakkes vi etterpå med litt updates og sånn.Spørsmålsrunde! Video eller skriftlig?

Heia ♥

Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde. Sist gang jeg hadde det glemte jeg rett og slett å svare dere pga at jeg var under oppussing.. Ikke jeg da, men gangen i leiligheten min, hehe. Så til slutt ble det bare glemt, sorry.

 

Nå kjører jeg på med spørsmålsrunde, Vil dere at jeg skal svare på video eller skriftlig? 

Uansett... Kjør på med spørsmål 
Ridetur

Heisann. Jeg har vært så elendig i ryggen at jeg rett og slett ikke har orket å oppdatert dere. Det har vært maks avslapping og en ridetur i går. I går var jeg i stallen igjen, endelig var det opphold og solen tittet frem. Selv om det blåste ganske mye så var det hærlig ridevær. Jeg ble leid et lite stykke før jeg fikk ri på egenhånd i skogen, og ned til elven hvor jeg travet litt. Det er så utrolig hærlig å ri i skogen og lytte til fuglekvittring. Jeg avsluttet rideturen med å ri litt på ridebanen, der jeg travet litt og gikk over til kort galopp. På søndagen i helgen som var, var jeg på ridetime på bana med instruktør, utrolig respekt for de som utdanner seg som rideinstruktør. Tålmodig, rolig, behjelpelig og utrolig snill, så en dag skal jeg bli en enda bedre rytter.


 

Fineste svarten ♥


Todays breakfast og ridekurs

Hei og hopp.

I dag startet jeg morgenen med en hærlig frokost. Det var ikke hvilken som helst frokost, her snakker vi luksus frokost, hehe. Jeg ordnet meg ei skål med jorbær, banan, bringebær og blåber. Jeg hadde på en klatt med kesam med pasjonsfrukt og kesam lime, det er så godt. Ved siden av hadde jeg is kaffe.Timene raste avgårde og plutselig måtte jeg skifte om til rideklær og ridestøvler, og fyke ut døren så hybelkaninene føk over gulvet. Jeg plukket opp venninna mi Weronika, hun skulle bli med å se på og ta masse bilder. Så nå har jeg som jeg lovde, bilder av meg og hesten jeg rir på, hærlighet, jeg har blitt litt glad i han jeg, hihi.

Gleder meg til flere rideturer på banen og på tur ♥

 

Rir dere?  

Hva har dere gjort i dag?

 

Ønsker dere en fin kveld så snakkes vi i morgen når jeg kommer hjem fra jobb.

Ny pc og hærlig ridetur

Hei kjære venner ♥ Endelig har jeg fått meg en splitter ny pc, hærlighet, jeg er heldig. Nå blogger jeg for første gang med ny pc'en min, så denne skal jeg kose meg med i kveld, ordne og fikse ting innpå den.

 

I dag startet jeg dagen min med å dra rett til Expert for å få en ny pc. Deretter gikk turen til stallen, hentet inn jullan som stod på beitet å koste seg, striglet henne og salte opp. Da var vi begge to klare for ridetur. Rideturen gikk kjempe bra, og jeg red ca 2 timer. Hærlig vær, og utrolig hærlig å ri i skogen å lytte til fuglekvittring. I morgen skal jeg på ridekurs, skal lære meg å ri bedre og bli en bedre rytter. Dette blir spennende♥ Hærlig

 

Hva skal dere i kveld? Ødelagt pc

Halloisen

I dag har jeg fri fra jobb. Jeg kom akkurat inn døren etter å ha vært til fysioterapeuten, og kjøpt meg frokost på best (bensinstasjon). Her sitter jeg med oppvarmet baguetten og cappuchino, og blogger rett fra mobilen. Pc'n min har nemlig slått seg vrang i noen måneder og med mye tålmodighetsprøver fra min side endte det med jeg jeg ga pc'n min et fik. Man får lyst til å filleriste den og gi den en flygetur i veggen. Den avbryter fort jeg skal slå den på, det er som jeg sitter å prøver å holde liv i den med on knappen, i nesten 1 time holdt jeg på!

Akkurat nå har jeg heldigvis en Pc jeg fikk låne av Ola inntil videre, så får denne unulige pcn min bare ha det så godt. Ola er ferdig på jobb snart, da skal vi ta turen til Elkjøp og Expert for å se på en ny pc til meg. Jeg ha meg ny snart, hærlighet man blir avhengi pga blogg, jobb og diverse.

Vi blogges senere fininger

Fan page

Jeg hadde satt utrolig stor pris på, om dere tar dere et par sekunder på å trykker liker på fanpagen min på facebook, og følger meg på instagram ♥ Kanskje jeg kan følge noen av dere?

 

Fanpagen

 Instagram : vsb89
Snapchat updates

Hei og god søndagskveld kjære venner :)

I dag har det vært en rolig og avslappende dag. Har kost meg masse med Zico før han ble hentet av venninna mi. Gjett om jeg skal ha meg en valp en gang i fremtiden. Her er en liten oppdatering på snapchaten og flere blir det

Stalljenta

God kveld mine venner ♥

Dagen har gått til fysioterapeut hvor vi snakket om prolapsen jeg har i korsryggen og isjias smerter (stråling i foten) og vi snakket om når dette skjedde og hvor lenge jeg har hatt det. Nå har jeg gått slik i 1 år. Det er lenge det. Jeg gjorde noen øvelser slik at han kunne undersøke meg, og nå har jeg fått funnet ut litt mer om ryggen min. Jeg skal tilbake igjen på fredag for å snakke om øvelser jeg kan gjøre hjemme, så jeg håper dette blir bra. Makan for utslitt og lei man blir av å gå sånn.

 

Da jeg kom hjem ordnet jeg meg kyllingsalat. slappet av og rakk ikke å finne roen før jeg måtte fyke ut døren igjen. Denne gangen dro jeg ut i stallen for å ri på to hester for å finne ut hvilken som passet meg best. Etter litt riding på bana fant jeg nok fort roen og tilitt til hesten nummer 2, svarten? haha jeg og navn ass. Uansett, han er helt nydelig, snill og rolig, så det virker som vi var et perfect match for å si det sånn. Er spent på å ri han neste gang. Jeg elsker bare hestelivet. Jeg kan ta bilder av han senere.


Følg meg gjerne på instagram vsb89

HAIRTALK: OLAPLEX

Hei fine lesere ♥

Når jeg kom hjem fra jobb var jeg så utslitt at jeg sovnet på sofaen etter å ha spist middag. Jeg fikk flere meldinger uten å våkne, har ikke lagt lagt merke til noe som helst selv om jeg har dobbel vibrasjon når jeg får sms.

Jeg tenkte jeg ville fortelle dere om et produkt/behandling? som har kommet i frisørsalonger. Det er en behandling som skal være enklere å gå i fra farget hår til å bli blond uten å skade og slit på håret. Jeg ble veldig fascinert over youtube klipp jeg fant, og nå har jeg faktisk bestilt meg en frisørtime. Jeg skal gå i fra lilla tilbake til blondt igjen, og det kommer til å bli spennende siden det er litt værre å gå fra lilla enn fra brunt eller mørkere hår.

 

Under her kan dere se video. Fantastisk!! 

Jeg skal skrive et innlegg om det når jeg har vært hos frisøren.. Men, er det noen av dere som har testet det ut som kan fortelle meg litt om dette? 


Uken som gikk

Hei fine lesere ♥ Hvordan har dere det? Jeg har vært opptatt og veldig travel i det siste at bloggen har blitt prioritert sist. Nå om dagen(e) holder jeg på å rydder i klesskapet mitt, det er så latterlig mye at jeg egentlig ikke har behov for å bestille mer klær!! Uansett, jeg kan vise dere noe nytt jeg skal begynne med, uken som gikk.

 

Ukens opptur... Ååå i det siste har jeg hatt mange oppturer, blandt annet at jeg har smått begynt å ri på hest igjen. Det å ri turer i skogen, er bra terapi for sjelen. Så har jeg hengt med venninner, veldig mye sammen med jenta mi, Merete ♥ for et hærlig vesen! Den hvite er den som jeg rir på, Jullan (Julia) men på bilde til høyre ridde jeg Maia

 

 

Ukens nedtur... Jeg ble syk. Skikkelig sår mellom nase og svelg, så kom forkjølelsen, kjipt!


 

Ukens sang... Disse sangene har jeg fått på hjernen, jeg digger de. Tristam - I remember og Bebe Rexha - I'm gonna show you crazy

 

Ukens innkjøp...  Extensions, kjole, armbånd og navlepiercing

 

 

Ukens cravings...  Jeg har fått skikkelig dilla på smoothie igjen, og selvlaget kyllingsalat. Og ikke minst valnøtter og yoghurt chasew nøtter, nam nam.

 

 

Ukens bilde... Det må være fra festen min jeg hadde sist. Merete kysset meg på armen og jeg viser liksom muskler med Weronika og Joakim i bakgrunnen
Hårfarge : fra lilla til blondt?

Hei skjønninger ♥ Beklager for at jeg ikke har oppdatert bloggen min. I forrige uke dro jeg og Ola til Tr.heim å koste oss med god mat og finvær. Jeg har vært så utrolig trøtt og sliten i forrige uke at dagene har nesten bare gått i avslapping og powernap. Har også festet i lag med fine folk.
Det store spørsmålet mitt er.. Hvordan skal jeg gå fra lilla til blondt? Jeg har sett på flere youtube klipp der ei jente hadde lilla hårfarge og ville gå tilbake til blondt. Prosessen var ganske enkel, man blandet "farge" med noe og når man hadde det oppi håret så falmet bare lilla fargen av og det blonde kom frem. Det såg heller ikke ut som det slet på håret.

 

 

Er det noen som vet hvordan man kan gå i fra lilla tilbake til blondt? Jeg og Ola på tur til Tr.heim ♥

 

 

Selfiestang

Hei skjønninger ♥

Det hadde jeg jo glemt helt av å skrive om. For ikke så lenge siden bestilte jeg selfiestang både til meg selv og ei venninne av meg. Vi begge er en stor fan av å ta bilder, ikke bare av oss men av andre og omgivelser osv. Den er genial og enkel å bruke. Du setter bare mobilen på stativet, skrur den på, slår på bluetooth'en på tlf og kobler den til selfie et eller annet og deretter er den klar til bruk. Du kan justere lengden på stanga og justere "hodet". Jeg bruker selfiestanga ofte når jeg skal ta bilder av meg selv, og sammen med en vennegjeng. Det er så latterlig enkelt at man slipper å stresse med å sette på speilrefleks kamera på stativet, med mob på selfiestanga ser man hvordan bildet er før du bestemmer deg for å ta. 

Her er noen bilder da jeg tok bilder av meg selv fra festen min.

Selfiestanga kan dere bestille her

New haircut before and after


 

Heisann skjønninger ♥ 

I går var jeg hos frisøren og fått klipt håret mitt kort. Det meste som var ødelagt og slitt er klipt bort. Jeg ble utrolig fornøyd med frisyren og itilegg til at håret mitt ser, og kjennes bedre ut. Nå gjenstår det å farge håret lilla igjen siden fargen har falmet av en del. - Utvasket lilla farge, slitt og stygt hår. 

Håret etter : 


Håret er mye bedre nå enn det var før jeg klipte meg. Fått en ny frisyre og ansiktet kommer mer frem, og jeg er fornøyd.


I kveld blir det hæla i taket og tennene i tapeten for jeg skal ha fest, og deretter blir det utfart. Blir det ikke noe spessielt med liv ute får vi fortsette festligheten hjemme hos meg. Kjekt å bo rett ved siden av uteplassen gitt.

 

- Hva synes dere?

- Hva skal dere i kveld?Pakke i posten : Hair care og blivakker


 

Hei og god fredagskveld fine lesere ♥ føles ikke ut som det er kveld selv om klokken snart er 7, hvor har dagen blitt av? Jeg har fått to pakker i posten i dag, den ene hadde jeg helt glemt at jeg bestilte, hehe.

Dette fikk jeg i posten 


HairCare er en serie produkter som er spesielt utviklet for å tilføre kroppen gunstige og hensiktsmessige næringstoffer fra innsiden. HairCare tabletten er det en god kombinasjon av hårvekstfaktorer som gir næring og aktiverer nødvendige prosesser i hårsekkenes hårceller. Produktet er spesielt utviklet både for å bidra til og vedlikeholde hårpigmentering og hårvekst. Fordi vakkert og næringsrikt hår kan kun komme innsiden. Produktet må bruker 6-12 måneder for synlig resultat.

Jeg har akkurat startet på dette, så jeg kan desverre ikke fortelle dere om dette funker eller ikke, men flere av toppbloggere har snakket varmt om dette produktet.

 


Disse seriene skal pleie, styrke, gjenoppbygge hårets interne styrke, gjør håret friskere og mykere. Nå gleder jeg meg til å dusje og bruke dette.

 

- Har dere prøvd ut HairCare?

- Har dere prøvd ut noen av disse fra blivakker?


Snapchat updates


 

Hei fine lesere :) Tusen takk for omtanke på det forrige innlegget jeg skrev, det setter jeg pris på ♥ Det er ikke en nyggelig opplevelse å miste noen man er glad i.

 

Her er litt updates på snapchat. Det kommer flere updates senere i dag :)


On my wish list

Hei skjønninger ♥ Hvordan har dere det? 

Jeg tror jeg må ringe til Hallgeir i luksusfellen, for nå har denne frøkna her bestilt alt for mye ting i posten, igjen! Denne gangen har jeg bestilt hårkur og hårpleie til håret noe jeg sårt trengte, og nå har jeg også bestilt meg litt klær, noe som jeg sårt ikke trenger. Synes jeg hører luksusfellen Hallgeir sier:  "Nå må du slutte å bruke penger på slike ting, og heller bruke pengene på noe mer fornuftig" og "Dette her er bare tull, du har jo klesskapet full av klær og det flyter snart over her, så jeg skjønner ikke hva du skal med mer?" 


Jeg kan jo ikke akkurat unngå å bestille alt dette for knappe 250,- kr.. Jeg elsker lilla extensionhåret som passer mitt hår. Og denne kjolen som har en fin åpning. Armbånd og navlepiercing.

 

 

- Hva synes dere?

Jeg trenger hår-hjelp

Hei ♥

Jeg trenger litt hår-hjelp fra dere fine lesere! Håret mitt har blitt så tørt og slitt nesten hele veien opp til toppen omtrent. Jeg bruker å luft-tørke håret mitt etter jeg har dusjet og vasket håret. Så jeg unngår hårføneren mest mulig. Når håret får tørket i fred, så ser jeg hvor tørt og, jeg finner ikke ord, porøst? sprøtt? Uansett, jeg ser hvor tørt, livløst håret er, itilegg til at det er slitt. Håret brekker også av, røyter og mister små hår som bare knekker av. Det føles også tynt i tuppene og i håret. 


-Takk gud for at det finnes extensions! :)

 

Jeg er på jakt etter en kjempe bra hårkur, noen som har å anbefale meg hårkur som jeg kan bestille fra blivakker? 

 

Kyss og klem ♥

Siste innkjøp bilder

Hei ♥

I det siste har jeg klikket med meg hjem to kjoler og ame pure cit roller, og sikkert andre ting jeg ikke kommer på akkurat nå. Her er mitt siste innkjøp 

 

Hva synes dere om innkjøpet?

Har dere prøvd Ame pure cit rolleren?

Snapchat updates

Da var det på tide med snapchat oppdatering igjen. Det blir tatt en del bilder som blir lagret, lagt ut på mystory og sendt rundt til venner. Snapchat er utrolig gøy. Her er litt updates i det siste.

Hva synes dere?

Tilbake på hesyeryggen

God søndagskveld fine lesere ♥

Idag startet jeg og Ola morgenen med nystekte rundstykker med ost og paprika på, nam. Senere på ettermiddagen dro jeg til stallen for å ri på tur sammen med Line. Nå er det mange år siden jeg red sist, så jeg må si det var godt å være tilbake på hesteryggen. Jeg har vært utrolig spent pga nettopp det, men hesten jeg red var så rolig og snill som et lam at dette var null problem. Og itilegg til at jeg har prolaps i ryggen var jeg spent på hvordan dette gikk. I følge folk på nett skulle ridning være bra for ryggen, så dette gikk kjempe bra!


 

Nå har jeg landet i sofaen etter å ha vært hjemom å dusjet, og er stappmett etter at Ola fikset middag til oss. Her skal jeg bli resten av kvelden å se Supernatural, og Game of thrones senere.

 

Ønsker dere en fin kveld videre.

 

Hva har dere gjort i dag?

 

Hva gjemmer seg bak neste dør?

My strength doesn`t come from lifting weights. My strength came from lifting myself up every time i was knocked down. 

Det er slik det føles hver eneste gang jeg blir slått ned av noe, så må jeg sakte men sikkert løfte meg selv opp og komme meg videre. Når jeg har bygget meg selv opp, blir jeg slått ned av noe som skjer, enten det er dødsfall, sorg, noe på privaten og ellers. Jeg er for det meste sliten, lei og sint. Jeg får liksom ikke slappet av og jobbe med meg selv, før det er noe nytt som bryter meg ned. Jeg kommer meg alltid opp igjen på et vis, men det tar tid og energi. 

 

 

Jeg er bare sliten og lei. Hva gjemmer seg bak neste dør? Håper bare noe positivt kan skje fremover nå...

 

 

Kyss og klem ♥

Snapchat lately

God påske ♥ Endelig har frøkna her tatt påskeferie, nå skal det bli godt å slappe av, være med familie og venner. Jeg er litt treig med å oppdatere dere på snapchat froten, men her er det litt oppdatering, så kommer det flere etterhvert :)Nå ligger jeg på sofaen og funnet roen for kvelden. Skal bare slappe av maks med Paradise hotel reprise og en episode senere i kveld. 

 

 

Hva skal dere i påsken?


 

Påskeklem fra meg ♥

Farget håret lilla

God kveld skjønninger ♥

Nå har jeg inntatt sofaen med potetgull, dip og Grey's Anatomy. Ola kommer om ikke alt for lenge, og det skal bli godt å ha han her etter tunge dager.

Men over på noe annet. Nå har jeg endelig fått farget hele håret mitt lilla. Det var en stor overgang å gå i fra blondt til lilla, og har ikke vendt meg til dette enda. Men kult ble det. 

Hva synes dere?

 

Kyss og klem ♥

Pakke i posten : ame pure

Hei fine lesere ♥ I dag har jeg hatt fri fra jobb fordi jeg har hatt så mye å gjøre. Blant annet skulle jeg kjøpe meg svart strømpebukse da jeg var på butikken to ganger, glemte jeg det helt. Jeg har vært så stresset i hele dag at den følelsen av å kaste opp har vært nær. Nå har jeg fått tid til å spise middag, og slappe av litt. Nå skal jeg på butikken for tredje gang og denne gangen skal jeg huske å kjøpe strømpebukse!! 

 

Jeg har vært så heldig å fått to pakker i posten i dag. Den ene pakken inneholdt 2 extensions, en i naturblondt og en i lilla. Skal ta bilde å vise dere senere. Jeg skal farge håret mitt lilla, så dette kommer til å bli kjempe kult. Den andre pakken inneholdt Ame Pure cit roller og collagen therapy gel. Jeg har lest så mye posetivt om den at jeg selv måtte bestille. Jeg skal teste den ut etterhvert, og oppdatere dere om hva jeg synes.


 

Har noen av dere prøvd Ame pure som kan fortelle meg om dette funker, helt ærlig?

Det jeg har bestilt er at den skal ta kviser/akne arr, celulitter osv.

 

Skjønner ikke hvorfor noen av teksta forsvinner litt??

Snapchat lately

Hei fine lesere ♥ God søndag til dere. Nå har jeg inntatt sofaen og skal oppdatere dere litt på snapchat fronten. Synes det er så gøy å ta bilder på snap, det er så mange minner å se tilbake til, derfor jeg lagrer mye. Så er det artig å få delt det med dere, for å få innblikk i det jeg gjør osv. Her er en oppdatering 

Hva synes dere?


Purple hair. Resultat

Hei superstars ♥

I går fikk jeg et kick in the butt og dro avgårde på vita å kjøpte hårfarge. Det var ikke hvilken som helst hårfarge, denne gangen kjøpte jeg lilla hårfarge. Jeg har jo gnålt så mye om på bloggen min å farge håret mitt lilla, men jeg har ikke fått gjort noe med det, før nå. 

Her er resultatet :

 


Men. Dette er bare KUN extension håret mitt jeg har farget. Jeg ville farge extensionshåret mitt for å sjekke ut hvordan fargen var, og om det ble bra. Og ikke minst om jeg kledde det. Så jeg satte bare på håret oppå hodetbunnen og håret mitt for å dekke det blonde håret mitt. Jeg sitter enda med extensionhåret, haha. Jeg må rett og slett si at fargen var drit kul, så kanskje jeg rett og slett skal kjøre på å farge mitt eget hår også?

 

Hva synes dere?

16 spørsmål del 2

17. Når var du i kirken sist? I Bestemor sin begravelse.. Og nå blir det Morfar sin <`3

18. Hvem var den siste som gjorde noe ekstra spesielt for deg? Ola

19. Har du noensinne vært i en ambulanse? Det har jeg

20. Kan du rulle med tungen? Nei, måtte teste det ut nå haha.

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen? Det varierer alt i fra 5 min til 15 min

22. Banner du ofte? Hvis jeg blir sint eller irritert banner jeg, men det kan også komme noen ord når jeg snakker uten å være irritert eller sint. Som f.eks Fy faen den her var knallgod, bare for å sette ekstra i hvor god den der var. haha

23. Hva er det lengste du har campet i et telt? Husker ikke, kanskje 1 eller 2 netter.

24. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med? Ja, desverre er det alltid noe en skal pirke på når det gjelder seg selv. Jeg er ikke fornøyd med puppene, ellers småting som jeg kan gjøre noe med ved f.eks å trene å være mer aktiv. 

25. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? Haha det må være spydige og frekke folk som gjemmer seg bak "Anonym" når man kommenterer. Også en ting til jeg bare må tilføye som sikkert har skjedd flere, når man blogger og har skrevet et langt blogginnlegg, og har brukt en del tid på det. Så plutselig er man uheldig, trykker på en knapp på tastaturet og vips så er blogginnlegget borte for godt. Som desverre ikke har havnet på utkast heller, that sucks!

26. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? Ikke så mye, burde ha blitt flinkere på å drikke vann

27. Når legger du deg om kvelden? Senest 23.00 eller før. Det værste jeg vet er å være på jobb og jeg kjenner at øynene blir skikkelig tung å holde åpen

28. Det mest romantiske du har gjort? Det som Ola synes er "romantisk" eller, han er iallefall fornøyd og lykkelig når jeg gjør det. Det er å sette på klessvasken og legge sammen klærne, vaske huset før han kommer hjem fra eks jobb eller fotballtrening, handle inn og lage middag. Da er han fornøyd, meget fornøyd og lykkelig, hehe. Må jo tilføye at jeg har skrevet noen søte ord på et papir eller kort til han.

29. Et sitat du liker? Haters hate because they hate seeing you do better

30. Føler deg ung eller gammel for alderen? Jeg føler at jeg er ung enda. 

31. Potetgull eller smågodt? Det må bli potetgull.

32. Den perfekte vertinnegaven er? Duftlys eller en fin blomsterbukett.

33. Siste filmen du så? Mamma Mia

34. Norge på sitt beste? hmm??

35. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? Jeg har virkelig lyst til å reise til Australia, og slike idylliske hawaii plasser med hvite strender og turkis hav. Den dagen jeg får råd skal jeg og Ola reise til Hawaii, Maldivene eller bahamas. Ellers kommer jeg ikke på noe mer i farten.
16 spørsmål del 1

Hei fine lesere ♥ Jeg har sett at flere boggere har tatt 35 spørsmål, og da ville jeg også kjøre på med det for at dere kan få vite litt mer ting om meg. Istedet for å ta 35 spørsmål nå så tok jeg å delte det opp i del 1 og del 2.

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir? Informasjon om fagprøven som jeg skal ta til høsten da jeg var på en samling for 2 års lærlinger. Spennende..

2. Hva har du alltid i vesken? Jeg bruker veske sjeldent eller av og til, da har jeg sminke, lommebok, nøkler, mobilen, børste og en solrik

3. Hva bestiller du på kafé? Det varierer, alt i fra pizza stykke og solrik, til kyllingsalat og cafe mocca med sjokolade

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? Bloggen min og andres blogger, facebook, google, netflix og diverse

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? Mamma (som desverre ikke er blandt oss lenger) Mormor, Ola (kjæresten min) og Merete

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? Blå og hvit

7. Kan du bytte olje på bilen? Haha nei, er det noe jeg kan er å fylle på de tingene som skal fylles på som olje, spylervæske og frostvæske, skifte lyspærer

8. Hva har du hatt av kjæledyr? Jeg har hatt katt (familien) ellers har jeg hatt 3 kaniner, en dverghamster som het Rulle, som jeg hadde på deling i lag med ei venninne av meg, haha

9. Har du noen piercinger? Ja navlen, og jeg hadde i tungen 2 ganger!

10. Er det viktig å feire bursdager? Er det noe jeg liker så er det å få oppmerksomhet og feire bursdagen sin, det er jo bare en gang i året man får den dagen for seg selv for å si det sånn. Å feire andre sine er noe jeg synes er koselig.

11. Hva gjør deg lei deg? Dyremisshandling. Får så vondt inni meg når det popper opp nyheter og bilder av dyr som blir misshandlet. Helt forferdelig hvor fæle mennesker kan være. Mobbing, det gjør meg vondt å se hva mobbing kan gjøre med en person. Det er veldig mange som har valgt å tatt livet sitt fordi de blir nedbrutt og ikke orker mer.

12. Hva gjør deg glad? Jeg blir så glad når jeg får ros for noe, og det å hjelpe familien min. Jeg blir utrolig glad bare hvis ei fremmed gammel dame bare stopper opp for å prate med meg om alt og ingenting, da tar jeg meg tia til å prate med henne. Slike ting kan gjøre dagen min bedre

13. Hva er drømmejobben din? Drømmejobben må vel være å jobbe med dyr? Er det noe jeg elsker så er det dyr. Drømmejobben er en jobb der du stortrives på jobben og sammen med kollegaene dine. 

14. Abonnerer du på et ukeblad? Nei. 

15. Hva var det siste du kjøpte? Bukse og selfie stang som jeg bestilte på nett. haha

16. Liker du kinesisk mat? Jaa :)
nytt Speilreflekskamera

Hei og god lørdagskveld fine lesere ♥ Hva gjør dere på en lørdagskveld?

Akkurat nå har jeg og Ola spist kyllingtaco og slapper av. Jeg sitter å søker litt rundt på nett etter speilreflekskamera. Jeg har en Nikon D40 og jeg lurer på om dere kunne ha hjulpet meg litt. Hva anbefaler dere? Canon? Nikon? og hvilken modell? Jeg vil ikke ha noe som er super avansert og vanskelig å lære, men et veldig bra kamera. 

Har dere forslag?

Calling in sick

Hei ♥ Håper dere har har der fint :) Selv har jeg blitt syk så motivasjon for å blogge har vært null. I går var jeg skikkelig elendig form, det var tungt å dra seg opp av sofaen bare for å hente noe. Formen min er bedre i dag enn den var i går, heldigvis. Jeg fikk ordnet meg arme riddere til frokost, det er så godt, spesielt med nutella, jordbær og banan på ♥
Senere kommer det en oppdatering av snapchat bilder her på bloggen :)Kozy night

God kveld fine lesere <3 Jeg blogger fra mobilen. Jeg har inntatt sofaen, tent lys, funnet frem påskeegg sjokoladen, martini asti, og grey's anatomy på pc skjermen. I kveld skal jeg bare kose meg og nyte kvelden. Senere skal jeg bake coockies med sjokoladebiter, jeg har aldri laget dette før så jeg håper det blir bra.

Jeg vil ønske dere en fin lørdagskveld. Håper dere koser dere masse.

Hektisk uke

Hei fine lesere ♥

Det ble noen dager med fri på bloggen min. Det har vært en hektisk uke med arbeid, og når formen ikke har vært helt på topp har jeg rett og slett bare prioritert meg selv. Rett etter jobb var jeg en tur hos legen for å ta en sjekk på foten, pga prolaps i ryggen og isjias smerter i foten. Etter legebesøket dro jeg til frisøren og klipte meg, igjen. Nå har jeg kommet hjem til Ola og har inntatt sofaen, Grey's anatomy og et pizzastykke står på planen nå.

 

Ønsker dere en fin fredag :) 


 

Hva skal dere i kveld?

 

Pust i bakken

Hei fine lesere ♥ Hvordan har dere det? 

Jeg har ikke så veldig mye å skrive om i dag kjenner jeg, det er ikke stort som har skjedd. Jeg har vinterfeie noe som er veldig godt. I dag har jeg sovet til 13:30, noe jeg trengte for jeg har vært veldig sliten i det siste. Nå som jeg har ferie får jeg masse kvalitets tid med meg selv, og bare slappe av. Nå har jeg nettopp kommet hjem etter å ha vært på taco til Ola, sofaen er inntatt, og funnet roen med litt musikk, og tent lys.

Senere skal jeg ta bedre bilder av apotekerdisken jeg har malt ferdig sånn at dere får se resultatet som jeg har sagt at dere skal få se. Blogges senere :)


 

Kyss og klem ♥

Pain og vinterferie

Hei på dere ♥

Jeg kom akkurat inn døren og lagt meg ned i sofaen. Jeg måtte gå hjem fra jobb på grunn av smerter i ryggen og foten, har stivnet helt og det river i smerter. Jeg har prolaps i korsryggen og har isjias smerter i foten, ikke akkurat greit når man har hatt det snart ett år til sommeren. Nå har jeg tatt vinterferie, så nå kan jeg få puste litt ut og slappe av. Jeg har ikke store planer i ferien enn å kose meg og bare nyte den.


- Tired of having pain

Nå har jeg funnet roen i sofaen, spist litt og nå blir det bare maks avslapping og se den flotte gjengen i The Vampire diaries. Senere kommer det oppdatering på før og etter bilde av kommoden jeg har fått malt ferdig for en stund siden.

 

Goood helg! Kyss og klem ♥

Date night

Hei fine lesere ♥ Har dere hatt en fin dag? Dagen har gått nesten i ett på jobb i dag og jeg er klar for vinterferie kjenner jeg. I morgen er det fredag, og deretter tar jeg vinterferie når jeg er ferdig på jobb, så det skal bli utrolig godt å ta en pust i bakken.

Nå har jeg funnet sofaen og skal se litt vampire diaries før Ola kommer hjem til meg. Han skal nemlig ta med meg ut på en date på en resturant, vi skal kose oss med god mat og dessert ♥ Etterpå stikker vi opp til meg og fortsetter kvelden med film eller serier. Jeg gleder meg.


 

Hva skal dere i kveld? Jeg ønsker dere en fin kveld ♥

 

Blogges


 

Kyss og klem ♥

Oh snap(s)!

Hei alle sammen ♥ Her kommer det en liten bildedryss av snapchat bilder som har blitt tatt den siste tiden.

Hva synes dere? skal jeg fortsette med det?

Kisses and hugs ♥

Siste innkjøp

 

Hei på dere ♥

I dag fikk jeg servert mormors hjemmelaget kjøttkaker til middag av verdens snilleste mormor. Er det noe hun kan, så er det å lage middag(er) til oss barnebarna sine ♥ Etterpå dro jeg en tur innom vita for å kjøpe hårfarge, så ble det også kjøpt med en shampo og balsam som de akkurat har fått inn. Nå har jeg funnet sofaen og vampire diaries på pc skjermen, skal straks avgårde til Ola og sove over der i natt.

OGX kerating oil shampoo er utviklet for å øke hårets elastisitet og styrke. Serien er spesielt egnet for flisete og skadet hår. Denne shampooen inneholder argan olje og proteiner fra keratin som hindrer skader fra varme, børste og styling. Håret blir glatt, mykt og blankt

 

 

OGX coconut milk hårpleieserie er næring til håret - fra hodebunn og hårrøtter til helt ytterst i hårtuppene! Spesielt egnet seg til tørt og livløst hår. OGX nourishing coconut milk balsam gjenoppretter balansen og gir en følelse av SPa-behandling. Balsamen er eksklusiv og velduftende. Balsamen kan benyttes av alle hårtyper, men er spesielt egnet seg for tørt og slitt hår.

 

 

Har dere prøvd noen av disse seriene før? Jeg kommer til å teste ut flere av disse, også sprayene som de har fått.


 

Kyss og klem ♥

a sleepless night

 

Heia finingene mine ♥

Hærlighet for en natt jeg har hatt. Når klokken nærmet seg halv 12 avsluttet jeg vampire diaries og slo av pc'en for å ta kveld. Jeg var lys våken en stund, og kort tid var jeg inn i drømmeland. Rundt 03 tiden brå våknet jeg og igjen, klarte jeg ikke å få sove. Jeg lå som en mark i senga, tok frem pcn og satte igang med vampire diaries. Etter en eller to episoder var det på tide å sove, til ingen nytte. Klokken ble 05 på morgen kvisten og det eneste søvnen jeg fikk var 2timers søvn. Vampire diaries kom på pc skjermen igjen, tok frem yoghurt og satte meg opp i sengen. 


 

Nå har jeg malt aporteker disken min som er straks ferdig, gleder meg til å vise dere før og etter bilde. Nå har jeg funnet roen i sofakroken med vampire diaries og tent lys i leiligheten min.

Ha en fin mandag kjære lesere :)

 

 

Kisses to you all ♥

A kick in the butt

 

A kick in the butt.. Let's face it.. Noen ganger trenger man et realt spark bak for å komme i gode rutiner. Det er lett å falle av sporet! Det har vært lite motivasjon, late dager, prolaps i ryggen og isjias smerter har spilt mye inn. For tiden har jeg null overskudd i hverdagen. Når jeg kommer hjem fra jobb, er det rett på sofaen og plutselig er powernapen plutselig tatt. Etter nyåret så skal jeg få en hverdag med overskudd og mye energi. Etter jobb i går ble det powernap, jeg var helt i tåka når jeg våknet og Ola ville dra med meg ut for å gå en tur. Helvette heller tenkte jeg, han får gå uten meg. Utrolig nok klarte jeg å få dratt meg opp av sofaen og ut på tur. Jeg var så trøtt når jeg gikk i oppoverbakken at kondisen min sikkert var i dvale enda, haha. Jeg har smått begynt og gitt meg selv a kick in the butt for å komme i gang, ellers ligger jeg bare der da.

 

Så jeg sier bare, let's go! ♥
Saturday mood

Hei på dere ♥

I dag har jeg vært på shopping, denne gangen var det ikke meg jeg kjøpte klær til. Jeg kjøpte baby klær til ei venninne som har fått baby, hærlighet så mye søtt. Etter handleturen dro jeg hjem til Ola og sånn plutselig begynte jeg å legge sammen klær, sette på oppvaskmaskina, rydde og vaske hele kjøkkenet, stua, og gangen. Det å overraske en overlykkelig ola når han kom hjem er bare så verdt det når han blir så glad, takknemlig og setter pris på det jeg har gjort ♥

Nå har jeg funnet roen i sofakroken med vampire diaries i bakgrunnen, for en liten stund. Jeg skal straks opp av sofaen igjen for å lage god middag til oss. På menyen blir det kyllingwok med nudler og saus, herregud så godt. Favorittmaten min uten tvil.
 

Håper dere får en fin lørdag. 

 

Kyss og klem ♥

Calling in sick and new project

 

Hei!

Jeg har vært så fraværende på bloggen i det siste. Det som motiverer meg til å blogge mer er å få respons fra dere på det jeg blogger om, og legger igjen kommentarer her. Da blir jeg så glad. I det siste har jeg startet med et nytt prosjekt med "oppussing" nå har jeg fått malt ferdig et bord og ei hylle som jeg skal henge opp snart. Jeg var så lei av trehvitt farge at det var på tide å få malt bordet og hylla i hvitt. Bilder kommer senere. Nå nylig har jeg startet med å male apotekerdisk kommoden min, blir spennende å se resultatet.

 

Calling in sick.. Jeg har vært så elendig form i det siste, det er noe jævelskap som er ute å går for tiden. Startet dagen med å våkne opp med verdens beste ved min side, stod opp å spiste frokost sammen mens vi så på Heroes. Resten av kvelden skal jeg fortsette med å slappe av på sofaen med mye serier på pc skjermen. 


 

Ha en fin kveld ♥

Hovent øyelokk

 

God morgen :) 

Startet morgenen med en fantastisk god frokost, hadde nemlig biff i går kveld som ble frokosten vår i dag. I dag våknet jeg med en ubehagelig følelse over det venstre øye, det var ikke vondt, bare ubehagelig. Øyelokket mitt har hovnet opp, og slik har jeg hatt det i 2-3 dager nå.Jeg hadde dette for ca 3 uker siden og nå har det kommet tilbake. Blikket er sløvt, jeg ser ustelt ut, og blikket ser så daft/trøtt ut. Det kommer ikke noe ut fra øyet, bare hovent.På bildet til venstre ser dere hvor hovent venstre øyelokket er, og bildet til høyre ser dere hvordan det egentlig skal se ut.

 

Er det noen som har peiling på hva dette kan være?


new deisgn and a cozy night

Hei.

Da er det nye designet mitt på plass, endelig! Godt med forandring her på bloggen. Det var Cathrine som fikset design til meg, og jeg har desverre ikke linken til bloggen hennes at the moment. 

 

Nå skal jeg til å legge meg på sofaen, under pleddet og skal sette på Gossip Girl. Jeg har kommet til sesong 4 allerede, og det er så mye drama og mye spennende som skjer. De gjør mye dumme valg og handlinger at jeg får lyst til å rive meg i håret, og rope ut til dem "Nei, dere må ikke finne på å gjøre det", "Er du helt dum eller"? så sånn går det når man ser på den serien og blir helt inn i det. Jeg hadde faktisk en drøm om Nate, og vi var kjærester ♥ 
Ser dere på Gossip Girl? Hvilken skuespiller er din favoritt?

 

XoXo


purple hair color

 

Wuuhuu! Godt nyttår alle sammen ♥ Håper dere har hatt en fin jul og nyttårsfeiring. Jeg må si det er godt å få pakket vekk julepynten, bort med julematen og inn i en vanlig hverdag.

 

Akkurat nå sitter jeg med hårfarge i håret (farger etterveksten), og imens den virker vil jeg blogge litt om hårfarge. Jeg har sikkert skrevet det på bloggen et par ganger om at jeg en dag har lyst til å farge håret lilla, noe i den duren iallefall. Jeg angrer sånn på at jeg ikke gjorde det da jeg hadde mørkebrunt hår. Jeg hører så og si alle sier at jeg passer i hårfargene jeg har hatt, kanskje jeg kommer til å kle dette også? det er uansett veldig kult, og jeg misunner de jentene som kler sånn type stil.Jeg tenkte så klart å dra til frisør, men sliter det mye/ekstremt på håret? Er det mye jobb å få til en sånn farge?

 Hvilket bilde likte dere? Jeg falt veldig for den til høyre. Dritkult!!!

goodbye 2014

Det er snart på tide å si farvel til 2014, og ønsker 2015 velkommen. 2014 har vært et år med mye sprell og morro. Jeg flyttet ut fra barndomshjemmet og startet et nytt kapittel i leiligheten "min", jeg tok årets første bad i sluddvær som resulterte i streptokokk betennelse. Jeg tok min tredje tatovering, vært på hyttetur med 3 gode venninner, og fikk meg jobb på Rema 1000 itilegg til at jeg jobber som lærling. Jeg fikk tyrkia tur i bursdagsgave og reiste i høst. Jeg var på julebord og fikk prøvd gokart og spa. Jeg vil avslutte dette året med å lage en perfekt waldorfsalat, hehe. Det blir 8kg høne på kvelden med noe godt i glasset og fyrverkeri på kvelden. Med det vil jeg ønske dere alle et godt nyttår
 

en trist beskjed og siste farvel

 

Prøver å gjøre det beste ut av jula og nyte fridagene, etter at vi fikk den triste beskjeden om at bestemor døde på julaften. Ta vare på hverandre

 

 

Hvil i fred gode snille bestemor ♥

cozy day after work

 

Nå har jeg tatt langhelg, eller rettere sagt klokken 14:15. Det er så utrolig godt å ha fri fra jobb i morgen for da kan jeg kose meg ekstra mye i dag med filmer, serier og ei skål med popcorn. Når jeg kom hjem hoppet jeg rett i kosedressen, spiste fjordland bifflapskaus - det enkle er ofte det beste vet dere, og nå har jeg akkurat ordnet meg en kopp med kakao med krem og litt kanel på toppen.


For første gang på kjempe lenge har jeg nå gitt meg selv a kick in the butt å fått tatt et par bilder av meg selv til bloggen. Jeg har tatt i bruk speilreflekskameraet og stativet mitt, men jeg er ingen ekspert på det med å ta brae bloggbilder. Som dere ser øverst så aner jeg ikke hva jeg skal gjøre eller gjøre av meg, så jeg tok like så greit å kastet fotene mine i lufta. Og for ikke å snakke om det nederste bildet, jeg fikk jo fram et stort smil som er bonus, men øynene mine bestemte seg for å være slik som det ble på bildet. Bedre lykke neste gang?  

Tent litt lys og koser meg med en kopp kakao med krem og litt kanel på toppen. Nam

 

Ønsker dere en fin torsdag ♥


good morning

 

Heisann lesere!

I går tok jeg julevasken og vasket ned hele leiligheten min. Puh, godt å være ferdig! Jeg hadde så mye å rydde i går at jeg ble nesten litt fortvilet over meg selv, hvor skulle jeg starte? hehe neida det var ikke så ille, sorterte betalte regninger og papirer, bøker jeg ikke skal ha som jeg skal gi bort. Kanskje jeg kan gi bort noen bøker til dere??

 

Jeg har fri fra jobb i dag, sov til halv elleve og startet morgenen med en lang og varm dusj. Nå sitter jeg ved pcn og inntar frokosten min som består av ristet brød med nutella og et glass melk, himmelsk godt, det er favoritt pålegget mitt fra da jeg var lita. Når jeg er ferdig med frokosten har jeg en oppgave jeg må gjøre ferdig. Senere tar jeg turen til Ola og Pål, i dag blir det kalkun som står på menyen, åh gud kor jeg gleder meg.

 

Ha en fin dag da dere ♥
 

Klippe klippe håret. Forslag til frisyrer?

 

Jeg har så lyst å klippe håret mitt. Det begynner å bli en stund siden sist og nå er det på tide å få klipt det. Jeg har sagt lenge til meg selv at det er på tide, men det skjer aldri liksom. Uansett hva jeg gjør med håret så blir det mer flisete og tørrere. Det vil aldri samarbeide med meg lenger, og da er det rett og slett på tide å få klipt shit håret og gjøre litt forandringer.


 

 

Har dere forslag til hårfrisyrer til passe kort hår? (skulder kort ca) Gjerne send meg link til google bilder om dere finner noe :)

 


Hils på Niko

Heisann.

Hils på Niko. Er han ikke søt? I dag har jeg og ola gått tur og fått luftet dyret, og kost masse med han. Resten av kvelden skal jeg kose meg inne i regnværet og se serie i sengen. Er det noe av det beste jeg vet er å legge seg i sengen nydusja og legge seg under dyna, spessielt når det er surt vær ute.

Tror det blir tidlig kveld på meg, klarte å sovne av litt på sofaen.

God natt alle sammen :)

sunday mood og hundpass

 

Jeg la meg 03:30 i natt, jeg satt oppe lenge og kost meg med musikk og bloggen. Når klokken ble 10:30 i dag tidlig startet jeg søndagsmorgenen med en dusj, gossip girl på pc skjermen mens jeg spiste havregrynsgrøt med epler til frokost. Etter frokosten satte vi oss ned for å se tre episoder av Breaking Bad som vi hadde igjen av siste sesong.

Vi skal være hundpass fra i dag til tirsdagskvelden, jeg gleder meg som en liten unge på julaften. Er det noe det beste jeg vet, så er det å være hundpass - jeg elsker hunder ♥ Niko som han heter, er kommet og han har allerede slått seg godt til rette. Han ligger å koser seg på meg med hodet under haka mi, og ruller seg i ny og ne ♥ hehe så søt

Skulle gjerne ha tatt bilde av god klompen, men mobilbilder duger ikke akkurat nå som det er mørkt. 


 

Plutselig så blogges vi :)

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Hei og god kveld.

Straks skal jeg ut på farten til butikken igjen, jeg hater virkelig når jeg glemmer å kjøpe en ting jeg fikk beskjed om å kjøpe, nemlig popcorn. Jeg har blitt så hekta på popcorn med smør (ja du leste riktig) i det siste, det er enda bedre hvis du smelter litt smør i mikroen i en kopp og heller det over i popcornet som fremdeles ligger ferdig poppet i posen, strør litt salt og rister det - mmm.

Jeg skulle egentlig ha kommet i gang med spørsmålsrunden jeg skulle ha hatt for lengst, men oppussingen tok tid og tilslutt glemte jeg helt av det. Men det får bli snart, til helgen eller noe.

 

Over til noe annet. Hva har dere mine lesere som titter innom bloggen min, et ønske om hva jeg skal blogge om? Kom med forslag, mottas med stor takk! :)
Picture updatesI helgen var jeg på julebord i Trondheim sammen med Ola og jobben hans. Vi hadde julebordet og overnatting på Britannia hotel. Jeg, Ola, Hilde, Pingo (Per Inge) og noen til har vært ute å ranglet på byen, og dagen etter dro vi for å kjøre gokart (driiiit artig) Det ble også en liten shoppingrunde før vi dro på burger king for å spise en kjapp burger. Deretter dro vi på spa og koste oss i bassenget. Etterpå var det rett opp på hotellrommet for å krølle og fikse håret mitt , og ordne seg fin til julebordet. Det ble mye god mat og mye alkohol. Vi var oppe til passe sent på natt, stod opp tidlig søndags morgen og fråtset i oss hotellfrokosten før det ble rett opp å pakke bagen. På bussturen hjem sov jeg halve turen, helt til fyllesyken plutselig slo inn når jeg sov, og det endte med spying på tissepause-stoppe på oppdal. Jeg låg rett ut på sofaen i fosterstilling når jeg kom hjem.

 

Nå er jeg syk, eller, jeg brygger på noe kjenner jeg. Ty Ola! 


 

Har ikke noe mer på hjertet. Plutselig blogges vi

Sulten 24/7

 

Hei og hopp.

I morgen har jeg fri, og godt er det. Jeg har planer om å sitte oppe lenge i kveld og kose meg med serier og en god bok. Jeg begynte på ny serie for noen dager siden som heter American horror story, noen som har sett den? jeg gikk lei av den etter et par episoder, så nå har jeg havnet tilbake til guttaboyz fra Supernatural ♥ 

 

Jeg er sååå sulten for tiden og har sååå lyst på godteri, spesielt går jeg å er sugen etter sjokolade. Etter jeg har spist middag tar det ikke lang tid før magen begynner å romle etter mat. Jeg og guttene (ikke barna mine nei) skal ordne oss hjemmelaget pizza som jeg var å handlet inn i sta, men jeg må bare vente på at de kommer hjem fra fotballtrening. Jeg har allerede fråtset i meg new energy sjokolade og litt potetgull, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg gomler i meg det, når jeg slettes ikke har lyst på potetgull, men sjokolade. Før jeg ødelegger appetitten min helt må jeg ta meg selv i nakken og.. JA nå kom de akkurat inn døren, nå logger jeg av for snart blir det Pizza ♥
 

Hilsen matglade og godterisyke meg..


This or that?

Åh, det er så mye fine antrekk der ute at jeg kunne ha kjøpt alt det fine jeg har kommet over. Ikke alt av antrekk trenger å koste så mye, det handler bare om å sette sammen plagg. (f.eks bildet til høyre)

Jeg likte faktisk antrekket på høyre bildet veldig godt, det ser så avslappet, kult og fint på samme tid.

 

Hva synes dere?

Barna i bakkebygrenda

Husker dere barna fra bakkebygrenda? Det var min, og er fortsatt min store favoritt. Jeg brukte se filmene om igjen og om igjen flere ganger opp gjennom årene. Jeg og mamma brukte å se det ofte, og nå begynner det å bli en del år siden sist jeg så filmene. Barna i bakkebygrenda er en svensk film som handler om en barneflokk på 7. Vi møter Lisa, Bosse, Lasse, Britta, Anna, Olle og lille Kerstin, og blir med på alt det morsomme de gjør om høsten, vinteren, og våren. De baker julekaker, kjører kanefart og lager tinnsoldater. De går på skøyter. Om våren får Lisa sitt eget lam som hun må mate med tåteflaske, og som hun tar med på skolen. Dette er bare begynnelsen, det er mer moro i Bakkebygrenda.


 

Har dere sett Barna i bakkebygrenda?

My life on instagram

God dag! Jeg har fri i dag, sov litt lenge og startet dagen med gårsdagens middag til frokost, iskaffe og Supernatural. Jeg har tent litt lys, satt på klesvask og sitter under pleddet og blogger.

 

Under her får dere en oppsummering av mine siste instagram-bilder. Der får dere innblikk i hverdagen min og jeg legger også ut randome bilder. Håper dere vil følge meg på instagram, kanskje jeg kan følge dere også?

http://instagram.com/vsb89


Jeg har ikke så mange followers, men jeg har fått litt i det siste

 

Dere kan trykke på bildet eller HER for å komme til instagram kontoen min

 

 

Håret vokser 3 ganger raskere

 

Har du hørt om Hairbell Shampo og Balsamen som gjør at håret skal vokse 3 ganger raskere? Jeg har ikke hørt om den før jeg såg artikkelen poppet opp på facebook siden. 

Hairbell garanterer totalt fem resultater:

1. Ditt hår kommer til å vokse tre ganger raskere i gjennomsnitt

2. Ditt hår kommer til å bli mykere og mer glansfult

3. Resultat som varer i flere måneder

4. Effektiviteten er bevist og er testet på alle hårtyper

 

Etter 28 dager viser resultatene en maksimal vekst på 4,5 cm, en gjennomsnittlig vekst på 2,9 cm. Normalt hår vokser 1,5 cm per måned i gjennomsnitt.
 

Har dere prøvd denne? Funker den?

 

Gangen før og etter oppussing

 

Endelig har jeg blitt ferdig med å male og fått ordnet gangen i leiligheten. Det har tatt litt tid, men det var verdt det når man ser hvor bra resultatet ble etterpå. Det er utrolig deilig med en forandring.

Slik såg det ut før. Grønn blomstrete tapet og trefarget panel. Ikke særlig pent. Det å gå fra dette til dette

 

Hva synes dere om resultatet av gangen?


Prosjekt oppussing i gangen

Heisann. Endelig er jeg nesten ferdig med å male gangen i leiligheten min. Det har ikke vært bare og bare å male over en grønn blomstret tapet. Jeg har malt flere strøk på veggene, panelet og i taket, og har igjen småtteri der jeg må være ekstremt nøye som jeg trenger litt hjelp. Det er litt rart å komme til en "splitter ny" gang, ikke noe mer blomstret tapet når jeg kommer inn døren. Dere skal få se hvordan det så ut, underveis og når jeg er ferdig - før og etter bilde.

 

Jeg er ganske fornøyd, uvandt men godt med forandring. Jeg gleder meg til å bli helt ferdig og når alt i gangen skal på plass. Kommer til å henge opp speil og ha noe annet pynt på veggen, å som jeg gleder meg.Øverst til venstre og bilde nr 2 : Slik såg det ut før jeg malet.Bildet nr 3 øverst til høyre har jeg malt veggene.

Nederst til venstre har jeg fått malt mer på veggene, panelet og har også malt taket. Bildet til høyre har jeg begynt å malt en ny maling, denne malingen skal jeg ha på panelet og i taket, og fargen heter demring. Jeg fikk malt både panel og tak med denne fargen i går, så jeg er straks ferdig om jeg ikke må ha et strøk til. Så dere får se sluttresultatet senere :)

 

- Hva synes dere så langt? 


Prosjekt oppussing

Hei. For tiden holder jeg på med å male yttergangen i leiligheten min. Blomstertapeten er snart så og si borte, og panelet har fått en annen farge. Jeg har kommet sånn ca halvveis, det trengs en del strøk pga blomstrene blomstrer gjennom malingen, haha ufint.

Tidligere har jeg malt møbler. Dvd reolen min som var svart er nå malt i fin hvit farge, og spisebordet mitt som var i brunt tre er nå malt i hvit farge og skiftet setetrekk på stolen

Jeg gleder meg til å bli ferdig med gangen for det kommer til å bli så fint. Tror jeg kommer til å male på soverommet også siden det er blomstertapet der også, haha.

Skiveutglidning og sykehus

God morgen ??

Nå ligger jeg som en slakt på sofaen og har smerter i ryggen. Det var så vondt å sitte oppreist på en stol at jeg bare måtte legge meg ned på ryggen i sofaen. Jeg har vært uheldig å fått skiveutglidning for 2.gang, først trodde jeg smerten i ryggen og i foten kom av at jeg gikk i tøysko, men der tok jeg feil. Ei skive i korsryggen har sklidd ut og ligger i klem med nerve(ne)? derfor får jeg stråling i beina. Jeg har gått slik i 4-5 måneder nå, smerter i både ryggen og foten. Kiropraktor har ikke hjulpet så nå blir det sykehustur på meg onsdag.

Håper de finner ut noe sånn at jeg kan bli bra igjen. Nå lukter jeg nystekte rundstykker, eggerøre og bacon som Ola står på kjøkkenet å disker opp til frokost.

Vi blogges

Spørsmålsrunde, jeg svarer på video

 

Heisann dere. Kom akkurat hjem fra arbeid og skal se litt Supernatural før jeg skal på middag til mormor sammen med søskenbarna mine og storebror. Det er så koselig når vi nesten alle er samlet. 

 

Jeg fortsetter spørsmålsrunden siden jeg har bestemt meg for å svare på video, hva synes dere om det? Så spørr i vei :)
Halloween kostyme?

 

Hei hei.. Jeg er på utkikk etter halloween kostyme, siden jeg var Batwoman i fjor trenger jeg ny kostyme i år. Det er ganske artig å kle seg ut, spessielt når det er flere og flere som er med på det. 31 oktober er det halloween og jeg har invitert en gjeng med venner hjem til meg, det er halloween fest og utkledning. Jeg gleder meg masse, men det store problemet er, hva skal jeg kle meg ut som denne gangen enn Batwoman?


Meg som Batwoman, da jeg hadde brunt hår :)

 

Har dere forslag?

Filmkveld på sengen og spørsmål

 

God kveld søteste lesere. Jeg kom nesten akkurat inn døren etter å ha vært hos ola å spist pizza. Formen er ikke helt på topp for tiden, jeg var syk før jeg reiste til tyrkia og enda går jeg å hangler. Nå har jeg ordnet meg en kopp med te, jeg gjør som engelskmennene å tar en skvett med melk oppi, og lagt meg i sengen og er klar for en filmkveld før Ola kommer, da er det natta på oss.

 

Jeg fortsetter spørsmålsrunden litt til, så nå har dere sjansen til å spørre meg om ting.


 

Noe dere lurer på? kanskje jeg svarer på video :)

This or that?

  

Hvilken av de to likte dere best?

Leiligheta mi før og etter

 

Heisann. Før jeg plutselig bestemte meg for å ommøblere leiligheten var det rotete og såg sånn passe greit ut. Uansett hvor koselig og ryddig jeg kunne ha det så ble det liksom aldri koselig, og jeg fant ut fort hvorfor. En kveld jeg var rastløs bestemte jeg meg for å møblere om stuen min, jeg flyttet både på sofa, tv bord, spisebord og andre ting, all by my self. Sånn som jeg har det nå, er myyye myyee bedre. 

 

Før


Altså, her drev jeg på med klesvasking og sammenlegging av klær + at jeg akkurat har spist mat. Men uansett, ja det er jo koselig sånn også, men det ble også litt rotete på en måte å.


Pakking til sydentur på gang.. Her ser dere at tv'n er på andre siden av stuen, som blir aaalt for langt unna for min del til å kunne f.eks se hvem som synger på spotify. I lengden ble det drygt å dra tv'n fram på stuegulvet og pent, er det ikke.

 

Etter :

Spisebordet står det sofaen stod, kommoden som stod gjømt inni veggen mellom peisen har kommet fram bak spisebordet, litt mer pynt og andre ting har også kommet mer frem. Her er det småtteri jeg ikke har orket å ryddet unna siden jeg holder på å rydder hele leiligheten for ting jeg skal kaste (derfor litt rot på spisebordet mitt) noe som jeg ikke har til vanlig. Det er mer romsligere og penere. Jeg skal også få tak i gardiner og mer pynt så blir det nok enda bedre til slutt.

 


Mye finere og bedre, ikke sant? Nå står tv'n mer sentralt i forhold til sofaen og har en koselig kosekrok her. Fått ny tvbenk som gjor det bedre når jeg plasserte tvn der, fått litt mer pynt på bordet. Jeg er meget fornøyd iallefall. Nå er stuen mer romslig, ser ryddigere og er faktisk mer ryddigere, og jeg er fornøyd. Jeg elsker interiør, men desverre så er jeg ikke flink til å ha peiling på hva som passer til leiligheten, og hva som passer til mørk stoffsofa, mørk stuebord. Jeg liker å ha ting lyst og fint, og ikke mørkt og dystert. Så jeg prøver, det blir med tiden.

 

Hva synes dere om leiligheten?

Har dere noen interiør tips å komme med? :)


Nytt design

 

Hei og god kveld lesere!

 

Har fått nytt design på bloggen, dette er bare et gratisdesign jeg skal ha frem til jeg får bestilt nytt design. Nå skal jeg legge meg i sengen å se en film før jeg legger og skal opp tidlig på jobb i morgen. 

Ønsker alle en fin kveld, god natt til dere alle der ute ♥
Ukens serietips : Teen Wolf

 

Teen Wolf


Serien handler om en high school student Scott McCall, som bor i byen Beacon Hills. Scott's liv endrer seg drastisk når han blir bitt av en varulv, og blir en selv. Han må heretter lære å balansere sine problematiske ny identitet med sin dag-til-dag tenåringslivet. Følgende tegn er medvirkende til hans kamp: Stiles, hans beste menneskelige beste venn, Allison, hans første kjærlighet interesse som kommer fra en familie av varulv jegere. Lydia, er en banshee, og er Allisons beste venn, Derek, som er en mystisk varulv med en mørk fortid. Underveis møter han figurer som forme ham til en sterkere varulv og bedre person. Jackson, er en bølle fra high school og som er kjæresten til Lydia, prøver han å finne ut hva Scott skjuler. Klarer Scott å skjule sin hemmelighet for sin beste venn Stiles, og for den jenta han liker? Gjennom hele serien streber han å holde sine kjære trygt og samtidig opprettholde normale relasjoner med dem.

 

Jeg synes Teen wolf er både bra og spennende. Jeg skal begynne å se sesong 4, det er mye action og spenning i serien som jeg liker veldig godt, og som gjør at du bare må fortsette å se resten av sesongen. 


Fortsetter spørsmålsrunden

 

Hei og hopp :) Kom akkurat inn døren og slengt meg ned i sofaen for å blogge til dere. Jeg har som sagt at jeg skal vise dere hvordan jeg har det i leiligheten min etter at jeg har flyttet for meg selv. Jeg har kommet i orden, ikke 100%, det er noe som mangler synes jeg. Uansett, det kommer bilder etterhvert


 
Jeg fortsetter med spørsmålsrunden på bloggen, jeg har fått inn for få spørsmål. Det er lenge siden jeg har hatt det så jeg håper dere kan komme med en del spørsmål, jeg svarer på det dere lurer på :)

Her er de tre spørsmålene jeg har fått inn : Har du dyr, hva er favoritt maten din og driver du på med idrett. Så bare fyr løs :)

 

- Vanja

Spørsmålsrunde nå

 

Hei. Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, kanskje noen av dere lurer på noe? Isåfall er det bare å spørre, jeg kjører på med en spørsmålsrunde nå og avslutter den i morgen.


Hjemme i Norge

 

Endelig... nå er jeg trygt hjemme i leiligheta mi og sitter godt planta i sofaen min med pledd og en smågodt pose ved siden av. Det regner, det er surt og kaldt ute, jeg savner Tyrkia allerede. Det jeg savner nå er så klart varmen, og det å kunne gå rett ned til stranda og bassenget å sole seg. Men det er også godt å være hjemme igjen. Jeg har savnet senga mi og norsk mat, haha. Vi landet i Norge ca 05-tiden på morgenen, flyturen hjemover gikk ganske fint da jeg hadde kjøpt med meg nakkepute. Jeg sov i alle stillinger, oppå ola med munnen åpen, haha. Kom hjem i leiligheta mi ca 06 tiden, da var det godt å finne senga si.


Vi har hatt en kjempe fin ferietur. Vi var i Belek, en veldig fin og rolig plass. Rett utenfor hotellet var det 4 bassenger, en var til barn, den andre var for å svømme (trening), og hovedbassen og et annet bassen for større barn med sklier. Stranda låg rett nedenfor så alt låg sentralt. Vi opplevde en dag med torden og lyn, da dro vi inn til byen på shopping. I belek er mange veldig trivelige, og veldig greie når det kommer til pruting av klær. Men det er også mange som er innpåsliten, bare du går forbi klesbutikken deres og ser bare litt inn, så er de igang med å kaste seg forran oss, og vil få oss med inn for å kjøpe. Ellers har vi vært på spa to ganger, første gangen dro jeg på ansiktsterapi da jeg hadde full av urenheter og kvisene var skikkelig betente under huden - jeg grøsser bare jeg nevner det. Huden min såg altså ikke ut. Bare på to dager etter behandlig er huden min ren og fin for urenheter. Neste spa behandling fikk vi ligge på samme rom, og vi tok full kroppsmassasje fra topp til tå. En annen dag tok vi fish therapi, du stikker fotene og hendene dine i et akvarium med fisker og de kommer svømmende til fotene og spiser av døde hudceller. Det kiler i starten, og etterhvert blir det bare en rar følelse, men godt etterpå. 

Nå er det tid for flere runder med klesvask, og avslapping med one tree hill. Bildedryss fra Tyrkia kommer i senere innlegg :) 

Kleskjøpet og andre ting jeg har kjøpt kommer også i et annet innlegg hvis dere er intr i det?? :)

Dag 4 i Tyrkia

Hei hei.

Da er vi på dag 4 i Tyrkia. Her har det tordnet og lynet i hele dag så jeg og Ola dro til byen for å shoppe og kose oss. Vi har shoppet en del, så nå må vi si oss fornøyde med shoppingen. Kjenner jeg meg selv rett så har vel ikke shoppingen tatt helt slutt, hehe.

Nå slapper vi av og koser oss på balkongen vår med havutsikt og hører på tordenværet.

Vi blogges

Magisk i Tyrkia

Heisann :)

Da befinner jeg meg i Tyrkia. I skrivende stund blogger jeg ved bassenget med en drink i handa, sex on the beach. Her koser vi oss kjempe mye med god mat og desserer i lange baner. Vi har vært på spa, stranden og ved bassenget å badet og solet oss. I dag har vi også prøvd Fish Therapy, først fikk vi prøve ut med handa deretter satt vi fotene vår nedi "akvariumet". Det kilte noe innmari, veldig rart men godt etterpå. I går spilte vi vannpolo hvor jeg scoret 3 og i dag scoret jeg 4 mål. Kjempe artig å bli dratt med på forskjellige aktiviteter de har her på hotellet. Ola ble dratt med på fotball for over en halvtime siden.

Vi koser oss mye, håper dere har det bra i Norge :)

Hvordan er været der forresten?

Reisefeber?

 

Hei hei søtnoser :) Håper dere har der bra! ♥

 Jeg har så klart rukket å blitt syk, feber og forkjølet. Det er så typisk nesten rett før man skal reise til varmere strøk så er man uheldig å blir syk. Jeg og Ola reiser til Tyrkia, vi kjører rundt 24 - 01 på natta for å ha god tid siden flyet vårt går 06 på lørdagsmorgenen. Har inntatt febernedsettende og otrivin med mentol, uvitende om at jeg hadde kjøpt nesespray med mentol åpnet jeg flasken og satten den i den ene naseboren, sprayet og sniffet litt vel hardt inn, og der *bang*, det kjentes ut som hjernen var på vei ut, og at ja, er man ikke forberedt så er det rett og slett vondt. 


 

Kofferten er pakket, og nesten alt er klart. Ola ville dele koffert i lag med meg, det var uaktuelt. Jeg trenger den plassen jeg kan få og hvem vet, kanskje jeg shopper litt nedi der også? Haha dere skal få se forskjellen på størrelsen på koffertene våre.

 

Nå må jeg løpe avgårde å kjøpe noe småtteri til turen, ordne med penger og fortsette å pakke resten. Vi blogges.

 

Har dere vært i Tyrkia - Alanya før? 

Har dere noen forslag på hva vi kan få oppleve? eks dyrehage osv. Kom gjerne med forslag

working hard. 13 timers jobbing i tre dager

 

Hei hei søtinger :)

Jeg er utrolig elendig på å oppdatere dere, og har egentlig ingen unnskyldninger for det. Bare at jeg rett og slett ikke har giddet da jeg får lite respons på det jeg skriver. Det er liksom som dere ikke bryr dere, men nok om det.

 

Akkurat nå er jeg på jobb på barneskolen og holder på med oppgaver i forbindelse med lærlingtiden min. I går jobbet jeg tilsammen 13 timer, Jeg jobber både på Skole/SFO og Rema 1000. I går var jeg ferdig 23.00 så var det rett i seng og opp igjen idag på skolen/SFO. Jeg skal jobbe på rema til klokken 23.00 i kveld, i morgen jobber jeg også på Rema etter skolen til klokken 23.00. Jeg er allerede stup trøtt og sliten, og formen er heller ikke på topp. Det skal jammen bli godt med ferie om fire dager, da reiser jeg og Ola til Tyrkia - Alanya, og vi gleder oss kjempe masse.

 

Skal bli flinkere med bloggingen hvis dere er flinke med å gi meg respons på det jeg skriver. Blir mye artigere å blogge når dere setter igjen spor på bloggen.


Sydentur i bursdagsgave

Heisann ♥

Dere husker sikkert bursdagen min som jeg hadde 18august? (hvis dere blar nedover bloggen min) Jeg fikk masse fint til bursdagen min blandt annet mye penger som kommer godt med, irish coffee sett (glass med håndtak som kan taes av, sugerør med skje og lite fat for å ha under glassene - kjempe kjekt) ellers har jeg fått alkohol som også kom godt med til festen. Sist men ikke minst fikk jeg noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å få, tok faktisk litt tid at det gikk opp for meg. Jeg fikk sydentur i bursdagsgave av Ola, min x-kjæreste som jeg har nevnt mye om før på bloggen min. Vi skal reise om 15 dager til Tyrkia Alanya ♥


Random bilde fra Tyrkia. //Google

Om 15 dager så sitter vi ved bassenget og på stranden med en drink i hånden og mobilen i den andre (jeg iallefall) kommer til å snappe på meg høye telefonregninger, haha neida. Vi to skal kose oss gløgg ihjel og dette har vi begge to virkelig fortjent!! 

Ærlighet varer lengst

 

Helt ærlig må jeg innrømme at jeg har hatt veldig tøffe dager i det siste. Følelsen av å bli løyet til kan jeg med hånden på hjertet si er mer eller mindre den verste følelsen man kan ha. Det er forbanna kjipt og vondt å bli løyet til, det å bli løyet til i over lengre periode er veldig sårende at man ikke finner det rette ordet man føler. Jeg føler alt på en gang fra sinne, til skuffelse, fra skuffelse til å bli såret og lei meg. Også det å bli løyet om, til andre er lavmål og sårende! Jeg er så forbanna og såret. Hvordan kan noen i det hele tatt lyge sånn? At noen ikke eier samvittighet og lever på slik løgn, fatter jeg bare ikke! Ærlighet varer lengst! Det er sant, det er bedre faktisk å si sannheta slik som den er og heller ta støyten for det, enn at man risikerer å ødelegge noe for godt!


Jeg skjønner det bare ikke. Jeg har aldri klart å levd på en løgn, ikke til de jeg er glad i og som står meg nært. Jeg har fått så dårlig samvittighet at løgn er noe jeg ikke hadde klart, for jeg vet at sannheten kommer ut før eller siden, og når det gjør blir det et stort problem. Det er bedre å bli såret av sannheten, enn lykkelig over løgnen. Sanne ord er alltid vakre, men vakre ord er ikke alltid sanne.  

Har dere opplevd å blitt løyet til og hvordan taklet dere situasjonen?


Tape extensions??

Hei alle sammen :)

I mange år har jeg brukt clip on extensions noe jeg er veldig fornøyd med da jeg kan bestemme selv når jeg vil ha det på og kan ta det av når jeg vil. Det som er litt kjedelig er at det kan bli drygt i lengden å ta det av og på i over lengre periode. Jeg har tenkt litt på å prøve noe nytt som f.eks tape extensions (jeg kommer til å sette det på hos frisør.)

Er det noen som har litt peiling på tape extensions som kan fortelle meg om det er bra eller dårlig? Hvordan er det å ha det når man skal bade??
Gratulerer med dagen til meg

Den 18 August 1989 klokken halv 6 på morgenen kom jeg til verden på Kristiansund sykehus. I dag fyller jeg 25 år. Dagen min skal feires sammen med familien min, og jeg gleder meg til å spise meg mett og rund på kaker.

Gratulerer med dagen til meg selv - Hurra! :)


 

 


 

Vanja

Pretty little liars - Every breath you take

I love this scene! Jeg har blitt helt hekta på Pretty little liars serien. Allerede fra første episode i sesong 1 ble jeg så hekta at jeg bare måtte fortsette å se, mye drama og spenning akkurat slik jeg liker det!
 


 

Ser dere på Pretty little liars?

Nytt kapittel. Hjertestarter og music on

 

Nå sitter jeg godt plantet i sofakroken med en rusbrus i hånda, håret er oppsatt og pysjbuksa er på vranga. Og det er ingenting som er bedre enn å sitte inne under et pledd å hører på at det regner ute, og musikk som står på i bakgrunnen. Det som har skjedd sist er at jeg har gått over til SFO/barneskolen. Jeg er da på siste året som lærling i barne og ungdomsarbeiderfaget. Det er rart å tenke på at 1år som lærling i barnehagen har gått utrolig fort, og nå er jeg lærling for 2.klassinger nå på mandag - det blir veldig spennende. Ellers har jeg braket løs med hjemmefester i leiligheta mi med en fantastisk gjeng, og jeg har stor kost meg skikkelig.

Ellers har jeg vært på kurs i dag i forbindelse med skolen og for de som er lærere, men jeg får jo lære litt jeg også selv om jeg skal utdanne meg som barne og ungdomsarbeider. Vi hadde forresten førstehjelpskurs noe jeg har vært med på før, men denne gangen var det med hjertestarter - hjelp! haha jeg turte ikke å prøve, å starte hjertestarter og gi "pasienten" altså dukka støt føltes ikke veldig betryggende for min del. 

Er helt ferdig for dagen da vi har hatt kurs siden Tirsdag og siste kursdag er i morgen. Resten av kvelden skal jeg slappe av maks og kose meg under pleddet og se One Tree Hill <3


 

 

Ønsker dere en riktig god kveld

Når alt gjør deg sliten

Dere vet den følelsen når man er inne i en sånn dårlig periode der man smådepper og er skikkelig utslitt, lei og sliten av alt? Ikke engang 13 timer søvn kan fikse..? Vel.. jeg er inni den perioden nå. Jeg har hatt så mange unnskyldninger til å ikke gjøre ting. Til å ikke bli med venner, ikke blogge, ikke stå opp, ikke legge meg, ikke spise, ikke gå ut og heller ikke å snakke i telefonen, eller å svare på meldninger. "Jeg har ikke tid", "jeg er syk", "jeg gidder ikke", "jeg er opptatt" osv. Sannheten er at jeg har egentlig tid, jeg bare orker ikke ting, jeg er bare så utrolig sliten og lei.


Jeg kan sitte i flere uker alene i stuen i leiligheten min, eller på soverommet mitt og fortsatt være super sliten. Helt utslitt fra topp til tå - inside out, uten å ha gjort noe som helst. Bare en snartur på butikken for å gjøre et par ting og dra hjem til meg selv, har vært et slit. I går dro jeg på butikken for å ordne noe, og dro derifra med tårer i øynene, jeg var helt på gråten for uten grunn - eller er det en grunn til det? Den følelsen som kommer stormende over meg om å gråte blandt folk er helt forjævlig og ustoppelig, man får bare lyst til å sette seg ned å få det ut.


Jeg er sliten og trøtt - en type trøtt som ikke engang 13timer søvn i døgnet kan fikse

 

 

Bestille design?

Hei søtnoser! :)

Nå er det på tide at jeg skifter design på bloggen, er det noen som vet om noen flinke og ikke alt for dyre bloggdesignera?

Kyllingsalat og Teen Wolf

Hei 

Akkurat kommet inn døren for hundrede gang, nå er jeg lei og sliten av å være på farten i hele dag og enda ikke fått spist mat i dag. Nå har jeg mye om og men bestemt meg for å lage kyllingsalat med gresk dressing - herregud så god! Jeg kjøpte ferdig kyllingbiter, salat, cherrytomater, fetaost, mais, krutonger, og gresk dressing på pose som blandes med en boks rømme. Så godt, så enkelt.

 

Jeg har begynt med en ny serie som heter Teen Wolf, etter 1-2 episoder ble jeg allerede hekta. Bra og spennende serie som jeg vil tipse dere om. Jeg skal skrive et eget innlegg om det senere. Nå skal jeg slappe av i sofakroken min med kyllingsalaten og teen wolf.

 

  

Ha en fin dag ♥

Tatto time

Heisann :)

Fikk akkurat en tlf fra venninna mi Weronika som forresten er naboen min og bor under meg, om at vi ikke har internett lenger. Jeg sto nesten bokstavelig talt i trappa å heiv meg etter pusten pga alle de trappene jeg må gå opp for å komme meg på toppen der jeg bor og itilegg slo pusten ut av meg - ingen internett?? Både jeg og Weronika fikk kjenne på panikken, hallo sosial liv liksom.


Jeg eller vi er på farten ut døren, jeg og Weronika skal kjøre til Molde no strax å ta tattovering hver. Jeg har to stk fra før, men jammen er jeg nærvøs at jeg tror jeg driter på meg, for jeg skal nemlig ta på foten min. Er også spent på om det blir bra.

Nå må jeg fyke ned trappene og stikke. Oppdaterer dere senere

Leiligheta mi

 

Weys!

Jeg er tilbake.. Det sa jeg sist gang også, men nå er det alvor, jeg er tilbake - jeg mener det! Jeg har funnet meg ei leilighet i sentrum, nå har jeg fått flyttet ut fra hjemmet mitt hos Mamma og Pappa. Jeg har nettopp kommet i orden, ikke 100% men nesten i orden. Det er utrolig mye som må kjøpes inn av mat, utstyr, pynt og andre ting. Det har iallefall vært mye shopping, mye å gjøre og enda har jeg litt igjen. 

 

I helgen har jeg allerede hatt innflyttingsgsfest både fredag og lørdag. En vellykket og bra kveld. Søndagen våknet jeg opp med fullt av blåmerker både på låret og knærne, det har gått hardt for seg på fest når jeg ikke aner hva som har skjedd, haha.

 

Her er noen bilder av leiligheten før jeg flyttet inn

Litt av stua og litt av kjøkkenet

Kjøkkenet


Stua


Stua


gangen

Badet

Badet


 

Kommer nye bilder etterhvert hvordan jeg har innredet det :)

 

Hva synes dere? Jeg stortrives her allerede

 Fått jobb på Rema 1000

Opp med blusen, ned med trusen - Ja vi elsker Rema 1000 hahah
Da har jeg fått meg jobb på Rema 1000 itilegg til at jeg er lærling i barnehagen. Greit å tjene seg ekstra kroner.

Snart har jeg sommerferie i 3 uker, og om ikke så lenge skal jeg flytte i egen leilighet - nedtelling for fullt! Gleder meg skikkelig


Vi kakkles

Every girl needs a best friend

Every girl needs a best friend to help her laugh when she thinks she'll never smile again! ♥ Love you Polakken min ♥

 

I'm back in business

 

Jeg er tilbake... Skal vi se hvor lenge vimse hodet her klarer å oppdatere dere der ute! Mye har skjedd siden sist og her kommer det et lass med bildedryss på hva jeg har drevet på med i det siste..

1. Badeutfordringa : Weronika på vei ned til sjøen, but first let me take a selfie! 2. Weronika utfordra meg, that bitch! 3. Etter noen dager, ble jeg syk og er fortsatt syk, kan det skyldes badinga tro?


4. Jeg trynte hele to ganger på kort tid. Den ene gangen trynte jeg på grusen, og den andre gangen ned ei trapp.  5. Jeg og Weronika hadde en kjøretur date og kjørte i solnedgang - en romantisk kveld for nordmannen og polakken ♥ 6. Jeg har fått meg enda en tattovering - en bart. Neida, heldigvis bare Liz som tegnet på - "Bli itj nå fart uten bart"? 7. Prøvde meg på en selfie sammen med hesten, men det endte opp med at den spiste på håret mitt. 8. Jeg og Liz hadde en kjøretur date i solnedgang, tok masse bilder - en romantisk kveld for oss to ♥ 9. Weronika og meg så klart, selfie dronningene! 10. Fikk endelig tatt et bilde med polakken og hesten. 11. "Russen er løs" (Russ 2007)Bitch Party, party og atter party med en hærlig gjeng !


 

Og til slutt : Jeg skal flytte i ei leilighet i begynnelsen av Juli, og det beste av alt, jeg blir nabo med Weronika da hun blir boende under meg.. Jeg gleder meg til å starte et nytt kapittel for meg selv og ikke minst, det å se ta der (weronika) hver dag. 

 

 

 

good things fall apart so better things can fall together!

 

♥ I believe that everything happens for a reason. People change so you can learn to let go. Things go wrong so you can appreciate them when they're right. You believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself. And sometimes good things fall apart so better things can fall together.


 

♥ They don't miss you when you're gone, they miss you when you move on...

 

 

- Vanja 


Spysjuka

 

Hei!

Da var det min tur å få spysjuka.. Jeg hadde den i fjor og krysset alt jeg har for at jeg ikke skulle få det igjen, men den gang ei - jeg har blitt smittet! Jeg låg sengeliggende i fra ettermiddag og til morgenkvisten, det er det nest værste sykdommen en kan få. Det er tortur, går begge veier og det gir seg ikke med det første. Dere som har hatt den vet hva jeg snakker om, vondt å ligge, og ikke minst vondt å sitte. 

 

I dag er formen bedre, matlysten er ikke på topp, så vi får se om jeg får i meg noe å spise senere. Alt jeg klarer nå er å få i meg litt vann og Cola som Ola om med i går. Satser på at det har stoppet nå sånn at jeg får slappet av og bli frisk. Jeg unner virkelig ingen å få dette, fysj..


 

Legger ut et bilde av Dixie ♥

 

Har dere hatt spysjuka? Hvor lang tid tok det før det stoppet hos dere?Jeg vil lese din blogg

 

Heisann :) Jeg trenger nye blogger å stikke innom og kanskje dere får en fast leser også? Det er samme for meg hvilken alder, hvilken blogg eller hvem du er, bare legg igjen blogg adressen din i kommentar feltet mitt, så skal jeg stikke innom :)

 


Trening.. Og slipper eksamen!

 

Heisann søtnoser! For en gladnyhet jeg fikk i dag, det lød : Hei Vanja. Gladmelding fra utdanningsavdelinga, du trenger ikke å ta ny teoriprøve, altså eksamen.. Herregud, jeg ble kjempe glad når jeg fikk meldingen. Nå slipper jeg å tenke på eksamen jeg skulle ta til sommeren, glad og letta. Nå kan jeg kose meg på jobb og konsentrere meg om lærlingtiden min, og oppgavene. Etter jobb dro jeg rett på treningssenteret Impulse, rett etter trening dro jeg på en liten "fjelltur" sammen med den firbeinte, Dixie. Laget meg en god kyllingwok middag og nå har jeg kommet meg ut av dusjen. Sliten og er maks klar for full avslapping i kveld - hærlig!

 

Ønsker dere en fin fredagskveld! 
 

Skrivesperre! Hjelp meg

 

Heisann.

 

Jeg har akkuat kommet inn døren etter å ha spist middag sammen med kjæresten. Det har gått kjempe fint på jobb i dag og jeg stortrives med å jobbe i barnehagen. Dagene har gått utrolig fort, og snart er det helg. Jeg kom inn døren nå, og har akkurat fått slengt meg ned for å slappe av og blogge litt. 

 

Jeg har for tiden skrivesperre, helt forferdelig! Jeg ønsker å få flere lesere og respons på det jeg blogger om. Jo mindre dere kommenterer jo mindre blogglyst har jeg. Deres kommentarer betyr veldig mye ♥

Mobil blogg : SpørsmålsrundeHeisann!

Siden jeg har hatt litt fravær på bloggen i det siste, så tenkte jeg at det passer med en spørsmålsrunde. Jeg regner med, og håper dere har noe å spørre meg om :) Dere skal få svar i løpet av uken. Da er det bare å fyre løs med spørsmål..

Fra brunette til blondine

 

Fra Brunette

 

Til Blondine


 

 

Jeg synes jeg kledde godt begge deler. Hva synes dere jeg kledde best? 

 Mobil blogg : The new me


Heisann og god lørdagskveld til dere. Jeg var innom frisøren på tirsdagen oh stripet håret. Nå har jeg gått i fra å være brunette til å bli blond igjen. Jeg er veldig fornøyd. Her her bilder


Dere får se bedre bilder senere. Party on, vi snakkes :)

Nattpysj outfit og Blondine

 

 

God kveld ♥ Rett etter jeg var hos kiropraktor dro jeg til frisøren for å fikse litt på håret. Jeg endte opp som blondine, noe jeg ønsket, og resultatet ble kjempe bra. Hun klipte tuppene og fikset luggen også, et kjempe bra resultat. Vil dere se bilder? 

Nå har jeg tatt på meg nattpysjen jeg kjøpte nylig. Jeg ligger i sengen å ser på favorittserien min Friends, og gomler i meg påskeegg - jummy ♥ Jobben kaller i morgen, blir natta snart.

 

Natta søtnoser! Vi høres i morgen, bilder kommer i morgen om dere vil se? :)


Jeg deler ut dvd filmer

 

(Beklager for dårlig kvalitet på bildet)

 

Jeg deler ut 15 dvd filmer til en tilfelig person som kommenterer i kommentarfeltet på dette innlegget. Vil dere ha disse filmene? Kommenter at dere vil ha :) 

Disse filmene vist på bildet gir jeg bort. Øverst til venstre : Nothing Hill, Tom & Jerry, The heartbreak kid, 101 Dalmatiner tegnefilm, The Perfect man. Midten fra venstre : Meet the spartans, Anywhere but home, En shophoholikers bekjennelser, Jump in og Alle elsker mary/Og Jeg meg og Irene. Nederst til venstre : Hollywood homicide, Unstoppale, Trust, My sister's keeper og The man

 

Noen som vil ha dvd filmer i posten? :)


Kiropraktor og frisørtime

 

God morgen mine venner! :) Våknet for ikke alt for lenge siden, og snart skal jeg ta turen ned på bakern for å kjøpe meg frokost før jeg stikker til kiropraktoren for å knekke opp rygg og nakke. Etter det skal jeg ta turen til frisøren for å stripe håret mitt, jeg har nemlig tenkt å få tilbake den blondfargen jeg prøvde på å få tidligere, da hele endte i fiasko hos en frisør. Så nå har de flinke frisørene som jeg har fast klart å rettet opp i det ødelagte håret mitt som jeg hadde - synd at jeg måtte bruke mye penger på det tilsammen for å få håret i orden igjen..

 

Jeg skal ha typ denne hårfargen tilbake. Jeg var ikke lenge blond før jeg måtte klippe det, farget det brunt og klipt det igjen, og denne gangen kort (bob sveis) Så nå er bomullhåret borte, det eneste som henger igjen er at håret er litt tørt og slitt..

 

Havner dere i samme situasjon som meg der håret deres blir ødelagt av et eller annet, ta bilder før og etter frisørbesøk. Det er sure penger som DU selv må koste på deg som frisøren har tabbet seg ut på!!

 


Jeg gir bort tre dvd filmer

 

Hei mine venner. Siden jeg har hatt en liten opprydding i dvd hylla mi, tenkte jeg å gi bort 3 dvd filmer til dere - snilt, ikke sant? Istede for å selge, er det bedre å gi de bort til en av mine lesere.  

Her er de 3 jeg vil gi bort..

 

Alt dere trenger å gjøre er å skrive i kommentar feltet på dette innlegget at dere VIL ha :) Jeg velger en tilfeldig leser og som blir kontaktet på mail :) 

NB : Kommenter at dere vil ha og legg igjen epost :)

 


Hjertekrans med hviteroser


Heisann :) Ligger i sengen å ser friends og har ansiktsmaske på mens jeg mobilblogger. Jeg dro innom butikken for å kjøpe morsdags blomster for å legge det på graven til mamma, utrolig fint ble det, og her er bilde

Hva synes dere?
Har dere kjøpt gave til moren deres?

-vanja

Ukens filmtips: Safe haven

 

Den mystiske unge kvinnen Katie dukker opp i southport, en liten landsby i North California, og spørsmål blir umuddelbart stilt om hvem hun egentlig er. Hun er svært motvillig til å knytte personlig bånd med noen mennesker i byen, men etterhvet får hun likevel kontakt med enkemannen Alex, en sympatisk butikkeier med to barn, og den enkle single naboen Jo. Men mens et sterkt vennskap med Jo formes og varme følelser blusser opp for Alex, sliter Katie med en mørk hemmelighet fra sin trøblete fortid som hun er redd for at skal ødelegge alt.

 

 

Har dere sett den? Hva synes dere om filmen? Jeg synes filmen er litt trist, men iallefall en bra film

 

- Vanja


Jeg vil sove gjennom morsdagen

 

Jeg har aller mest lyst til å sove gjennom morsdagen for å bli ferdig med dagen. Det å bli påmint at jeg ikke lenger har en mamma i livet som jeg ikke kan kjøpe gaver til, og fortelle henne at hun er den beste mammaen jeg noensinne har fått - det er en sårbar dag. Morsdag i dag, neste måned er det mammas bursdag og neste måned er det 1 år siden mammas bortgang. Tung og sårbar tid. Men jeg må face it, gripe dagen og gjøre det beste ut av det. Så.. Jeg har tenkt å kjøpe en blomsterbukett å legge den på graven hennes - det hadde vært fint.

 

Dere som har mødre er utrolig heldig, uansett hvilken forhold dere har så ta godt vare på hverandre - uansett.. Man vet ikke hva man har, før man har mistet det - husk det. Sett pris på moren deres i dag, og vis at hun er den beste. 

Hvor får man kjøpt denne?

 

Noen som vet hvor man får kjøpt en slik t skjorte? Jeg vet de bruker å selge akkurat lik eller noe lignende på Cubus, men desverre kommer jeg alltid for sent med å kjøpe den størrelsen jeg vil ha da de er for store i str.

 

Tenke å bestille på helst norsk nettside, noen som vet hvor jeg kan få bestilt denne??

accept your war


Hva synes dere om teksta?

Anbefaling av film : Thirteen

 

Hei. Har akkurat sett filmen Thirteen og jeg vil anbefale den til dere:

Thirteen tar en kontroversiell og uredd kikk inn i det opprørske tenåringslivet. Tretten år gamle Tracy er en flink og pliktoppfyllende skolejente, men alt forandrer seg når Evie, den mest populære og vakre jenta på skolen, bestemmer seg for å bli venner med henne. Tracy blir dermed dratt inn i en verden full av opposisjon, sex, kriminalitet og dop. Den sanne historien om livet mellom barndom og voksenliv er både sjokkerende og uimotståelig, og den vil forfølge deg i tankene lenge etter du har sett filmen.

 

Har dere sett filmen?

Hva synes dere om den?


New In

 

Hei dere! "Lenge siden sist" Ikke noe nytt har skjedd siden sist jeg oppdaterte dere på bloggfronten. Jobbing, kjæreste, venner, og party i ny og ne er det som opptar hverdagen og helgen min. 

Jeg har gått amokk på nettet igjen og har bestilt et par klesplagg som nå er på vei til meg i postkassa. Trengte noe nytt og dessuten var de utrolige kule at jeg ikke kunne motså å bestille de.

 
 

Hva synes dere om klærne jeg har bestilt?

Til alle jenterAnsiktsmaske-tid

New haircut og GHD rettetang

 

Heisann.

Nå har jeg endelig fått ræva i gir å endelig fått klipt meg hos frisøren. Det var på tide. Jeg bestemte meg for å klippe meg kort, rettere sagt Bob sveis. Jeg har hatt den sveisen før, så jeg er meget fornøyd med sveisen og ikke minst å få klipt bort tørrslitte torva mi etter en bleikingfail (ikke av meg.) Jeg slo til med å kjøpe meg en GHD rettetang som jeg har gått å sikklet lenge etter, og jeg valgte fargen lilla. 

 

Har dere GHD rettetang?

Hva synes dere om frisyren?

 


Ukens filmtips: Harry Potter

 

God kveld. Tusen takk for de som ga meg fine ord på Farvel 2013 innlegget ♥ Setter stor pris på de som bryr seg! 

Denne uken vil jeg anbefale Harry Potter filmene. Både flmene og bøkene har vært og er min favoritt. Jeg og kjæresten såg akkurat ferdig den siste harry potter filmen, dødstalismanene del 2. Harry Potter og hans venner Ronald Weasley og Hermione Granger, som alle er studenter ved Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom. Den viktigste historien gjelder Harrys forsøk på å overvinne den mørke veiviseren Lord Voldemort, som har som mål å bli udødelig, erobre trollmannsverdenen. Undertvinge ikke-magiske folk, og ødelegge alle som står i hans vei, spesielt Harry Potter.

 

 

 

Har du sett Harry Potter filmen(e) ?

 

Farvel 2013

 

Jeg tar farvel til året 2013 som har bydd på mange opp og nedturer. 23 April 2013 mistet jeg mammaen min. Dette året har vært et tøft år for meg og familien min - sorg, savn og tunge stunder. Selv om sorgen og savnet er med meg resten av livet, håper jeg at året 2014 og fremover blir et bedre år.

 

"2014 is the first blank page of a 365 page book. Write a good one."


 

Hvordan har 2013 vært for dere ?


God jul

Jeg vil ønske dere alle en riktig god jul

Juleferie og filmkos

 

Hei!

Nå har jeg endelig juleferie (fredag), og det er hærlig, rett og slett. Jeg har ligget med influensa i 1 uke og var skikkelig ødelagt form på fredagen. Så nå har jeg tatt ferie med god samvittighet. Fredagen ble det servert biff som kjæresten min har ordnet til oss to, deretter ble det filmkos - Bad grandpa, warm bodies og sex drive - de to sistnevnte var brae filmer.

 I går ble vi invitert til venninna mi og typen hennes på ribbe - knallgod julemiddag. Vi tok turen hjem, koste oss og slappet av. Kjærestekos er det beste jeg vet ♥


1. Farging av håret mitt. 2. Tent lys på grava til Mamma mi ♥ 3. Hangover. 4. Party i baren vår. 5. Sofaen med influensa. 6 og 7. JULEFERIE

 

 

Ellers har dagene og ukene gått i sykdom, jobbing, farging av hår og julegavehandling. Travel hverdag, derfor lite tid til bloggen.

 

Nye klær


Dette kom i posten for et par dager siden : Bukse, svart hettegenser, genser med åpen rygg og sløyfe, og tights :)
På vei i posten

 

Hei og god kveld kjære dere! :) Nå har jeg nok en gang klikket hjem et par klesplagg og nå er disse på vei :) Gleder meg og er spent på om de passer.

Dette bestilte jeg:BuksaHettegenser med glidelås

 


Genser


 

Hva synes dere om kjøpet?

Influensa og innekos

 

Hei mine søte lesere ♥ Hvordan har dere det?

 

I dag ble hjemme, formen er fremdeles dårlig så jeg vil ta det med ro i dag også.. Jeg har vært våken siden halv 8 tiden i dag, ordnet meg te og en god frokost. Tente lys noe jeg ikke gjør så ofte, så nå er det koselig å være inne. Her ligger jeg som en slakt på sofaen under dyna å har sett film helt til nå - Twilight: Breaking Dawn part 1 og 2 - har dere sett filmene? 
 

Resten av dagen går bare rett og slett til avslapping, film og serier.. Håper på at jeg blir frisk fort som mulig, har vært syk siden fredagen - snart 1uke nå.

 

 

Har dere sett Twilight filmene?

Har dere hatt influensa?

INFLUENSA!

 

Det er så mange som er syke nå på vinterstid, og nå har jammen jeg blitt det også. Siden jeg jobber i barnehage så er det veldig lett å bli smittet, og jeg har lenge gått å bært på smitten - vært ofte forkjølet, men aldri blitt kvitt shiten.. Hele forkjølelsen har ligget på lur, og i helgen slo det ut for fullt. Jeg fikk feber og smerter i kroppen, sår hals og forkjølt - det er ingen tvil om at Influensan har inntatt kroppen min. 


 

Med en gang jeg stod opp har jeg rigget meg til i sofaen med dyne, godis, vann, og te. Her har jeg ligget helt til nå og er fremdeles like dårlig. Senere står Pretty little liars på plana, det går i en del episoder der, men akkurat nå ser jeg på Walt Disney film : 101 Dalmatiner.

 

- Ønsk meg god bedring ♥

 

Blogges! :)


 

Ukens serietips : The walking dead

 

The walking dead : Historien handler om en liten gruppe overlevende som bor i kjølvannet av en zombieapokalypse. Mesteparten av historien foregår i Atlanta-storbyområdet og deretter rundt landskapet i nordlige Georgia, hvor de overlevende søker etter en trygg havn unna zombier som fortærer alt levende de fanger, og bitt er smittsomt for mennesker. Handlingen er fokusert primært på de dilemmaene gruppen står overfor da de sliter med å balansere sin menneskelighet med deres overlevelser mot zombiene, og senere hvordan de takler at gruppemedlemmer blir drept, og avtale med andre overlevende de møter.

 

Har du sett The walking dead? Hva synes du om serien?

 

Lite aktiv på bloggfrontenGod morgen. Har dere hatt en fin helg? 

På fredag ble jeg og kjæresten bedt på middag, etterfulgt av festligheter og deretter tok vi turen ut på "byen". Den fredagskvelden har vært en fantastisk fin og artig kveld. Vi har ledd så mye at tårene trillet og magemusklene har fått gjennomgått. Lørdagen inviterte kjæresten, og broren hans en kompis på middag hos oss. På menyen var det rakfisk noe som faktisk ikke var så ille. Senere på kvelden ble det både fotballkamp og håndball kamp på tv - det ble seier på Norge! Woho.

 

I dag er formen min helt på bunn, kroppen min er helt ødelagt og vond - det kjennes ut som jeg har blitt mørbanket. Tett i nesa, halsen er utrolig vond og kroppen er som sagt mørbanket - forferdelig form for å si det sånn! Selv om formen ikke er helt på topp så elsker jeg søndager egentlig, det er på slike dager man har ekstra lov til å være lat og gjøre det man vil - nemlig å ikke gjøre en ting, haha. Dagen skal brukes på maks avslappning og serie, for jeg har akkurat begynt å sett opp igjen Pretty little liars.

Vi blogges  ♥

 

 

Lite aktivitet på bloggfronten, og null motivasjon. Håper på bedre bloggdager :)

 

Q: Hva har dere gjort i helgen? 

Q: Hva bruker dere søndagen til?

Farge håret Lilla Rosa

 Da er det bestemt å farge håret mitt i denne fargen. Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre en stor forandring med håret, og nå kjenner jeg at det er på tide å få gjort noe. Blir spennende å se, haha blir litt nærvøs av tanken. Tror det blir farging av hår etter jul tenker jeg :)


- Slik er hårfargen min nå :)

 

Hva synes dere?

Vinteren kan være skadelig for katten din

La ikke katten din være lenge ute i kulda!

En stk sliten jente og bloggtips?

 

Heihei!

 

Dagen i dag har gått utrolig fort, og jeg har som vanlig kost meg på jobb. Før vi avsluttet dagen dro vi på teater - morsom forestilling! Nå har jeg akkurat slengt meg ned etter en god middag som jeg har laget, og tent opp i peisen. Resten av kvelden skal kun gå til maks avslappning, se Top Model som jeg ikke fikk sett i går og The Walking Dead sammen med kjærast. 

 

 

Jeg har et spørsmål til dere, hva skal jeg blogge om - hva vil dere se/lese mer av?

Fashion World 

Party og outfit

Heisann :)

I kveld blir det fest, jeg og kjæresten skal til noen kompiser å kose oss. Etterhvert blir det utfart. Håper på enda en vellykket kveld som sist :)

Ønsker dere en fin lørdagskveld..


Fotograf : kjærasten ! Haha

Do not pray for an easy life

Vinneren av konkurransen er:

 

Hei og god kveld :)

 

Nå har jeg trekt en vinner av konkurransen, og den heldige vinneren ble : KAROLINE :) Jeg har kontaktet deg en mail nå. Hun vant denne her

Sun kissed lightening spray er en sitrustilført lysningsspray som hjelper med å friske opp henhver hårfarge! Ekstrakt fra kamomilleblomst, morinafrø og pathenol jobber sammen for å fremheve hårets glans og sanne glød. Produktet lar deg skape fire ulike looks : lysning av hele håret, lysning av ettervekst, striper eller ombre-hair. Bruk : Sprayes i håndkletørt hår. Børst igjennom håret, og føn det deretter helt tørt. Bruk 3-4 ganger med et par dager mellom hver gang for ønsket resultat. Husk at resultatet vil variere avnegi av din opprinnelige hårfarge. Det anbefales å teste produktet på en liten del av håret i forkant. Les også instruksjonene på flasken nøye før bruk.

Konkurranse og snø

Hei og hopp ! :)

Sitter her på en tripptrapp stol og drikker "pepperkake" te på jobb. Jeg sitter å glor ut av vinduet og nå har det begynt å snø - det er hærlig. Synes det er på tide at snøen kan komme og legge seg fint på bakken.

Jeg vil minne dere på KONKURRANSEN jeg har! Dere har tipset meg om at jeg skulle ha en, så da må dere melde dere på når jeg først har ordnet det !! :)

Vi blogges <3


Bilder jeg har tatt da jeg var på jobb :)

Updates updates

 

Hallo ♥


Da var denne helgen plutselig over, jammen har det gått fort. Vi har hatt ei ganske så koselig helg, på fredag ble det sett på serier og bare slappet av. Fredagen gikk unna, og vi la oss faktisk tidlig. Lørdagen kom, og vi fikk middagsgjester på besøk. Vi serverte lutfisk med lefse, potetstappe, bacon, sirup og brunost faktisk. Jeg prøve alt unntatt de to sistnevnte, og jeg synes lutfisk ikke var så værst. Senere dro middagsgjestene, og vi dro ut på vors å koste oss med en drøss kjentfolk. Deretter ble det utfart på "byen" og nok en gang var det vellykket, og koselig kveld. Søndagen var vi en lat gjeng og gorret på sofaen. Pizza ble bestilt,  the big bang theory, sons of anarchy og the vampire diaries sto på plana i går kveld - en slapp og koselig søndag med andre ord.

 

I dag er det en ny uke, og i dag har jeg kost meg på jobb som alltid. Jeg må si det er utrolig godt å være tilbake i jobb og rutine igjen! Og jeg gleder meg til jobb i morgen. Senere skal jeg se Top Model, og The walking dead i lag med kjærast! Håper dere får en fin mandagskveld ♥

 


 

♥ 


Husk Konkurransen!

 

Trykk på bildet for å komme til konkurransen

Jeg avslutter den på ONSDAG !!!

Se hva jeg fikk i posten

 


- Softis maskin ♥ Gleder meg til å teste den ut, har hørt den er bra :)
Jeg er utrolig heldig som har fått en krøll-maskin av ola. Jeg har hele tiden strevd med å få til skikkelige krøller med krølltanga, men nå slipper jeg mye arbeid. Denne hærlige krølle maskina gjør jobben. 

Utrolig snill kjærast jeg har ♥

Se video :

 

Jelly Beans, nom nom.

 

Hva synes dere?


Konkurranse!

 

Heisann.. Tenkte at det er på tide å ha min første konkurranse på bloggen min. Dere kan vinne Lee Stafford Lightening spray. Jeg har testet den ut, og har sett at det funker. Til og med ei venninne av meg prøvde denne, selv om hun har svart hår, så funket det på henne også.

 

Info: Sun kissed lightening spray er en sitrustilført lysningsspray som hjelper med å friske opp henhver hårfarge! Ekstrakt fra kamomilleblomst, morinafrø og pathenol jobber sammen for å fremheve hårets glans og sanne glød. Produktet lar deg skape fire ulike looks : lysning av hele håret, lysning av ettervekst, striper eller ombre-hair. Bruk : Sprayes i håndkletørt hår. Børst igjennom håret, og føn det deretter helt tørt. Bruk 3-4 ganger med et par dager mellom hver gang for ønsket resultat. Husk at resultatet vil variere avnegi av din opprinnelige hårfarge. Det anbefales å teste produktet på en liten del av håret i forkant. Les også instruksjonene på flasken nøye før bruk.

 

Lee Stafford fåes kjøpt på Vita og det beste, det er ikke dyretestet!
For å være med i konkurransen må dere gjøre :

1. Gå inn på denne linken, og lik siden

2. Skriv i kommentarfeltet at dere har likt siden og at dere er med i konkurransen

3. Husk å legge ved e-post adressen når dere kommenterer!


 

Snart helg og konkurranse i morgen

 

Heisann.. Nattpysjen er på, og jeg er klar for litt kvalitetstid sammen med kjæresten før vi må legge oss. Er så klar for å ta kveld snart, selv om vi tok en powernap etter jobb i dag. I morgen er det helg, og det skal bli utrolig godt. I helgen har vi invitert noen gjester og vi skal kose oss med god? mat - var noe med fisk vi skulle ha som jeg ikke vet helt om jeg liker. Jeg skal prøvesmake, men faller det ikke i smak har jeg pizza som backup. Gleder meg til å samle en god gjeng ved matbordet, det skal bli så koselig.

 

I morgen må dere følge med på bloggen, for da har jeg min aller første konkurranse på bloggen min der dere kan vinne en Lee Stafford produkt - så følg med i morgen :) 

God natt ♥

 


SJOKKERENDE VIDEO AVSLØRER TRIKSENE

 

Dama er ikke til å kjenne igjen!!

En video Denne videoen viser hvor enkelt det er, om man kan triksene vel å merke, å dramatisk forandre utseendet til en kvinne digitalt. Det er både kult og gøy å se hva man kan gjøre i Photoshop, men også litt skremmende med tanken på at det er lett å misbruke det.

 

Her kan dere se videoen :

  

 

 

Hva mener dere?

 

God natt til alle dere der ute !!

Jeg vil si at jeg setter utrolig stor pris på dere alle
Tiden er inne for å legge fra seg mobilen å legge seg og sove. Jobben kaller, og må opp tidlig - men så er det helg.

God natt til alle dere der ute !!

Tent lys på grava til mamma og null hull

 

God kveld.. 

Jeg var hos tannlegen i dag, siden jeg ringte de og ville ta en sjekk. Jeg hadde null hull, men jeg måtte bli enda flinkere med å bruke tanntråd. Jeg og kjærest kom akkurat inn døren, vi har vært å tent lys på grava til Mamma. Kjente jeg trengte å besøke graven hennes i kveld også, savner henne sånn. Akkurat nå trenger jeg bare litt tid for meg selv og slappe av litt.

Så snakkes vi igjen i morgen...


 


Jobb og tannlege

Heisann.

Da er denne frøkna her på jobb. Det var utrolig tungt å våkne og stå opp i dag, hadde lyst til å sove mer. Nå har jeg pause og tenkte jeg kunne blogge til dere. Etterpå skal jeg til tannlegen, for å sjekke om jeg har fått hull eller hva det er.. Så skal jeg handle inn mat og lage middag i dag siden det er min tur.

Jeg tenkte også å få dusjet, ordnet meg og ta et antrekk bilde, bare så synd at det blir så mørkt så tidlig. Ordner seg sikkert på et vis.!

Pakke i posten

 

Her er klærne jeg fikk i posten i dag.. Har allerede prøvd de på meg, både jeg og Ola er fornøyde :) Vi skal strax se The walking dead sesong 4. Snakkes:)

 

 

 

Q: Hva synes du om klærne?

Q: Ser du på The walking dead?


Nelly wants, på vei i posten
Her er Nelly klærne jeg klikket med hjem i posten.. Er spent på om de passer :)

 

Hva synes dere?


I'm Batwoman - bilder fra halloween festen

 

Heisann søtnoser ♥

 

Akkurat våknet og ligger fremdeles i sengen å bare later meg..  Formen er på topp, og det er snart på tide å fore magen som romler som en gal. Jeg var på Halloween party i går og kledde meg ut som Batwoman. Hele leiligheten var skikkelig stylet opp med skikkelig halloween utstyr og diverse, skikkelig kult.. 

Ellers kan dere jo får se litt bilder.. Hadde det kjempe artig i går, nach og nattmat ble det også.


I'm Batwoman.. Shh.. Fikk litt sjokk da jeg skulle på do og ble møtt av dette, hahaLite creepy han der sikkert, hehe

 


Kæptn Jack Sparrow 

 


Søte heksene Susanne og Tina :)

 
 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Synes om bildene?

 


Halloween party

 

Hei hei folkens! 

 

Kom for litt siden inn døren etter en shopperunde hvor jeg har handlet svarte uggs, solpudder, to julehandduker og noe godt fra vinmonopolet. Har dusjet og er nå klar for å fikse og ordne meg for kvelden. I kveld skal jeg på Halloween party som jeg har gledet meg lenge til, er det noe jeg liker utrolig godt så er det å kle meg ut. Er dere nysgjerrige på hva jeg skal være?


 

Ser dere hva jeg skal være? :) Bilde kommer senere..


 

♥ Hva skal dere i kveld?

Ny header og like-box

 

Jeg har forresten fått ny header.. Jeg ble så lei av trynet mitt på forrige header, jeg såg så ukomfortabel og rar ut, hehe. Så da var det like greit å bytte til et som såg mye bedre ut, er dere ikke enig?

 

Så ble det også fikset sånn like-box for bloggsiden min på facebook. 


I made Justin Bieber cry

 

Hahah :p

Pakke i posten!

 

Heisann ♥ Jeg fikk to pakker i posten i dag. Den ene var fra blivakker, der bestilte jeg Md formulations ansikts vask og ansikts scrub. Den andre var pakke fra nelly hvor jeg bestilte meg en kjempe fin topp som passet kjempe bra - nydelig topp.Kjempe god ansikts vask og scrub

 

 

 

Se den fine toppen :)

 

 

Hva synes dere ?

Hjemme fra jobb

 

God morgen.. I dag er jeg så slapp og forkjølt at i dag ble jeg hjemme fra jobb.. Stod opp for litt over en time siden, dusjet og fått på meg kosedressen min, og nå ligger jeg slakt på sofaen under dyna. Her har jeg planer om å ligge resten av dagen. I går koste jeg og kjæresten min Ola med å se The walking dead før vi la oss - det er så spennende serie, gleder oss til neste episode.

 

Nå som jeg ligger på sofaen og har en god grunn til å late meg som bare det.. Jeg kom akkurat på at jeg har filmen Despicable 1 på dataen som jeg tenkte jeg skulle se nå, den ser så morsom ut - har dere sett despicable? Jeg skal iallefall se den nå etterfulgt av serier, og kose meg på sofaen med Solo is.

 

Ønsk meg god bedring ♥

 Har dere sett filmen? 

Hvordan har dere det mine lesere? ♥

 


Syk og svak

 

God kveld søte lesere! Ja, nå var det min tur å bli smittet.. Jeg og kjæresten har nylig sett filmen : Elysium, den virket bra - kan ikke si så mye om den da jeg så klart sovnet under filmen. I dag var det utrolig godt å komme hjem fra jobb, formen har ikke vært på topp. Forkjølet, kroppen værker, tett i nasen og pust - jeg måtte sove med munnen åpen, så her ligger jeg om natta å gaper - haha. Bestilte meg en liten pizza tidligere i dag, jeg ble skuffa når jeg nesten ikke kjente smaken, hadde egentlig bare lyst til å kaste pizzaen i veggen. Ellers har jeg gamet da, donkey kong på wii.. Nå ligger jeg i sengen å gaper igjen, hurra for nesespray - nå kan jeg lukke igjen munnen og puste med nesa, ialelfall bare litt, enn så lenge....

 


 

Ønsker dere en fin kveld :)

En ny dag med nye muligheter


God dag :) Stod opp 06:45 i dag, ordnet meg og spiste frokost før jeg dro på jobb. Godt å ha helg, men det er jammen godt å begynne på igjen på jobb. Straks skal jeg fyke av gårdet til legen og nav, før jeg vender tilbake på jobb..

Vi blogges når jeg er hjemme :)


Er dere på skolen eller på jobb?

Bedre blogger i morgen

Hei mine søte lesere ! Har dere hatt en fin helg? Jeg har kost meg maks og slappet av, en rolig helg.

Tiden har flydd avgårde og jeg har ikke hatt tid til å blogge. Om dagene er jeg på jobb til halv 4 og jeg trives som lærling. I morgen skal jeg bli flinkere til å oppdatere dere.

Er det noe dere vil at jeg skal blogge om?
God natt og sov godt :) Ny dag og nye muligheter !

Svar på spørsmålsrunden

 

Hva er fremtidsplanene dine?
SvarPlanene mine for framtiden er å få en utdannelse og bra økonomi. Ellers tar jeg resten som det kommer :)

 

Hva er din favoritt farge?
SvarBlå

 

Hvor høy er du?
SvarJeg er ca 1.72 høy

 

Jeg leser din blogg, leser du min?
SvarÅå så koselig å høre, nei det gjør jeg ikke. Eneste bloggene jeg leser er toppbloggere (topplisten)

 

Hvilken hårfarge trives du best med? 
Svar: Jeg trives veldig godt som blondine, så lenge det ikke blir alt for lyst. Men jeg må si at jeg trives best i mørkere hår.

 

1 Plass på favoritt serien din? 
Svar: Oi... Dette blir vanskelig siden jeg har så mange favoritt serier, får vel velge Grey's Anatomy da :)

 

Hvis du skal ha barn, hvor mange ønsker du deg? 
Svar: 2 stykker 

 

Hvilken sang er din favoritt akkurat nå? 
Svar: Miley Cyrus med Wreking ball og we can't stop

 

Hvor ser du deg selv om 5 år? 
Svar: Det aner jeg ikke

 

Hvor i verden vil du reise, og hvor har du vært?
Svar: Jeg vil reise til Karibean, Hawaii, Paris ++  De plassene jeg har vært er : Sverige, Danmark, Amsterdam, London, Hollywood, Bulgaria (tror det var alt?)

 

Hva er en normal dag for deg?
Svar: Starter dagen med en frokost, ordner meg og drar på jobb. Lager middag og slapper av med kjæresten, ser serier, er med familien og venner. Det er en normal dag for meg :)

 
Dette var det jeg fikk inn :)

 

Pakke i posten

 

God kveld skjønninger! ♥

 

Da jeg var i Oslo sist uke ventet det en pakke hjemme hos pappa som jeg har ventet lenge på. Jeg fikk Pretty little liars sesong 3 i posten. Kjempe spennende serie, anbefales for dere som liker spenning og drama!

Etter en lang sommerferie ser kanskje "alt" normalt ut. Men da skolen begynner og toårsdagen for alisons død nærmer seg, blir det som starter som et forsøk på å legge fortiden bak seg, et sjokkerende nytt mareritt for Aria, Emily, Hanna og Spencer. Uhyggelige nye mysterier utvikler seg og jentene er desperate etter å løse dem for å finne sannheten. 

 

Bestilte meg denne nydelige lilla kjolen, også har jeg akkurat den kjolen i svart. Den er kjempe fin :) Bestilte meg en kjempe fin kåpe i fargen nova krem

 

 

Hva synes dere?

Jeg utsetter

 

Spørrsmålsrunden..

 

Jeg hadde rett og slett ikke hatt  tid til bloggen i det siste... I går var det min aller første dag i barnehagen som lærling, og det har gått kjempe bra. Jeg utsetter som sagt spørrsmålsrunden, så du kan fortsette å spørre hvis du lurer på noe.. Du kan trykke her for å komme til spørsmålsrunden, eller du kan legge igjen spørsmål i kommentarfeltet i dette innlegget!


 

 

Lurer du på noe? Gjerne spørr, masse spørsmål :)


Hjemreise og spm-runde

Heisann :)

Da er kofferten pakket, jeg er gullerein, sminken er på, og vi er snart klar til å reise hjemover til Sunndalen. Det blir godt å komme hjem til kjæresten, og i morgen starter jeg på jobb som lærling - det blir spennende og godt å komme inn i "normal" hverdag igjen.

Jeg minner dere på spørrerunden på nest nyeste innlegget, dere kan også legge inn spørsmål i kommentarfeltet på dette innlegget - lurer dere på noe? Er det bare å spørre.

Vi blogges

Tid for spørrerunde


Heisann :)

Jeg er i Oslo hos storesøster og koser meg. Her blir jeg til søndag, for da reiser vi hjem til Sunndalen..

Jeg tenkte å ha en spørrerunde på bloggen min i dag, så da er det bare å spørre i vei med masse spørsmål. Dette er min aller første, så fyr løs og spør i kommentarfeltet. Så svarer jeg på Mandagen, senest Tirsdag.

 

Btw : Er forresten hjemme nå.. Så fyr løs med spørsmål så svarer jeg i løpet av i morgen eller torsdagen :)

 


Inspo

Følg meg på Instagram


Hva heter du på instagram? Vil du følge meg? Jeg heter vsb89

Starbucks og Oslo


Heisann :) I 18-tiden landet jeg trygt på Gardermoen, hater å reise med fly alene, men flyturen gikk kjempe fint. Norwegian <3 Når kofferten min kom i trygge hender var det bare å gå rett bort til Starbucks å kjøpe seg noe godt å drikke, frappechino med krem og karamellsaus på toppen. Veldig god men kvalmende.

Nå sitter jeg på bussen. Jeg er i Oslo for å besøke storesøster - det blir kjempe koselig. Her blir jeg til søndag, da reiser både jeg og søstra mi hjem til Sunndalsøra.

Vi blogges :)

Se så fint :) Jeg hadde mye tid til overs så jeg og kjæresten tok turen på bolsøya og tok et par bilder av oss to før han kjørte meg på flyplassen.

Ja jeg vet at jeg har en rar tommel og negl, må prøve å få fikset det hos manikyr? folkene.

Hade :)

Party, Outfit og Oslo i morgen

 

Heisann :) 

 

I helgen har jeg ikke hatt tid til bloggen. Fredagen har jeg og kjæresten bare slappet av og kost oss i boblebadet (jacuzzien som det heter.) I går inviterte vi et par venner nede i baren (kjæresten og broren hans) har en privat bar i huset som vi bruker når vi skal kose oss og ta oss en fest. Vi ble 9 stykker som satt i baren. I går hadde vi en kjempe artig kveld, koste oss og god stemning før vi tok turen ut. Det var utrolig mye folk ute, jeg kan ikke huske sist jeg endelig har kost meg så mye, ledd så mye som jeg har gjort og alt var toppers - beste kvelden på lenge.

 

Kofferten er pakket og snart klar, for i morgen reiser jeg til Oslo for å besøke storesøster ♥ Gruer meg litt til å reise alene med fly, men ellers gleder jeg meg til å komme meg ned på jorda og hjem til søster.
 Meg og fine polakken Weronika ♥ Dårlig mobil bilde

 

 

Hva har dere gjort i helgen ?

 


En gladnyhet - Fått lærlingplass

 

Hei søtnoser! ♥

Jeg er så glad... Dette har jeg gått å ventet utrolig lenge på. I dag var jeg på møte i barnehagen og jeg fikk lærlingplass.. En gladnyhet midt opp i alt som er. Nå blir det slutt på å se serier på sene kvelder og på natt-tid, haha selv om jeg kommer til å savne å sitte oppe sene kvelder å kose meg med forskjellige serier. Endelig får jeg startet på utdannelsen min noe jeg har jobbet hardt og lenge for å få lærlingplass, og nå har jeg vært utrolig heldig å fått. I kveld skal det feires med Taco til middag i lag med kjæresten og gjengen, etterfulgt av champagne med jordbær, og deretter blir det sikkert utfart vil jeg nok tru. 


 

 

Hva synes dere om gladnyheten min?

Har dere jobb?


Hvilken speilrefleks kamera skal jeg velge?

 

Hei og god kveld skjønninger ♥ I dag har jeg og ei venninne vært en tur på Europris å handlet.. Vært en tur innom pappsen min og bestemor.. Kjempe koselig. Nå ligger jeg her å slapper av, og sjekker litt på sydentur til meg og kjæresten. Jeg er også på utkikk etter ny speilrefleks kamera som jeg driver å ser litt på nett akkurat nå.. Speilreflekskameraet jeg har nå er Nikon D40 tror jeg? Kjæresten har sett på Cannon 600D til meg, men jeg har IKKE peiling på kameraer i det hele tatt..
 Jeg er ute etter bra kvalitet, enkel å lære (ikke noe avansert opplegg), og video slik at jeg kan filme.

 

Hvilken speilrefleks kamera skal jeg velge? Nikon eller Cannon, og hvilken merke?Kos i boblebadet og snø

 

Hei og god morgen skjønne ♥

 

Har akkurat kjørt kjæresten på jobb og nå er frokosten inntatt.. Solen titter frem bak skyene og snødekkede fjelltoppene. Usja, fryser bare jeg ser litt snø på fjelltoppene som har kommet i natt.. Nå venter på at klokken skal gå fortere, jeg skal hente ei venninne senere for vi skal ta turen til Europris. I går kveld tok jeg og kjæresten turen oppi Jacuzzien (altså boblebadet) koste oss og slappet av. Fy sørn så hærlig å slappe av i et varmt boblebad når det er så kaldt ute. Så er det så avslappende og godt å få massasje.. 


 

 

Har dere boblebad?

Har det kommet snø på fjelltoppene hos dere?


Trekt visdomstann

Hallo, hallo, hvordan står det til? hei på deg, hei på deg, mine lesere! ♥

I dag har jeg vært hos tannlegen for å se litt på visdomstanna mi i overkjeven. Siden den var til plage var det like greit å få trekt den, så nå er to visdomstenner borte. Nå skal jeg skifte på senga og legge meg under dyna å slappe av, haha det tar på å trekk tenner - formen er ikke helt på topp. Men det blir bedre etter å fått i seg litt smertestillende, mat og drikke.. Resten av kvelden skal jeg og kjæresten bare kose oss og se på serie ♥ 


 

 

Har dere trekt visdomstenn(er) før?


The Conjuring

God kveld ♥

I går kveld bestemte jeg og kjæresten Ola  oss for å se skrekk thrilleren The Conjuring. Filmen er basert på en sann historie og forteller den grusomme historien om hvordan de verdenskjente paranormale etterforskerne Ed og Lorraine Warren ble tilkalt for å hjelpe en familie som ble terrorisert av en mørk tilstedeværelse på deres bortgjemte gård. Tvunget til å konfrontere en sterk demonisk kraft, finner Ed og Lorraine seg fanget i den mest skremmende opplevelsen i deres liv. Filmen er skikkelig ekkel og skummel, men en veldig bra film. Tør nesten ikke å sove alene når kjæresten har dratt på jobb..

 

Har du sett The Cunjoring, hva synes du? 

Hvis ikke, skal du se den? 

 

Bloggsiden min på facebook

Hei. Da har jeg fått ordnet en fanpage side av bloggen min på facebook, lik siden og følg bloggen min :) Jeg oppdaterer siden hele tiden når jeg kommer med noe nytt, og det er lettere å følge med når jeg har postet innlegg her på bloggen. Håper du vil like og føle bloggen min.

 

Gå til fanpagen min her : Vsb.blogg fanpage
Hva er det i pakken?

Hallo..

Sitter i bilen min å blogger. Jeg har akkurat vært å hentet pakken min på posten, dette er nå min 6 eller 7 pakke og jeg venter på flere, haha. Henter kjæresten min på jobb nå.

Hva er det jeg har fått i pannen tro? :) det får dere vite om litt?

Gorredagen og en dårlig blogger!

Hei mine venner ♥ Hærlighet for en dårlig blogger jeg er, jeg hadde rett og slett ikke tid til bloggen i helgen. På fredag var jeg på bursdagsfest hos ei venninne, vi ble rundt 11-12 stykker som feiret hun. Vi tok turen ut på "byen" og fortsatte feiringen der. Det var en kjempe koselig og artig kveld. I går ble det også utfart i lag med kjæresten og en gjeng, og jeg er glad jeg tok det med ro selv om jeg ble med ut for å være sosial. I dag er det søndag, den store gorredagen, noe som betyr at det er lov å ligge som en slask i sofaen eller i sengen, hvor enn man vil i huset å bare gorre.. Det skal iallefall jeg gjøre. Har ryddet i huset, en haug med klessvask er vasket, soverommet er ryddet og nå gjenstår det bare å vaske og støvsuge gulvet før jeg stikker ut på butikken.

 

Jeg ønsker dere en fin søndag videre :) 

 

 

Hva har dere gjort i helgen?


Mobilblogg, legger nytt gulv

Heisann.

Jeg og kjæresten har akkurat fjernet gulvteppe på soveromsgulvet vårt. Værste jeg vet er gulvteppe for det samler seg så mye dritt og støv, og så får jeg jo ikke vasket gulvet heller, hehe. Deilig at det nå er borte. Når gulvet er ferdig har jeg en stor jobb å gjøre, å rydde i klærne og dilldallet mitt. Men i dag får jeg ikke tid til, for i kveld skal jeg på bursdagsfest til ei vennine. Det skal skåles og feire i lag med en koselig gjeng.

Nå venter jeg på at torven min skal tørke, da er det bare begynne å ordne seg til kvelden. Jeg gleder meg

Haha her kaster Ola ut gulvteppet. Det gulvet som er der nå skal vi ikke ha.. Det kommer et nytt og finere gulv.

Hva skal dere i kveld?

Jeg trenger hjelp, hva skal jeg blogge om?

Heisann.. I dag har jeg kost meg på bakeren i lag med ei venninne med hver vår kakao. Det er så innmari kaldt ute nå at jeg har invistert i fleecejakke, kåpe og nå mangler jeg bare ulltrusa, så har jeg alt, hehe. Senere møtte jeg ei annen venninne som jeg ikke har sett på en stund og det var kjempe koselig ♥ Har akkurat kommet inn døren etter å ha gått tur med Dixie, og hun ble helt vill når jeg sa vi skulle ut å gå en tur.

Hehe se så søt ♥

 

 

Jeg har et spørsmål til dere, er det noe dere vil lese om? Hva vil dere at jeg skal blogge om? 

Pakke i posten

Hei :)

 

I dag kom endelig pakken jeg har ventet på. Jeg bestilte meg en baseball jakke, kjempe god og kul jakke - jeg er super fornøyd! Skal ta bilder senere :)


 

 

 

Hva synes dere om jakken?


My hair

 

Hva synes dere? :)

God natt søtinger

Good night and sleep tight, don't let the bed bugs bite :) Jeg vil ønske dere en fin natt, sov godt alle dere der ute!

Syk og svak

Heisann.. I dag har jeg kost meg, helt til nå, for formen ble plutselig snudd om. Formen er ikke på topp, kjennes ut som jeg har fått feber og all energien min har forlatt kroppen.. Siden Ola (kjæresten min) dro ut på uvr-trening vurderer jeg å bruke tiden på å spille tv spill eller noe, men det har blitt så kjedelig siden jeg er så kvalmende god. Ola vil sjeldent spille sammen med meg, hehe.

 

Uansett.. Jeg har lagt meg på sofaen og ligger her som en slask og gorrer.. Etter litt om og men fant jeg ut at jeg heller skulle sette på Glee. Nå legger jeg fra meg bloggen litt og slapper av. Så blogges vi. 

- Vanja

 


Peiskos og høstbilder

Heisann!

 

Nå har jeg akkurat slengt meg i sofaen med pcn på fanget for å oppdatere dere. Det jeg egentlig skulle ha gjort er å legge sammen klær, men det orker jeg ikke. Det går ikke rundt, når det endelig er lagt sammen, er det plutselig en ny dunge som skal legges sammen. Middag har jeg akkurat laget, klærne får bare vente og jeg skulle ha tatt en tur i vaskehallen med bilen min. Sist jeg vasket bilen min i en slik vaskehall på Esso, satt maskina fast rett ved der jeg satt inni bilen, typisk meg at jeg måtte på do opp i det hele - not cool! Jeg har tent opp i peisen, og det er skikkelig kos. Men nå må jeg dra skittne nybilen min for å hente kjærestepusen min som har vært på overtid.

 
 

Updates fra helgen og outfit

Heisann.

 

I helgen har jeg bare kost meg og festet med en kjempe trivelig vennegjeng før vi tok turen ut. Kvelden var vellykket og har kost meg utrolig masse. Lørdagen tok jeg det rolig, og ble hjemme med kjæresten, og koste oss. I går var formen ikke helt på topp, det var en utrolig daff søndag, men jeg koste meg fordi. Kjæresten laget eplekake noe jeg og han har gjort ofte i det siste. Hehe, men det er jo så utrolig godt! Hvis dere ønsker å vite oppskriften, er det bare å si fra :)

 

Her er dagens outfit
Tights : Cubus

Tokyo Genser : Cubus. 

 

 

Hva har dere gjort i helgen?

Hva synes dere om genseren?

 


Nytt design! og hangover

Heisann. Da har jeg endelig fått et nytt design på bloggen min. Det er kjempe flinke Cathrine som har laget designet til meg. Dere kan gå inn her for å sjekke ut bloggen.


Mitt forrige gratis design fra blogg.no

 

For en hangover jeg hadde tidligere i dag.. Formen er heldigvis mye bedre nå, er bare litt trøtt etter gårsdagens festligheter. Jeg startet med å vorse sammen med en gjeng hos ei venninne, og deretter gikk turen ut på "byen" hvor vi møtte flere venner og kjente. Etter at de har åpnet utestede igjen, har det blitt koseligere og ikke minst godt å komme tilbake til.. Det var en kjempe koselig og vellykket kveld. Nesten sånn at jeg får lyst ut i kveld også, men jeg tror heller det blir en rolig lørdagskveld med kjæresten og gjengen, tror vi skal kose oss med taco - nam nam: ) Nå skal jeg hoppe i dusjen, få på meg daffeklær og bare slappe av. Så får jeg se hva lørdagen bringer. Ønsker dere fortsatt en fin helg ♥


♥1 og 2 - Fin i formen..

♥3. En stk jente med hangover

 

 

 

Hvordan har deres fredag vært?

 


Ready to partey

Hei hei :)

Da er sminken på, magen er god og mett etter fårrikål. Party antrekket kommer på snart, og jeg er klar til å vorse med en vennegjeng. Gledes til å møte flere venner og kjentfolk ute. I kveld skal jeg kose meg masse, og håper det blir en vellykket kveld.

Håper dere koser dere, ha en fin fredagskveld fininger

Party antrekket mitt for kvelden..

Hva synes dere?

Kveldens oppmuntring til dere

Aldri få deg selv eller andre til å tro at du ikke er verdt noe, fordi et eller annet sted på livets vei, vil du møte noen som vil fortelle deg at du er deres ALT ♥

  

Pakke i posten

Nok en gang har jeg fått pakke i posten, 4/7 pakker er mottatt. Haha sykt mye ting jeg har bestilt. Nå venter jeg på to serier fra cdon skal komme og en baseball jakke.

I går fikk jeg dette i posten

Hva synes dere?

Ser dere på big bang theory?

Kjæresten min

En kjæreste som du har jeg aldri hatt, som er der selv om veien er bratt. Jeg har det utrolig godt sammen med deg. Jeg er ikke perfekt, men jeg gjør mitt aller beste for at du skal være lykkelig og ha det bra sammen med meg. Fordi, det er deg og meg, min redsel for å miste deg er uendelig stor. Har ikke ord som kan beskrives hvor mye du betyr for meg og hvor mye jeg setter pris på forholdet. Og ikke minst det du gjør for meg. 

Du er den beste!! Veldig glad i deg kjæresten min!! ♥


Følg meg på instagram?

Her er litt innblikk i bildene mine på instagram, har låst profil så dere må følge meg for å se mer. Jeg oppdaterer instagram så og si hver eneste dag, og nå har det kommet ut to filmer på instagram profilen min. 

 


 

Håper dere vil følge meg. Vsb89 heter jeg, hva heter du på instagram?

 


Pakke i posten, ikke sponset!

Hei. Har fått pakke i posten i dag også. I går fikk jeg pakke fra Superkul og Sparkjøp. I dag fikk jeg pakke fra Motehus, og nå gjenstar det pakke fra Cdon og Miss me - 5 pakker tilsammen. Haha shoppegal?

 

Flere av dere trodde jeg ble sponset fra Superkul og Sparkjøp da jeg la ut det jeg fikk i posten. Pakkene fra Superkul, Motehus, Sparkjøp, Cdon og Missme har jeg bestilt og betalt selv - disse har jeg ikke fått sponset! da slipper dere å lure mer på det :) 

 

Her er det jeg fikk
 

Disse er veldig populære og drar like fort ut igjen som når de får den inn. Her lønner det seg å være kjapp med å bestille. Dessuten har de noen på tilbud pga de skal tømme lageret. 


 

Hva synes dere om innkjøpet mitt på nett? 

 


Pakke i Posten

 

Pakke fra superkul
 

Jakken. Kjempe god og varm
Genser til kjæresten min

 


Skjorte til kjæresten min 

 

 

Pakke fra Sparkjøp 

 
Brikker for å ha fat på når man spiser middag. 

 

 

Hva synes dere om det jeg fikk i posten ?

 


God morgen

Hei og god morgen ♥

God morgen fra senga. Våknet litt tidlig i dag også, og da var det bare å komme seg opp av sengen. Akkurat nå sitter på sengekanten å spiser knekkerbrød, og drikker en varm kakao, og en iskaffe. Ser også på Glee på pc skjermen og koser meg. På bildet såg jeg på True Blood mens jeg spiste frokost tidligere, så jeg tok bare dette bildet selv om jeg ikke ser på true blood akkurat nå. Våknet opp til surt og kaldt vær, og tåker langt nedover fjellsidene - usja.. Da er det godt å hive i seg en varm kakao.

 

Skal hive i meg frokost og gjøre unna husarbeid. Driver å tripper og går å venter på 5 pakker i posten, haha. Shoppegal sa du? Venter på en pakke fra Superkul, Motehus, Missme, Cdon, og Sparkjøp. Er så spent på pakkene at jeg blir gal av å vente, gleder meg til å vise dere hva jeg har bestilt.


 

Blogges :)

"NYTT DESIGN" OG GLEE

Heisann! Da har jeg fått ordnet meg nytt gratis design på blogg.no. Jeg synes denne var mye bedre enn forrige jeg hadde, mer oversiktlig og alt med bilder, og tekst er mye finere. Dette er også et imidlertidig design frem til jeg bestiller meg et.

 

Nok om design prat, hehe. Egentlig så elsker jeg søndager, det er på slike dager man har ekstra lov til å være lat og gjøre det man vil - nemlig å ikke gjøre en ting, haha. Jeg har bare kost meg i boblebadet sammen med kjæresten, Weronika, Pål og Dag Ove. Ellers har jeg sett på en av favorittserien min, Glee. Anbefaler dere å se for dere som ikke har sett enda. Jeg gruer meg skikkelig til de episodene hvor Finn ikke er med lenger, han som spiller Finn (Cory Monteith) døde av overdose, ufattelig trist. Men nå dere, vet dere hva jeg skal gjøre? fortsette å se Glee, jeey :) I morgen er det Mandag, da er det en ny dag med nye muligheter.

 

Vi blogges  ♥


 

Sov godt og drøm søtt :) Det skal iallefall jeg gjøre. Se på bilde av meg nederst, chillern. haha

 

Flere som ser på Glee?

Legge meg til som venn?

Hei mine venner :)

 

Hvordan har helgen deres vært? I helgen har det vært fullt kjør med 5timers husarbeid (vist tidligere innlegg) og mye annet som måtte gjøres. I går ble jeg, Ola (kjæresten min), Pål, Weronika og Dag Ove bedt på en kjempe god taco middag til svigers (foreldrene til Ola og Pål.) Utpå kvelden koste vi oss med godt selskap og drikke, før det ble utfart på "byen". Vi kom akkurat opp fra Jacuzzien, deilig å slappe av. Resten av dagen skal vi bare kose oss og slappe av. 

 

Gjerne legge meg til som venn, kan også stikke innom bloggene deres :) 


//Bilde tatt fra google 


Oi.. Der hadde jeg skikkelig mørkt hår 

 

 

Legg meg til som venn :)

 

Hvordan har deres helg vært?

Husarbeid og Slik bor jeg med typen bilder

Hei mine skjønninger :)

 

Puh.. Da var jeg endelig ferdig med husarbeidet. Jeg brukte 5 timer, og jammen er det rent, ryddig ikke minst strøkent! Slik jeg liker det. Jeg har vasket hele huset, og i løpet av helgen håper jeg og kjæresten min Ola får lagt nytt gulv på soverommet vårt, siden vi skal rive gulv til gulv teppet. Og når det er revet blir det nytt gulv. Så skal vi bygge et klesskap på soverommet etterhvert. Ola og tvillingbroren Pål har kjøpt et hus i lag. Her i huset bor Ola, jeg, Pål og Weronika som er da dama til Pål. Det går greit å bo sammen, det er som et lite kollektiv på en måte og litt avhengi av hverandre er vi siden vi alle blir knyttet til hverandre.

 

Slik bor vi

 


Haha så fornøyd med å tørke støv av persiennene (egentlig ikke)

 


Stua

Stua


Badet. 
Yttergangen


Yttergangen tatt fra ytterdøra. 


Gangen og litt av kjøkkenet, tatt i fra yttergangen.


Kjøkkenet
Kjøkkenet

 

Da har dere fått sett litt av huset. Dette er bare litt av huset, da det er 3 soverom oppe og 1 bad. I kjelleren er det to soverom, stue med bar og 1 bad + bod. Et stort hus med andre ord.

 

 

Hva synes dere om huset?

Har vi ikke det fint og koselig?

 


God morgen fra senga og blogg ønsker fra dere

Hei og god morgen min venner :) 

 

Trøtt trynet her har akkurat våknet, vet dere hva kjæresten min gjorde med meg tidligere? det skal jeg fortelle dere. Han kom hjem i arb tiden en snartur (uten arbeidsklær), og buste inn på soverommet hvor jeg låg langt inn i drømmeland og sov, og han ropte : Sover du enda?? Klokken er jo 3, nå er det på tide å stå opp, ditt dovendyr. I mens jeg våknet la han seg ved siden av meg og sa ikke noe mer, bare ventet på at jeg skulle våkne. Etter 10 minutter fikk jeg omsider våknet skikkelig, sjekket snapchat på tlf, men å sjekke klokken på tlf - nei det hadde jeg ikke vett til. Tok meg enda 5 minutter før jeg såg på klokken at den bare var halv 10 på morgenen og ikke 3. Dere kan tenke dere å få panikken inni deg om at klokken liksom er 3, og du prøver febrilsk å våkne. Så oppdager du at det ikke stemmer. Vet dere, fy for en ramp! haha, han låg å gliste nesten helt til øret og lo godt. Jeg hadde bare godt av å stå opp tidlig, fikk jo gjort noe fornuftig også, hehe

 

I sta kom han nok en gang hjem i arbeidstiden og buste inn på soverommet å sa at klokken var 3, og det var på tide å stå opp. Denne gangen visste jeg at han tulet og fikk brølet ut i halvsøvne : Ååååå kutt ut! og når jeg åpner øynene, ser jeg det søte smilet og han nusser meg før han stikker på jobb igjen. Haha, søt..

Jeg har fått inn et par ønsker om å skrive et innlegg om pelsdyroppdrett, bilder jeg tar (eks naturbilder osv) og så fikk jeg et ønske om jeg ikke kunne blogge om hunden Dixie. Og det kan jeg gjøre for dere. Et innlegg om pelsdyroppdrett kommer i løpet av dagen, kanskje de to andre ønskene kommer i dag også, vi får se. Jammen er jeg ivrig på bloggfronten.

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

Hei mine skjønninger♥

 

Som dere ser har jeg akkurat startet en ny blogg, og nytt design kommer etterhvert. Har jo også begynt og skrevet om mine meninger, og tatt opp temaer. Er det noe dere vil lese om på bloggen min? Er det noe dere vil se mer av, eller vite om meg? eller kanskje dere har noe spørsmål om ting jeg har skrevet om på bloggen min? Forslag og spørsmål mottas med takk :)
På vei i posten

Hei mine venner :) 

Da har jeg endelig fått bestilt denne kule baseball jakken i fargen lime.. Tenkte lenge å bestille baseball jakker siden de hadde i forskjellige farger, men desverre ble de fort utsolgt! Typisk at jeg ikke rekker å få lønn før klærne jeg ønsker blir borte fra nettsiden. Denne bestilte jeg i fra en svensk nettside, gleder meg til å få denne i posten.


Hva synes dere om denne?

Hva synes dere om baseball jakker?

En hærlig dag

Solten skinte tidlig på morgenen, og jeg var allerede oppe av sengen 09 halv 10 tiden. Ordnet meg og dro på cafeen å lunsjet sammen med en vennegjeng. Kjempekoselig. Skulle ut på tur sammen med ei venninne i sta, men formen og humøret er ikke helt på topp. Derfor har jeg da valgt å kose meg med Glee på pc skjermen fram til det blir middag. Forresten vil jeg informere dere om at jeg skal skifte design på bloggen, dette er da bare et imidlertidig design. Først må jeg ta skikkelige bilder noe som jeg er elendig på. Dere har sikkert opplevd å tatt 20 bilder av deg selv, og bare 6 av 20? haha det har jeg opplevd alt for maaange ganger. Vel, et nytt design kommer etterhvert, håper uansett at dere vil følge bloggen min selv om jeg har gratisdesign fra blogg.no 
Dagens innkjøp

God kveld mine venner.

 

Kom akkurat hjem etter å ha hengt sammen med Adrian. Nok en gang har jeg gått amokk på kjøpesenteret å shoppet, jeg må bare ha alt. Nå trenger ikke Ola (kjæresten min) klage på at jeg har så mye dilldall som ligger å flyter rundt om kring etter jeg kjøpte disse, hehe. 


Denne kjøpte jeg på Nille til 299,-  Kjekt å ha ting og tang i skuffer

 


Hvor kul er ikke denne? Greit å ha smykker, armbånd og andre diverse ting i skuffene.Kjøpt på Nille til 399,-

 

 

Hva synes dere om innkjøpet mitt? 

Jeg vil lese bloggen din

 

Hei alle sammen :)

 

Jeg har laget meg en ny blogg (vanjaslilleverden.blogg) er den forrige bloggen om dere vil titte innom. Jeg trenger altså å lese nye blogger. Legg igjen kommentar i kommentarfeltet og jeg titter innom bloggen din.

 

- Legg meg til som venn på bloggen, håper dere orker å tar dere noen sekunder på å gjøre det. Trenger mange nye bloggvenner :)
My new car

Heisann.

 

Den 27 August, 9 dager etter bursdagen min kjøpte jeg meg en ny bil til meg selv. Jeg har både lett og sett på biler, men fant aldri noe som jeg var på utkikk etter. Pappa hjalp meg å fant frem en annonse om ei jente som skulle selge bilen sin, og jeg slo på tråden å fikk snakket med bileieren. Dagen etter dro jeg og pappa for å se på bilen, og alt såg fint ut. Nå var det bare å prøve kjøre den. Jeg likte bilen både ut og inn, hehe. Pappa var fornøyd og ikke minst var jeg fornøyd. Den dagen hadde jeg ikke forventet at det skulle bli en bil på meg, og kjøre hjem alene i min egen bil, min aller første bil. På hjemturen slo jeg på radioen og Black eyed peace med i gotta feeling kom på. Jeg var i lykkerus og gliste bredt.

 

 

 

Er den ikke fiiin? 


Jeg har fått en ny blogg

Hei alle sammen :)

 

Da har jeg etter mye snakk om å lage en ny blogg endelig kommet. Etter lange månender med venting har vsb navnet endelig blitt ledig, og nå starter jeg en ny blogg fra grunnen av. Siden jeg ikke har venner på bloggen lenger håper jeg at dere orker å tar dere noen sekunder å legge meg til som venn, da hadde jeg blitt kjempe glad..

 

Jeg håper dere vil følge nye bloggen min, dessuten er den jo mye letter å huske enn forrige bloggen jeg har. Forresten, dere kan gå inn på gamle bloggen min her : Vanjaslilleverden.blogg  Jeg kommer ikke til å slette den da dere kan lese litt gjennom den :) 

 


Bilde fra sverige turen i går :)

 

- Legg meg til som venn

 

 

 

Vi blogges om litt.. Blir ægg, bæiken og bønner til frokost :) 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

VANJA SØYSETH BRONNES
Denne bloggen, www.vsb.blogg.no - drives, og er skrevet av Vanja Søyseth Bronnes. Det tillates ikke kopiering av eget innhold, uten avtale. Om du ønsker å ta kontakt, send epost til dinepost@mail.no


ARKIV
Oktober 2017, September 2017, Juli 2017, Juni 2017, Mai 2017, Mars 2017, Januar 2017, Desember 2016, Oktober 2016, September 2016, August 2016, Juni 2016, Mars 2016, Februar 2016, Januar 2016, November 2015, Oktober 2015, September 2015, August 2015, Juli 2015, Juni 2015, Mai 2015, April 2015, Mars 2015, Februar 2015, Januar 2015, Desember 2014, November 2014, Oktober 2014, September 2014, August 2014, Juli 2014, Juni 2014, Mai 2014, Mars 2014, Februar 2014, Januar 2014, Desember 2013, November 2013, Oktober 2013, September 2013,
Design og koding: www.crazybeautiful.design